Datorita faptului ca mai este doar o zi pana la Craciun m-am gandit ca ar fi bine sa avem un topic unde sa ne putem ura sarbatori fericite si inspecial celor de la animal x .Tot aici putem sa vorbim despre craciun si tot ce inseamna el si bineinteles unde ne vom petrece anul acesta craciunul si ce am dori sa ne aduca Mosul ,pentru ca desi eu am crescut inca mai cred in el si sper ca si voi.
Ciao si bafta la scis
sarbatori fericite.
christmas
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
imi place idea acestui subiect. Craciun Fericit tuturor fanelor anx, si sa va aduca mosh cracila tot ce vreti. eu o sa-l petrec acasa cu parintii si ceva musafiri. si eu cred in mos si-mi doresc o masina noua si un laptop mai bun ca a meu da semne de oboseala
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Hai sa urez si io ceva:
Sarbatori fericite si Merry X-mas people. Locul asta e pt fanii animal x? Ca at tre mutat postul meu la fanii Voltaj....
Sarbatori fericite si Merry X-mas people. Locul asta e pt fanii animal x? Ca at tre mutat postul meu la fanii Voltaj....

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
Acum, la vremea colindelor, cand un an nou se pregateste sa coboare din cerurile instelate in alai vesel de sarbatoare doresc din adancul inimii ca in Noul An norocul sa va sprijine fiecare pas, iar fericirea, speranta, bucuria implinirii sa va lumineze fiecare zi. Sarbatori Fericite si La multi ani tututor iubitorilor de animalutze X si in special tuturor presedintilor de Fan Club din tara.
Cu mult drag
Camy ( Fan-Club ANIMALX Braila )
Cu mult drag
Camy ( Fan-Club ANIMALX Braila )
- K-melia
- Junior Member
Acum in parg de sarbatori urez si eu craciun fericit tuturor fanilor animal x si inspecial lor si indeplinirea tutuor dorintelor
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1