Noutati
Eu vin asa ca de off topic cu noutati despre...mine...poate pe unii nu prea ii intereseaza chestia asta dar...anyway...eu tocmai m_am intors in austria fiindca am fost plecata in Italia la Venetia si la Verona..nu am cuvinte sa va descriu cat de frumos a fost..venetia este ceva splendid, de neinchipuit..va doresc tuturor sa aveti ocazia sa vizitati un loc atat de minunat!!
la verona am fost si la mormantul julietei
mai multe detalii pe viitor..
se spune ca la venetia trebuie sa mergi doar daca esti indragostit cu adevarat..altfel nu poti sa o percepi intr-un anume fel .. :kiss:
la verona am fost si la mormantul julietei

mai multe detalii pe viitor..
se spune ca la venetia trebuie sa mergi doar daca esti indragostit cu adevarat..altfel nu poti sa o percepi intr-un anume fel .. :kiss:
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
jasmyna ma bucur pt tine!! cand o sa ma indragostesc o sa ma duc si eu...dar dupa cum evolueaza lucrurile se pare ca mai e mult pana atunci!!
am vazut si eu ceva ceva de rev la tv cu animalele!! am vazut-o pe raduta si dupa aia pe ei cu pisicutele!! dar nu am vazut destul cat sa-mi fac o parere!! oricum mie mi-a placut asa putin cat am vazut!!!! 

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Salutare!!! Ce noutati mai sunt? Eu n-am trecut cam de multishor pe aici, iar anul acesta sper sa vorbim mai des...
Jasmyna, ma bucur ca ti-a placut in Italia... Poate voi ajunge si eu acolo o data si-o data... Dar tu, tu esti indragostita? ;D
Jasmyna, ma bucur ca ti-a placut in Italia... Poate voi ajunge si eu acolo o data si-o data... Dar tu, tu esti indragostita? ;D
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Black Beauty - Junior Member
Venetia este super. am fost si eu acolo chiar daca nu am fost cu amorezul meu ci cu parintii...dar tot am ramas placut impresionata... in verona nu am apucat sa mai merg deoarece a trebuit sa ma intorc de urgenta in tara dar la vara ma reintorc si cu siguranta voi merge si pe acolo. 

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
u're confusing alisa. :con: :lol::p
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
dap...acum il am si eu! sunt poze cu pisicutzele cand danseaza cu ei...:hehe:
asa....mai ar fi ceva de spus!!! Azi am fost pe la Sony Music in Unirea si ghiciti ce Cd era #1...YUP, ati ghicit... REVOLUTION .... Pretul a crescut, se pare ca doar in prima saptamana s-a gasit cd-ul cu 99.000 si caseta cu 49.000... acum cd-ul este peste 100.000
si parca am citit intr-un ziar acum 2 saptamani ca s-au vandut (pana atunci) doar vre-o 46.000 de albume.... Fanelor wake up si cumparati!!!! 
asa....mai ar fi ceva de spus!!! Azi am fost pe la Sony Music in Unirea si ghiciti ce Cd era #1...YUP, ati ghicit... REVOLUTION .... Pretul a crescut, se pare ca doar in prima saptamana s-a gasit cd-ul cu 99.000 si caseta cu 49.000... acum cd-ul este peste 100.000

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
hy
Au aparut si in Bravo cu Blondy pe coperta.Fiti atente la faza asta cica"La lansare am vazut un Vierme de-a dresptul excita[n]t...''
Si mai e inca ceva cica ''Hyena este in continuare cel mai serios <<animal>>din vizuina...
Si mai e inca ceva cica ''Hyena este in continuare cel mai serios <<animal>>din vizuina...
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
Ok.... ti-l iau! Bravo il vrei??
apropo de Bravo....mie imi place faza cu "Cu mushchi sau fara....fanele ii apreciaza oricum" :lol: si se revanseaza spunand de Alex ca este "mai musculos, mai tatuat....ce mai! o adevarata atractie :hehe:
eu va recomand sa-l luati! este si nr. 1 al anului...
apropo de Bravo....mie imi place faza cu "Cu mushchi sau fara....fanele ii apreciaza oricum" :lol: si se revanseaza spunand de Alex ca este "mai musculos, mai tatuat....ce mai! o adevarata atractie :hehe:
eu va recomand sa-l luati! este si nr. 1 al anului...
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Eu nu mi-am luat Bravo!!
mi-l iau si eu maine!! in Star i-am vazut si eu...cu pisicutzele si era si Radutza pe-acolo....neinteresant!
anyway...am pozele din Bravo de la alinutza...tot e ceva 

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Mi-am luat si io azi Bravo...ssssuuuuuuupppppeeerrrrrrrrrr!!!!!!
arata cooolll ! i love them ! :p :hehe:
arata cooolll ! i love them ! :p :hehe:
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Sper sa va placa skimbarea pe care am facut-o pe forum !
Enjoy !!!! :kiss:
Pozele din Bravo sunt super... Animalx arata din ce in ce mai bine.... "cu mushchi sau fara"
Imi place foarte mult cum le sta cu cravata(aici trebuie sa recunoashtem ca s-au inspirat de la Avril Lavigne cu cravata si maieu ...da` nu mai conteaza pt ca arata super... macar shtiu pe cine sa copieze...
)
Si ideea cu karatele e cool
..le sta bine !....

Pozele din Bravo sunt super... Animalx arata din ce in ce mai bine.... "cu mushchi sau fara"

Imi place foarte mult cum le sta cu cravata(aici trebuie sa recunoashtem ca s-au inspirat de la Avril Lavigne cu cravata si maieu ...da` nu mai conteaza pt ca arata super... macar shtiu pe cine sa copieze...

Si ideea cu karatele e cool

-
Dee Dee - Junior Member
Spere ca va place logoul ! Eu cand am vazut poza asta in Bravo am zis gata : e perfecta pentru noul logo ! mai ales ca e foarte recenta si ii reprezinta ! Imi place super mult de ei cum arata in poza asta ! Sper ca si voua ! Imi cer scuze ca nu se vede prea bine...dar nu am ce-i fac
..."de vina" (defapt ei trebuie sa-i multumiti) e Bad-Girl pentru ca ea a scanat-o si nu s-a scanat prea bine dupa revista ... asta e.....

-
Dee Dee - Junior Member
da...din nefericire scannerul nu scaneaza prea bine revistele!!! Am observat asta si la scanner-urile profesioniste (folosite pentru a face tricouri alea alea...) ca revistele nu se scaneaza bine pentru ca este prea subtire hartia, chesti din astea! Ma rog, mie mi-a parut bine sa te ajut sis :kiss: si sa stii ca imi place foarte foarte mult!!! Great job!
dap...babygirl si-a luat BRAVO, si Annais la fel ca daca nu ii spuneam il pierdea :p
dap...babygirl si-a luat BRAVO, si Annais la fel ca daca nu ii spuneam il pierdea :p
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de Dee Dee
Spere ca va place logoul ! Eu cand am vazut poza asta in Bravo am zis gata : e perfecta pentru noul logo ! mai ales ca e foarte recenta si ii reprezinta ! Imi place super mult de ei cum arata in poza asta ! Sper ca si voua ! Imi cer scuze ca nu se vede prea bine...dar nu am ce-i fac..."de vina" (defapt ei trebuie sa-i multumiti) e Bad-Girl pentru ca ea a scanat-o si nu s-a scanat prea bine dupa revista ... asta e.....
Si mie imi place noul logo mai ales ca e mai recenta .Nu conteaza daca s-a scanat sau nu s-a scant bine important e ca ei sunt super si ca arata bine.Inca odata e super noul logo.
Sunt un simplu pamantean,
Te vreau langa mine acum
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
Serban arata de parca vrea sa-si rupa hainele de pe el si sa inceapa sa cante "you can leave your hat on....", vierme arata de parca e gata sa 'atace' (oare ce??) si alex.... hm...e alex!arata calm...cred!
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Ma bucur ca va place logoul !
Am sa va rog pe toti sa mai cititi o data regulamentul si sa bagati bine la capshor tot ce scrie pe acolo ... nu de alta...dar iar forumul a cam luat-o razna si iar se cam "abereaza" pe el
(lucru care imi displace!!!)
Va rog sa nu mai postati numai de dragul de a posta.. si incercati sa va limitati numai la lucruri care au legatura cu subiectul respectiv ! ( nu de alta dar nu o sa mai intru atat de des pe net si nu o sa mai am timp sa shterg zeci de mesaje cu aberatii !!!!! )
Multumesc pentru intzelege!

Am sa va rog pe toti sa mai cititi o data regulamentul si sa bagati bine la capshor tot ce scrie pe acolo ... nu de alta...dar iar forumul a cam luat-o razna si iar se cam "abereaza" pe el

Va rog sa nu mai postati numai de dragul de a posta.. si incercati sa va limitati numai la lucruri care au legatura cu subiectul respectiv ! ( nu de alta dar nu o sa mai intru atat de des pe net si nu o sa mai am timp sa shterg zeci de mesaje cu aberatii !!!!! )
Multumesc pentru intzelege!
-
Dee Dee - Junior Member