Salut, nu sunt fana, as vrea totusi sa vorbesc cu unul din baieti
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
Salut, nu sunt fana, as vrea totusi sa vorbesc cu unul din baieti
As dori sa iau legatura cu unul din baieti si nu prea reusesc sa obtin mai multe detalii despre cum as putea, e normal totusi. Ne-am cunoscut acum vreo 5 ani, la un spectacol, daca isi amintesc ei de o formatie de 5 - 4 baieti si o fata, care dansau(sau,ma rog, incercau) breakdance. Eu eram fata, as dori sa iau legatura cu ei, am cateva intreabari pentru ei, nu vreau sa vorbim decat pe domeniul muzical si atata tot...poate niste sfaturi, sau ma rog, important ar fi sa iau legatura cu ei. Am mai vorbit si cu Laurentiu si cu Viorel...dar,ma rog,nu mai zic nimic, as dori doar sa vorbesc cu unul din ei, daca ati putea sa ma ajutati in privinta asta...v-as cumpara o acadea colorata
. Va multumesc!

- Gogo
- Junior Member
exista thread dedicat fiecaruia dintre componentii formatiei Animal X. acesta va fi inchis.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
2 mesaje
• Pagina 1 din 1