Vierme
ce aveti cu vierme.el e ok.invidioaselor,acum chiar m-ati enervat.vierme e super ok,e un dulce.vierme tine-o tot asa
- mada-vierme
- Junior Member
LOL!...mada-vierme, mama, nu te enerva, ca faci riduri! :p Vreau sa va spun ca imi place fooarte mult cum arata acum Mihai, a reusit sa ma ameteasca cu look-ul lui cel nou!
E mai dragutzel acum! 

Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
oare?........nu prea cred
nu mi se pare ca Vierme este timid, sau nu prea...oricum e mai bine sa taca si sa faca...
uneori l-am prins pe Vierme in momente f bine, adica facea glume, radea de de colegi lui de trupa si alte chestii de-astea...timiditatea
lui pote se datoreaza faptului ca este cel mai mic din trupa...
:p
:rolleyes:
uneori l-am prins pe Vierme in momente f bine, adica facea glume, radea de de colegi lui de trupa si alte chestii de-astea...timiditatea
lui pote se datoreaza faptului ca este cel mai mic din trupa...
:p

don`t push me far,
i`m a crazy girl
i`m a crazy girl
- lamina
- Junior Member
Vi3rme, timid? ;i LOL!!!! Never ever... are si el toane, mai oameni buni :p Uneori e dat pe silent si mediteaza... nu prea are timp si chef de tot felul de discutii idioate, sau sa asculte declaratiile de dragoste :bleah: ale unor fane ;f
- F|y!
- Junior Member
Nu e adevarat...Vierme nu e timid...Vb mai putin si...cum spunea cineva poate are si el toanele lui ... etc :rolleyes:
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Ce parere aveti despre vestea ca vierme s-ar fi iubit cu monica de la cheeky girls?Eu una am citit articolul din libertatea si am ras.......................................Pare fals tot
-
happy_angel - Junior Member
Haha... :p Parca era vb de Alex, nu de Mihai... :rolleyes: Ziarele scriu ce vor, isi bat joc de toata lumea cum vor... ;f De ce cred eu ca se tot leaga de baieti?... :con: pentru ca stiu ca numarul respectiv al revistei sau ziarului se va vinde, datorita aparitiei "veshtilor" despre vietile personale ale animalelor... :j Sunt de-a dreptu' patetici si demni de mila... :bleah:
- F|y!
- Junior Member
Vrea sa ii spun lui mihai de ziua lui ca maine tot e ziua lui.Isi schimba prefixul domnul penca.Sper sa aiba parte numai de bucurii alaturi de prietenii lui si colegi de trupa.La multi ani viermisheu si have a nice day.!:cool:
-
happy_angel - Junior Member
la multi ani
la multi ani !!! la multi ani...... LUI VIerme cel mai skump animalutz !!
- dia_
- Junior Member
LA MULTZI ANI!
itzi doresc shi eu de ziua ta sa ai parte numai de momente frumoase,sa-tzi petreci ziua asha cum vrei tu shi multe-multe cadouri
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- vulpyx
- Junior Member
Viermisor, cu ocazia zilei tale de nastere iti doresc un calduros "La multi ani!!!" si cat mai multe concerte, videoclipuri, albume si nu in ultimul rand PREMII.Va iubesc din tot sufletul. Viermisor multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor. Va pupik dulcik, pe toti. Piky (MIHAELA).
- Piky
- Junior Member
wow..cate urari!! eu vroiam doar sa va anunt ca dl. Penca este patron... :hehe: mai precis, s-a asociat cu Anca Anastasiu si impreuna au facut un centru de infrumusetare: Essenza ... se va deschide pe 9 septembrie, adica marti!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
http://www.essenzaclub.ro
arata ceva site-ul, dar este inca in constructie
puteti vedea reclama la Essenza Club si la TV
mie una imi place ffff mult.....pacat ca sunt departe de el ...(de patron sau de club?!)....... just kidding
arata ceva site-ul, dar este inca in constructie
puteti vedea reclama la Essenza Club si la TV
mie una imi place ffff mult.....pacat ca sunt departe de el ...(de patron sau de club?!)....... just kidding
-
ROXANA - Mesaje: 349
Arata super cu noul lui look.E cel mai simpatic dintre toti...nu cred k il pot compara cu ceilalti.Si la voce....tot Vierme e preferatul meu.Mi-a placut prestatia live de pe Anti-drog.
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
-
katitza_elena - Junior Member
Vierme inca mi se pare ca e un copil mare! HEY!!!.. Nu imi dati cu sapa in cap, doar imi PARE! Stiu ca in realitate e un OM adevarat! Imi place noul lui look, vocea e lucrata! BRAVO!
:kiss:
:kiss:
- F|y!
- Junior Member
Eu nu stiu ce vedeti la Mihai,e urat ce mai... tot Serban e cel mai tare in clipuri de ce-l da aproape numai pe Serban?de ce nu-l da pe Mihai sau pe Alex? DE CE CANTA APROAPE NUMAI SERBAN?
Serban are voce
Mihai hmmm??????nu prea are voce
Alex nu are voce
Serban are voce
Alex nu are voce
- opyu
- Junior Member
Yo !! Vi3rme ... COoL Boy
Mie`mi place cel mai mult de vierme... Nu jtiu... e super dragutz! Poare ar trebuie sa faceti si un sondaj,care dintre ei e preferat mai mult...am dat numai o idee..
1.Vierme
2.Hiena
3.Soparla
So COoL !
1.Vierme
2.Hiena
3.Soparla
So COoL !
-
I`m With You - Junior Member
:sal: Imi place de Vierme pt k si deoarece:) :
1 E super dragut(cu 'tz')
2 Imi place vocea lui
3 Chiar dak nu vb prea mult vb cand trebuie si cum trebuie
4 Si trebuie sa recunoastem k s-a maturizat...
Bine sunt mai multe motive.....imi place pt k imi place..
Nu trebuie sa am o lista intreaga de motive.....dar imi place k personalitate...si k persoana in general....nu k baiat!:lol: :sal:
1 E super dragut(cu 'tz')
2 Imi place vocea lui
3 Chiar dak nu vb prea mult vb cand trebuie si cum trebuie
4 Si trebuie sa recunoastem k s-a maturizat...
Bine sunt mai multe motive.....imi place pt k imi place..

It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
-
katitza_elena - Junior Member
hmmm
Initial trimis de opyu
Eu nu stiu ce vedeti la Mihai,e urat ce mai... tot Serban e cel mai tare in clipuri de ce-l da aproape numai pe Serban?de ce nu-l da pe Mihai sau pe Alex? DE CE CANTA APROAPE NUMAI SERBAN?
Serban are voce
Alex nu are voce
Preferatul meu e Alex dar ptr asta nu jignesc pe nimeni....si ca sa sti si tu opyu nimeni nu e urat ci doar mai putin frumos.....spui ca Mihai si Alex nu au voce-eu zic sa le mai asculti si muzica.....si daca vrei sa sa-l ridici in slavi pe SErban ai gresit rubrica.Nu are rost sa jignesti pe altii fara rost,nu cred ca ti-e ti-ar placea sa auzi sau sa citesti asemenea declaratii la adresa ta.....
- d3s|r33`
- Junior Member
chestia cu frumusetzea e relativa,dupa cum chiar vierme spunea:"e frumos ceea ce-mi place mie".shi eu cred ca are foarte mare dreptate.shi acum,hai sa recunoashtem ca mihai shi-a lucrat muschii shi e un barbat shi jumatate.dupa cum am mai spus,eu cred ca s-a maturizat shi asta se vede(cel putzin vad eu)in interviuri(este mai activ) shi in tzinuta.
- vulpyx
- Junior Member
Re: hmmm
Initial trimis de d3s|r33`
Preferatul meu e Alex dar ptr asta nu jignesc pe nimeni....si ca sa sti si tu opyu nimeni nu e urat ci doar mai putin frumos.....spui ca Mihai si Alex nu au voce-eu zic sa le mai asculti si muzica.....si daca vrei sa sa-l ridici in slavi pe SErban ai gresit rubrica.Nu are rost sa jignesti pe altii fara rost,nu cred ca ti-e ti-ar placea sa auzi sau sa citesti asemenea declaratii la adresa ta.....
Bai, eu zic sa va mai maturizati si sa nu le mai tot cautati nod in papura. SUNT OAMENI!

- F|y!
- Junior Member