Vrem mai multe detalii!!!
care e treaba cu 2CD/2MC/3LP
[In partea de jos a posterului]
Parazitii - Primii 10 ani
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Parazitii - Primii 10 ani
- Fişiere ataşate
-
- img1.jpg (32.38 KiB) Vizualizat de 1257 ori
Viata-i frumoasa in ritm de Hip-Hop
-
Drkev - Junior Member
e probabil vorba de albumul aniversar de 10 ani. 2CD/2MC/3LP adica este format din 2 CD-uri sau 2 casete si contne 3 lp-uri. Se poate ca aceste lp-uri sa fie albumele mai vechi ale lor: "Poezii pt pereti" , "Nimic Normal" si "Suta" sau pur si simplu o colectie de melodii mai vechi plus altele noi. Asta ramane de vazut astept cu nerabdare.
"copiii de azi sunt doar mc-ii de maine"
-
sache - Junior Member
surpriza sau...
Ma uit la shtirea astah oficiala shi nu-mi vine sa cred ca Parazitzii vin in orashu meu shi totodata sarbatoresc shi 10 ani de cand "s-au nascut".O sa merg la concert fara discutzie sa vad atmosfera incendiara care-o sa sara in aer pentru adevaratzii fani ai trupei.Mai am de spus un singur lucru care m-ar putea dezamagi daca se va intampla shi anume ca am vazut la mine in orash cum ca Parazitzii ar veni in concert la Arad alaturi de alte trupe printre care se strecoara shi Liviu Gutza shi care va canta in aceeashi seara la concert cand vor canta shi Parazitzii shi mi se pare sooper de kkt daca vine shi el,pentru ca odata cu el o sa fie akolo la concert totzi baloshii hibrizi sa faca spume.Da ma rog sa nu fie adevarat ce-am vazut pe afish in orashu meu shi sa fie o seara speciala Parazitzii cu totzi fanii adevaratzi hh.PACE!
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
DuMI scrie:Stie cineva din sursa sigura ce este cu 10 ani ??? Ceva sigur un link ceva daca ai baga si tu aici sa aflam si noi !
Da ba uite-te pe rebelmusic.ro la imaginea din stanga jos de tot in dreapta e o coperta de album <<"Parazitii - Primii 10 ani" 2mc/2cd/3lp in curand in magazine>>
"copiii de azi sunt doar mc-ii de maine"
-
sache - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1