Noutati
Initial trimis de Mis Vierme
Jasmyna, mi-ai scris ca sunt inscrisa in fan-clubul tau. Tu ai pix si breloc ? -ca mie mi-ar trebui, sau daca tu nu ai, e cineva care are ?
Numai fan cluburile oficiale au pixuri, tricouri, brelocuri... Incearca sa iei legatura cu un fan club oficial... din orasul tau ar fi mai bine...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Black Beauty - Junior Member
Imi cer scuze... reformulez: mi se pare ca pe unde sati tu nu este nici un fan club oficial, dar vezi prin zona... sau incearca la fan clubul din alba, la ramona... trimite-i un pm...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
E un mic articol in Cool-girl despre animalx ....
spun despre surpriza pe care ne-o pregatesc ....

spun despre surpriza pe care ne-o pregatesc ....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Initial trimis de Jasmyna
merci mult Mada...dar eu nu vreau sa am un fan club oficial..e doar o chestie care o fac din placere!
Te-ai suparat cumva pt. ce am spus? :confused: Scuza-ma, n-am vrut sa te supar... N-am vrut sa supar pe nimeni cu mesajul respectiv...

Eu una nu am pretentia ca tu sa ai fan club oficial... E decizia ta...
Eu am incercat s-o ajut (cu o sugestie macar) sa-si faca rost de pixuri s.cl.
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
nu o sa fie concert!! atat va zic!
Why not? Are u sure?
Eu as vrea sa fie, dupa atata tam-tam cu tricourile s.cl. de ca sa nu fie? Adica mi-am luat tricou degeaba?

=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
IMI CER MII DE SCUZE....surpriza se amana ...motivele n-are rost sa le comentez..imi pare rau ca v-am tinut pe jar zilele astea..s-a schimbat agenda..asta este! si eu am ramas la fel de surprinsa...se pare ca veti mai avea de asteptat...luna octombrie nu prezice nimic..sper sa ma intelegeti! eu incerc sa va tin la curent zi de zi..e prima data cand se schimba o decizie importanta de pe o zi pe alta!! sa nu va suparati,ok?! incerc sa ma revansez 

quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
ce naiba nu intelegeti?!nu mai am timp sa intru asa de des pe net si ce e mai imortant va scriu aici la noutati..si asta pentru ca vreau si imi face placere..nu pentru ca trebuie..insa voi aveti pretentii sa va tot scriu pm-uri...dar cine are timp sa scrie zeci de scrisori,mailuri si pm-uri..stati un pic si ganditi-va , va rog!
-
Jasmine - Junior Member
asa..nu m-am suparat..deci nu va faceti probleme..am vrut doar sa lamuresc ceva!
fetelor,luati-va 20 de ani cu Giulia de la Candy pe coperta si veti gasi la rubrica lipeli si dezlipeli urmatorul articol :
S-a infiintat fan club Animal X in Bucuresti..pt inscrieri sunati la 0721.66.80.70. sau la adresa : Calea Vacaresti ,nr....etc(adresa mea)...super_animalx@yahoo.com
am ramas masca cand am vazut!!
e o singura greseala...partea "cu acordul baietilor"...eu nu le-am spus si nici n-am de gand ...deocamdata...
fetelor,luati-va 20 de ani cu Giulia de la Candy pe coperta si veti gasi la rubrica lipeli si dezlipeli urmatorul articol :
S-a infiintat fan club Animal X in Bucuresti..pt inscrieri sunati la 0721.66.80.70. sau la adresa : Calea Vacaresti ,nr....etc(adresa mea)...super_animalx@yahoo.com
e o singura greseala...partea "cu acordul baietilor"...eu nu le-am spus si nici n-am de gand ...deocamdata...
-
Jasmine - Junior Member
vreau sa ma inscriu si eu in fan clubul tau
asa..nu m-am suparat..deci nu va faceti probleme..am vrut doar sa lamuresc ceva!
Jazmy daca sunt din sua pot sa ma inscriu si eu in fan clubul tau????astept mai multe info de la tine??cati membrii ai pana acum in fc?? daca vrei te ajut sa mai inscrii fani caci am o multime de prieteni in ro care ii adora pe ax.am sa vb cui ei si le daua dresa aia de mail si o sa-ti scrie mai multe info despre ei.
te pupacesc dulce de tot.
- SeXxYcHeEr
Eu am dat anuntul, andra... doar tu m-ai rugat sa te ajut, nu-ti amintesti? Scuza-ma la partea cu acordul baietilor, dar atunci cand am trimis scrisoarea am crezut ca baietii stiu de fan clubul tau... Sa stii ca nu-mi pare rau ca am dat anuntul... Si la Cool Girl l-am trimis, ti-am spus doar...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Jasmyna, daca te-as putea ajuta cu ceva cand mai intru pe net... Dar ma gandesc daca n-ar fi prea multi moderatori (moderatoare) pt un forum... In fine, cum vrei tu... De fapt, cum vrea deedee...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
SI mie mi-ar place sa te ajut...dar asta doar daca vrei... SI cred ca ar fi bine...eu intru aproape zilnic pe net si pe forum (ok chiar intru zilnic)...dar asta doar daca vrei...sa-mi spui ok??:kiss:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Andra, stiu ca tre' sa vorbesc cu deedee... dar cand?
Nu stiu ce sa zic... Poti sa ai incredere in mine, dar mai intai sa aflu parerea lui deedee... Parerea ei conteaza aici, nu? Sa-i trimit un mp, sau vb tu cu ea si-mi dai raspunsul?
Nu stiu ce sa zic... Poti sa ai incredere in mine, dar mai intai sa aflu parerea lui deedee... Parerea ei conteaza aici, nu? Sa-i trimit un mp, sau vb tu cu ea si-mi dai raspunsul?
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
ha ?! What the F **K is here ?
1.Am avut cateva probleme cu netul ..but i'm back!
am din nou net acasa si totul o sa revina la normal ....so ..don't worry !
2.Forumul AnimalX este al meu !(candva era si al lui Guppy....noi doi am fost fondatorii) Jasmyna este ajutorul meu ...dar ea nu are dreptul de a decide cine moderaza forumulul....cum de altfel nici Sopra nu se baga in treburile astea..el doar face moderator pe cine spun eu ....
3.Nu am nevoie de alte ajutoare ...imi este de ajuns Jasmyna !
Sorry ..sper sa nu o luati personal ....
4.Mai mult de 3 moderatori nu prea sunt...(uitati-va si voi pe celalte forumuri )
1.Am avut cateva probleme cu netul ..but i'm back!

2.Forumul AnimalX este al meu !(candva era si al lui Guppy....noi doi am fost fondatorii) Jasmyna este ajutorul meu ...dar ea nu are dreptul de a decide cine moderaza forumulul....cum de altfel nici Sopra nu se baga in treburile astea..el doar face moderator pe cine spun eu ....
3.Nu am nevoie de alte ajutoare ...imi este de ajuns Jasmyna !
Sorry ..sper sa nu o luati personal ....
4.Mai mult de 3 moderatori nu prea sunt...(uitati-va si voi pe celalte forumuri )
-
Dee Dee - Junior Member
sorry
...so, in primul rand un mare SORRY!!!
Eu nu vreau sa iti fur postul de moderator...doar incercam sa va ajut...meriti sa fi moderatoare...
si apropo, sopra ar baga si 3 pe forumuri mari (precum acesta)...dar eu nu asta incercam sa fac!!! Si stiu ca Jasmy se ocupa super bine de acest forum!!! Dar am auzit ca zicea ca ii este greu that's all!!!
Sorry again (will u forgive me???) si apropo...WELCOME BACK :kiss:
Eu nu vreau sa iti fur postul de moderator...doar incercam sa va ajut...meriti sa fi moderatoare...
si apropo, sopra ar baga si 3 pe forumuri mari (precum acesta)...dar eu nu asta incercam sa fac!!! Si stiu ca Jasmy se ocupa super bine de acest forum!!! Dar am auzit ca zicea ca ii este greu that's all!!!
Sorry again (will u forgive me???) si apropo...WELCOME BACK :kiss:
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Lol Alina ..
np ... oricum ceea ce voiam sa spun si sa accentuez e faptul ca nu am sa renunt la forum ..adica o sa se mai intample sa lipsesc ..sau sa postez mai rar...dar am sa ma intorc
pt ca nu uit de el ..! 

np ... oricum ceea ce voiam sa spun si sa accentuez e faptul ca nu am sa renunt la forum ..adica o sa se mai intample sa lipsesc ..sau sa postez mai rar...dar am sa ma intorc

-
Dee Dee - Junior Member
Ata ete!!! Si eu intram rar mai demult, dar acum intru aproape in fiecare zi...cand am juma de ora liber sau o ora...
Cine s-a uitat aseara la cnc de la steaua??? A fost be B1...
Cine s-a uitat aseara la cnc de la steaua??? A fost be B1...
---
---
- Wild Rose
- Junior Member