Noutati
Originally posted by Denissa-GL
probabil vor sa se creada ca noul material va revolutiona muzica romaneasca... asa ce fie:con:
M. Jackson -Thriller.......AnimalX-revolution.........

"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
-
Faded Existence - Junior Member
Initial trimis de Dee Dee
YUpppi!!
Azi am vazut la TV pe ATOMIC parca ....
reclama la noul album [b]REVOLUTION !!!!!!!!!!
Lansarea s-a anuntzat oficial e pe 15 DECEMBRIE
I`m gonna` be there !!!!! :hehe: [/B]
Asa e pe 15 e lansarea Si eu am vazut reclama.aM SA VIN SI EU LA LANSARE.Poate ne intalnim cine stie.Bineinteles daca vreti.
-
alisa - Junior Member
hai ca si serbanika arata bine.. YUMYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!
sunt de acord cu jasmy:hai sa punem logo coperta albumului caci arata de miliarde...
sunt de acord cu jasmy:hai sa punem logo coperta albumului caci arata de miliarde...
I am just an Evil Girl
- lil'lizard
- Junior Member
In sfarsit ...cum au mirosit ceva ziaristii ..au inceput sa scrie despre Animalx !!! Mai e putin si "visul" nostru se implineshte!!!
Doar cateva zile ......
Este o poza mika pe ultimele pagini cu Animalx ... in BRAVO ! (ne promit ca in numerele viitoare vor reveni cu muuulllte informatii ! )
In revista STAR gasiti 2 PAGINI numai cu Animalutze ! SUper !!!

Este o poza mika pe ultimele pagini cu Animalx ... in BRAVO ! (ne promit ca in numerele viitoare vor reveni cu muuulllte informatii ! )
In revista STAR gasiti 2 PAGINI numai cu Animalutze ! SUper !!!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
In Star-ul care a aparut acum sau in cel vechi cu MTV?? :con:
gata.....o sa fiu printre primele care cauta bravo:D cand apare?
gata.....o sa fiu printre primele care cauta bravo:D cand apare?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Da...mi-am cumparat si eu Star azi... as fi apreciat daca distinictul domn nu ne-ar fi mintit asa, pe fata dar ce sa facem... lasam fanele naive sa creada :p oh well... mie mi se pare charaghioasa faza cu vierme...saracutzu...numai el cu peripetiile :a
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Sa va cumparati urmatorul bravo cand apare... si sa aveti grija cu celelalte reviste si cu ziarele 

---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de Jasmyna
"Am nevoie de tine " (nu stiu daca asa se va numi piesa...e posibil ) probabil va avea videoclip.. veti vedea! cum v-au obisnuit..pe fiecare album baietii au avut o piesa mai sexoasa..lol...nu stiu inca cum se numeste ...cert e ca e super super cool si totodata funny!! "Mi-e frica. . " sa va spun mai multe(veti intelege la un moment dat ce am vrut sa zic cu aluzia aceasta) ... trebuie sa fie surpriza! Alex face coregrafia si lucreaza la ea day &night...deci imaginati-va!!costumele de scena sunt 100% beton! look-ul lor e incendiar!! o sa ii iubitzi,va garantez!
Maine veti intelege despre ce aberam eu in urma cu cateva pagini... " mi-e frica fara tine ;D " ... o sa va placa!! va promit!
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Eu am inteles ceva mai devreme...
Dar va confirm si va promit si eu ( sa fim mai multi, sa ne creada:) ) ca o sa fiti surprinsi (placut)
in rest... va las sa descoperiti totul maine si eu...:p

in rest... va las sa descoperiti totul maine si eu...:p
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
primul extras de pe single se numeste "mai mult ca oricand" si e super belea..maine apare albumul...sa -l cumparati pentru ca merita!!! melodiile in engleza sunt chiar la nivel international! la concert a fost atmosfera incendiara..cum era de asteptat!
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
hy
sigur o sa imi cumpar si eu albumul.Pana acum le am pe toate si e imposibil sa il ratez pe asta.
Jasmyna pls spune-mi si mie mai multe despre concert ,ca eu n-am fost sti de ce ,ca nu s-au mai gasit bilete si m-am trezit si eu prea tarziu sa imi cumpar.
Jasmyna pls spune-mi si mie mai multe despre concert ,ca eu n-am fost sti de ce ,ca nu s-au mai gasit bilete si m-am trezit si eu prea tarziu sa imi cumpar.
-
alisa - Junior Member