Emisiuni cu AnimalX
pentru ca am sters toate aberatiile d-asta ! .....mai copii ... plsss ..
Deja forum-ul asta a devim unul de aberatii .. voi cand intrati pe forum postati asha .. numai de dragul de a posta.. indiferent dc aveti ceva de spus sau nu !
gata !! nu se mai poate asha !!!! s-a terminat cu aberatul!!!
Din momentul acesta cine mai abereaza pe Animalx primeshte avertimest (indiferent cine e !) si la 3 avertismente : ban! Eu am sa ma kinui(pentru a nu
shtiu cat-a oara) sa sterg toate posturile aiurea..so dc o sa la dispara din nr mesajelor sa shiti din ce cauza !
Sper ca s-a intzles !
clar ?

Deja forum-ul asta a devim unul de aberatii .. voi cand intrati pe forum postati asha .. numai de dragul de a posta.. indiferent dc aveti ceva de spus sau nu !
gata !! nu se mai poate asha !!!! s-a terminat cu aberatul!!!
Din momentul acesta cine mai abereaza pe Animalx primeshte avertimest (indiferent cine e !) si la 3 avertismente : ban! Eu am sa ma kinui(pentru a nu
shtiu cat-a oara) sa sterg toate posturile aiurea..so dc o sa la dispara din nr mesajelor sa shiti din ce cauza !
Sper ca s-a intzles !
clar ?
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
(siiis nu fi rea):cry:
am auzit ca peste vreo 2 saptamani animalutzele vor fi la surprize surprize si asta o stiudeoarece a marine varaa-mea:(
am auzit ca peste vreo 2 saptamani animalutzele vor fi la surprize surprize si asta o stiudeoarece a marine varaa-mea:(
I am just an Evil Girl
- lil'lizard
- Junior Member
abia astept sa-i vad la surprize.... vor fi acoolo dupa o saptamana d ela lansare.... am sa o mai intreb totusi pe vara-mea mai multe detalii ca sa ma asigur si va mai tin la curent....:kiss:
I am just an Evil Girl
- lil'lizard
- Junior Member
atunci asteptam vesti de la tine cu Surprize, Surprize....
fetelor fiti pe faza...acum presupun ca o sa mai apara si ei pe la TV...
asta inseamna ca...la treaba cu noi! cum a zis si vierme odata: Impreuna v-om rezolva problema! 
fetelor fiti pe faza...acum presupun ca o sa mai apara si ei pe la TV...

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
vin si eu cu voi al surprize... asta va fi ultima oara cand o sa calc in studioul porcariei aleia de emisuni ma jur:) nu merg pentru vara-mea in nici un caz.. dopamn fereste,... ma apuca greata cand ii aud vocea aia.. eo prefacuta si totusi nu prea e buan de teatru.. da-n fine.. nu i-am bvazut pe baieti caci temblizorul meu era pe atomic tv kkat:)
I am just an Evil Girl
- lil'lizard
- Junior Member
S-a mai uitat cineva (inafara de mine) pe tele 7abc??
apropo...am uitat sa va spun: nu au cantat nimik nou...doar Arata-mi Iubirea Ta
apropo...am uitat sa va spun: nu au cantat nimik nou...doar Arata-mi Iubirea Ta

---
---
- Wild Rose
- Junior Member
eu care am fost informata ti-am zis si tie.. :yD
super cool ... m-a dezamagit totusi Serban pentru ca avea cureaua aia de femeie care nu pot s-o sufar (am avut una exact ca a lui anul trecut cans se mai purta... ) anyways..tipa , bruneta era foarteee slaba.. da,i-a atzatzat rau de tot ;v
super cool ... m-a dezamagit totusi Serban pentru ca avea cureaua aia de femeie care nu pot s-o sufar (am avut una exact ca a lui anul trecut cans se mai purta... ) anyways..tipa , bruneta era foarteee slaba.. da,i-a atzatzat rau de tot ;v
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
mmmda...
i-am vazut si eu la tele7...era nasoala tipa aia...apropo..stie cineva cine e?...eu nu am mai vazut-o...si ati vazut articolul ala in ziar despre ALINA SI SOPY?...eu l-am gasit la cineva, dar nu stiu din ce ziar era...tipa care mi l-a dat avea numai pagina respectiva...
mai vb...
mai vb...
- F|y!
- Junior Member
hmm...invidioase mai suntetzi fetelor... :p
si daca era gagica vreunuia dintre ei ce ati fi zis?! nu mai fiti visatoare..n-are rost...anyway...aici vb despre emisiuni...
-
Jasmine - Junior Member
Am auzit ca au fost la o emisiune de curand (nu stiu care, nu stiu cand) si au cantat noua melodie:) Imi pare rau ca nu stiu mai multe detalii, eu n-am vazut emisiunea so...

---
---
- Wild Rose
- Junior Member
BUNA!!!!!!!!!!!!!!!
Animal x au fost in dimineata asta la emisiunea ZID de pe postul PRIMA TV.
- pisicuzzA
- Junior Member
Am vazut si eu de dimineatza AnimalX la ZID !!!! yuuuupiiii !!!1
Doamne cum aratau ...adica cel putin Vierme.... era imbracat tot in alb,era brunet si arata super cool!
Shoparla era imbracat in negru si avea parul mai inkis la culoare.
Hyena era tot cu caciula pe care nu o suportati voi
(mie imi place! :p ) si imbracat super !
Nu au spus mare lucru ... din "super....wow...super concert...super lansare..super album ..suprize ..etc"
(ceea ce spun ei tot timpul ... )
Esentialul este : VENITI LA LANSARE !!!! CA O SA FIE BELEA !
Doamne cum aratau ...adica cel putin Vierme.... era imbracat tot in alb,era brunet si arata super cool!
Shoparla era imbracat in negru si avea parul mai inkis la culoare.
Hyena era tot cu caciula pe care nu o suportati voi

Nu au spus mare lucru ... din "super....wow...super concert...super lansare..super album ..suprize ..etc"

Esentialul este : VENITI LA LANSARE !!!! CA O SA FIE BELEA !

-
Dee Dee - Junior Member
Cumva concertul de lansare va fi transmis si pe vreun post de televiziune?Macar asa sa-i vad si eu , ca nu pot veni la bucuresti pe 15.
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls!
zZBye boys&girls!

-
Sabyna*bc - Junior Member
Mesajul: BE THERE!!!
alex in negru....yum :drool:
te cred dee dee, probabil au aratat super cool toti!! (si serban... desi avea caciula aia ...) eu nu m-am uitat, dar e ok:D Vierme brunet?? i like this....
Au cantat ceva?
alex in negru....yum :drool:
te cred dee dee, probabil au aratat super cool toti!! (si serban... desi avea caciula aia ...) eu nu m-am uitat, dar e ok:D Vierme brunet?? i like this....
Au cantat ceva?
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de Sabyna*bc
Cumva concertul de lansare va fi transmis si pe vreun post de televiziune?Macar asa sa-i vad si eu , ca nu pot veni la bucuresti pe 15.
poate o sa arate SECVENTE la stiri sau la emisiuni de-astea :mtv news,reactor,zid etc... habar n-am!
-
Jasmine - Junior Member
Initial trimis de Bad Girl
Au cantat ceva?
Nope... au stat foarte putin ...cel mult 20 de min ...doar au vorbit despre lansare ...nimik mai mult

-
Dee Dee - Junior Member
20 min?? Coolz...pacat ca nu am vazut...oh well! O sa mai am ocazia de ai vedea la tv...
stie cineva la ce emisiune au cantat noul cantec?? :con:

stie cineva la ce emisiune au cantat noul cantec?? :con:
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Pai au cantat-o undeva?!!!!!?!?!?! :con:
-
Dee Dee - Junior Member
eu n-am vazut emisiunea zid din pacate...:cry:. albumul os a apara pe piata odata cu lansarea???
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
am sa incerc si eu sa sun poate am si eu bafta sa prind legatura, dar cu atatea fanite obsedate cam miic sanse am:)
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Concertul va fi transmis duminica la ora 16:00 la mtv in direct de la sala polivalenta.Am vazut astazi la tv reclama.
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls!
zZBye boys&girls!

-
Sabyna*bc - Junior Member