intrebare :-)

Forumul asociat fanclubului Animal X

CE va place cel mai mult la AnimalX ?

Puteţi selecta 1 opţiune

Vezi rezultatele

Mesajde Wild Rose » Mie Aug 13, 2003 4:02 pm

votat: cum sunt in viata de zi cu zi...
din motive bine intemeiate... :D (ar trebui sa fiu mai explicita dar sunt moarta de somn... )
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

hmmm....

Mesajde d3s|r33` » Sâm Oct 18, 2003 12:32 am

daca ii cunosteam personal PROBABIL votam "cum sunt in viatza de zi cu zi"dar nu-i cunosc....asa ca trebuie sa ma hotarasc votez "cum canta(vocile)" sau "cum arata".As vota ptr cum canta ptr ca asta ma atras la inceput DAR imi pLace si cum arata(mai ales alex).....este greu si sunt confuza.....cred ca votez ptr cum arata:D
d3s|r33`
Junior Member

Mesajde Piky » Sâm Oct 18, 2003 10:09 am

Mie imi place la si cum canta si cum danseaza si cum arata si cum si cum se imbraca. Nu pot spune ca imi plac pt. cum sunt in viata de zi cu zi si nici cum se comporta ca fani deoarece eu nu-i cunosc. Din pacate! :(
Piky
Junior Member

Mesajde black-cat » Mie Iun 09, 2004 11:47 am

Ce imi place la Animal X ? Pai ...,dak m-ai fi intrebat kestia asta mai pe la inceputurile lor ti-as fi raspuns k totul. Acum ca au mai trecut anisorii si am mai crescut si eu , nu mai gandesc asa. Am votat "cum arata ", desi nu e singura optiune pe kre as vota-o .
Si k sa fiu sincera , la inceput nu m-a atras foarte mult look-ul lor . Prima data cand i-am vazut la TV, mi-am zis :"Cine mai sunt si astia cu porecle de la Animal Planet si porecle de Dosaerele X ?" La inceput a fost muzica si dansul , desi dupa aceea a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult modul cum arata , cum se imbraca ...etc.; lucruri kre imi plac la ei si in momentul de fatza .Cat despre cum se comporta ei cu fanii...nu stiu ce sa zic. Am inceput sa am niste indoieli...; mai bine nu comentez.Iar referitor la modul cum sunt ei in viatza de zi cu zi , e clar ca sunt altfel decat sunt pe scena...my opinion ; chiar dak nu pot sa zic ca ii cunosc prea bine in afara scenei ( k sa zic asa ).
Ok , km asta am avut de spus.
Dak-mi mai vin idei o sa revin .
BYE !
black-cat
Junior Member

Mesajde M_Doll » Vin Iun 11, 2004 9:13 pm

Mie cel mai mult imi place cum se poarta cu fanii....intradevar la acest capitol ei sunt cei mai tari.. :rulz:
You only see what your eyes want to see
M_Doll
Junior Member

Mesajde iepuras » Dum Iun 13, 2004 10:05 am

animalx se poarta cu fanii frumos pt ca sunt obligati sa faca chestia asta.intelegi?tu l-ai auzit vreodata pe vierme vorbind la telefon cu fanii............vorbeste foarte urat cand vrea.
iepuras
Junior Member

Mesajde M_Doll » Lun Iun 14, 2004 4:34 pm

dap..d fapt am vb si eu cu Vierme la tel..cei drept nu s-a purtat frumos(de fapt nu a recunoscut ca e el) , insa Sopy si Hiena se poarte ff dragutz cu fanii si fac multe glumitze dragutze(mai ales Hiena) ....si kiar dak Vierme nu se poarta asa d frumos la tel cu fanii ..altzi artisti se poarta si mai aiurea ... si-n plus nu cred ca mai exista vre-un cantaretz care sa organizeze asa d bine fancluburile si sa se puna pe el insusi presedinte la ele...:rulz:
You only see what your eyes want to see
M_Doll
Junior Member

Mesajde soparlutza » Joi Sep 09, 2004 4:09 pm

yo nu stiu exact de ce imi place Animal X, poate ca vreau sa fiu ceea ce vor si ( cum am observat eu) moto-ul lor este: " FII TU INSUTI" . Eu cred ca NU se vor schimba( in rau, bineinteles) si vor fi la fel.
Ei, bine. Nu pot sa spun ca ma lasa rece cum arata fiecare (pref. meu e Alex), dar imi place tot ce fac.
Pa scurt, cam atat

THEY ARE THE BEST!!!!!
soparlutza
Junior Member

Mesajde alisa » Sâm Sep 11, 2004 4:16 pm

Mi-ar fi foarte greu sa votez doar un singur fel din cate sunt pentru ca imi place absolut totul la ei:cum canta,cum danseaza,cum se imbraca,cum arata,cum se comporta cu fanii si mi-ar placea sa pot spune si cum sunt ei zi de zi ,dar din pacate inca nu am ajuns sa ii cunosc asa ca ramane doar atat.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde cr3tz » Vin Ian 21, 2005 2:33 am

eu am votat "Cum sunt in viata de zi cu zi" . pt k am avut ocazia sa ii cunosc mai d aproape.adica exact inainte de a se lansa.erau super ok si sper k acum sunt tot asa.
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde aiana » Dum Ian 23, 2005 12:23 am

sal.sunt noua pe aici.totusi sa nu va plictisesc sa spun si eu parerea mea.pe baieti nu am avut ocazia sa-i cunosc personal asa ca nu pot pronunta in unele cazuri.eu as vota pentru vocea lor.in momentele de tensiune,te simti mininat dupa ce le asculti muzica.nu cred ca aspectul fizic conteza, pentru ca succes nu inseamna acest lucru
aiana
Junior Member

Mesajde aiana » Dum Ian 23, 2005 12:56 am

sal.sunt noua pe aici,dar totusi sanu va plictisesc,eu i-am votat pe baieti pentru vocea lor.nu cred ca aspectul fizic iti aduce mai multa faima.in momentele dificile(caci mai mare si omu din astea) daca le asculti muzica te simti mult mai diferit.in alte subiecte nu ma pot pronunta deoarece nu i-am cunoscut personal pe baieti.
aiana
Junior Member

Mesajde animalutza16 » Mar Ian 25, 2005 11:36 am

sal,imi plac foarte mult baieti sunt super.cine are poze cu ei mai noi,sa-mi scrie un mail pe adresa animaluta16@yahoo.com.pupici animalicky
animalutza16
Junior Member

Mesajde Dany_S » Vin Ian 28, 2005 8:38 pm

iar am vrut sa votez, da n-am avut ce optiune.

Singuru lucru care imi place este beatul/partea instrumentala din unele melodii ("Pt ea" de ex). In rest sunt jalnici.
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde v1n3ri » Vin Ian 28, 2005 8:59 pm

Nu e optiune: Cat castiga pe luna... So, no vote. Eventual mai era testoasa aia din clip.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde K-melia » Mar Mai 17, 2005 1:43 pm

Ce-mi place mie la ANIMALX? Pai...in primul rand admir la ei modul in care au luptat pentru a ajunge atat de sus, mai apoi...felul lor de a fi, modul in care se comporta cu fanii, ce si cum canta..., cum danseaza, cum vorbesc la telefon...am vorbit de nenumarate ori si cu AleX, si cu Mihai si cu Serban,intr-un cuvant TOTUL!!!
K-melia
Junior Member

Mesajde ralux » Vin Mai 27, 2005 7:06 pm

ok....ne plac vocile lor,cum s comporta cu fanii si altele da dac ar arata najpa v'ar mai place?????mie imi place cel mai mult cum arata....si eu consider ca vierme arata cel mai bine(vierme rulz!!!)
ralux
Junior Member

Anterior

Înapoi la Animal X