se pare...k au facut o colaborare cu "lazza" de la pio,si alta colaborare cu "pacha man".sa speram c-o sa iasa bine colaborarile

se pare...k au facut o colaborare cu "lazza" de la pio,si alta colaborare cu "pacha man".sa speram c-o sa iasa bine colaborarile

Pe http://www.animal-x.tk gasiti special de sarbatori Dragostea e tot ce am VIDEO...de la concert in exclusivitate... tot aici gasit si tot in exclusivitate un album 100%LIVE cu Animal-X.. intrati si incercati nu aveti nimik de pierdut 
ralux scrie:hmmmmm...sa vedeti ce am auzit...cica in trupa intra si lazza..(care dja are un nic d animalutz)si inca 2 tipi...constanteni...wow...voi c ati auzit....))

vor scoate un album cu 14 piese fara remixuri cu tente de rock...

...foarte dezinformata...si ma scuzati ca deviez de la subiect, dar poate cineva sa imi zica de ce nu pot sa imi schimb e-mailul si parola la cont???nu se incarca pagina nici moarta...multumesc.. 
...cam naspa,ce sa zic...u mai sunt ce erau...degeaba...au picat de sus si nu cred ca o sa-si mai revina curand...asta e...oricum,poate sunt numai eu pesimista...
despre kre spunea k e cel mai imp lucru din viatza lui shi l-a corupt shi p Cata (fost tobar intr-o trupa rock din ct) p kre voi prob k o sa-l stitzi dupa noua lui porecla Tzetze

Lost in time scrie:uhhh.......
it's awfull........
Lazar, d fapt, mai nou,King Tzapu, a plekt din PIO![]()
![]()
despre kre spunea k e cel mai imp lucru din viatza lui shi l-a corupt shi p Cata (fost tobar intr-o trupa rock din ct) p kre voi prob k o sa-l stitzi dupa noua lui porecla Tzetze
![]()
shi pt c? cik aqm "animaxul" knta rock..........bullshit........hello!!!! mel aia p kre au scos-o q pacha man sucks (no offence, but is true) singurul lucru mai bun la mel aia e partea instrumentala.........shi atat!! k sa nu mai zic d faptul k cei 3 "vocali" nici makr nu vor fi in stare sa knte live.......![]()
dulceatza scrie:draga,dk nu-ti place de ce mai postezi aici???![]()
![]()
![]()
in fine mie-mi place

...piesa este foarte buna avand in vedere ce se asculta in Romania...era mai bine o manea..nu?...asta este nu se poate sa-i multumeasca pe toti
...sorry pentru of topickyt_pussy scrie:Nu credeti ca cereti prea mult?...piesa este foarte buna avand in vedere ce se asculta in Romania...era mai bine o manea..nu?...asta este nu se poate sa-i multumeasca pe toti
...sorry pentru of topic
.....muzik p kre o faceau toti cei kre sunt aqm adunatzi in "animax" era muuuuuult mai buna inainte dekt aqmUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator