Noutati
tot ce pot sa zic este un mare lol. si ma distreaza copios cand va vad cum va faceti atatea griji pt ei si cum ii compatimiti. treaba e in felul urmator: adevarul este intodeauna la mijloc. asa ca nu sariti la concluzii pripite!!!
aucun art ne peut egaler la vie!
-
Anna|s - Junior Member
Ieri au fost la Oradea. A fost un concert superb !!!! Mie mi-au placut foarte mult. Nu stiti oare pe care caseta va fi "Imnul" turneului ? Pt. ca pe TOP nu este.
- Mis Vierme
- Junior Member
Re: pai....
am vb cu serban si mi-a spus ca piese gen spune nu la droguri nu le va include pe urmatorul album: sunt facute doar asa, pt turneul asta...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Black Beauty - Junior Member
Initial trimis de axy
eu nu am vazut stirile dar mi-au spus colegii ca si ei si 3se erau batuti rau si ca hyena avea o zgarietura pe fata , iar viorel un ochi vanat.
e adevarat?
cine a vazut stirile?
sopy era moveat la un ochi... din cate mi-a spus raton, baietii sunt bine...
au fost atacati si s-au aparat cum au putut... poate colegii au exagerat un pic...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Buna tuturor!
Eu ma numesc Carmen...si sunt cam noua pe aici...dar cum toate au un inceput,m-am hotarat sa scriu si eu.
Eu sunt din botosani si de curand au trecut si animal x pe aici,pe 19-20. 05.2002(cu chestia aia anti-drog).Duminica au dat un concert iar a doua zi au mers intr-un parculet si au plantat niste copacei.Pana acum nu prea mi-a placut de ei,ii consideram ca pe toti din muzica romaneasca(de moment),dar acum am realizat ca sunt niste baieti fff draguti care, chiar isi iubesc fanii.Nici acum nu sunt convinsa ca, ceea ce canta ei e extraordinar de frumos sau ceva de genul asta,de fapt singura melodie a lor care imi place e "Arata-mi iubirea ta".Voi ce parere aveti despre melodiile lor?Dar totusi cred ca arata intr-adevar bine.
Sincera sa fiu ,cand au venit in botosani mi-am dat seama cat de greu trebuie sa le fie sa le faca pe plac fanilor,pt ca stiu,de fapt sunt sigura ca de la noi din Romania ei sunt singurii care isi "alinta fanii"...probabil si de asta au atata succes.Sa vedeti cum se imbranceau cei de pe aici sa ajunga la ei...fetele plangeau ,tremurau(da` nu stiu de ce)pentru ca in fond sunt si ei persoane obisnuite,si cred ca la aceasta intrebare nu am sa gasesc raspuns niciodata pentru ca eu pur si simplu nu sunt de acord cu "sentimentele"acestor persoane .Dar poate ma veti lamuri voi ....dar daca tot am inceput cu intrebarile sa continui tot cu ele...nu?....deci:
Voi sunteti de acord cu genul de persoane despre care am vorbit mai sus?
Acelasi comportament il au si cei din orasul vostru(adica se imbrancesc,si chestii de-astea)?
Parerea mea e ca celor de la animalx le este foarte greu deoarece pur si simplu nu mai au dreptul la viata personala...cred ca nici nu mai stiu ce e aia...pt ca orice eveniment ce se petrece in legatura cu ei,trebuie relatat presei ca sa fie fanii multumiti...voi ce credeti,imi dati dreptate?
Cred ca am sa ma opresc aici pt moment pt ca nu vreau sa va plictisesc cu atatea intrebari,si nu de alta dar vreau sa mai pastrez idei si pentru data viitoare...
Sper ca intrebarile mele sa nu ramana retorice...
Va multumesc ca mi-ati citit mesajul,si daca cineva vrea sa vb cu mine ma gaseste la mail-ul meu:karmenel@yahoo.com
Eu ma numesc Carmen...si sunt cam noua pe aici...dar cum toate au un inceput,m-am hotarat sa scriu si eu.
Eu sunt din botosani si de curand au trecut si animal x pe aici,pe 19-20. 05.2002(cu chestia aia anti-drog).Duminica au dat un concert iar a doua zi au mers intr-un parculet si au plantat niste copacei.Pana acum nu prea mi-a placut de ei,ii consideram ca pe toti din muzica romaneasca(de moment),dar acum am realizat ca sunt niste baieti fff draguti care, chiar isi iubesc fanii.Nici acum nu sunt convinsa ca, ceea ce canta ei e extraordinar de frumos sau ceva de genul asta,de fapt singura melodie a lor care imi place e "Arata-mi iubirea ta".Voi ce parere aveti despre melodiile lor?Dar totusi cred ca arata intr-adevar bine.
Sincera sa fiu ,cand au venit in botosani mi-am dat seama cat de greu trebuie sa le fie sa le faca pe plac fanilor,pt ca stiu,de fapt sunt sigura ca de la noi din Romania ei sunt singurii care isi "alinta fanii"...probabil si de asta au atata succes.Sa vedeti cum se imbranceau cei de pe aici sa ajunga la ei...fetele plangeau ,tremurau(da` nu stiu de ce)pentru ca in fond sunt si ei persoane obisnuite,si cred ca la aceasta intrebare nu am sa gasesc raspuns niciodata pentru ca eu pur si simplu nu sunt de acord cu "sentimentele"acestor persoane .Dar poate ma veti lamuri voi ....dar daca tot am inceput cu intrebarile sa continui tot cu ele...nu?....deci:
Voi sunteti de acord cu genul de persoane despre care am vorbit mai sus?
Acelasi comportament il au si cei din orasul vostru(adica se imbrancesc,si chestii de-astea)?
Parerea mea e ca celor de la animalx le este foarte greu deoarece pur si simplu nu mai au dreptul la viata personala...cred ca nici nu mai stiu ce e aia...pt ca orice eveniment ce se petrece in legatura cu ei,trebuie relatat presei ca sa fie fanii multumiti...voi ce credeti,imi dati dreptate?
Cred ca am sa ma opresc aici pt moment pt ca nu vreau sa va plictisesc cu atatea intrebari,si nu de alta dar vreau sa mai pastrez idei si pentru data viitoare...

Va multumesc ca mi-ati citit mesajul,si daca cineva vrea sa vb cu mine ma gaseste la mail-ul meu:karmenel@yahoo.com
- Krmen
- Junior Member
Initial trimis de Pisica
sopy era moveat la un ochi... din cate mi-a spus raton, baietii sunt bine...
au fost atacati si s-au aparat cum au putut... poate colegii au exagerat un pic...
Sunt toti ok...n-au patit cine stie ce....Sopi a fost taiat la mana,dar nu grav..Serban a primit cateva picioare...
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Initial trimis de ANIMALUTZA_XXX
Sunt toti ok...n-au patit cine stie ce....Sopi a fost taiat la mana,dar nu grav..Serban a primit cateva picioare...
asta crezi tu ca nu e grav... oricum se putea si mai rau...
si animalx si 3se au luat bataie... cristiana nu stiu sigur...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
as vrea sa stiu si eu cati de pe forumul asta au protestat impotriva celor ce vor sa opreasca turneul si impotriva celor de la bistrita...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Initial trimis de Pisica
as vrea sa stiu si eu cati de pe forumul asta au protestat impotriva celor ce vor sa opreasca turneul si impotriva celor de la bistrita...
p.s. in afara de mine mai este cineva?
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Initial trimis de Pisica
asta crezi tu ca nu e grav... oricum se putea si mai rau...
si animalx si 3se au luat bataie... cristiana nu stiu sigur...
Nu am vrut sa para asa..oricum acum nu mai conteaza...
-
Jasmine - Junior Member
Imnul megaturneului are videoclip. :A
Va place??? Mie imi place f mult, mai ales melodia care e superba.
- Furnicutza M
- Junior Member
Initial trimis de Krmen
Initial trimis de Pisica
da eu ....daca conteaza parerea mea...
ma bucur ca nu-s singura... si cam cati ati fost in botosani? in iasi am fost vreo 50...
dar mai facem meeting inca o data, sambata, la ora12, in fata palatului culturii... asa ca daca mai vrea cineva din iasi sa participe, n-are nimic de pierdut!
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Initial trimis de ANIMALUTZA_XXX
Nu am vrut sa para asa..oricum acum nu mai conteaza...
da stiu... am inteles de la-nceput ce-ai vrut sa spui, dar m-am facut ca nu observ... oricum, imi pare rau pt. ei...

=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Initial trimis de Furnicutza M
si eu l-am vazut azi dimineata la zid... e super... singura chestie nashpa ca nu se prea intelege(live...)...
apropo, cele mai multe imagini sunt filmate la iasi :p (am vazut-o pe-o colega care urla prin fata si nu numai)...
nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, dar baietii au spus ca-n iasi au cei mai multi fani;)
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
[quote]Initial trimis de Pisica
[B]
ma bucur ca nu-s singura... si cam cati ati fost in botosani? in iasi am fost vreo 50...
stii care e faza?...eu inca nu fac parte din nici un fan-club...si nu pot sa-ti spun ...dar sunt sigura ca am fost cu sufletul alaturi de ei...
[B]
stii care e faza?...eu inca nu fac parte din nici un fan-club...si nu pot sa-ti spun ...dar sunt sigura ca am fost cu sufletul alaturi de ei...
- Krmen
- Junior Member
[Nici acum nu sunt convinsa ca, ceea ce canta ei e extraordinar de frumos sau ceva de genul asta,de fapt singura melodie a lor care imi place e "Arata-mi iubirea ta".Voi ce parere aveti despre melodiile lor?
Ce parere am de melodiile lor? Sunt foarte cool. Toate cantecele lor sunt marfa dar eu prefer "N-am crezut", "Iubirea mea", "Fara tine", "Pentru ea". "Sa pot ierta" e O.K dar nu la nivelul celorlalte.
Esti norocoasa ca ai fost la concertul lor. Eu sunt in afara R.O. si vin la vara in vacanta, like always. O sa ma duc sa-i vad 100%.
In legatura cu fanii, parerea mea e ca peste tot se imbrancesc, tipele plang etc. Desi sunt a very big fan, in sensul ca imi place mult de ei in toate felurile, nu prea sunt de acord cu boceala asta. Ai dreptate, chiar daca sunt faimoshi, tot oameni ca noi raman.
Si despre viata personala, sa stii ca nici un canteret nu are asha ceva. E imposibil. Nu e drept pt. cantareri, dar cand au ales aceasta profesie stiau in ce se baga. Si sincer, cred ca oricine, chiar daca nu recunosc toti, vrea sa fie faimos, no matter what...
Ii inteleg pe fani. Si eu sunt fana Animalx de un an shi ocupatia mea principala e sa gasesc poze/articole/informatii despre ei, sa le cumpar albumele etc
Aaa, si inca ceva. Zici ca nu pot avea private life din cauza admiratorilor. Pai, daca nu ar avea fani, nu ar exista. Si in fond care ar mai fii distractia? O fii greu sa te urmareasca peste tot fanii, dar nu cred ca ar schimba lucrul asta pt. nimic in lume.
Bye
Ce parere am de melodiile lor? Sunt foarte cool. Toate cantecele lor sunt marfa dar eu prefer "N-am crezut", "Iubirea mea", "Fara tine", "Pentru ea". "Sa pot ierta" e O.K dar nu la nivelul celorlalte.
Esti norocoasa ca ai fost la concertul lor. Eu sunt in afara R.O. si vin la vara in vacanta, like always. O sa ma duc sa-i vad 100%.
In legatura cu fanii, parerea mea e ca peste tot se imbrancesc, tipele plang etc. Desi sunt a very big fan, in sensul ca imi place mult de ei in toate felurile, nu prea sunt de acord cu boceala asta. Ai dreptate, chiar daca sunt faimoshi, tot oameni ca noi raman.
Si despre viata personala, sa stii ca nici un canteret nu are asha ceva. E imposibil. Nu e drept pt. cantareri, dar cand au ales aceasta profesie stiau in ce se baga. Si sincer, cred ca oricine, chiar daca nu recunosc toti, vrea sa fie faimos, no matter what...
Ii inteleg pe fani. Si eu sunt fana Animalx de un an shi ocupatia mea principala e sa gasesc poze/articole/informatii despre ei, sa le cumpar albumele etc
Aaa, si inca ceva. Zici ca nu pot avea private life din cauza admiratorilor. Pai, daca nu ar avea fani, nu ar exista. Si in fond care ar mai fii distractia? O fii greu sa te urmareasca peste tot fanii, dar nu cred ca ar schimba lucrul asta pt. nimic in lume.
Bye
"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
-
Faded Existence - Junior Member
Initial trimis de Furnicutza M
E SUPER...DE FIECARE DATA CAND MA UIT LA T.V. IL VAD...LUCKY ME...
-
Jasmine - Junior Member
anunt important!
azi(29 mai 2002) a aparut un comunicat de presa care va aparea si maine(30 mai 2002) in national prin care membrii turneului "MUZICA ANTIDROG"(ANIMAL X,3SEI SUD EST SI CRISTIANA RADUTA) declara ziua de 1 iunie,zi de lupta a tinerilor romani impotriva drogurilor!Sambata 1 iunie toti tinerii care sunt alaturi de A.X.,3se si C.R. sunt rugati sa se prezinte la ora 12:00 in fata Prefecturii din fiecare oras alaturi de fan cluburi!Trebuie sa fim alaturi de ei si sa ii sustinem!!!Trebuie sa spunem NU drogurilor!
-
ramona - Junior Member
Initial trimis de Krmen
e bine daca ai fost alaturi de ei... daca tot esti si ai fost alaturi de ei, eu zic ca n-ar strica daca te-ai inscrie intr-unul sau mai multe fan cluburi... e cool... daca in botosani nu e nici un fan club animal x inceraca fan clubul din iasi... e sunt inscrisa aici... daca vrei, gasesti informatii pe portal (presedinte-alina)...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Re: anunt important!
Initial trimis de ramona
azi(29 mai 2002) a aparut un comunicat de presa care va aparea si maine(30 mai 2002) in national prin care membrii turneului "MUZICA ANTIDROG"(ANIMAL X,3SEI SUD EST SI CRISTIANA RADUTA) declara ziua de 1 iunie,zi de lupta a tinerilor romani impotriva drogurilor!Sambata 1 iunie toti tinerii care sunt alaturi de A.X.,3se si C.R. sunt rugati sa se prezinte la ora 12:00 in fata Prefecturii din fiecare oras alaturi de fan cluburi!Trebuie sa fim alaturi de ei si sa ii sustinem!!!Trebuie sa spunem NU drogurilor!
OK!
in iasi are loc in fata palatului culturii... profit de ocazie si ii anunt in mod oficial pe toti fanii din iasi sa vina sambata, ora 12, la palatul culturii!!!
ca a aparut in national nu stiam, tre sa recunosc!
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Re: anunt important!
Initial trimis de ramona
eu sunt alaturi de ei cu sufletul!Nu ma duc la nici o prefectura sa vad fane care mai de care mai crizate...sorry...E lupta lor anti drog,nu a mea...sa se duca ei!!!
-
Jasmine - Junior Member
am vazut si eu clipul e super
imi place:)
abia ahstpet
a inceput numaratoarea inversa pana pe 10 iunie !!!!!!!!

abia ahstpet

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Initial trimis de deedee
am vazut si eu clipul e super![]()
abia ahstpet
Ramane de vazut daca facem ce ne-am propus... :lol:
Deedee,oferta a ramas valabila?
A mea da..Mai da si tu un semn de viata!!!oki?
-
Jasmine - Junior Member