Noutati

Forumul asociat fanclubului Animal X

hy

Mesajde alisa » Vin Ian 24, 2003 2:49 pm

Mi-am luat si eu revista ,am incercat si nu merge.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde Sabyna*bc » Vin Ian 24, 2003 7:08 pm

M-am uitat si eu ieri la select mtv... si nu prea mi-a placut de animalutze ... parca le-a cam intrat vedetismul in cap...nu stiu...poate este doar o impresie de moment. Sa vad ce o sa mai zica azi pe acasa la povestiri...
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Ian 25, 2003 9:58 pm

M-am uitat si eu astazi la emisiunea de pe acasa cand au dat-o in reluare.... Sincer mi-a placut.... Am auzit ca la MTV au multumit non stop, si ma asteptam sa abereze din nou cum au facut atunci dar m-au surprins (placut)... Desigur, Vierme si Alex nu au scos mai mult de 2-3 vorbe... Mi-a placut de Serban cand a spus ca "toti cei care au fost acolo (barcelona) au castigat...." Au mai spus cate ceva despre videoclip (desi majoritatea lucrurilor le staim) ... Au venit din nou cu premiile de la MTV, care chipurile au scrise si numele lor pe ele (deaia a durat atata pana sa le primeasca...) Alex si Vierme aratau bine amandoi, numai ca v-am spus, au vorbit foarte foarte putin... oh well!!! Fata de aparitia la Select, se pare ca au avansat! :D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde arici_giuly » Dum Ian 26, 2003 11:27 am

Initial trimis de Crazy Babe
puteti scana putin articolul ptr mine?? va implorrrrrrrrr.....:rolleyes: i know i ask for too much :p

Si eu am pierdut LIBERTATEA SI jURNALUL NATIONAL,dar am luat articolele de pe net. http://www.libertatea.ro si http://www.jurnalul.ro(cauta la arhiva,data de 22 sau 23 ian. nu mai stiu sigur).Sorry ca nu te pot ajuta altfel!!Oricum, nu am scaner.
arici_giuly
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Dum Ian 26, 2003 2:18 pm

Pe la ora 11.30 au fost duminica la MTYV unde au castigat premiul MTV sau cam asa ceva nu stiu sigur ca nu am vazut de la inceput.
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Ian 26, 2003 5:03 pm

Am uitat sa va spun ca in Martie vor avea loc Premiile Industriei Muzicale Romanesti (unde baietzi au castigat 2 ani consecutivi premiul pentru cea mai buna trupa dance.... ) Acum o sa fie premiile pentru anul 2002, sper ca vor castiga si ei ceva, desi nu au lansat mare lucru... a fost totusi Antidrogul... :D Asteptam sa vedem!!!

Articolele din Libertatea si Jurnalul National au aparut pe data de 22 Ianuarie, si intradevar le puteti gasi sa site-urile mentionate mai sus!
Fişiere ataşate
libertatea-animalx.jpg
libertatea-animalx.jpg (7.93 KiB) Vizualizat de 4260 ori
---
Wild Rose
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Lun Ian 27, 2003 10:10 am

Si eu sper sa castige anul asta la PREMILE INDUSTRIEI MUZICALE ROMANESTI .Dupa parerea mea merita si al treilea premiu.Au lucrat foarte mult si la ultimul lor album si ar fi pacat sa nu castige inca odata.
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde Sabyna*bc » Lun Ian 27, 2003 1:56 pm

Apropo de premiile industriale de anul asta... eu cred ca baietii vor fi ceva mai mult bagatzi in seama ... poate au sanse sa castige si premiul pentru cel mai bun album, pentru ca banuiesc ca s-a vandut destul de bine, daca nu chiar f. bine...
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Ian 27, 2003 4:15 pm

Deci... Premiile Industriei Muzicale Ro o sa fie pe anul 2002 nu anul 2003... albumul Revolution (aparut la sfarsitul anului) nu v-a fi luat in considerare anul acesta, vor primi premii pentru Sa Pot Ierta daca este sa primeasca... La anu (in 2004) o sa se acorde premiile pentru 2003...Asteptam sa vedem daca (sau ce) vor castiga cu Sa Pot Ierta!

P.s: albumul Revolution se vinde chiar foarte bine, in prima zi au fost vandute 46.000 de exemplare!
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Lun Ian 27, 2003 4:38 pm

Nu mai shtiu daca s-a spuspe aici ca AnimalX sunt si in POPCORN in douapagini cu imagini de la lansare.Daca s-a spus sorry :D

p.s. Nu mai comentati emisiunile cu AnimalX pe acest subiect ....!!!!
pentru acest lucru s-a deskis subiectul Emisiuni cu AnimalX

In alta ordinede idei vreau sa va spun ca am inceput sa fac "curatzenie generala" pe forum adica am shters toate subiectele aberante decare nu avem nevoie ..asha ca sa nu va mirati daca va scade numarul de posturi :D aceasta este motivul
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Ian 29, 2003 9:18 am

la premiile industriei animalx CASTIGA !!!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde }Lora{ » Mie Ian 29, 2003 10:39 pm

yeeee jasmyna!!!oricum asa credeam si eu si cred ca totzi fanii...au aparut in coolgirl adik e poster cu ei.mie imi place super mult.vierme si hiena stau ca pe coperta albumului iar sopy sta altcumva.(totzi 3 arata super bine ca de obicei,nu?)
}Lora{
Junior Member

Mesajde Jasmine » Joi Ian 30, 2003 11:45 am

pt toti fanii din Timisoara..maine seara animalutzele vor avea concert in discoteca parkplace(parca asa ii spune.. ) ..asa k fitzi pe faza!! :rulz:

Jasmine
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Joi Ian 30, 2003 2:43 pm

Pe dat de 11 febroarie Animalx vor fi in Poiana Brasov la discoteca din incinta restaurantului Capra Neagra .
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde LORYBabe » Joi Ian 30, 2003 8:16 pm

Buna fanitze! eu sunt noua pe aici .... oricum am vazut ultimele voastre mesaje si vreau sa va multumesc, pt ca datorita lor mi-am luat eu coolgirl-ul cu animalutze, ca daca nu , nu stiam... si la poiana brasov se nimereste sa merg tocmai in februarie.... supeerrrr. sper sa fiu acolo
LORYBabe
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Joi Ian 30, 2003 8:41 pm

Uffff....am vazut ca ati scris datele unor concerte pe aest subiect.Din cate shtiu eu pe acest forum exista si un subiect numit concerte!!!! .. oare pentru ce e ala ? :con:
so ... plss nu mai faceti varza toate subiectele ...si nu mai scrieteti tot pe noutati(subiect destinat pentru noutatile cu animalx din reviste ..ziare etc... )
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Joi Ian 30, 2003 8:48 pm

Am sa creez un subiect nou numit LISta de Concerte unde va rog sa nu scrieti altceva decat datele concertelor pe care le shtiti(fara sa le comentati si sa despicati firul in 4) oke ?

Acum ca s-a terminat perioada sarbatorilor AnimalX banuiesc ca isi reiau activitatea.. si vor avea multe concerte prin tzara...
Dee Dee
Junior Member

Mesajde `Crystal` » Joi Ian 30, 2003 9:32 pm

sa traiti am inteles!:))
so.. in VIP este un mic articol cu animalutzele... si o poza de la conferinta. este destul de dragutza doar cam mica...
este super mishto posterul din coolgirl... mi-am luat si eu azi revista tot datorita voua:) :kiss: ya all!
Dont't ask me
what you now it's true
Don't have to tell you
i love your precious body...
`Crystal`
Junior Member

Localitate: somewhere in the dark... why... 'cause i want so...

Mesajde Jasmine » Vin Ian 31, 2003 8:25 am

pt a mia oara : animalele nu intra pe acest forum!!! nu le mai trimiteti mesaje pt ca nu le citesc!! ok?! ;a

Jasmine
Junior Member

Mesajde Jasmine » Vin Ian 31, 2003 7:55 pm

au aparut si in star!

Jasmine
Junior Member

incepe turneul

Mesajde Raluk_animal x » Vin Ian 31, 2003 9:17 pm

din cate am inteles, in curand incepe turneul
poze si postere se gasesc in popcorn, bravo, cool girl...aveti grija sa nu ratati emisiunile la care apar!!!!!!!!
Live your life and think before you act!Don't be influenced by other people!Be original!Be like ANIMAL X!
Raluk_animal x
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Feb 01, 2003 11:37 pm

Nu e mare noutate dar... albumu se vinde destul de bine ... Sony Music (din Unirea shopping center) a primit initial 1.000 de albume si au ramas cu 30.... :) In rest... sa va cumparati STAR si sa va uitati la alex, cu maieul ala....
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Jasmine » Dum Feb 02, 2003 2:17 pm

la sonymusic megastore sunt pe locul 2 dupa...o-zone..

Jasmine
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Feb 02, 2003 11:47 pm

si la vot la atomic sunt number 1!!!! :) a zis andrei k se pare ca ne place mult clipu daca deja e no 1!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde alisa » Lun Feb 03, 2003 2:28 pm

Initial trimis de Bad Girl
Hai mah andra.... de ce nu i-ai tinut si tu in suspans ??? :D

Nu ajung nici in Poiana Brasov, nici in Timisoara zilele astea :0 Too bad....Coolgirl-ul nu mi l-am luat inca dar, va dati seama ca atac cioscurile!!!

Apropo de Capra Neagra, am auzit ca este o discoteca superba!!! Cand ajung in Poiana Brasov o sa merg si eu!!! (aveam sanse sa merg pe 11 daca nu era in timpul saptamanii :cry: )

e asta e.Ai dreptate e super discoteca ,eu am fost acolo si mia placut la nebunie.Baututrile sunt cam scumpe .dar asta e.
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Joi Feb 06, 2003 2:06 am

A msa mai las cateva zile "aberatiile" astea.. ca sa vada toata lumea ce Nu trebuie sa faca pe NOUTATI .. apoi am sa le SHTERG !!!!!! (si sper ca Jasmyna ma va ajuta !!! :( )
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Jasmine » Joi Feb 06, 2003 10:53 am

da sefa,sa traiti! mi-am ispravit pedeapsa! :p
de acum inainte cine posteaza off topic primeste avertisment!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Feb 07, 2003 7:44 pm

In programul Libertatea (care apare odata cu ziarul de vineri) sunt pe coperta Animal X... si mai scrie cate ceva despre ei si in revista (articolul se numeste: Soldati de la Animal X or something like that...)
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde LORYBabe » Vin Feb 07, 2003 7:46 pm

in noul Bravo este o poza cu serban si cateva cuvinte despre el. merita sa vi-l luati e super poza si ceea ce spune despre el :)
LORYBabe
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Vin Feb 07, 2003 11:15 pm

Mi-am luat si eu Bravo! Si star ..si tot ce mai e cu ei :D
Si coolgirl cu posteru` ala coool !
Dee Dee
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Animal X