Noutati

Forumul asociat fanclubului Animal X

hy

Mesajde alisa » Vin Ian 03, 2003 11:15 pm

Pacat ca nu i-ai vazut la tv .A fost super chiar daca a fost in reluare emisiunea.Eu nu m-am uitat de prima data si ma bucur ca am prins concertu de rev in reluare.
alisa
Junior Member

Mesajde Jasmine » Sâm Ian 04, 2003 2:56 am

Eu vin asa ca de off topic cu noutati despre...mine...poate pe unii nu prea ii intereseaza chestia asta dar...anyway...eu tocmai m_am intors in austria fiindca am fost plecata in Italia la Venetia si la Verona..nu am cuvinte sa va descriu cat de frumos a fost..venetia este ceva splendid, de neinchipuit..va doresc tuturor sa aveti ocazia sa vizitati un loc atat de minunat!!
la verona am fost si la mormantul julietei :)
mai multe detalii pe viitor..
se spune ca la venetia trebuie sa mergi doar daca esti indragostit cu adevarat..altfel nu poti sa o percepi intr-un anume fel .. :kiss:

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Ian 05, 2003 11:39 pm

jasmyna ma bucur pt tine!! cand o sa ma indragostesc o sa ma duc si eu...dar dupa cum evolueaza lucrurile se pare ca mai e mult pana atunci!! :) am vazut si eu ceva ceva de rev la tv cu animalele!! am vazut-o pe raduta si dupa aia pe ei cu pisicutele!! dar nu am vazut destul cat sa-mi fac o parere!! oricum mie mi-a placut asa putin cat am vazut!!!! :)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Black Beauty » Lun Ian 06, 2003 12:22 am

Salutare!!! Ce noutati mai sunt? Eu n-am trecut cam de multishor pe aici, iar anul acesta sper sa vorbim mai des...
Jasmyna, ma bucur ca ti-a placut in Italia... Poate voi ajunge si eu acolo o data si-o data... Dar tu, tu esti indragostita? ;D
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Lun Ian 06, 2003 3:07 pm

Si eu ma bucur ca te-ai intors .Pisicuta a pus o intrebare buna.Esti indragostita?
alisa
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Lun Ian 06, 2003 7:45 pm

Venetia este super. am fost si eu acolo chiar daca nu am fost cu amorezul meu ci cu parintii...dar tot am ramas placut impresionata... in verona nu am apucat sa mai merg deoarece a trebuit sa ma intorc de urgenta in tara dar la vara ma reintorc si cu siguranta voi merge si pe acolo. :)
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Jasmine » Lun Ian 06, 2003 7:50 pm

sunt super indragostita... :p
sper sa mai ajung in Venetia anul asta... :)
sa revenim la subiect.. :yD

Jasmine
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Mar Ian 07, 2003 3:30 pm

A aparut in revista star un interviu cu Animalx ,despre concertul de la Sala Polivalenta din Bucuresti.Cica a fost 100%live.Eu nu prea cred ,dar daca totusi a fost sa zicem.
alisa
Junior Member

Re: hy

Mesajde Jasmine » Mar Ian 07, 2003 11:04 pm

Initial trimis de alisa
.Cica a fost 100%live.Eu nu prea cred ,dar daca totusi a fost sa zicem.

:lol: :lol: :lol:

Jasmine
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mie Ian 08, 2003 2:33 pm

u're confusing alisa. :con: :lol::p
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Wild Rose » Mie Ian 08, 2003 8:13 pm

dap...acum il am si eu! sunt poze cu pisicutzele cand danseaza cu ei...:hehe:

asa....mai ar fi ceva de spus!!! Azi am fost pe la Sony Music in Unirea si ghiciti ce Cd era #1...YUP, ati ghicit... REVOLUTION .... Pretul a crescut, se pare ca doar in prima saptamana s-a gasit cd-ul cu 99.000 si caseta cu 49.000... acum cd-ul este peste 100.000 :D si parca am citit intr-un ziar acum 2 saptamani ca s-au vandut (pana atunci) doar vre-o 46.000 de albume.... Fanelor wake up si cumparati!!!! :D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Ian 08, 2003 11:10 pm

alinuzza...te rog din suflet sa-mi iei si mie starul!

Jasmine
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Joi Ian 09, 2003 2:12 pm

Au aparut si in Bravo cu Blondy pe coperta.Fiti atente la faza asta cica"La lansare am vazut un Vierme de-a dresptul excita[n]t...''
Si mai e inca ceva cica ''Hyena este in continuare cel mai serios <<animal>>din vizuina...
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Ian 09, 2003 2:38 pm

Ok.... ti-l iau! Bravo il vrei??

apropo de Bravo....mie imi place faza cu "Cu mushchi sau fara....fanele ii apreciaza oricum" :lol: si se revanseaza spunand de Alex ca este "mai musculos, mai tatuat....ce mai! o adevarata atractie :hehe:

eu va recomand sa-l luati! este si nr. 1 al anului...
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dia » Joi Ian 09, 2003 11:24 pm

Eu nu mi-am luat Bravo!! :( mi-l iau si eu maine!! in Star i-am vazut si eu...cu pisicutzele si era si Radutza pe-acolo....neinteresant! :D anyway...am pozele din Bravo de la alinutza...tot e ceva ;)
i'm missing every part
Dia

Mesajde Dee Dee » Joi Ian 09, 2003 11:27 pm

Mi-am luat si io azi Bravo...ssssuuuuuuupppppeeerrrrrrrrrr!!!!!!
arata cooolll ! i love them ! :p :hehe:
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Vin Ian 10, 2003 1:40 pm

S i mie imi plac pozele mai ales aia in care ei sunt imbracati in costum de carate.
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Sâm Ian 11, 2003 2:16 am

Sper sa va placa skimbarea pe care am facut-o pe forum ! :D Enjoy !!!! :kiss:

Pozele din Bravo sunt super... Animalx arata din ce in ce mai bine.... "cu mushchi sau fara" :)
Imi place foarte mult cum le sta cu cravata(aici trebuie sa recunoashtem ca s-au inspirat de la Avril Lavigne cu cravata si maieu ...da` nu mai conteaza pt ca arata super... macar shtiu pe cine sa copieze... :D )
Si ideea cu karatele e cool :D ..le sta bine !....
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Jasmine » Sâm Ian 11, 2003 4:18 am

costumele "de karate'' sunt creatii Razvan Ciobanu...
off topic...acum 15 min am intrat pe usa casei mele din Bucuresti :p

Jasmine
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Sâm Ian 11, 2003 12:07 pm

Ai dreptate au inceput sa rate din ce in ce mai bine.Mai ales Serban dupa parereamea.
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde Jasmine » Sâm Ian 11, 2003 3:13 pm

bai!! mie alinuzza mi-a spus ca deedee a schimbat logo-ul cu o poza din noul bravo...insa mie imi apare altul..primul logo ?! ??
voua ce logo va apare?!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Jasmine » Sâm Ian 11, 2003 3:27 pm

nevermind..acum imi apare! :)
p.s. bravo sis!!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Sâm Ian 11, 2003 9:40 pm

Spere ca va place logoul ! Eu cand am vazut poza asta in Bravo am zis gata : e perfecta pentru noul logo ! mai ales ca e foarte recenta si ii reprezinta ! Imi place super mult de ei cum arata in poza asta ! Sper ca si voua ! Imi cer scuze ca nu se vede prea bine...dar nu am ce-i fac :( ..."de vina" (defapt ei trebuie sa-i multumiti) e Bad-Girl pentru ca ea a scanat-o si nu s-a scanat prea bine dupa revista ... asta e.....
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Dia » Sâm Ian 11, 2003 9:50 pm

Imi place poza!!!!!!! :) Azi mi-am luat si eu Bravo! e mishto...si poza aia cu karatele e super tun! :D bine k ai schimbat logoul sis... bravo! }{
i'm missing every part
Dia

Mesajde Wild Rose » Sâm Ian 11, 2003 10:07 pm

da...din nefericire scannerul nu scaneaza prea bine revistele!!! Am observat asta si la scanner-urile profesioniste (folosite pentru a face tricouri alea alea...) ca revistele nu se scaneaza bine pentru ca este prea subtire hartia, chesti din astea! Ma rog, mie mi-a parut bine sa te ajut sis :kiss: si sa stii ca imi place foarte foarte mult!!! Great job!

dap...babygirl si-a luat BRAVO, si Annais la fel ca daca nu ii spuneam il pierdea :p
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde alisa » Sâm Ian 11, 2003 10:33 pm

Initial trimis de Dee Dee
Spere ca va place logoul ! Eu cand am vazut poza asta in Bravo am zis gata : e perfecta pentru noul logo ! mai ales ca e foarte recenta si ii reprezinta ! Imi place super mult de ei cum arata in poza asta ! Sper ca si voua ! Imi cer scuze ca nu se vede prea bine...dar nu am ce-i fac :( ..."de vina" (defapt ei trebuie sa-i multumiti) e Bad-Girl pentru ca ea a scanat-o si nu s-a scanat prea bine dupa revista ... asta e.....

Si mie imi place noul logo mai ales ca e mai recenta .Nu conteaza daca s-a scanat sau nu s-a scant bine important e ca ei sunt super si ca arata bine.Inca odata e super noul logo.
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde Jasmine » Dum Ian 12, 2003 4:24 pm

mie imi place ca serban e salbatic tare in logo-ul asta!

Jasmine
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Dum Ian 12, 2003 6:24 pm

Si Vierme arata bine in logo-ul asta nou.
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Ian 12, 2003 8:38 pm

Serban arata de parca vrea sa-si rupa hainele de pe el si sa inceapa sa cante "you can leave your hat on....", vierme arata de parca e gata sa 'atace' (oare ce??) si alex.... hm...e alex!arata calm...cred!
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Dum Ian 12, 2003 9:26 pm

Ma bucur ca va place logoul ! :)

Am sa va rog pe toti sa mai cititi o data regulamentul si sa bagati bine la capshor tot ce scrie pe acolo ... nu de alta...dar iar forumul a cam luat-o razna si iar se cam "abereaza" pe el :( (lucru care imi displace!!!)
Va rog sa nu mai postati numai de dragul de a posta.. si incercati sa va limitati numai la lucruri care au legatura cu subiectul respectiv ! ( nu de alta dar nu o sa mai intru atat de des pe net si nu o sa mai am timp sa shterg zeci de mesaje cu aberatii !!!!! )

Multumesc pentru intzelege!
Dee Dee
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Animal X