ce alte porecle le-ati da?
109 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
aici nu trebuie sa-ti scrii poreclele tale Necuratu'. pe noi ne intereseaza numai porecle pentru animalutze.
- lil'lizard
- Junior Member
Hiena - Sconcsul
Vierme - Limbrikul
shoparla - Broscoiul
PS: de cand dreaqu postez eu pe AnimalX?:con:
Vierme - Limbrikul
shoparla - Broscoiul
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Initial trimis de dEPECHEmIND
de pe :
04-11-2002 22:04

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Stai putzin ca-i mai veche treaba.
De cand n-am ce face pe fanclub shi mai intru pe acest minunat forum ca sa ma mai distrez putzin. Unde-i cazul mai las shi cate-un post-doua, de exemplu cum o fac acum :p:p:p:p:p:p:p
De cand n-am ce face pe fanclub shi mai intru pe acest minunat forum ca sa ma mai distrez putzin. Unde-i cazul mai las shi cate-un post-doua, de exemplu cum o fac acum :p:p:p:p:p:p:p
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Oau!!!nu-mi vine sa cred!
nu pot sa cred ca n-am vazut acest thread pana acum.
vreau sa va spun ca sunt o mare fana a animalutzelor,atat de mult imi plac....ca m-am indragostit de ei.
mie cel mai mult si mai mult imi place de Hienutza,oare are prietena??tare as vrea sa nu aiba,stii,luna viitaore implinesc si eu 14 ani.sunt inaltutza si blonda,credeti ca am vreo sansa sa ma placa vreodata??
de fapt nu de asta am intrat eu aici.
vreau sa va salut pe toti ceilalti fani...si sa va spun ca la ultimul lor concert,cand am fost eu chiar in primul rand,l-am strigat hienutza si mi-a raspuns.mi-a trimis un salut prin aer...oau,ce fericita amfost.si de atunci asha i-a ramas porecla...hienutza mea draga,asa ii spun eu...credeti ca i-ar place??credeti ca ar trebui sa-i scriu o scrisoare sa-i spun de porecla mea??
nu pot sa cred ca n-am vazut acest thread pana acum.
vreau sa va spun ca sunt o mare fana a animalutzelor,atat de mult imi plac....ca m-am indragostit de ei.
mie cel mai mult si mai mult imi place de Hienutza,oare are prietena??tare as vrea sa nu aiba,stii,luna viitaore implinesc si eu 14 ani.sunt inaltutza si blonda,credeti ca am vreo sansa sa ma placa vreodata??
de fapt nu de asta am intrat eu aici.
vreau sa va salut pe toti ceilalti fani...si sa va spun ca la ultimul lor concert,cand am fost eu chiar in primul rand,l-am strigat hienutza si mi-a raspuns.mi-a trimis un salut prin aer...oau,ce fericita amfost.si de atunci asha i-a ramas porecla...hienutza mea draga,asa ii spun eu...credeti ca i-ar place??credeti ca ar trebui sa-i scriu o scrisoare sa-i spun de porecla mea??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Mai Mirela tu vorbesti serios , adik chiar iti place animal x, sau iti bati joc de noi?
Eu sincer sper sa vorbesti serios!:)
Eu sincer sper sa vorbesti serios!:)
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls!
zZBye boys&girls!

-
Sabyna*bc - Junior Member
mai sabyna,vrei sa ma faci sa plang??cum poti sa afirmi ca nu mi-ar place animal x?? e formatia mea de suflet,mor dupa ei,sunt formatia mea preferata.
stii,peste o luna e ziua mea.....implinesc 14 ani.stii cat de mult mi-as dori sa ii pot invita si pe baietii mei dragi??dar stiu ca sunt ocupati,si oricum,ce ar cauta ei la ziua unei fane??dar nua r fi superb???oau!numai cand ma gandesc si nu mai pot de bucurie!!!
stii,peste o luna e ziua mea.....implinesc 14 ani.stii cat de mult mi-as dori sa ii pot invita si pe baietii mei dragi??dar stiu ca sunt ocupati,si oricum,ce ar cauta ei la ziua unei fane??dar nua r fi superb???oau!numai cand ma gandesc si nu mai pot de bucurie!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
ce e original??
baietii de la Animal x??desigur ca sunt originali!!!!dupa parerea ei sunt cei mai tari!!!!
:-X
deci,ce parere aveti despre porecla pe care i-am dat-o eu hienutzei??nu-i asa ca e tare?cat de mult imi doresc sa ii cunosc in realitate si sa le spun ca sunt fana lor numaru' unu...
Traiasca baietzii!!!nu-i asa ca sunt superbi???
baietii de la Animal x??desigur ca sunt originali!!!!dupa parerea ei sunt cei mai tari!!!!
:-X
deci,ce parere aveti despre porecla pe care i-am dat-o eu hienutzei??nu-i asa ca e tare?cat de mult imi doresc sa ii cunosc in realitate si sa le spun ca sunt fana lor numaru' unu...
Traiasca baietzii!!!nu-i asa ca sunt superbi???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Re: loloi
Initial trimis de Love2Fly
Tache Yanche si Cadar!:)
original ai?
Hai ca sunt tari poreclele pe care le-ai spus tu!:)
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls!
zZBye boys&girls!

-
Sabyna*bc - Junior Member
Jasmyna,imi exprim si eu parerea.ce,nu am voie??vrei sa ma faci sa plang??
te rog sa nu imi mai faci observatii,ca ma supar foc pe tine.
si daca tie nu iti place Animal X de ce te bagi in seama???
a stii ca m-ai suparat tare de tot
te rog sa nu imi mai faci observatii,ca ma supar foc pe tine.
si daca tie nu iti place Animal X de ce te bagi in seama???
a stii ca m-ai suparat tare de tot

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
asa e mirela!lasa-ne pe noi sa discutam despre formatia favorita si nu te mai baga!!!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
draga Alin si Jasmynutza
din posturile mele...reiese ce vreti voi.oricum putin imi pasa.
forumul e facut ca sa-mi exprim paerea despre formaia respectiva,cine a zis ca rebuie neapaat sa fie de bie???
ps: un e e autograul meu,ca mor de nerabdare a mi-l pun la loc de cinste pe perete.....:p
din posturile mele...reiese ce vreti voi.oricum putin imi pasa.
forumul e facut ca sa-mi exprim paerea despre formaia respectiva,cine a zis ca rebuie neapaat sa fie de bie???
ps: un e e autograul meu,ca mor de nerabdare a mi-l pun la loc de cinste pe perete.....:p
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
eu cred ca poreclele pe care le au sunt foarte potrivite pentru fiecare. in poreclele pe care le au se reflecta personalitatea fiecaruia
oricum, nu are rost sa ne dam cu parerea, pt. ca pe ei nu ii influenteaza cu numic parerea noastra.
oricum, nu are rost sa ne dam cu parerea, pt. ca pe ei nu ii influenteaza cu numic parerea noastra.
- lamina
- Junior Member
pai mai trec si eu o parere...
Hyena = Warewolf...
Soparla = motanel (dupa prestatia kre a avut-o in concertul REVOLUTION cu pisicutzele)
Vierme = strut....ca sta mai mult ca capul in pamant...(cel putin la emisiunile TV)
Hyena = Warewolf...
Soparla = motanel (dupa prestatia kre a avut-o in concertul REVOLUTION cu pisicutzele)
Vierme = strut....ca sta mai mult ca capul in pamant...(cel putin la emisiunile TV)
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
hai sa va spun parerea unei prietene (nu spun care... LOL) :
Serban : Mentos :hehe:
Vierme: Hubba Bubba :lol:
Alex: EXcite ;D
nu ma intrebati de ce... ca habar n`am cum a ajuns la porecle de gume :con:
Serban : Mentos :hehe:
Vierme: Hubba Bubba :lol:
Alex: EXcite ;D
nu ma intrebati de ce... ca habar n`am cum a ajuns la porecle de gume :con:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Inspirate porecle! Chiar imi plac... Cea mai buna e a lui Alex... LOLO! Dar nici a lui mr Penca nu e mai prejos... hi hi hi...
off topic: va anuntz oficial, desi nu are legatura, ca sunt studenta!
off topic: va anuntz oficial, desi nu are legatura, ca sunt studenta!

aucun art ne peut egaler la vie!
-
Anna|s - Junior Member
109 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4