Noutati
Re: La multi Ani!!!
Initial trimis de deedee
[b] LA multi Ani ALEXXX!!!!!
....azi ..sau ma rog ieri .......acum cateva minute... a fost ziua lui Shopy ! :p [/B]
ziua numelui? merci pt informatie...
si LA MULTI ANI pt ziua lui Mihai! pe 5...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Black Beauty - Junior Member
PS
Pe 5 - de ziua lui Mihai - canta la Cerbul De Aur!!!
Au aparut in Viva... 2 poze, una din ele la premiile vip...
Au aparut in Viva... 2 poze, una din ele la premiile vip...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
salut!
intrati pe http://www.muzicabuna.ro la topuri si votati animal x...ca sa ajunga pe locul 1...
...pupici!:kiss:

Va :kiss: dulce pe totzi! :fuck:
-
ramona - Junior Member
salut.vreau sa va anunt ca am primit la f c pixuri cu animal x...sunt de 5 feluri...super klumea..
..au autografe pe ele si sigla animal x..
..cei interesati imi pot scrie un pm si mai vb...
in curand vom primi brelocuri cu autografe si tricouri...pe tricouri nu sunt poze cu ei,ci sunt 3 animale :un vierme :sleep: , o soparla :silly: si o hyena :a mai ciudate...cei care vor avea tricouri , la concerte vor avea parte de niste avantaje...nu stiu sigur ce...dar asa de zice...:confused:...costa 180 000...brelocurile 15 000 , iar pixurile 10 000. merci mult si scuze daca am fost off topic..
...bye...:bye:

in curand vom primi brelocuri cu autografe si tricouri...pe tricouri nu sunt poze cu ei,ci sunt 3 animale :un vierme :sleep: , o soparla :silly: si o hyena :a mai ciudate...cei care vor avea tricouri , la concerte vor avea parte de niste avantaje...nu stiu sigur ce...dar asa de zice...:confused:...costa 180 000...brelocurile 15 000 , iar pixurile 10 000. merci mult si scuze daca am fost off topic..

Va :kiss: dulce pe totzi! :fuck:
-
ramona - Junior Member
la multzi ani!
nu stiu daca e bine ca scriu chestia asta aici, dar oricum eu vroiam sa-i urez "LA MULTI ANI" lui mihai si (cum se spune) sa ne traiasca.
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls!
zZBye boys&girls!

-
Sabyna*bc - Junior Member
Nu stiu sigur daca canta la Cerb... atunci eram sigura... Aflasem si eu de la cineva, dar... sorry...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Vreau si eu sa spun...
La multiiiiii ani Mihai!Si muuuuuuuuuuuuulta sanatate!!!!!!!!
Bye ;v
Bye ;v
- Animal X*Girl
- Junior Member
Multumesc mult ca mi-ati spus de Viva.....era sa nu o cumpar....LA MULTI ANI lui viermisor!!!!!!!!!!!!!!!!! si nu uitati sa-i votati si la vot la atomic atomicmedia@go.ro...va pup!
-
rammonny - Junior Member
Ce mai fac animalutzele in ultima vreme?
Sunt curioasa, oare ce mai fac animalele favorite in ultima vreme? Eu va spun ceva:luati-va gandul de la Hyena!;P
- Shakira
- Junior Member
Re: Ce mai fac animalutzele in ultima vreme?
nu ca m-as gandi la hyena dar dc spui sa ne luam gandul de la el?Initial trimis de Shakira
Sunt curioasa, oare ce mai fac animalele favorite in ultima vreme? Eu va spun ceva:luati-va gandul de la Hyena!;P
- }Lora{
- Junior Member
wow!a trecut ceva vreme de cand n-am mai intrat pe forum...am avut si motive intemeiate..am fost in "concediu" de moderare .. lol ..in Grecia..anyway,s-au intamplat asa multe in lipsa mea..din pacate mai mult rele decat bune..dar..asta-i viata!mi-a lipsit tare mult forumul si userii in special : Deedee(pe care o pupy dulce dulce) , AnnaIs, Calypso ..si multi altii.. mai spuneti-mi si mie va rog : CE MAI E NOU PE AICI?! ;v
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Bine ai venit,Jasmyna ! Mie,personal..mi-a fost foarte dor de tine !
Si eu sunt curios..ce o fi vrut fata aia sa zica cu Hiena ? ! :con:
Si eu sunt curios..ce o fi vrut fata aia sa zica cu Hiena ? ! :con:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
moshule,stii bine ca si mie mi-a fost dor de tine.. ;v mi-a fost dor de toti..in fiecare noapte,inainte sa ma bag in pat,ma gandeam la voi si adormeam fericita
asa..faza cu hyena?! ce sa fie?! interpreteaza fiecare cum vrea..

asa..faza cu hyena?! ce sa fie?! interpreteaza fiecare cum vrea..
-
Jasmine - Junior Member
Da.....sa il lasam pe Hiena !
Vii maine la concert Vama Veche ? Vin totzi forumistii ! Eu,Sopra,Decret,SOD....etc. etc.
Oricum..tine-ma la curent cu ce mai fac animalutzele ...ca nu mai pot de curiozitate ! Cand e vreun concert,ceva...sa merg si eu !
Vii maine la concert Vama Veche ? Vin totzi forumistii ! Eu,Sopra,Decret,SOD....etc. etc.
Oricum..tine-ma la curent cu ce mai fac animalutzele ...ca nu mai pot de curiozitate ! Cand e vreun concert,ceva...sa merg si eu !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
I`m back too !!!
Sper ca mi-ati simtit lipsa
..... am fost si eu intr-o mika vacantza...am skimbat peisajul putin ...
...cu cel de la TimiSOARA , ce-i drept nu departe precum Jasmyna .....dar poate la fel de interesant ..
Vad ca s-au intamplat destul de multe in lipsa mea... :p
the most important thing is that.... Moshu` it's a big Animalx fan !?!?!!!? :con: ....sau mai bine zis a big Jasmyna fan
...
kiddin` (or maybe not .. :con: )
Nu am apucat sa-i zic lui Vierme traditionalul "La multi ani!" .....
Exact de ziua lui eu eram la Tm ,acasa la o foarte buna prietena de-a mea,NORA, pe care o pup dulce ! (e si ea membra pe http://www.fanclub.ro/animalx ....defpat kiar aici am cunoscut-o ! :p ..hehe ...ce minuni face fan-clubul asta .!!!
)

Sper ca mi-ati simtit lipsa

Vad ca s-au intamplat destul de multe in lipsa mea... :p
the most important thing is that.... Moshu` it's a big Animalx fan !?!?!!!? :con: ....sau mai bine zis a big Jasmyna fan

kiddin` (or maybe not .. :con: )
Nu am apucat sa-i zic lui Vierme traditionalul "La multi ani!" .....
Exact de ziua lui eu eram la Tm ,acasa la o foarte buna prietena de-a mea,NORA, pe care o pup dulce ! (e si ea membra pe http://www.fanclub.ro/animalx ....defpat kiar aici am cunoscut-o ! :p ..hehe ...ce minuni face fan-clubul asta .!!!

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Cu Hiena!?!!!?!?
Eu nu am nici cea mai vaga idee... in ultimul timp nu prea am fost informata in legatura cu animelele...
din pacate....
mai multe informatii le-am aflat de aici
Eu nu am nici cea mai vaga idee... in ultimul timp nu prea am fost informata in legatura cu animelele...

mai multe informatii le-am aflat de aici

It's too bad, but that's me
-
Dee Dee - Junior Member
deedee,i`ve missed u so much girl!! sper ca si tu sa te fi distrat asa cum m-am distrat eu
asa am si uitat de "mica mea problema" .. dar acum...inapoi in Romania..nu mai e totul asa roz cum credeam..oricum,tre sa vorbim!!am multe sa-ti pove!!asa vei afla si alte noutati..
pupy!!

-
Jasmine - Junior Member
Ce marfa e threadu asta al vostru. Zici ca e la mine pe generalitatzi !
Si eu am multe sa va povestesc,ash putea chiar sa fac liste ! :p
Trebuie neaparat sa ne intalnim !
Jasmyna m-a refuzat astazi...si nu a dorit sa vina la concert. :cry: Asta e ! Am sa trec si peste asta !
In sfarsit..astept cu mare interes ultimele stiri despre animalutze !
Si eu am multe sa va povestesc,ash putea chiar sa fac liste ! :p
Trebuie neaparat sa ne intalnim !

Jasmyna m-a refuzat astazi...si nu a dorit sa vina la concert. :cry: Asta e ! Am sa trec si peste asta !

In sfarsit..astept cu mare interes ultimele stiri despre animalutze !

-
si eu ca si Moshul... sunt extrem de placut surpins de acest subiect. Sa o tineti tot asa fetelor... si Jasmyna sa stii ca esti nashpa pentru ca n-ai venit la chestia numita Vama Veche.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de ramona
salut.vreau sa va anunt ca am primit la f c pixuri cu animal x...sunt de 5 feluri...super klumea....au autografe pe ele si sigla animal x..
..cei interesati imi pot scrie un pm si mai vb...
in curand vom primi brelocuri cu autografe si tricouri...pe tricouri nu sunt poze cu ei,ci sunt 3 animale :un vierme :sleep: , o soparla :silly: si o hyena :a mai ciudate...cei care vor avea tricouri , la concerte vor avea parte de niste avantaje...nu stiu sigur ce...dar asa de zice...:confused:...costa 180 000...brelocurile 15 000 , iar pixurile 10 000. merci mult si scuze daca am fost off topic.....bye...:bye:
Va spun eu: sunt super pixurile! sunt de 5 culori: rosu, galben, verde si gri... iar al cincilea tip: tot pixul e verde... Si se poate schimba mina... si scriu mega cool!
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-