Noutati

Forumul asociat fanclubului Animal X

Re: Salutare!!!

Mesajde vulpyx » Mie Dec 17, 2003 9:13 pm

Initial trimis de Piky
Animalutzele X au plecat ieri in italia!

din pacate nu au mai plecat din diverse motive:(.in schimb au avut concerte in tzara.
vulpyx
Junior Member

am si yo o dilemma

Mesajde dulchik » Mie Dec 24, 2003 10:47 pm

Bai cred k lumea a luat-o razna, da' razna de tot... de ce spun asta!? Pai uite ce am patit:
Presedinta fc-ului ALX din Ploiesti mi-a dat o veste "foarte buna" cum k animalutzele noastre preferate isi spun bye-bye, adik se iau si ele dupa suratele lor : Candy, Asia, Genius si altii.
Vreau si yo un raspuns de la o fata mai cu capu' pe umeri, caci nu pot crede k Animal X se vor despartii!!Chiar n-au nici un motiv!
A mai auzit cineva asa ceva sau sunt singura nebuna...?
dulchik
Junior Member

Mesajde vulpyx » Mie Dec 24, 2003 10:55 pm

zvonuri din astea au existat tot timpul.auzisem shi eu intr-un timp,dar nu trebuie sa credem tot ce auzim.ei sunt prieteni f buni de foarte mult timp,au fani care sa-i sustzina....din punctul meu de vedere nu cred ca se despart.
vulpyx
Junior Member

Mesajde happy_angel » Joi Dec 25, 2003 10:03 pm

dA asa e intredevar a existat zvonul ca s-ar fi certat animalutzele!ASta am afalt si eu tot de la presedinta fan clubului din ploiesti!dar acum cica nu se mai despart!ca vb serban cu alex si mihai e suparat pe toata lumea!el a iscat toate alea!eu sper sa nu se mai iste nimic si sa o tina tot asa ANIMAL X!sa le asteptam lansarea din februarie si sa speram ca nu toate zvonurile despre ei sa nu fie adevarate!
happy_angel
Junior Member

Mesajde Weirda » Vin Dec 26, 2003 9:13 pm

In popcorn poze cu serban, mihai si camy, pres.fan clubului din onesti ;)
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde iepuras » Sâm Dec 27, 2003 10:40 am

a aparut vierme in suplimentul de la libertatea la horoscop.
iepuras
Junior Member

Mesajde vulpyx » Sâm Dec 27, 2003 4:03 pm

au aparut in bravo in calendar(pt luma octombrie) shi o poza mica la x-mas star bazar(se organizeaza un concurs la care se cashtiga un tricou imprimat cu poza lor shi autorgafe):o
vulpyx
Junior Member

Mesajde AnouCk » Joi Ian 01, 2004 6:01 pm

Cum ati ajuns voi la concluzia ca este vina lui Vierme? :con:
Certuri exista in orice formatie, in orice grup de prieteni... fie ca sunt chestii stupide sau mai "grave"..Asta nu inseamna neaparat sfarsitul formatiei, asa ca nu mai credeti tot ceea ce auziti, va asigur ca baietii vor exista cel putin pentru a lansa inca un album!
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
AnouCk

Mesajde frumusik » Mar Ian 06, 2004 12:25 pm

animalutzele vor lansa mult asteptatul album in februarie
frumusik
Junior Member

Noutati

Mesajde kmy » Dum Ian 11, 2004 3:17 pm

BAIETI VOR LANSA NOUL ALBUM IN LUNA MARTIE SAU SA-R PUTEA MAI DEVREME DAR MAI TARZIU DE LUNA MARTIE NU.( E SIGUR DEOARECE AM VB. CU SOPY ).A ZIS CA NE PREGATESC UN TURNEU IN 30 DE ORASE IN PRIMAVARA IAR IN IARNA VA MAI FI UN TURNEU DAR NU SE STIE CAT VA DURA SAU IN CATE ORASE VA FI.PIESELE SUNT GATA IAR PIESA LA CARE SE VA SCOATE VIDEOCLIP E ALEASA DEJA .VOR VENI IAR CU FRIZURI NOI SI CU PAR IN TOATE CULORILE.SOPY A ZIS CA STIE DEJA CAM CE VREA SA-SI FACA IN CAP DAR N-A AVRUT SA SPUNA MAI MULT VA FI O SURPRIZ.APARITII TV NU VOR MAI FI DOAR IN CEL MAI RAU CAZ DACA II INVITA TEO .PA VA PUP DULCE PE TOTI.
kmy
kmy
Junior Member

Mesajde frumusik » Mar Ian 13, 2004 12:20 pm

au aparut caciulile cu animal x
frumusik
Junior Member

Mesajde frumusik » Mar Ian 13, 2004 12:33 pm

A aparut Bravo!!!!Doua pagini cu Vierme!!!!!
frumusik
Junior Member

Mesajde AnouCk » Vin Ian 16, 2004 2:27 pm

Am intrat azi pe forum si am avut o surpriza (neplacuta) dupa care m-a apucat durerea de cap. Acum sunt la ora de informatica, dar nu am timp sa sterg posturile asa ca o sa incerc sa intru mai pe seara sa sterg toate aberatiile si sa dau avertismente.

p.s. este un topic despre "noutati", nu alte aberatii.. nu mai folositi forumul pe post de YM/MIRC/MSN etc.
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
AnouCk

Nou

Mesajde Bugee Bubuu!!! » Mie Ian 21, 2004 12:24 am

Clipul apare km pe la jum lunii feb,iar albumul prin martie.Va fi dubla lansare.AnimalX&CristianaR
Bugee Bubuu!!!
Junior Member

Mesajde AnouCk » Mar Ian 27, 2004 11:56 am

Pana la urma la ce melodia au hotarat sa faca videoclipul? :con:
AnouCk

Mesajde ramonaxxx » Mar Ian 27, 2004 9:52 pm

A aparut Soparla in Bravo la "Nu pot trai fara..."
ramonaxxx
Junior Member

Mesajde irinanmx » Joi Ian 29, 2004 11:27 pm

Am citit in Bravo ca pe langa caciulite se mai gasesc si medalioane, cercei, tricouri si chilotei tanga toate sub label-ul Animal x. Dar unde se gasesc?
irinanmx
Junior Member

Mesajde AnouCk » Vin Ian 30, 2004 10:44 am

Din cate stiu eu, presedintele fancluburilor se ocupa de asta.
Mi-am cumparat si eu BRAVO ieri si n-am inteles o chestie... "sunt solo din nou" a afirmat Soparla. Dar, eu nu-mi amintesc sa fii facut vreodata publica relatia lui cu....
Cam multe minciuni (in toate 3 articolele) dar oricum, macar sunt minciuni "frumoase"

Oricum, din cate am inteles urmeaza lansarea..Poate ne vedem pe acolo! Sunt ft curioasa sa vad ce o sa scoata acum. Si sa vad daca vor avea succes sau nu.
AnouCk

Mesajde kmy » Mar Feb 24, 2004 1:26 pm

A aparut in COOL GIRL un articol micut despre SOPY iar in BRAVO este o poza cu toti trei.PA
kmy
kmy
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Mie Feb 25, 2004 7:39 am

Am citit in Bravo(uite ca fac si reclama la revista) ca Hiena ar vrea sa se desparta de Sopy si Vierme...Acum...poate or fi baliverne ale revistei pentru a se cumpara...cine stie ?
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde irinanmx » Mar Mar 02, 2004 4:42 pm

Nu se despart! Era doar un zvon, iar BRAVO a scris ca nu e adevarat. Daca se despart ma arunc de pe blocul......... de desen.
irinanmx
Junior Member

Mesajde deca » Sâm Mar 06, 2004 6:44 pm

Sa fim realisti!
Fara noutati sunt morti!
Timpul trece si se asterne uitarea.
Locuinta mea pe net:
BESTmusicTOP
Be my guest!
deca
Junior Member

Mesajde frumusik » Lun Mar 08, 2004 6:31 pm

Albumul v fi lansat in aprilie.Va fi dubla lansare Animalx&C. Raduta.Am mai aflat ca Serban are o piesa cu Cristiana.A, era sa uit aau aparut in Cool la Star&Fan.
frumusik
Junior Member

In sfarsit ceva....

Mesajde giuly » Mie Mar 31, 2004 8:02 pm

Pe data de 1 februarie a avut loc lansarea cartii "Alternative pop-dance",editura Humanitas.Cartea trece in revista protagonistii acestui gen de muzica,printre care si Animal x.(3 Sud Est si Animal x castiga impotriva drogurilor).MAi multe informatii nu va pot da pt. ca eu nu mi-am luat-o.
giuly
Junior Member

Mesajde giuly » Vin Apr 16, 2004 4:48 pm

A aparut un articol in Bravo(o pag.).Nu spun mare lucru.In orice caz,mai avem putin de steptat pana la lansarea albumului.
giuly
Junior Member

Mesajde soparlutza » Dum Apr 25, 2004 3:07 pm

dar stie cineva cand va fi lansarea? Eu am auzit ca la 26 aprilie, dar nu cred. A trecut mai mult de un an (an si jumate) ca n-au scos nimic. daca stie cineva ceva sa-mi spuna Please!!!!!!!
soparlutza
Junior Member

Mesajde Bugee Bubuu!!! » Vin Apr 30, 2004 12:12 pm

lansarea va fi pe 6 mai.Dar nu va fi o lansare cu tamtam.Ink nu se stie ce anume va fi.Dar oricum concert nu va fi.Va iesi pe piata doar cd-ul & kseta.Melodiua pt clip se numeste "In seara asta".(cred :)).E misto.Uitati-va la subiectul concerte.PA
Bugee Bubuu!!!
Junior Member

Mesajde giuly » Mie Iun 02, 2004 10:19 am

A aparut un articol de o pagina in Popcorn(cu Akcent pe coperta) :bye: :bye:
giuly
Junior Member

Mesajde happy_angel » Mar Iun 08, 2004 5:07 pm

hy everybody!ma mir cum de nimeni nu a pomenit de ultima piesa a lui serban si cristiana raduta!e super piesa si o da mereu la radio!merita ascultata!e super...se numeste fooling around...bye
happy_angel
Junior Member

Mesajde frumusik » Vin Iun 11, 2004 11:08 am

Si eu am ascultat piesa.E super misto!Si inca ceva:e o poza cu ei in Cool.
frumusik
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Animal X