Vierme

Forumul asociat fanclubului Animal X

Mesajde mada-vierme » Mar Aug 05, 2003 2:54 pm

ce aveti cu vierme.el e ok.invidioaselor,acum chiar m-ati enervat.vierme e super ok,e un dulce.vierme tine-o tot asa
mada-vierme
Junior Member

Mesajde F|y! » Vin Aug 08, 2003 8:33 pm

LOL!...mada-vierme, mama, nu te enerva, ca faci riduri! :p Vreau sa va spun ca imi place fooarte mult cum arata acum Mihai, a reusit sa ma ameteasca cu look-ul lui cel nou! :D E mai dragutzel acum! ;)
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde opyu » Lun Aug 11, 2003 4:32 pm

ce pot spune despre vierme? hmmmmm .arata super e o.k. dar in schimb mi se pare timid (un tip care tace si face )oricum nu l-as vedea altfel adica fitzos ca alte vedete
opyu
Junior Member

oare?........nu prea cred

Mesajde lamina » Vin Aug 15, 2003 10:40 am

nu mi se pare ca Vierme este timid, sau nu prea...oricum e mai bine sa taca si sa faca...
uneori l-am prins pe Vierme in momente f bine, adica facea glume, radea de de colegi lui de trupa si alte chestii de-astea...timiditatea
lui pote se datoreaza faptului ca este cel mai mic din trupa...
:p ;) :rolleyes:
don`t push me far,
i`m a crazy girl
lamina
Junior Member

Mesajde F|y! » Vin Aug 15, 2003 4:35 pm

Vi3rme, timid? ;i LOL!!!! Never ever... are si el toane, mai oameni buni :p Uneori e dat pe silent si mediteaza... nu prea are timp si chef de tot felul de discutii idioate, sau sa asculte declaratiile de dragoste :bleah: ale unor fane ;f
F|y!
Junior Member

Mesajde opyu » Mar Aug 19, 2003 1:55 pm

poate nu e timid de unde sa stiu eu? cine il cunoaste personal stie cine nu ....... nu stie
opyu
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Joi Aug 21, 2003 6:54 am

Nu e adevarat...Vierme nu e timid...Vb mai putin si...cum spunea cineva poate are si el toanele lui ... etc :rolleyes:
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde happy_angel » Joi Aug 21, 2003 7:46 am

Ce parere aveti despre vestea ca vierme s-ar fi iubit cu monica de la cheeky girls?Eu una am citit articolul din libertatea si am ras.......................................Pare fals tot
happy_angel
Junior Member

Mesajde F|y! » Joi Aug 21, 2003 6:56 pm

Haha... :p Parca era vb de Alex, nu de Mihai... :rolleyes: Ziarele scriu ce vor, isi bat joc de toata lumea cum vor... ;f De ce cred eu ca se tot leaga de baieti?... :con: pentru ca stiu ca numarul respectiv al revistei sau ziarului se va vinde, datorita aparitiei "veshtilor" despre vietile personale ale animalelor... :j Sunt de-a dreptu' patetici si demni de mila... :bleah:
F|y!
Junior Member

Mesajde happy_angel » Joi Sep 04, 2003 5:24 pm

Vrea sa ii spun lui mihai de ziua lui ca maine tot e ziua lui.Isi schimba prefixul domnul penca.Sper sa aiba parte numai de bucurii alaturi de prietenii lui si colegi de trupa.La multi ani viermisheu si have a nice day.!:cool:
happy_angel
Junior Member

la multi ani

Mesajde dia_ » Joi Sep 04, 2003 8:48 pm

la multi ani !!! la multi ani...... LUI VIerme cel mai skump animalutz !!
dia_
Junior Member

LA MULTZI ANI!

Mesajde vulpyx » Vin Sep 05, 2003 11:06 am

itzi doresc shi eu de ziua ta sa ai parte numai de momente frumoase,sa-tzi petreci ziua asha cum vrei tu shi multe-multe cadouri ;)

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vulpyx
Junior Member

Mesajde opyu » Vin Sep 05, 2003 12:03 pm

LA MULTI ANI tie si LA MULTI ANI mie! azi e si ziua mea
opyu
Junior Member

Mesajde Weirda » Vin Sep 05, 2003 2:44 pm

la multi ani tuturor celor nascuti azi si bineinteles... la multi ani Vierme! Distreaza`te ca 1 viata ai ;)
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Piky » Vin Sep 05, 2003 10:21 pm

Viermisor, cu ocazia zilei tale de nastere iti doresc un calduros "La multi ani!!!" si cat mai multe concerte, videoclipuri, albume si nu in ultimul rand PREMII.Va iubesc din tot sufletul. Viermisor multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor. Va pupik dulcik, pe toti. Piky (MIHAELA).
Piky
Junior Member

Mesajde F|y! » Sâm Sep 06, 2003 7:52 pm

La Multi Ani, cu intarziere! :p Sper sa ii se implineasca toate dorintele... :rolleyes:
F|y!
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Sep 06, 2003 8:11 pm

wow..cate urari!! eu vroiam doar sa va anunt ca dl. Penca este patron... :hehe: mai precis, s-a asociat cu Anca Anastasiu si impreuna au facut un centru de infrumusetare: Essenza ... se va deschide pe 9 septembrie, adica marti!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde ROXANA » Joi Sep 11, 2003 2:23 pm

http://www.essenzaclub.ro
arata ceva site-ul, dar este inca in constructie
puteti vedea reclama la Essenza Club si la TV
mie una imi place ffff mult.....pacat ca sunt departe de el ...(de patron sau de club?!)....... just kidding
ROXANA

Mesajde FOXXY_8 » Dum Sep 14, 2003 11:20 pm

Am vazut reclama la tv si am mai vazut o prezentare la prima tv sambata si mi se pare super misto a stiu in ce sa investeasca, cum sa investeasca.
FOXXY_8
Junior Member

Mesajde F|y! » Mar Sep 16, 2003 8:40 pm

si mie imi place ce a reusit Vierme in ultima vreme... ma bucur ca ii merge bine si sper ca de acum sa mai apara si alte proiecte (nu neaparat muzikle) semnate Animal X :)

:kiss: :a
F|y!
Junior Member

Mesajde katitza_elena » Joi Sep 25, 2003 8:53 am

Arata super cu noul lui look.E cel mai simpatic dintre toti...nu cred k il pot compara cu ceilalti.Si la voce....tot Vierme e preferatul meu.Mi-a placut prestatia live de pe Anti-drog.
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
katitza_elena
Junior Member

Mesajde F|y! » Joi Sep 25, 2003 1:52 pm

Vierme inca mi se pare ca e un copil mare! HEY!!!.. Nu imi dati cu sapa in cap, doar imi PARE! Stiu ca in realitate e un OM adevarat! Imi place noul lui look, vocea e lucrata! BRAVO!

:kiss:
F|y!
Junior Member

Mesajde vulpyx » Vin Sep 26, 2003 8:41 pm

dupa parerea mea mihai s-a maturizat f mult.are initziativa.am observat asta in interviuri.intr-adrevar,shi-a lucrat shi vocea.e super,ce mai!:)
vulpyx
Junior Member

Mesajde opyu » Dum Sep 28, 2003 7:52 am

Eu nu stiu ce vedeti la Mihai,e urat ce mai... tot Serban e cel mai tare in clipuri de ce-l da aproape numai pe Serban?de ce nu-l da pe Mihai sau pe Alex? DE CE CANTA APROAPE NUMAI SERBAN?
Serban are voce
Mihai hmmm??????nu prea are voce
Alex nu are voce
opyu
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Sep 28, 2003 7:12 pm

...parerea ta...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Yo !! Vi3rme ... COoL Boy

Mesajde I`m With You » Dum Sep 28, 2003 7:22 pm

Mie`mi place cel mai mult de vierme... Nu jtiu... e super dragutz! Poare ar trebuie sa faceti si un sondaj,care dintre ei e preferat mai mult...am dat numai o idee..
1.Vierme
2.Hiena
3.Soparla
So COoL !
I`m With You
Junior Member

Mesajde katitza_elena » Lun Sep 29, 2003 8:06 am

:sal: Imi place de Vierme pt k si deoarece:) :
1 E super dragut(cu 'tz')
2 Imi place vocea lui
3 Chiar dak nu vb prea mult vb cand trebuie si cum trebuie
4 Si trebuie sa recunoastem k s-a maturizat...
Bine sunt mai multe motive.....imi place pt k imi place..:)Nu trebuie sa am o lista intreaga de motive.....dar imi place k personalitate...si k persoana in general....nu k baiat!:lol: :sal:
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
katitza_elena
Junior Member

hmmm

Mesajde d3s|r33` » Mar Oct 14, 2003 9:49 pm

Initial trimis de opyu
Eu nu stiu ce vedeti la Mihai,e urat ce mai... tot Serban e cel mai tare in clipuri de ce-l da aproape numai pe Serban?de ce nu-l da pe Mihai sau pe Alex? DE CE CANTA APROAPE NUMAI SERBAN?
Serban are voce
Mihai hmmm??????nu prea are voce
Alex nu are voce

Preferatul meu e Alex dar ptr asta nu jignesc pe nimeni....si ca sa sti si tu opyu nimeni nu e urat ci doar mai putin frumos.....spui ca Mihai si Alex nu au voce-eu zic sa le mai asculti si muzica.....si daca vrei sa sa-l ridici in slavi pe SErban ai gresit rubrica.Nu are rost sa jignesti pe altii fara rost,nu cred ca ti-e ti-ar placea sa auzi sau sa citesti asemenea declaratii la adresa ta.....
d3s|r33`
Junior Member

Mesajde vulpyx » Mar Oct 14, 2003 10:41 pm

chestia cu frumusetzea e relativa,dupa cum chiar vierme spunea:"e frumos ceea ce-mi place mie".shi eu cred ca are foarte mare dreptate.shi acum,hai sa recunoashtem ca mihai shi-a lucrat muschii shi e un barbat shi jumatate.dupa cum am mai spus,eu cred ca s-a maturizat shi asta se vede(cel putzin vad eu)in interviuri(este mai activ) shi in tzinuta.
vulpyx
Junior Member

Re: hmmm

Mesajde F|y! » Mie Oct 15, 2003 8:16 pm

Initial trimis de d3s|r33`

Preferatul meu e Alex dar ptr asta nu jignesc pe nimeni....si ca sa sti si tu opyu nimeni nu e urat ci doar mai putin frumos.....spui ca Mihai si Alex nu au voce-eu zic sa le mai asculti si muzica.....si daca vrei sa sa-l ridici in slavi pe SErban ai gresit rubrica.Nu are rost sa jignesti pe altii fara rost,nu cred ca ti-e ti-ar placea sa auzi sau sa citesti asemenea declaratii la adresa ta.....

Bai, eu zic sa va mai maturizati si sa nu le mai tot cautati nod in papura. SUNT OAMENI! ;) daca tot ii apreciati, macar priviti si in profunzimile lor si analizati felul in care gandesc. :kiss:
F|y!
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Animal X