Fun-Raptor

Forumul asociat fanclubului Animal X

Mesajde Hyena » Sâm Dec 18, 2004 12:02 pm

dak la urmatorul album vor produce niste piese mai ritmate cred ca vremurile de demult vor reveni
Hyena
Junior Member

Mesajde K-melia » Dum Dec 19, 2004 3:34 pm

eu am fost la lansare..
a fost destul de reusita dar era loc shi de mai bine.Intr-adevar fanii ddin toata tara au demonstrat ink odata ca sunt langa ei shi ca nu i-au uitat nici o clipa...
Piesele de pe album sunt...
1 Pe net
2 M-am indragostit
3 Asta seara
4 I'm out
5 Mai departe de cer
6 Ecstasy
7Ma vei simti (feat Oana K-pital)
8 M-am indragostit(remix)
K-melia
Junior Member

Mesajde Miry_Ursuletz » Dum Ian 09, 2005 8:41 pm

Albumul "Fun Raptor" imi place f mult piesele sunt super iar piesa mea preferata este "Asta seara".....toate piesele sunt K-lumea dar tot "Asta seara "ramane piesa mea "
Miry_Ursuletz
Junior Member

:)

Mesajde Dee-Dee71 » Dum Ian 30, 2005 10:27 am

M_Doll scrie:pt trupa Refflex nu Moga compune , ci Laurentiu Duta :p

o prietena mi-a imprumutat mai demult un cd cu mp3 si la o melodie Refflex scria 3se Sheesh! ~r
revenind la Animal X si noul album, cel mai mult imi plac: Ma vei simti si M-am indragostit (remixul) :A
i love you, you pay my rent
Dee-Dee71

Mesajde aiana » Mie Feb 02, 2005 10:01 am

dak la urmatorul album vor produce niste piese mai ritmate cred ca vremurile de demult vor reveni
da,dar ei sustineau ca si-au schimbat stilul si eu una nu cred ca vom mai auzi melodii in stilul N-am crezut sau iubirea mea etc.plus o data cu noul album si stilul lor de dans s-a schmbat foarte mult.nu mai este trupa aceea de frystayler,acum sunt mai cuminti,probabil a intervenit o schimbare in vietile lor,maturizarea.cand au scos primul clip,Vierme care este cel mai mic avea doar 16 ani.trebuie si o schimbare
aiana
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Mie Mar 16, 2005 11:18 pm

Hai ca deja vreau sa termin cu prostia asta...
Cu riscul de a primi un avertisment... Dee-Dee71 si M_Doll sunteti absolut sigure ??? Ia mai uitati-va si voi pe net si intrati pe siteul oficial al formatiei Refflex ... de fapt...uitati aici un screen capture si convingeti-va ... sheeeesh !!!

Doar nu vorbeam de prost !
Nu mai vorbiti inainte sa fiti sigure !

Este legat numai de Piesa Noastra ...am mentionat si in postul de mai demult...
Fişiere ataşate
Snap1.jpg
Snap1.jpg (90.38 KiB) Vizualizat de 1460 ori
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde aiana » Mar Mar 22, 2005 5:03 pm

in curand(cam 2 luni)fun raptor va fi precedat de noul lor album.acesta va avea cam 12-14 piese si speram sa ne impace pe toti(ca sa nu mai existe tot felul de discutii).oricum mie personal mi/a placut fun raptor si nu o spun cu jumatate de gura.
aiana
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Vin Mar 25, 2005 10:15 am

Da si noi speram...Sa fie ceva mai ritmat, mai frumos... k astea sunt oarecum plictisitoare...Ma refer la I'm out si M-am indragostit...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Anterior

Înapoi la Animal X