Parazitii la premiile MTV Romania
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Parazitii la premiile MTV Romania
Credeti ca Parazitii vor lua premiu la Mtv anul acesta?Cica se cam apropie data si ard de nerabdare sa vad nominalizarile, da cu siguranta nu vom fi dezamagiti.Mafia nici nu cred ca are sanse.
- Al Bengosso
Sa fim seriosi! In fiecare sunt acolo pe baricade si de fiecare data castiga niste poponari de 3 lei. Ultima data au castigat terminatii aia de AB4 care nu mai auzise nimeni de multa vreme.
As vrea sa se intample dar din pacate nu cred ca se va intampla.
As vrea sa se intample dar din pacate nu cred ca se va intampla.
-
Uncle Boggy - Junior Member
Mtv ?
Al Bengosso scrie:eu ma refeream sa ia premiu la categoria lor, sau la cel mai bun clip, etc.Hai sa fim seriosi, cred ca va fi bine
Ma bucura interesul asta al tau pentru premiile MTV dar sunt sigur ca pentru Parazitii nu reprezinta mai nimic chestiile astea pentru ca ei au ajuns asa comerciali nu pentru ca asa au vrut , ci pentru ca asa a fost sa fie. Probabil de-aia s-a intors in underground Cheloo pe "Sindromul Tourette".
-
OCTO` - Junior Member
om vedea....
Klar c-o sa fie shi parazitzii la kategoria hh nici nu se pune problema,sau poate o sa fie parazitzii "dezmembratzi"?? in sensooh c-o sa fie cheloo ku al sau klip shi ombladon cu raku cu alt klip sau...vor fi together cine mai shtie,om vedea.Sper sa fie pe merit cu varf shi indesat:).
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
si nu a luat nici cheloo nici parazitii...io cred ca din cauza k fanii s-au impartit si desi e genial ca fiecare si-a scos album soolo cand e vb de premiii e naspa pt ca unii voteaza cu cheloo altii cu parazitii...probabil la anu' cand o sa fie si ombladon nominalizat o sa se intample la fel.....sau poate a fost blat...oricum pty faza asta k nu aluat cheloo nici un premiu mtv sucks
- yummy
- Junior Member
MTV ? astia cu cine voteaza ? sa fim seriosi...baa...mortaciunilor....nu cred ca MTV le-ar acorda vr`un premiu...blatu e in floare...am vazut secventze..cand am vazut ca blonda aia de loredana a luat premiu....am schimbat canalu...penal.
Stiati ca parazitii si-au luat drepturi de autor...pt coloana sonora a unui film ? (de afara...nu de la noi)
Stiati ca parazitii si-au luat drepturi de autor...pt coloana sonora a unui film ? (de afara...nu de la noi)
- Dorinescu
- Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1