Fun-Raptor
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
eu am fost la lansare..
a fost destul de reusita dar era loc shi de mai bine.Intr-adevar fanii ddin toata tara au demonstrat ink odata ca sunt langa ei shi ca nu i-au uitat nici o clipa...
Piesele de pe album sunt...
1 Pe net
2 M-am indragostit
3 Asta seara
4 I'm out
5 Mai departe de cer
6 Ecstasy
7Ma vei simti (feat Oana K-pital)
8 M-am indragostit(remix)
a fost destul de reusita dar era loc shi de mai bine.Intr-adevar fanii ddin toata tara au demonstrat ink odata ca sunt langa ei shi ca nu i-au uitat nici o clipa...
Piesele de pe album sunt...
1 Pe net
2 M-am indragostit
3 Asta seara
4 I'm out
5 Mai departe de cer
6 Ecstasy
7Ma vei simti (feat Oana K-pital)
8 M-am indragostit(remix)
- K-melia
- Junior Member
Albumul "Fun Raptor" imi place f mult piesele sunt super iar piesa mea preferata este "Asta seara".....toate piesele sunt K-lumea dar tot "Asta seara "ramane piesa mea "
-
Miry_Ursuletz - Junior Member
:)
M_Doll scrie:pt trupa Refflex nu Moga compune , ci Laurentiu Duta :p
o prietena mi-a imprumutat mai demult un cd cu mp3 si la o melodie Refflex scria 3se Sheesh!

revenind la Animal X si noul album, cel mai mult imi plac: Ma vei simti si M-am indragostit (remixul) :A
i love you, you pay my rent
-
Dee-Dee71 - Mesaje: 388
dak la urmatorul album vor produce niste piese mai ritmate cred ca vremurile de demult vor reveni
da,dar ei sustineau ca si-au schimbat stilul si eu una nu cred ca vom mai auzi melodii in stilul N-am crezut sau iubirea mea etc.plus o data cu noul album si stilul lor de dans s-a schmbat foarte mult.nu mai este trupa aceea de frystayler,acum sunt mai cuminti,probabil a intervenit o schimbare in vietile lor,maturizarea.cand au scos primul clip,Vierme care este cel mai mic avea doar 16 ani.trebuie si o schimbare
da,dar ei sustineau ca si-au schimbat stilul si eu una nu cred ca vom mai auzi melodii in stilul N-am crezut sau iubirea mea etc.plus o data cu noul album si stilul lor de dans s-a schmbat foarte mult.nu mai este trupa aceea de frystayler,acum sunt mai cuminti,probabil a intervenit o schimbare in vietile lor,maturizarea.cand au scos primul clip,Vierme care este cel mai mic avea doar 16 ani.trebuie si o schimbare
- aiana
- Junior Member
Hai ca deja vreau sa termin cu prostia asta...
Cu riscul de a primi un avertisment... Dee-Dee71 si M_Doll sunteti absolut sigure ??? Ia mai uitati-va si voi pe net si intrati pe siteul oficial al formatiei Refflex ... de fapt...uitati aici un screen capture si convingeti-va ... sheeeesh !!!
Doar nu vorbeam de prost !
Nu mai vorbiti inainte sa fiti sigure !
Este legat numai de Piesa Noastra ...am mentionat si in postul de mai demult...
Cu riscul de a primi un avertisment... Dee-Dee71 si M_Doll sunteti absolut sigure ??? Ia mai uitati-va si voi pe net si intrati pe siteul oficial al formatiei Refflex ... de fapt...uitati aici un screen capture si convingeti-va ... sheeeesh !!!
Doar nu vorbeam de prost !
Nu mai vorbiti inainte sa fiti sigure !
Este legat numai de Piesa Noastra ...am mentionat si in postul de mai demult...
- Fişiere ataşate
-
- Snap1.jpg (90.38 KiB) Vizualizat de 1460 ori
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
in curand(cam 2 luni)fun raptor va fi precedat de noul lor album.acesta va avea cam 12-14 piese si speram sa ne impace pe toti(ca sa nu mai existe tot felul de discutii).oricum mie personal mi/a placut fun raptor si nu o spun cu jumatate de gura.
- aiana
- Junior Member
Da si noi speram...Sa fie ceva mai ritmat, mai frumos... k astea sunt oarecum plictisitoare...Ma refer la I'm out si M-am indragostit...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2