Initial trimis de Pisica
in care nr?
in nr.10, aprilie 2002
Initial trimis de Pisica
Mai am o informatie... Deocamdata baietii si-au cam luat vacanta... Spun asta fiindca pana la turneu nu mai au nici un concert...
Initial trimis de ANIMALUTZA_X
Azi noapte animalutzele s-au distrat de minune cu fanii in Constanta la o petrecere organizata de Madalina-vicepresedinta fan clubului Animal x din Constanta.Au stat pana la 4 dimineatza.Au dansat cu fanii,au organizat concursuri,au jucat si o hora ...
A fost super marfa!!!
Initial trimis de deedee
am auzit la tv(pe prima la emisiunea ZID) ca animalx (?) ...ei asha au zis ..ca Animalx ...ai piese noi care au influentze rock ..si pt asta, in turneul anti-drog vor canta live nu numai cu vocile ci si cu chitara si alte instrumente ....pt asta si-au luat un chitarist profesionist(imi scapa numele) care va canta alaturi de ei ...
shtie cineva ceva despre asta?(in afara de mine?)
Initial trimis de deedee
am auzit la tv(pe prima la emisiunea ZID) ca animalx (?) ...ei asha au zis ..ca Animalx ...ai piese noi care au influentze rock ..si pt asta, in turneul anti-drog vor canta live nu numai cu vocile ci si cu chitara si alte instrumente ....pt asta si-au luat un chitarist profesionist(imi scapa numele) care va canta alaturi de ei ...
shtie cineva ceva despre asta?(in afara de mine?)
Initial trimis de Mis Vierme
Si in cel mai nou nr. Bravo (cred ca nr. 9, cu Voltaj pe coperta) este ceva cu ei, un fel de jurnal al lor.
Initial trimis de Yana
SPUNETI SI VOI,VA ROG,DACA E CEVA CU EI IN POPCORNUL ALA NOU CU N&D...
Initial trimis de Aliosha
De ce nu folosesti nickul vechi ?
XXX de la sfarsit are legatura cu X rated movies ?
Initial trimis de Pisica
ce nashpa de ei! ati vazut ce-au patit la Bistrita? ii compatimesc...
Initial trimis de Zgubilici
:hehe: asta e culmea!!!
traficantii de droguri sa se ia de animal x ca le fura clientii, sau de ce? in cel mai rau caz asta a fost o inscenare pentru ochii lumii.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator