Emisiuni cu AnimalX
Le urasc pe tipele alea!
Eu ii ador pur si simplu,dar dansatoarele lor ma scot din sarite!Ma enerveaza la culme atunci cand apar pe scena.Cred ca ar fi mult mai cool daca nu ar aparea alea sa se fataie pe langa ei.
Totusi ,intr-un fel mi-e ciuda pe ele,pentru ca danseaza cu preferatii mei,mi-ar fi placut sa fiu in locul lor.
Totusi ,intr-un fel mi-e ciuda pe ele,pentru ca danseaza cu preferatii mei,mi-ar fi placut sa fiu in locul lor.
- swettybaby
- Junior Member
confusing
pai ba zici ca te scot din sarite pisicutele .. ba ca ai vrea sa fi si tu in locul lor... :con:
in fine... eu una nu mi-as fi dorit sa fiu in locul lor.. nu mi-ar fi placut sa dansez asa.. babygirl are dreptate... sa faca ce vor din partea mea... :kiss: 4 all.
in fine... eu una nu mi-as fi dorit sa fiu in locul lor.. nu mi-ar fi placut sa dansez asa.. babygirl are dreptate... sa faca ce vor din partea mea... :kiss: 4 all.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Initial trimis de Anna|s
Eu personal nu am nici o treaba cu ceea ce fuck ei pe scena pentru ca nu eu ma fac de cacao, ci ei, pe care ii vede o lume intreaga(o tara). passons! dak lor le place sa se dea in petec, why do we fuckin' care?
Cam asa ceva cred si eu.Dar daca lor le place asta e.Oricum sunt si oameni carora nu le place de ei si poate rad sau isi bat joc de ei cand ii vad la tel sau stiu eu pe unde alt undeva.
-
alisa - Junior Member
nu poti sa fii pe placul tuturor!! unii rad..altora le place...altora le e greatza...altii sunt invidiosi!! sunt oameni de toata felurile!!! eu una nu m-as da asa in spectacol cu ei pe scena da parca mi-ar surade ideea sa dansez asa cu ei...da poate privat asa
... poate ...!! eh..vise vise! 

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
asa se numeste..da am dat-o in diverse!!
asta pt ca in ultima vreme animalele nu au mai fost la nici o emisiune...ii vedem din ce in ce mai rar...si vorbim si noi ce apucam! 

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Planuri de Sarbatori
Spre dezamagirea unora as vrea sa va spun ca Animalele nu vor fi la Batem Palma , dar vor fi pe Prima intr-un concert la ora 1.00.In timp ce noi vedem un concert la tv...animalele vor fi in Focsani , apoi in Onesti..deci departe de unele dintre voi.Pupici animalici !
- Oana
la 11 au fost pe prima tv ...reluarea de la cnc de lansare...

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
de cand nu am mai scris pesubiectul asta ...wow:D acum sunt in criza de timp pentru cas-a sunat
si tre` sa plec din laboratorul de info
so...sa trec la treaba
Am vazut MTV SELECT ....m-au cam dezamagit pentru ca nu shtiau altceva sa faca decat sa multumeasaca si sa se balbaiei .. nashpa faza.. in skimb mi-au placut super mult melodiile pe care le-au ales(macar asta sa faca
) ...oricum toate erau si preferatele mele...
Apoi i-am vazut la POVESHTIRI ADEVARATE au fost un pic mai maruti ..cel putin Sherban ... a vorbit mai serios si a spus lucruri mai interesante.... acolo au fost mai cool .....
La VIDEO STAR nu i-am vazut(am auzit ca au fost de dimineatza ..dar nu am fost pe faza)
I-0am mai vazutla un interviu la MTV parca.. si acolo a vbmai mult Vierme ....
gata ca nu mai am timp ..pleaca toata lumea din jurul meu
hehe...
zbye all !

so...sa trec la treaba
Am vazut MTV SELECT ....m-au cam dezamagit pentru ca nu shtiau altceva sa faca decat sa multumeasaca si sa se balbaiei .. nashpa faza.. in skimb mi-au placut super mult melodiile pe care le-au ales(macar asta sa faca

Apoi i-am vazut la POVESHTIRI ADEVARATE au fost un pic mai maruti ..cel putin Sherban ... a vorbit mai serios si a spus lucruri mai interesante.... acolo au fost mai cool .....
La VIDEO STAR nu i-am vazut(am auzit ca au fost de dimineatza ..dar nu am fost pe faza)
I-0am mai vazutla un interviu la MTV parca.. si acolo a vbmai mult Vierme ....
gata ca nu mai am timp ..pleaca toata lumea din jurul meu

zbye all !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Au fost astazi la Teo.... Cei care au ratat emisiunea, sa va uitati maine dimineata la ora 7!!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Am vazut si eu de dimineatza Theo cu AnimalX ! A fost cool ! au cantat la sfarsit Mai mult Ca oricand. S-au suparat pe "lume" ca ii faceau copii
......

-
Dee Dee - Junior Member
hy
Am vazut si eu emisiunea lui Teo .Ce sa zic ,dupa parerea meau au vorbit foarte putin despre clip ,iar cel mai bine dintre toti arata Vierme .Fara suparare ,dar lui Serban nu ii statea bine deloc cu freza aia .Mi-a placut cand au cantat ''Mai mult ca oricand''Chiar ma intrebam cand o sa apara la Teo si iata ca mi s-a indeplinit dorinta.Mi-a mai placut cum au dansat ,in rest a fost ok,putea sa fie si mai bine daca vorbeau si ei mai mult.Cred ca a avut o audienta destul de mare Teo ,ar fi trebuit ca pe viitor sa ii invite mai des dupa parerea mea.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
Dap, m-am uitat si eu la Teo (desi a fost un chin pentru mine sa ma trezesc la 7 fix ;s )Nu pot sa spun ca m-am omorat dupa unu anume
Ma enerva bretonul lui Alex, Vierme s-a strambat prea mult :hehe: si nu mi-a placut cum avea freza serban :lol: Mi-a placut de Serban cand a spus ca el are 21 de ani, are voie sa se uite in Playboy ;D Mi-a placut de Vierme cand i-a dat cadoul lui Teo, si mi-a placut cum a dansat Alex... (si cand s-a pus in ghenuci la sfarsit k vierme!) Alte impresi? :con: Pai au vorbit destul de putin despre videoclip, dar mai bine pentru ca deja au repetat lucrurile astea de 1000 de ori, m-am saturat sa tot aud ca filmarile au durat 3 zile si 3 nopti, ca au filmat la -19 grade etc.......

---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Eu m-am trezit duminica la 8 sa vad Povestiri adevarate(acasa)si m-am trezi si la 7 sa vad Teo.Maine, 30 ianuarie, vin Animal x la emisiunea Espresso (B1 tv).Nu stiu sigur la ce ora (intre 9 si 10).De data asta nu trebuie sa ne trezim asa de devreme!!!:)
- arici_giuly
- Junior Member
Eu din cate stiu nu au fost astazi la Espresso, dar nu bag mana in foc pentru asta (eram la scoala la ora aia!!! ) Espresso a inceput la 7:15 de dimineata, s-a terminat pe la 10 si ceva cred....
intrebare:
au fost animalele?? :con:
intrebare:
au fost animalele?? :con:
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
eh.... greu e cand ai scoala de dimineata si pleci la ora 8 de-acasa..... dati si voi mai multe DETALII pentru cei care nu au putut sa vada
ce au zis? ce s-a intamplat? :con:

ce au zis? ce s-a intamplat? :con:
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
AnimalX sunt pe primul loc la VOT la ATOMIC !! 

-
Dee Dee - Junior Member