Irefutabil - cel mai bun album Parazitii ?
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Irefutabil - cel mai bun album Parazitii ?
Scopul acestui sondaj e simplu si direct, fara cale de mijloc, vreau sa stiu daca considerati cel mai recent album intitulat "Irefutabil" fiind cel mai bun album al trupei de pana acum, eventual si de ce, din ce pdv.
- ckride
- Junior Member
Nici pe departe!
In topul meu conduce "Nici o problema"! IREFUTABILUL nu e nici macar pe podium!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Nu cred...
E bun, nu zic... mie cel putin imi place... se vede ca s-a mai schimbat putin stilul parazitii si asta nu stiu daca este neaparat de bine... oricum categoric "Irefutabil" nu e cel mai tare album al lor. Cred ca Nici o problema este pe locul intai.
Am zis
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
sase degete la o mana?
"Nici o problema" e mult mai bun. Mie cel putzin imi place de sute de ori mai mult.
- usualflow
- Junior Member
Motivul pentru care ascult eu muzica e in primul rand mesajul. Deci criteriul dupa care apreciez eu melodiile sunt in primul rand versurile.
Din punctul asta de vedere ar insemna sa ii jignesec pe Paraziti daca as spune ca Irefutabil e mai slab ca celelalte albume (care la randul lor sunt toate la fel de tari). Pe Irefutabil o ei o dau foarte pe fata si se incadreaza perfect in stilul lor metaforic si ironic. In Dulce Autodistrugere (care mie imi place cel mai mult si ca bit) vorbesc de viata de cacat a romanului obisnuit, in Dreptul la Replica se ia pe fata de prim-ministru si politicieni, iar De Dragoste in Alte Feluri este o continuare a Nu Ma Schimbi si Fara Tine (cu Bita).
Deci temele si mesajele sunt aceleasi, iar modul de expunere al acestora a ramas acelasi si tocmai asta ii face inepuizabili.
Din p d v al negativelor se vede o schimbare, o incercare de adaptare a acestora la timpuri ( initial ei spuneau ca sunt fani ai hh de dinainte de 97), dar oricum suna bine. Din punctul asta de vdr sunt pe ultimul album destule melodii necomerciale.
Din punctul asta de vedere ar insemna sa ii jignesec pe Paraziti daca as spune ca Irefutabil e mai slab ca celelalte albume (care la randul lor sunt toate la fel de tari). Pe Irefutabil o ei o dau foarte pe fata si se incadreaza perfect in stilul lor metaforic si ironic. In Dulce Autodistrugere (care mie imi place cel mai mult si ca bit) vorbesc de viata de cacat a romanului obisnuit, in Dreptul la Replica se ia pe fata de prim-ministru si politicieni, iar De Dragoste in Alte Feluri este o continuare a Nu Ma Schimbi si Fara Tine (cu Bita).
Deci temele si mesajele sunt aceleasi, iar modul de expunere al acestora a ramas acelasi si tocmai asta ii face inepuizabili.
Din p d v al negativelor se vede o schimbare, o incercare de adaptare a acestora la timpuri ( initial ei spuneau ca sunt fani ai hh de dinainte de 97), dar oricum suna bine. Din punctul asta de vdr sunt pe ultimul album destule melodii necomerciale.
- hppp
- Junior Member
Negativele de pe "Irefutabil" sunt mult mai ingrijite, dar parca si-au pierdut putin din muzicalitatea aceea tipica Parazitilor (vezi "Suta" sau "Nici o problema")! Cat despre negativul de la "Actiunea Instrumentalul", cineva zicea ca ar fi furat? Asa e?
-
lol
actiunea nu e furat, poate fii doar o colectie de negative pe care fiecare trupa "da", este un procedeu deseori folosit in state. Acelasi lucru este si pe piesa "griffo" pe care griffo baga pe doua negative de aici (am uitat numele pieselor)
dupa mine irefutabil este printre primele albume romanesti care are un sound calitativ a celui de aici (alaturi de "dupa blocuri" si "familiarizeaza-te). Este ceva nou, kiar daca numai e la fel. Daca faceau un album care sa sune la fel ca "nici o problema" se gaseau 10 muisti care sa zica "a ce pula mea ba...e la fel ca nici o problema" deci sfatuiesc acesti ascultatori de "rep" (copyright DJ Dox) sa isi mai elevez preferintele muzicale la timpurile actuale si sa numai traiesca in trecut. Multumesc anticipat.
pace
dupa mine irefutabil este printre primele albume romanesti care are un sound calitativ a celui de aici (alaturi de "dupa blocuri" si "familiarizeaza-te). Este ceva nou, kiar daca numai e la fel. Daca faceau un album care sa sune la fel ca "nici o problema" se gaseau 10 muisti care sa zica "a ce pula mea ba...e la fel ca nici o problema" deci sfatuiesc acesti ascultatori de "rep" (copyright DJ Dox) sa isi mai elevez preferintele muzicale la timpurile actuale si sa numai traiesca in trecut. Multumesc anticipat.
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
Hmmm...ur right! Atunci, dupa parerea mea, instrumentalul ACTIUNII este cel mai tare facut de Parazitii pana acum! Pur si simplu it drives me crazy (suna a Britney Spears, dar asa e...am ascultat melodia asta de 30 de ori mai mult decat celelalte de pe album)!
-
Cum sa nu traiesc in trecut Originale daca si de de putinele albume cat de cat valoroase care apar acum ma plictisesc, in schimb ascult cu placere un "Rimedebine" sau un "Fara numar" de ani de zile si cred ca nu sunt singurul. Prea s-a "americanit" si s-a comercializat industria hh din Romania!
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
-
omu_vexx - Junior Member
deci....
si "rimedebine" si "fara limita" (99 la suta din album e furat din punct de vedere instrumental) sunt americanite, numai ca in perioada aia romania nu prea avem la fel de mult acces la hh de aici. hh romanesc in sine este "americanit" so....asta e
pace
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
Initial trimis de n3aGabitz
deci sfatuiesc acesti ascultatori de "rep" (copyright DJ Dox) sa isi mai elevez preferintele muzicale la timpurile actuale si sa numai traiesca in trecut. Multumesc anticipat.
pace
Nu e vorba ca traim in trecut! Daca in trecut s-a produs ceva mai valoros este normal sa-l pretuim si sa-l folosim ca unitate de masura pentru creatiile viitoare!
Cat despre orientarea rapului romanesc este clar ca ai dreptate!
Ca sa nu tac din gura zic si eu ca personal ma indrept spre rap-ul francez, care mi se pare cel mai tare ca sound!
Parerea mea!
-
Re: deci....
Initial trimis de n3aGabitz
si "rimedebine" si "fara limita" (99 la suta din album e furat din punct de vedere instrumental) sunt americanite, numai ca in perioada aia romania nu prea avem la fel de mult acces la hh de aici. hh romanesc in sine este "americanit" so....asta e
pace
Eu ma refeream la albumul "Fara numar" de la Delikt, care, mie nu mi se pare deloc americanit si ca sa-ti mai dau un exemplu- Ghetto Daci - "Daciada", care e poate unul dintre cele mai originale albume hh produse in Romania, primul fiind Cimitirul Bellu- "Muzica din coltul strazii". Cat despre "Rimedebine" ai oarecum dreptate dar nu se compara cu ce apare in prezent.
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
-
omu_vexx - Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1