Emisiuni cu AnimalX

Forumul asociat fanclubului Animal X

Mesajde Dia » Sâm Dec 28, 2002 10:09 pm

ya...we don't care...at least i don't care!! :) repet...imi place albumu...ei arata cool!!! ce conteaza restu?! din partea mea poa` sa fie si gay!! ce treaba am eu?!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Le urasc pe tipele alea!

Mesajde swettybaby » Sâm Dec 28, 2002 11:34 pm

Eu ii ador pur si simplu,dar dansatoarele lor ma scot din sarite!Ma enerveaza la culme atunci cand apar pe scena.Cred ca ar fi mult mai cool daca nu ar aparea alea sa se fataie pe langa ei.
Totusi ,intr-un fel mi-e ciuda pe ele,pentru ca danseaza cu preferatii mei,mi-ar fi placut sa fiu in locul lor.
swettybaby
Junior Member

confusing

Mesajde Crazy Babe » Dum Dec 29, 2002 8:10 pm

pai ba zici ca te scot din sarite pisicutele .. ba ca ai vrea sa fi si tu in locul lor... :con:
in fine... eu una nu mi-as fi dorit sa fiu in locul lor.. nu mi-ar fi placut sa dansez asa.. babygirl are dreptate... sa faca ce vor din partea mea... :kiss: 4 all.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde alisa » Dum Dec 29, 2002 10:04 pm

Initial trimis de Anna|s
Eu personal nu am nici o treaba cu ceea ce fuck ei pe scena pentru ca nu eu ma fac de cacao, ci ei, pe care ii vede o lume intreaga(o tara). passons! dak lor le place sa se dea in petec, why do we fuckin' care?

Cam asa ceva cred si eu.Dar daca lor le place asta e.Oricum sunt si oameni carora nu le place de ei si poate rad sau isi bat joc de ei cand ii vad la tel sau stiu eu pe unde alt undeva.
alisa
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Dec 29, 2002 10:43 pm

nu poti sa fii pe placul tuturor!! unii rad..altora le place...altora le e greatza...altii sunt invidiosi!! sunt oameni de toata felurile!!! eu una nu m-as da asa in spectacol cu ei pe scena da parca mi-ar surade ideea sa dansez asa cu ei...da poate privat asa :D ... poate ...!! eh..vise vise! :)
i'm missing every part
Dia

Mesajde Jasmine » Dum Dec 29, 2002 11:42 pm

mi se pare mie sau acest sub se numeste "emisiuni cu animalx"?

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Dec 29, 2002 11:52 pm

asa se numeste..da am dat-o in diverse!! :) asta pt ca in ultima vreme animalele nu au mai fost la nici o emisiune...ii vedem din ce in ce mai rar...si vorbim si noi ce apucam! :)
i'm missing every part
Dia

Mesajde Jasmine » Lun Dec 30, 2002 12:16 am

ok...dar pt asta este threadul "noutati"....

Jasmine
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Lun Dec 30, 2002 1:54 pm

Oricum de rev o sa fie la Batem palma asa ca sa nu ratati emisiunea.
alisa
Junior Member

Re: hy

Mesajde pisicuzzA » Lun Dec 30, 2002 3:48 pm

de und esi pana unde o sa fie animal x la batem palma?
Eu stiu ca concertul de la lansare va fi dat pe prima tv in noaptea de revelion la ora 1
pisicuzzA
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Lun Dec 30, 2002 10:28 pm

Mai fiecare a auzit cate ceva acum daca ii vedem sau nu la tel astai partea a doua .S-ar putea sa nu apara deloc ,dar nu cred eu chestia asta.Fiecare o sa se uite la tel o sa vada si dupa aia comntam.Parerea mea.
alisa
Junior Member

Planuri de Sarbatori

Mesajde Oana » Lun Dec 30, 2002 11:59 pm

Spre dezamagirea unora as vrea sa va spun ca Animalele nu vor fi la Batem Palma , dar vor fi pe Prima intr-un concert la ora 1.00.In timp ce noi vedem un concert la tv...animalele vor fi in Focsani , apoi in Onesti..deci departe de unele dintre voi.Pupici animalici !
Oana

Mesajde Jasmine » Mar Dec 31, 2002 12:26 am

repetati aceleasi lucruri ...daca nu incetati va trebui sa va dau avertismente...asa k incetati cu posturile de "bagare in seama" ..plsss... this was the last time...

Jasmine
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mie Ian 01, 2003 12:32 am

la 11 au fost pe prima tv ...reluarea de la cnc de lansare...
:D
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

hy

Mesajde alisa » Mie Ian 01, 2003 1:23 am

Da am vazut si eu si a fost super ,super fain.Mi-a placut.
alisa
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Lun Ian 27, 2003 4:53 pm

de cand nu am mai scris pesubiectul asta ...wow:D acum sunt in criza de timp pentru cas-a sunat :D si tre` sa plec din laboratorul de info

so...sa trec la treaba
Am vazut MTV SELECT ....m-au cam dezamagit pentru ca nu shtiau altceva sa faca decat sa multumeasaca si sa se balbaiei .. nashpa faza.. in skimb mi-au placut super mult melodiile pe care le-au ales(macar asta sa faca :D ) ...oricum toate erau si preferatele mele...

Apoi i-am vazut la POVESHTIRI ADEVARATE au fost un pic mai maruti ..cel putin Sherban ... a vorbit mai serios si a spus lucruri mai interesante.... acolo au fost mai cool .....

La VIDEO STAR nu i-am vazut(am auzit ca au fost de dimineatza ..dar nu am fost pe faza)

I-0am mai vazutla un interviu la MTV parca.. si acolo a vbmai mult Vierme ....

gata ca nu mai am timp ..pleaca toata lumea din jurul meu :D hehe...
zbye all !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Ian 27, 2003 10:15 pm

Au fost astazi la Teo.... Cei care au ratat emisiunea, sa va uitati maine dimineata la ora 7!!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde }Lora{ » Lun Ian 27, 2003 10:15 pm

badgirl...au fost la prima azi dimineatza la zid si au fost si la teo.maine dimineatza la 7 ii reluare deci fitzi cu ochii pe televizor.
}Lora{
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mar Ian 28, 2003 12:59 pm

Am vazut si eu de dimineatza Theo cu AnimalX ! A fost cool ! au cantat la sfarsit Mai mult Ca oricand. S-au suparat pe "lume" ca ii faceau copii :D ......
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Mar Ian 28, 2003 2:46 pm

Am vazut si eu emisiunea lui Teo .Ce sa zic ,dupa parerea meau au vorbit foarte putin despre clip ,iar cel mai bine dintre toti arata Vierme .Fara suparare ,dar lui Serban nu ii statea bine deloc cu freza aia .Mi-a placut cand au cantat ''Mai mult ca oricand''Chiar ma intrebam cand o sa apara la Teo si iata ca mi s-a indeplinit dorinta.Mi-a mai placut cum au dansat ,in rest a fost ok,putea sa fie si mai bine daca vorbeau si ei mai mult.Cred ca a avut o audienta destul de mare Teo ,ar fi trebuit ca pe viitor sa ii invite mai des dupa parerea mea.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Ian 28, 2003 4:57 pm

Dap, m-am uitat si eu la Teo (desi a fost un chin pentru mine sa ma trezesc la 7 fix ;s )Nu pot sa spun ca m-am omorat dupa unu anume :D Ma enerva bretonul lui Alex, Vierme s-a strambat prea mult :hehe: si nu mi-a placut cum avea freza serban :lol: Mi-a placut de Serban cand a spus ca el are 21 de ani, are voie sa se uite in Playboy ;D Mi-a placut de Vierme cand i-a dat cadoul lui Teo, si mi-a placut cum a dansat Alex... (si cand s-a pus in ghenuci la sfarsit k vierme!) Alte impresi? :con: Pai au vorbit destul de putin despre videoclip, dar mai bine pentru ca deja au repetat lucrurile astea de 1000 de ori, m-am saturat sa tot aud ca filmarile au durat 3 zile si 3 nopti, ca au filmat la -19 grade etc.......
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde arici_giuly » Mie Ian 29, 2003 10:31 am

Eu m-am trezit duminica la 8 sa vad Povestiri adevarate(acasa)si m-am trezi si la 7 sa vad Teo.Maine, 30 ianuarie, vin Animal x la emisiunea Espresso (B1 tv).Nu stiu sigur la ce ora (intre 9 si 10).De data asta nu trebuie sa ne trezim asa de devreme!!!:)
arici_giuly
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Ian 30, 2003 4:31 pm

Eu din cate stiu nu au fost astazi la Espresso, dar nu bag mana in foc pentru asta (eram la scoala la ora aia!!! ) Espresso a inceput la 7:15 de dimineata, s-a terminat pe la 10 si ceva cred....
intrebare:
au fost animalele?? :con:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde pisicuzzA » Joi Ian 30, 2003 8:32 pm

Da au fost:))))))))
pisicuzzA
Junior Member

Mesajde Jasmine » Vin Ian 31, 2003 7:34 pm

au fost pe la 10 10 ..

Jasmine
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Ian 31, 2003 11:10 pm

eh.... greu e cand ai scoala de dimineata si pleci la ora 8 de-acasa..... dati si voi mai multe DETALII pentru cei care nu au putut sa vada :)
ce au zis? ce s-a intamplat? :con:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Jasmine » Dum Feb 02, 2003 3:08 pm

nimic nou..despre videoclip...

Jasmine
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Dum Feb 02, 2003 10:48 pm

AnimalX sunt pe primul loc la VOT la ATOMIC !! :D
Dee Dee
Junior Member

da...

Mesajde }Lora{ » Dum Feb 02, 2003 11:01 pm

pe mine nu ma prea incanta atomicu...as vrea sa-i vad pe locu 1 la european top 20 sau dc nu chiar la usa top 20 pt ca pot.si era de stiut ca o sa fie pe locu 1 la vot pe atomic,nu ?
}Lora{
Junior Member

Mesajde helina » Dum Feb 02, 2003 11:06 pm

shi eu m-as bucura sa-i vad pe locul 1 la european top 20, shi sper sa ajunga deoarece "mai mult ca oricand" este o super melodie
helina
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Animal X