Parazitii: misogini sau doar transhantzi?
78 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
anywayz..
ma tot uit cum creshte nr de vizualizari pe threadu asta shi ma intreb dak romanii sunt atat de cerebrali inkt citesk cu atentzie parerile forumishtilor, le filtreaza prin mintea proprietate personala, trag concluzii pe care apoi le pastreaza pt ei shi astfel am senzatzia ca am contribuit la dezvoltarea spirituala a concetatzenilor mei..
mananc kkt nu'i asha???
.. va doare'n pewla pe voi de ce scriu ioo p'aci .. va zgaitzi k la circ la balacareala asta de multe ori ieftina shi apoi derulatzi .. pai nu'i bine oameni buni .. asta nu inseamna progres .. mai bagatzi shi voi o parere on topic .. k threadu' e super interesant .. in spetza conceptzia individuala a barbatului/femeii despre misoginism/misandrie .. k doar aja ne putem intzelege unii pe ceilaltzi scotzand la suprafatza ce ne irita la sexul opus ..
mda..cred ca nu prea are sens dialogul asta cu tine individule blazat..cred ca romanul este neam de voyeurist..va uitatzi cu pofta cum ne f#tem intre noi (noi sceleratzii)..shi trantitzi deja consacrata expresie "ce aberatzii!"..pt toate legumele shi totzi ineptzii care n'au nici makr o parere va doresk sa avetzi parte toata viatza de interlocutori la fel de "adevaratzi" k voi..n'oi avea io valentze in domeniu expunerii de pareri da makr io'n kkt am cva de spus..cu argumente (bune,proaste..asta chiar nu ma priveshte..sunt ale mele) cu convingere cu PERSONALITATE..
gata k iar imi fierbe sangele in vene shi'mi incalzeshte berea..shi berea nu e buna calda..sau e buna?!?..poate pun un thread pe tema asta..shi k sa inchei subiectu' shi sa pun punct zic:
de pa Luna se vede ca shi femeia are "defecte" din fabricatzie..cu o bruma de creier aceasta constatare evolueazala rangul de observatzie care cu timpu' incepe sa deranjeze mai ales dak ai de suferit de pe urma acestor erori de constructzie shi intr'un final tinde sa devina un fel de fobie..shi asha cum nu'tzi place sa dai bani multzi la intretzinere, cum nu'tzi place mirosul de varza imputzita shi vecinu' care itzi scuipa semintze in cap de la etaj se intampla sa nu'tzi mai placa vaca pe care pana mai ieri o priveai admirativ shi'o mulgeai cu placere, sa nu'tzi mai placa sa vii seara aksa shi sa'tzi cautzi nevasta shi s'o gaseshti cu instalatoru' in 69 sau poate ca vrei o familie iar stramba/frumoasa ta prietena are o conceptzie moderna despre familie: "Copilu' il concepem vara k sa nu fiu io bortzoasa in iulie sa nu pot merge la mare in Turcia, il creshte ma'ta shi cu mama, tu te duci shi munceshti 25 de ore/zi k sa putem sa ne permitem vila cu treijde' mii de camere in care oricum nu sta nici dreaq ca la munte te bronzezi mai greu k la mare, io ma duc shi muncesk 26 de ore/zi k sa fiu shi io in kkt o femeie de cariera ca e kewl shi o sa fie mandra mama de mine,etc.." shi aja ia najtere MISOGINUL..in cuvinte mai putzine..un barbat inteligent=misogin iar inteligent+matur=misogin dar kre nu da cartzile pe fatza shi ishi traieshte amaru' in linijte..neMisoginul e de regula idiotul sau romanticul incurabil (tot idiot se chiama shi ala da' e un idiot care mai are shansa sa se dezidiotizeze dak se trezeshte la timp din visare)..cum nu se incadreaza in nici una dintre aceste categorii Parazitii sunt MISOGINI!
ah..shi pt fete..nimeni nu zice ca barbatu' e perfect..nici pe departe da' suntetzi atat de preocupate de banlitatzile cu care va indeletnicitzi pe durata unei vietzi incat nu gasitzi tiimpul shi dispozitia de a discuta despre asta..crede cineva ca intamplator totzi marii ganditori ai acestei lumi au fost/sunt/o sa fie barbatzi?..femeia gandeshte doar "pe termen scurt" shi se gandeshte doar la problemele ei (cu egoismul vstru specific) sau in cel mai bun caz la problemele altor femei (victimizarea va caracterizeaza)..cand se mai ridica cate una mai breaza dintre voi ii datzi in cap pt ca va irita k alta sa fie mai buna ca voi (suntetzi invidioase shi rele ca nijte catzele)..in vocabularul vstru nu exista cuvantul "admiratzie" decat folosit in context personal (suntetzi ori narccisiste sau frustrate)..de cand va nashtezi pana muritzi traitzi cu sentimentul ca totu' vi se cuvine fara sa oferitzi nimik in schimb (din partea mea doar e clar ce primitzi..?!?)..shtiu ca exista shi exceptzii..am citit in cartzi, am vazut in filme shi am auzit la altzii..da' pana una alta io n'am intalnit f'o astfel de exceptzie..a trebuit sa ma multzumesc mereu cu jumatate de masura...asta e..
ma'ntorc la berea mea shi va urez noapte buna..
word
mananc kkt nu'i asha???

mda..cred ca nu prea are sens dialogul asta cu tine individule blazat..cred ca romanul este neam de voyeurist..va uitatzi cu pofta cum ne f#tem intre noi (noi sceleratzii)..shi trantitzi deja consacrata expresie "ce aberatzii!"..pt toate legumele shi totzi ineptzii care n'au nici makr o parere va doresk sa avetzi parte toata viatza de interlocutori la fel de "adevaratzi" k voi..n'oi avea io valentze in domeniu expunerii de pareri da makr io'n kkt am cva de spus..cu argumente (bune,proaste..asta chiar nu ma priveshte..sunt ale mele) cu convingere cu PERSONALITATE..
gata k iar imi fierbe sangele in vene shi'mi incalzeshte berea..shi berea nu e buna calda..sau e buna?!?..poate pun un thread pe tema asta..shi k sa inchei subiectu' shi sa pun punct zic:
de pa Luna se vede ca shi femeia are "defecte" din fabricatzie..cu o bruma de creier aceasta constatare evolueazala rangul de observatzie care cu timpu' incepe sa deranjeze mai ales dak ai de suferit de pe urma acestor erori de constructzie shi intr'un final tinde sa devina un fel de fobie..shi asha cum nu'tzi place sa dai bani multzi la intretzinere, cum nu'tzi place mirosul de varza imputzita shi vecinu' care itzi scuipa semintze in cap de la etaj se intampla sa nu'tzi mai placa vaca pe care pana mai ieri o priveai admirativ shi'o mulgeai cu placere, sa nu'tzi mai placa sa vii seara aksa shi sa'tzi cautzi nevasta shi s'o gaseshti cu instalatoru' in 69 sau poate ca vrei o familie iar stramba/frumoasa ta prietena are o conceptzie moderna despre familie: "Copilu' il concepem vara k sa nu fiu io bortzoasa in iulie sa nu pot merge la mare in Turcia, il creshte ma'ta shi cu mama, tu te duci shi munceshti 25 de ore/zi k sa putem sa ne permitem vila cu treijde' mii de camere in care oricum nu sta nici dreaq ca la munte te bronzezi mai greu k la mare, io ma duc shi muncesk 26 de ore/zi k sa fiu shi io in kkt o femeie de cariera ca e kewl shi o sa fie mandra mama de mine,etc.." shi aja ia najtere MISOGINUL..in cuvinte mai putzine..un barbat inteligent=misogin iar inteligent+matur=misogin dar kre nu da cartzile pe fatza shi ishi traieshte amaru' in linijte..neMisoginul e de regula idiotul sau romanticul incurabil (tot idiot se chiama shi ala da' e un idiot care mai are shansa sa se dezidiotizeze dak se trezeshte la timp din visare)..cum nu se incadreaza in nici una dintre aceste categorii Parazitii sunt MISOGINI!
ah..shi pt fete..nimeni nu zice ca barbatu' e perfect..nici pe departe da' suntetzi atat de preocupate de banlitatzile cu care va indeletnicitzi pe durata unei vietzi incat nu gasitzi tiimpul shi dispozitia de a discuta despre asta..crede cineva ca intamplator totzi marii ganditori ai acestei lumi au fost/sunt/o sa fie barbatzi?..femeia gandeshte doar "pe termen scurt" shi se gandeshte doar la problemele ei (cu egoismul vstru specific) sau in cel mai bun caz la problemele altor femei (victimizarea va caracterizeaza)..cand se mai ridica cate una mai breaza dintre voi ii datzi in cap pt ca va irita k alta sa fie mai buna ca voi (suntetzi invidioase shi rele ca nijte catzele)..in vocabularul vstru nu exista cuvantul "admiratzie" decat folosit in context personal (suntetzi ori narccisiste sau frustrate)..de cand va nashtezi pana muritzi traitzi cu sentimentul ca totu' vi se cuvine fara sa oferitzi nimik in schimb (din partea mea doar e clar ce primitzi..?!?)..shtiu ca exista shi exceptzii..am citit in cartzi, am vazut in filme shi am auzit la altzii..da' pana una alta io n'am intalnit f'o astfel de exceptzie..a trebuit sa ma multzumesc mereu cu jumatate de masura...asta e..
ma'ntorc la berea mea shi va urez noapte buna..
word
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
continuare--->>
Ma gatuie conshtiintza shi totushi simt ca sunt dator forumishtilor de pe aici cu o dezbatere pe tema care poate trebuia sa se numeasca barbatzi vs.femei.Ashahh...sa trecem la fapte...ahhh..pardon...vorbe de duh:).Voi intra direct pe felie shi ash zice ashah:k sa supravietzuim shi bineintzeles sa ne reproducem,inmultzim avem nevoie de aceste specii,creaturi numite femei dar nimik mai mult.Nu vreau s-o dau pe misoginism dar ma simt nevoit sa spun nishte lukruri mai mult sau mai putzin dure shi intzepatoare despre "consortzile" noastre:)mai mult sau mai putzin...Dumnezeu cand a creat femeia nu s-a gandit la faptu' ca o femeie ce pune shaua pe un barbat ajunge sa-l kalareasca la sange cu tendintza de a-l domina total.Mdaa faza asta cu dominarea pe plan social al mascului de catre femeie imi provoaca o stare constanta shi ridkata de sila shi lehamite,plus ca atunci cand ai o femeie pah langa tine te face sa te simtzi nevoit sa o intretzii shi iata am ajuns shi la partea materiala,care e o ku alta mankare de ton.Adika sunt genuh alah de femei (in marea majoritate a lor) care nu se uita la tine decat daca posezi un mertzan,un chrisler(ultimu tip vorba lu' kombat) daca nu eshti tapat la 4 ace shi tre sa ai neaparat parfum care sa le excite caile nazale ca altfel e fok shi jale....PM statzi putzin!Nu descriu yo aici profilu comun al unei femei?Mai bine lasatzi....In rest urmatoru pas de care mi-e scarba sa vorbesc ar fi lipsa lor de fidelitate din momentu cand vede pe unu cu brandu umflat shi poola de-un cot jumate,sa sarah pah el fara nici un capriciu sau alte retzineri.Am ajuns fara sa vreau la un punkt terminus?? al discutziei virtuale pe tema astah?Nici pe departe ar mai fi mult prea multe de zis despre femei,decat nishte simple cuvinte inshirate shi aruncate pe sticla monitorului prafuit asha ca ma rezum la un vers dat de cheloo:"Intre p*** shi bani femeile nu poa' sa aleaga!".OARE?:))
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
asa fratilor....daca asa ganditi despre ele, numa de astea o sa aveti parte.
de fapt...parte de laba. ca voi sunteti prea mandri
sa stati cu o femeie reala ca e rele si ale dracu si nu vor decat bani si poola duncot
de fapt...parte de laba. ca voi sunteti prea mandri

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
..zise Zdreantza'n gandu' lui..
frate curajoshi d'ashtia k tine am vazut gramada..mestecatzi cuvintele astea cum mesteca copii de 10 ani ciunga pana raman fara gust shi uitatzi ce aroma aveau la inceput..
dak pa tine atata te duce capu' sa extragi din ce am scris eu shi sadox in posturile noastre inseamna ca mai tre' sa lashi 'reaq meciurile cu Bayern shi sa pui mana pe o carte cva..
cine a zis frate ca vrea sa stea singur?!? tolomacule..tu dak itzi doresti un BMW shi n'ai bani decat de DACIA te resemnezi shi'tzi faci abonament pe metrou? nasol..nimeni nu se gandeshte sa ramana singurel da' asta nu ma impiedica sa ma manifest dak nu'mi place ce vad la cea de langa mine..
da'o in kkt de treaba k nu'i nimeni idiot p'aci..cat despre alternativa cu Laba banuiesk ca era vb de poza din profilul tau..chiar shi asha tre sa te refuz..nu'mi place sa port shosete la sandale (fie ele shi din piatza...)..deci o astfel de Laba nu e pe gustul meu..
insa intr'adevar sunt prea mandru sa stau cu o femeie reala (e reala numa' dupa mintea ta..k ceea ce tu numesti femeie reala io numesc rebut)..prefer o femeie imaginara (imaginara numa' dupa mintea ta..k ceea ce eu numesc femeie reala tu numesti femeie din basme)..
pt altzi "curajoshi" la fel k tine:
voi suntetzi onanishtii..dak atzi fi trait makr o zi alaturi de o femeie (alta decat mama vstra) atzi fi avut alta mentalitate..mai mult dak atzi fi avut mai mult de 1-2 prietene atzi fi fost shi mai invershunatzi..iar dak atzi fi stat cu fo' doua km 1 an 1 an shi cva (presupunand ca ele aveau makr 18 ani) atzi fi fost turbatzi pana acu' shi atzi fi impushcat orice puber sau orice alt idiot care vine sa va predice despre cum nu ar trebui voi sa ganditzi despre o femeie..
punkt..shi spor la frecat..menta..
word
dak pa tine atata te duce capu' sa extragi din ce am scris eu shi sadox in posturile noastre inseamna ca mai tre' sa lashi 'reaq meciurile cu Bayern shi sa pui mana pe o carte cva..
cine a zis frate ca vrea sa stea singur?!? tolomacule..tu dak itzi doresti un BMW shi n'ai bani decat de DACIA te resemnezi shi'tzi faci abonament pe metrou? nasol..nimeni nu se gandeshte sa ramana singurel da' asta nu ma impiedica sa ma manifest dak nu'mi place ce vad la cea de langa mine..
da'o in kkt de treaba k nu'i nimeni idiot p'aci..cat despre alternativa cu Laba banuiesk ca era vb de poza din profilul tau..chiar shi asha tre sa te refuz..nu'mi place sa port shosete la sandale (fie ele shi din piatza...)..deci o astfel de Laba nu e pe gustul meu..
insa intr'adevar sunt prea mandru sa stau cu o femeie reala (e reala numa' dupa mintea ta..k ceea ce tu numesti femeie reala io numesc rebut)..prefer o femeie imaginara (imaginara numa' dupa mintea ta..k ceea ce eu numesc femeie reala tu numesti femeie din basme)..
voi suntetzi onanishtii..dak atzi fi trait makr o zi alaturi de o femeie (alta decat mama vstra) atzi fi avut alta mentalitate..mai mult dak atzi fi avut mai mult de 1-2 prietene atzi fi fost shi mai invershunatzi..iar dak atzi fi stat cu fo' doua km 1 an 1 an shi cva (presupunand ca ele aveau makr 18 ani) atzi fi fost turbatzi pana acu' shi atzi fi impushcat orice puber sau orice alt idiot care vine sa va predice despre cum nu ar trebui voi sa ganditzi despre o femeie..
punkt..shi spor la frecat..menta..
word
?!
-
ptiu drace ce serios esti. da' tu ai stat ma cu vro femei mai mult de 2 zile, adica nu ca te-ai dus pana la mare cu ea.
si tzam zis io cumva cum sa gandesti despre o femeie? nope. tu zici ca tuate is la fel...
tzai imaginat ca poate nu e asa? si ca daca ai in cap ceva, reusesti sa la manevrezi tu pe ele nu ele pe tine?
imi pare rau sa te dezamagesc. Nu ma uit la meciurile lu Bayern.
chiar viteji le-as zice
da'o in kkt de treaba k nu'i nimeni idiot p'aci
hai nu fi modest
frate curajoshi d'ashtia k tine am vazut gramada..mestecatzi cuvintele astea cum mesteca copii de 10 ani ciunga pana raman fara gust shi uitatzi ce aroma aveau la inceput..
la 18-20 de ani ai tai, probabil ca tu deja cum simti ca guma nu mai are gust, cum o scuipi sitz cumperi alta.
nimeni nu se gandeshte sa ramana singurel da' asta nu ma impiedica sa ma manifest dak nu'mi place ce vad la cea de langa mine..
zisasi si tu ceva destept. da daca langa tine sta ceva naspa asta nunseamna ca tuate e naspa... (facui gramatica cu femeia de servici, daia limbaju)
si marmota invelea cioclata in staniol
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
greu de cap..slobod la gura..
mah da' cu aeru' asta de superioritate n'o sa ajungem nicaieri..so..hai sa lamurim cateva lucruri..nu sunt un idiot (am mentzionat asta shi in postul trecut)..nu vorbesc decat din experienta..shi da consider ca din multe puncte de vedere toate femeile sunt la fel..dar sincer n'am quef sa polemizez pe subiectu asta..ca e mult de vorbit shi nu constituie subiectul discutziei..nu se pune problema de a fi manevrat de catre cineva cu atat mai putzin de catre o femeie..e vorba de nejte principii generale de viatza..k sa te edific faq un mic studiu de caz..
ai nevoie de protectzie pt casa shi itzi iei un rotweiller: toata lumea shtie ca sunt agresivi shi imprevizibili dar nu si al tau..nu se poate sa fie totzi la fel..cand il primesti e asa de dulce, e doar un pui..e simpatic shi haios shi se joaca asha frumos..a mai crescut putin esti entuziasmat ca vine la tine cand il chemi shi e foarte vigilent..cum ii spui nu s'a shi carat d'acolo, iar dak ii aratzi palma se ascunde la el in cotetz..tu te gandeshti ca e doar un caine shi in mod absolut evident tu il domini pe el (se presupune ca ai fi in stare)..mai creste pootzin..il vezi de cateva ori cum maraie shi scoate coltzii cand ii spui nu da' nu te mushca, ii dai un shut in fund shi se cara..alta data cand ii iei osu' sare da' doar te zgarie pootzin cu coltzii, ii tragi o mama de bataie insa nu pare prea speriat..acu' cateva remarci si intrebari:
1. e clar ca ai nevoie de protectzie deci tzi'ai luat un caine..
2. deshi toata lumea spune ca sunt periculoshi al tau nu te'a mushcat inca
3. ejti mai dejtept decat el shi il domini insa in prostia lui e imprevzibil deci nu potzi anticipa toate mishcarile lui..
4. ce se intampla in ziua in care o sa se obisnuiasca cu tine..n'o sa'i mai fie frica de tine, tu vei trai cu impresia ca'l domini shi o sa te mushte?!?
5. poate ca maine o sa vrei sa ai un copil..n'o sa'tzi fie teama sa'l lashi in preajma lui..deshi cainele o sa'l linga shi o sa se gudure pe langa ala micu..da' tu shtii ft bine cat de imprevizibil e?
6. ai inceput deja sa te gandeshti dak n'ar fi trebuit sa'tzi iei alt caine de protectzie..pai de ce ca sunt totzi la fel?!?..
7. te gandeshti ca n'ar fi trebuit sa'tzi iei caine in primul rand?!? e ridicol doar ai nevoie de protectzie..
8. traiesti fericit pt tot restul zilelor tale ca ai caine de paza mergand pe principiul fie'ce'o'fi/sau esti nemultzumit permanent ca a trebuit sa faci aceasta alegere (necesara ce'i drept) shi traiesti mereu cu nesigurantza ca ar putea sa te mushte intr'o zi?..
...banuiesc ca ai sesizat analogia..dak nu spune'mi o sa incerc varianta cu mere, pere, ratzushte shi betzishoare..poate te prinzi shi 2..shi altzii k tine..
word
ai nevoie de protectzie pt casa shi itzi iei un rotweiller: toata lumea shtie ca sunt agresivi shi imprevizibili dar nu si al tau..nu se poate sa fie totzi la fel..cand il primesti e asa de dulce, e doar un pui..e simpatic shi haios shi se joaca asha frumos..a mai crescut putin esti entuziasmat ca vine la tine cand il chemi shi e foarte vigilent..cum ii spui nu s'a shi carat d'acolo, iar dak ii aratzi palma se ascunde la el in cotetz..tu te gandeshti ca e doar un caine shi in mod absolut evident tu il domini pe el (se presupune ca ai fi in stare)..mai creste pootzin..il vezi de cateva ori cum maraie shi scoate coltzii cand ii spui nu da' nu te mushca, ii dai un shut in fund shi se cara..alta data cand ii iei osu' sare da' doar te zgarie pootzin cu coltzii, ii tragi o mama de bataie insa nu pare prea speriat..acu' cateva remarci si intrebari:
1. e clar ca ai nevoie de protectzie deci tzi'ai luat un caine..
2. deshi toata lumea spune ca sunt periculoshi al tau nu te'a mushcat inca
3. ejti mai dejtept decat el shi il domini insa in prostia lui e imprevzibil deci nu potzi anticipa toate mishcarile lui..
4. ce se intampla in ziua in care o sa se obisnuiasca cu tine..n'o sa'i mai fie frica de tine, tu vei trai cu impresia ca'l domini shi o sa te mushte?!?
5. poate ca maine o sa vrei sa ai un copil..n'o sa'tzi fie teama sa'l lashi in preajma lui..deshi cainele o sa'l linga shi o sa se gudure pe langa ala micu..da' tu shtii ft bine cat de imprevizibil e?
6. ai inceput deja sa te gandeshti dak n'ar fi trebuit sa'tzi iei alt caine de protectzie..pai de ce ca sunt totzi la fel?!?..
7. te gandeshti ca n'ar fi trebuit sa'tzi iei caine in primul rand?!? e ridicol doar ai nevoie de protectzie..
8. traiesti fericit pt tot restul zilelor tale ca ai caine de paza mergand pe principiul fie'ce'o'fi/sau esti nemultzumit permanent ca a trebuit sa faci aceasta alegere (necesara ce'i drept) shi traiesti mereu cu nesigurantza ca ar putea sa te mushte intr'o zi?..
...banuiesc ca ai sesizat analogia..dak nu spune'mi o sa incerc varianta cu mere, pere, ratzushte shi betzishoare..poate te prinzi shi 2..shi altzii k tine..
word
?!
-
imaginea ta despre rotvailari e la fel ca si cea despre femei: gresita.
termina cu generalizarile si ai sa intelegi ce scriam io mai sus.
termina cu generalizarile si ai sa intelegi ce scriam io mai sus.
-
Parerea mea e ca femeia e cu doua taisuri: azi te "satisface", maine poate sa te lase cu pula-n soare. Are dreptate Young hova, absolut toate sunt la fel. Este un instinct al lor, pe care nimeni nu-l poate sterge, poate doar sa il mascheze...sau cel putin sa nu-l lase sa se dezvolte(manifeste atat de rau). Probabil unii o sa spuna ca ei au o prietena care e fidela, blablabla, e exact cum trebuie si ca niciodata n-o sa ii insele. Bullshit! Odata si-odata tot o sa se intample. Intotdeauna o sa apara unu mai ceva ca tine (in ochii ei). Femeia e ca un copil care-si doreste o jucarie. Se lupta din greu sa o obtina, si cand o are in sfarsit, nu-i mai place si vrea altceva.
In ce priveste partea materiala, probabil ca nu toate sunt ahtiate dupa bani, dar peste tot apare. Incepe intai ca o joaca, femeia vrea sa fie protejata, rasfatata, solicita mici cadouri pana la...stiti voi, si binenteles ca vor fi altii care vor avea mai multe de oferit.
Nu sunt misogin, imi plac femeile foarte mult si fara ele nu prea se poate, dar, de ce sa nu recunoastem ca foarte repede se pot transforma din vis frumos in cosmar in viata barbatului. Si normal k ele vor sa domine, doar e era asta feminista....vor sa aiba putere in tot.
Cine nu e de acord cu mine inseamna ca nu a trait destul, sau poate a trait in slow motion...nu ti s-a intamplat inca, fii sigur ca odata ti se va intampla si tie. Stiu ce vorbesc, toate sunt perfecte la inceput. Mai vedem pe urma.
Pace
In ce priveste partea materiala, probabil ca nu toate sunt ahtiate dupa bani, dar peste tot apare. Incepe intai ca o joaca, femeia vrea sa fie protejata, rasfatata, solicita mici cadouri pana la...stiti voi, si binenteles ca vor fi altii care vor avea mai multe de oferit.
Nu sunt misogin, imi plac femeile foarte mult si fara ele nu prea se poate, dar, de ce sa nu recunoastem ca foarte repede se pot transforma din vis frumos in cosmar in viata barbatului. Si normal k ele vor sa domine, doar e era asta feminista....vor sa aiba putere in tot.
Cine nu e de acord cu mine inseamna ca nu a trait destul, sau poate a trait in slow motion...nu ti s-a intamplat inca, fii sigur ca odata ti se va intampla si tie. Stiu ce vorbesc, toate sunt perfecte la inceput. Mai vedem pe urma.
Pace
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
killer, io de aici trag concluziunea ca tu ti-ai luat la tepe de la fete de multe ori, si de asta esti asa de sigur ca toate femeile inseala. poate ai si incercat sa iti rearanjezi venele de vreo cateva ori. ma rog, asta nu conteaza. dar ii interesanta ideea ta. oare mama ta de cate ori l-o inselat pe tata tau? nu ma leg de ai tai, asa ca sa nu o iei asa, da nu poti generaliza una ca asta. dintr-un anume punct de vedere, multi barbati fac asta, da is priviti ca smecheri sau mai stiu eu ce apelative ca au reusit sa faca una ca asta. ba, un barbat adevarat are grija in primu si in primu rand de familia lui. ala ii barbat adevarat, care pt familia lui, care in diferite etape din viata lui, adica familia lui ii mama si tata lui sau are nevasta si copii, tre sa sara si la gatu dracului pt familie. ii normal ca o femeie sa aiba dorinte din astea, sa fie protejata si rasfatata. ca doar tu nu cred ca simti nevoia de a fi rasfatat in felu in care doreste ea. ea vrea sa fie rasfatata cu o floare tu cu o bere. tot rasfat se numeste. multe femei poate il insala din cauza lui. pai daca toata ziua ii da in cap si o bate si vine numa beat acasa, atunci ea tre sa rabde? daca oricine isi doreste genu asta de femeie, anume genu carpa, compatimesc toata suflarea masculina de felu asta. intotdeauna cineva are mai mult de oferit dintr-un anumit punct de vedere. io nu cred ca nu exista intr-o relatie un tip sau tipa care sa nu fie tentat la un moment dat sa-si insele parteneru. da adevaratele sentimente se vad in momentu in care apare tentatia asta si el sau ea trec peste.
nu uita ca, un cosmar tot un vis ii... nu prea is de acord cu tine, si poate ca nu am trait destul. da mi s-o intamplat. si cum zicea unu o data, mi s-o intamplat sa parasesc si sa fiu parasit. am trecut prin niste depresii super naspa cand aia de o iubeam o plecat si m-o lasa pt altu. am injurat, urlat, trantit usi, dat cu pumnii in pereti si am lasat in urma femei. am avut procese de constiinta pe urma, da am facut asta pt ca nu era ce voiam eu si daca nu as fi facut asta as fi trisat. mi-am depasit depresiile band bere, uitandu-ma la filme porno sau tragandu-mi cate o laba cu gandu la ea, ca asta ii viata. si orice mijloc de autopsihoterapie m-o multumit la vremea aia. dar am facut-o ca sa ma simt bine, sa ma pot vedea cu persoana pe urma, sa nu ma arete cu dejtu ca is un barbat care nu isi poate asuma anumite responsabilitati sa zic asa. si daca o femeie gandeste, poate, in felu asta, cel putin din partea mea merita respect. atata am vrut sa zic.
nu uita ca, un cosmar tot un vis ii... nu prea is de acord cu tine, si poate ca nu am trait destul. da mi s-o intamplat. si cum zicea unu o data, mi s-o intamplat sa parasesc si sa fiu parasit. am trecut prin niste depresii super naspa cand aia de o iubeam o plecat si m-o lasa pt altu. am injurat, urlat, trantit usi, dat cu pumnii in pereti si am lasat in urma femei. am avut procese de constiinta pe urma, da am facut asta pt ca nu era ce voiam eu si daca nu as fi facut asta as fi trisat. mi-am depasit depresiile band bere, uitandu-ma la filme porno sau tragandu-mi cate o laba cu gandu la ea, ca asta ii viata. si orice mijloc de autopsihoterapie m-o multumit la vremea aia. dar am facut-o ca sa ma simt bine, sa ma pot vedea cu persoana pe urma, sa nu ma arete cu dejtu ca is un barbat care nu isi poate asuma anumite responsabilitati sa zic asa. si daca o femeie gandeste, poate, in felu asta, cel putin din partea mea merita respect. atata am vrut sa zic.
-
weed13 - Mesaje: 1868
weed13 , 100 de puncte pentru raspunu asta....sunt total de acord cu tine....adik de unde nu dai nu poti cere. Daca nu-i acorzi atentie, e normal sa te lase sau sa te insele, si nu cred ca e vb de nici un instinct mistic sau nush ce al femeii. E vb de bun simt. Ca si io daca vad ca undeva nu sunt binevenit, incerc sa ma fac binevenit un anumit timp iar pe urma caut in alta parte.
Plus ca n-a pus nimeni la socoteala ca o anumita relatie poate fi sortita esecului din prina sec. e clar si se vede de la o posta cand doi oameni nu se potrivesc, cat de mult ai iubi-o tu, daca nu sunt subiecte comune de discutie, nu are cum sa mearga.
Plus ca n-a pus nimeni la socoteala ca o anumita relatie poate fi sortita esecului din prina sec. e clar si se vede de la o posta cand doi oameni nu se potrivesc, cat de mult ai iubi-o tu, daca nu sunt subiecte comune de discutie, nu are cum sa mearga.
A De Joy Dem Cyan Destroy!!!
-
Fiyah^Man - Junior Member
Voi aveti dreptate, asa este. Dar daca o relatie merge perfect, cei doi se potrivesc, si dureaza mult timp, dar deodata se duce naibii pt ca apare unu cu banI(evident, mai multi) si deodata totul se duce dracu? Ce poti sa crezi din asta? Daca ai facut tot ce ti-a stat in putintza si totusi ea il alege pe altu
"il preferi pe altu/la dracu..."
Voi care credeti ca daca tu ii oferi tot ce ii trebuie(daca nu material, macar spiritual)...mai vedem mai tarziu
Pace
"il preferi pe altu/la dracu..."
Voi care credeti ca daca tu ii oferi tot ce ii trebuie(daca nu material, macar spiritual)...mai vedem mai tarziu
Pace
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
da de ce tot timpu apare unu cu bani mai multi? de ce nu unu cu pula mai mare? tu altceva in afara de partea materiala mai stii alte motive de desparteala? io cred ca unu care o ales o tipa din asta care numa pt bani ii cu el, ori ii prost ca nu stie ca tipa ii genu asta, ori ii si mai prost ca nu stie sa aleaga o tipa ca lumea. iar daca ii oferi spiritual tot ce poti tu si ea nu mai ii cu tine, inseamna ca nu i-ai oferit tot ce voia ea. se poate si invers, sa primesti tot ce poate da o fiinta, da pt tine sa nu fie indeajuns. da, ii naspa ca o ea sau un iel inseala, cand ar putea sa zica, gata ba, ho, nu mai mere, nu are rost sa ne mai chinuim unu pe altu, pt asta ii bataie de joc. nimeni nu se supara ca isi ia papucii si i se zice de ce. da cand se preface ca totu ii ok, si pe urma traje o tzapa, no asta ii o faza naspa. si daca tot folosesti in posturile tale citate din parazitii, de ce nu citezi si pe aia "ca daca aveau bani nu iti mai sugeau pula pt o suta de lovele?" fii obiectiv si foloseste din toate punctele de vedere. ma rog, hai ca o dam in diverse, si suntem un pic offtopic.
sa fiu ontopic parazitii nu mi se par misogini si nici transanti, ci doar super ironici.
sa fiu ontopic parazitii nu mi se par misogini si nici transanti, ci doar super ironici.
-
weed13 - Mesaje: 1868
finnaly..
Propun un anuntz extrem de important la acest thread k sa nu ne mai masturbam neuronii aiurea fara motiv shi fara nici o ofensa fatza de cei din jur vreau sa mai zik un singur lukru important:TIME OUT!:).PACE!
P.S. Life's a bitch so fuck it!
P.S. Life's a bitch so fuck it!
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
y0ung_h0va, hai, recunosc ca ai dreptate Da, daca asa stau lucrurile, mai poti sa faci ceva in privinta asta? Oamenii de multe ori fac ce se asteapta de la ei. Si nu-mi prea place ca Parazitii critica asa mult femeile in general, multe versuri au ajuns si la urechile multor femei(si se simt bine, nu?) si daca stiu ca deja sunt luate ca incompetente si interesate e greu, sa nu mai zic inutil sa se chiunuie sa dovedeasca contrariul. Poate ca Parazitii au dreptate-> atunci eu sunt proasta, nu? Si chiar daca n-as fi, tot sunt femeie, nu? Critica ar trebui sa fie constructiva. Cum poti critica ceva ce nu se poate schimba? Poti fi impotriva pamantului ca e rotund? Daca femeile sunt mai interesate de partea materiala, poate fi ceva genetic si destul de logic, dat fiind ca ele sunt care trebuie sa-si creasca copii, daca le paraseste barbatul. Poate poti sa critici usor, dar daca te pui si tu in locul lor, e ceva mai greu, crede-ma.
Daca Parazitii nu sunt misogini, cine e? Fiti seriosi...
Daca Parazitii nu sunt misogini, cine e? Fiti seriosi...
-
Iole - Junior Member
da fapt, ce mai! Nu numai ca sunt misogini, dar, putem spune ca dau noi dimensiuni misoginismului.
Misoginismul "light" suna asa: femeile sunt asa
cum sunt, dar sunt si ele bune la ceva... Din Parazitii nu intelegi decat: femeile= masini de eliberat hormoni si facut copii, 2 in 1, cele de calitate sunt silentioase, usor de intretinut, manevrabilitate sporita. Singurul defect de care se plange toata lumea e ca au 2 picioare si pot sa te paraseasca pentru alt proprietar.

Misoginismul "light" suna asa: femeile sunt asa
cum sunt, dar sunt si ele bune la ceva... Din Parazitii nu intelegi decat: femeile= masini de eliberat hormoni si facut copii, 2 in 1, cele de calitate sunt silentioase, usor de intretinut, manevrabilitate sporita. Singurul defect de care se plange toata lumea e ca au 2 picioare si pot sa te paraseasca pentru alt proprietar.
-
Iole - Junior Member
GreenThumb scrie:oare sa fie misogini in unele din piesele lor, sau au doar o atitudine ceva mai transanta fata de femei?
oare prietenele lor ce au de zis??
asta se afla cel mai bine direct de la sursa.
asa cum o tipa care si-o trage cu 3 in aceeasi noapte este vazuta curva,iar un tip care si-o trage cu 3 in aceeasi noapte este vazut k mare macho,asa este si cu perceperea celor de la Parazitii,difera de la persoana la persoana.
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
78 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3