Noutati
mi-am luat si eu Bravo ..star nu ..urmeaza
nu shiam ca sunt in el
arata coool in BRAVO

arata coool in BRAVO

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
in PRO TV magazin este un FOARTE MIC articol despre Targul de Barbatii..... si o poza (mica) cu Serban.... just so u know
Am luat Star-ul! cute......

Am luat Star-ul! cute......
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
A aparut 20 Ani!! Sa-l luati, ca merita!!! super interviul, si desi sunt cam putine poze... aveti parte de limba "excitanta" a lui alex! ;D (sunt pe coperta , nu aveti cum sa-i ratati! )
Deasemenea, au aparut in Popcorn... In topurile Popcorn 2002, au castigat Cea mai buna trupa romaneasca (3se au castigat cea mai buna trupa dance...) Este si o poza cu Serban si o fana (o tipa Laura din Bucuresti) Nu stiu de unde are tipa 250 de postere cu ei dar ma rog...
La sectiunea albume vorbesc despre albumul Revolution.... si cam atat...
eu zic ca merita sa cumparati ambele reviste!!!
Deasemenea, au aparut in Popcorn... In topurile Popcorn 2002, au castigat Cea mai buna trupa romaneasca (3se au castigat cea mai buna trupa dance...) Este si o poza cu Serban si o fana (o tipa Laura din Bucuresti) Nu stiu de unde are tipa 250 de postere cu ei dar ma rog...

eu zic ca merita sa cumparati ambele reviste!!!
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Mi-am cumparat si eu azi PopCorn & 20 Ani !!
Surpzira placuta
Eram la ala de ziare de langa mine ..si nu vazusem ca erau AnimalX pe coperta ...si cand am vazut am ...ramas surprinsa intr-un mod foarte placut.. si mi-am eteriorizat un pic fericirea
) ...prin nishte sunete
pe care le-au auzit si persoanele de langa mine ( adica doi oameni mai in varsta
) ....si s-au cam sperit de reactia mea
...deah ....asta e
lol .....
Surpzira placuta

-
Dee Dee - Junior Member
este un articol foarte interesant care m-a distrat copios pe ziua de astazi!!! Chiar va recomand sa-l cumparati, sa cititi si sa radeti (desi nu stiu daca puteti sa radeti mai rau ca mine!!!) Promite mult articolul, dar cand ajungi sa-l citesti realizezi ca nu e cine stie ce :lol:
Sa va cumparati si VIVA (poza cu Serban si Monica B. la sfarsit)..
Sa va cumparati si VIVA (poza cu Serban si Monica B. la sfarsit)..
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
nu ratati vip-ul de saptamana asta. este o poza cu ei de la premiile vip parca... unde au castigat la 'surpriza lunii' cu noul clip. e destul de cool poza...
Dont't ask me
what you now it's true
Don't have to tell you
i love your precious body...
what you now it's true
Don't have to tell you
i love your precious body...
- `Crystal`
- Junior Member
- Localitate: somewhere in the dark... why... 'cause i want so...
kind of noutate...
nu e chiar o noutate... este vorba despre petrecerea de aniversare a animalutzelor....baietzii s-au hotarat si se pare ca va avea loc la... si... dar va las pe voi! poate stiti! -eu stiu si sunt happy happy de tot.........- va spun si voua mai incolo desi unele dintre voi ar tebui sa stie...
sa vedem...
sa vedem...
-
Weirda - Junior Member
Eu am aflat ca petrecerea de patru anisori ...va avea loc in Constanta in vacanta de Paste.Din pacate nu stiu locatia.
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
asa-i
Initial trimis de SiMiCs
Eu am aflat ca petrecerea de patru anisori ...va avea loc in Constanta in vacanta de Paste.Din pacate nu stiu locatia.
exact, petrecerea va fi in constanta...unde altundeva decat acasa la ei?!, locatia nu s-a stabilit inca, dar e clar: va fi o super petrecere, mult mai cool si mai organizata decat cea de anul trecut!!!
-
Weirda - Junior Member
by the way....
apropo, cine vine la petrecere???
-
Weirda - Junior Member
mda e vorba de petrecerea din constanta... stiam si data dar am uitat-o... parca era intr-o sambata.... nu mai stiu precis...
s-ar putea ca aceasta petrecere sa se repete si in bucuresti... pentru ca ei aici se simt ca acasa... si au foarte multi prieteni si aici... nu e nimic sigur inca....
cat despre cine vine... mai bine discutati asta prin pm-uri, nu credeti???
s-ar putea ca aceasta petrecere sa se repete si in bucuresti... pentru ca ei aici se simt ca acasa... si au foarte multi prieteni si aici... nu e nimic sigur inca....
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de Bad Girl
mda e vorba de petrecerea din constanta... stiam si data dar am uitat-o... parca era intr-o sambata.... nu mai stiu precis...
cand am spus ca petrecerea va fi in constanta-la ei acasa- am spus un adevar si nu vad de ce deranjeaza. oki, stiu ca ei stau mai mult in bucuresti si considera bucurestiul o a doua casa, si nu am nimic impotriva sa se faca o petrecere si acolo pt fani; oricum, daca sunt fani adevarati vor veni oriunde in tara se va face petrecerea....
-
Weirda - Junior Member
heeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!
what`s here ????
parca aici trebuia sa se vb numai despre cand si unde apar animalx in reviste etc ... nu despre petreceri etc...terminati !
what`s here ????
parca aici trebuia sa se vb numai despre cand si unde apar animalx in reviste etc ... nu despre petreceri etc...terminati !
-
Dee Dee - Junior Member
hy
Imi pare rau ca dau buzna asa si ca mesajul acesta va fi off topic ,dar vreau sa va sugerez si eu ceva [mai crea-ti si voi subiecte care sa iti capteze atentia chiar atunci cand citesti titlul,pentru ca in curand totul o sa se duca de rapa daca nu face-ti ceva in legatura cu asta]Imi pare raiu daca v-am stricat bunadispozitie dupa ce a-ti citit mesajul meu .Eu nu mai intru pe forumul Animalx pentru ca nu mai am ce sa scriu,despre ce sa vb si de cat sa scriu aberatii mai bine nu mai intru.Deci ganditi-va ce face-ti in legatura cu acest lucru.Mai ales moderatoarele ar trebui sa aiba grija de forum.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
Sal all
Am asha o vaga impresie ca am mai scris, dar sunt un fan mare(puztin spus mare) shi am facut un site... http://www.animal-x.3x.ro. Contzine de toate, despre Animal X, fancluburi din tzara, versurile melodiilor cantate de ei... Si, in plus putetzi vota melodia favorita ale "animalutzelor" doar prin un e-mail.
Mai multe informatzii la http://www.animal-x.3x.ro .
Mai multe informatzii la http://www.animal-x.3x.ro .
- skorpyon
- Junior Member
Initial trimis de Jasmyna
oricum,am si good news..piesele sunt super marfa..nu a asteptat nimeni degeaba acest album...o sa fie peste orice asteptare! "Am nevoie de tine " (nu stiu daca asa se va numi piesa...e posibil ) probabil va avea videoclip.. veti vedea! cum v-au obisnuit..pe fiecare album baietii au avut o piesa mai sexoasa..lol...nu stiu inca cum se numeste ...cert e ca e super super cool si totodata funny!! "Mi-e frica. . " sa va spun mai multe(veti intelege la un moment dat ce am vrut sa zic cu aluzia aceasta) ... trebuie sa fie surpriza! Alex face coregrafia si lucreaza la ea day &night...deci imaginati-va!!costumele de scena sunt 100% beton! look-ul lor e incendiar!! o sa ii iubitzi,va garantez!
nu uitati sa-i votati !! va pup dulce!! :kiss:
andra stie tot ;b si tine lumea in suspans..
nu-i asa ca am avut dreptate ca a meritat asteptarea?!
cat despre forum , in ultimul timp lumea nu prea a mai intrat pe animalx.. ata ete..si nici n-au fost multe vesti picante
va promit ca am sa va tin la curent

quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Noutati
A aparut un nou album Cu baietii,album live ce contine piesele din
turneul antidrog.Pe atomic este difuzat un videoclip la varianta live
a imnului antidrog si imagini de la inregistrarea melodiei la SE
Production.
turneul antidrog.Pe atomic este difuzat un videoclip la varianta live
a imnului antidrog si imagini de la inregistrarea melodiei la SE
Production.