probabil ca shtitzi foarte bine ca atunci cand canta cheloo dupa ce termina versul trage aer cu dintzii stranshi shi se aude zgomotul ala pe care totzi ascultatoriI trupei PARAZITZII il shtiu.
ieri dupa ce am downloadat videoclipul Method Man al celebrului
clan WU-TANG,am observat ca Method Man face acelashi lucru
dupa ce termina de cantat cate un vers.Nu cred ca Method Man
l-a copiat pe cheloo ,dar cred ca cheloo l-a copiat pe Method Man
Acuma spunetzi shi voi ce credetzi
cheloo il copiaza pe Method Man
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Mda, exista o asemanare intre cei doi in ceea ce priveshte acest gest, dar este mult prea subtila shi nu cred k este totushi chiar atat de importanta. Dar dak itzi da tzie o multzumire spirituala ideea k Cheloo (scuzatzi cacofonia) il copiaza pe Method atunci asha sa fie. Totushi mi se pare lipsit de importantza.
P.S. Despre ce videoclip este vorba shi de unde l-ai luat?
P.S. Despre ce videoclip este vorba shi de unde l-ai luat?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
clipul METHOD MAN
am downloadat clipul Method Man al celor de la WU-TANG
cu programul KAZA shi binentzeles ca am mai tras foarte multe clipuri cu 2pac,dmx,cash money millionaires,west side connection,
dr dre
cu programul KAZA shi binentzeles ca am mai tras foarte multe clipuri cu 2pac,dmx,cash money millionaires,west side connection,
dr dre
-
Neddy - Junior Member
macar copiaza cu stil, spre deosebire de altii... care copiaza nu un gest ci... cre ca stie lumea.
parerea mea, dupa look, method man este cel mai bazar rappar ... si sa va zic cu cine seamana din ro... cu siguranta nu este jamaican.. da, despre connecter e vorba
parerea mea, dupa look, method man este cel mai bazar rappar ... si sa va zic cu cine seamana din ro... cu siguranta nu este jamaican.. da, despre connecter e vorba
- ckride
- Junior Member
Io cred ca tu incerci sa ii gasesti nod in papura lu cheloo.Nu inteleg de ce crezi ca s-ar putea numi copiere.Poate e doar o coincidenta sau chiar daca ar fi cum zici tu nu s-ar putea numi copiere pt ca presupun ca method nu are copyright pt asa ceva...
- SHM
- Junior Member
Initial trimis de SHM
[ ... ]daca ar fi cum zici tu nu s-ar putea numi copiere pt ca presupun ca method nu are copyright pt asa ceva...
excelent!
drept de copyright pe gesturi..he he..
10puncte pt shm:D
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
gutza36 - Junior Member
Bai nea caisa (SHV)
cred ca daca era sa copie unu de la mafia vreun rapper strain la gesturi, sareatzi ca arshi cu criticile
dar daca e de la Parazitzii trebuie sa il iertam ca de, e de la Parazitzii
sa nu uitam ca Degeneratzia Urmatoare e plagiata dupa Bitch Please, ma refer la negativ
Asha ca nu va mai futetzi atata in cur pt Parazitzii ca nu avetzi dreptate
Cheloo il copie la gest pa Method Man shi gata
acceptatzi lucru asta
nu e lucru mare,dar este cat decat
dc sa nu cada shi cei de la Parazitzii IN FOCURI
PACE
cred ca daca era sa copie unu de la mafia vreun rapper strain la gesturi, sareatzi ca arshi cu criticile
dar daca e de la Parazitzii trebuie sa il iertam ca de, e de la Parazitzii
sa nu uitam ca Degeneratzia Urmatoare e plagiata dupa Bitch Please, ma refer la negativ
Asha ca nu va mai futetzi atata in cur pt Parazitzii ca nu avetzi dreptate
Cheloo il copie la gest pa Method Man shi gata
acceptatzi lucru asta
nu e lucru mare,dar este cat decat
dc sa nu cada shi cei de la Parazitzii IN FOCURI
PACE
-
Neddy - Junior Member
Da,pentru acest personaj pe numele lui Neddy am si io cateva fraze
1.E primul si ultimul post care ti-l voi dedica.Esti prea prost ca sa incerc sa iti explic ceva.
2.Apropo de faptul ca mi-ai zis SHV:n-am nimic cu treaba asta,daca esti atat de redus incat nu poti pricepe ironia subtila din postul meu iti propun sa incerci alte forumuri pe care cu siguranta ai fi mai bine venit precum Blondy etc.
3.Nu te iei de mine si apoi scrii la sfarsit pace bai ornitorincule cu buci strambe.
Razboi!
1.E primul si ultimul post care ti-l voi dedica.Esti prea prost ca sa incerc sa iti explic ceva.
2.Apropo de faptul ca mi-ai zis SHV:n-am nimic cu treaba asta,daca esti atat de redus incat nu poti pricepe ironia subtila din postul meu iti propun sa incerci alte forumuri pe care cu siguranta ai fi mai bine venit precum Blondy etc.
3.Nu te iei de mine si apoi scrii la sfarsit pace bai ornitorincule cu buci strambe.
Razboi!
- SHM
- Junior Member
looool
lol lol lol multe multe lol-uri!
Cheloo ....Method Man? Auzi Neddy ai dedus kestia asta fiindca are acelasi ton ragusit? Si degeneratia urmatoare seamna cu bitch please ca asa scrie pe site la muzicabuna.ro nu? Sau poate ca asa vb baietii valabili din oltenita nu?
Concluzie: Suferi! atat am sa iti spun......numai prin faptul ca ai facut thread-ul asta....Un mc ca sa copieze pe cineva trebuie intai si intai sa ii copieze felul de a aborda lucrurile si tehnica....ai ascultat primele piese de la Mahsat? ei bine aia IL copiaza pe cheloo...si mai sunt si alti ratati (nu ca mahsat ar fii ratati) care il copiaza pe cheloo...aia este COPIERE! Cheloo nu are nici o treaba cu meth...daca era sa copieze pe cineva il copia pe B real....daca stii cine e asta....hai dispari si inainte sa mai postezi fao cu cap ma omule...pace
Cheloo ....Method Man? Auzi Neddy ai dedus kestia asta fiindca are acelasi ton ragusit? Si degeneratia urmatoare seamna cu bitch please ca asa scrie pe site la muzicabuna.ro nu? Sau poate ca asa vb baietii valabili din oltenita nu?
Concluzie: Suferi! atat am sa iti spun......numai prin faptul ca ai facut thread-ul asta....Un mc ca sa copieze pe cineva trebuie intai si intai sa ii copieze felul de a aborda lucrurile si tehnica....ai ascultat primele piese de la Mahsat? ei bine aia IL copiaza pe cheloo...si mai sunt si alti ratati (nu ca mahsat ar fii ratati) care il copiaza pe cheloo...aia este COPIERE! Cheloo nu are nici o treaba cu meth...daca era sa copieze pe cineva il copia pe B real....daca stii cine e asta....hai dispari si inainte sa mai postezi fao cu cap ma omule...pace
-
n3aGabitz - Junior Member
Bai SHM & Original , da voi suntetzi rapperi mai ,nu gluma
Mai bine vatzi lua de mana shi v-atzi duce pe centura cu o plancarda de gat pe care sa scrie "ne futem in cur pt. PARAZITII".
Bai baetzi bai,voi nu shtitzi sa intzelegetzi mesajul.
Eu nu cred ca este vreo coincidenta intre GESTURILE lor.
Cheloo s-a luat dupa Method Man shi bravo lui.
A avut,are shi o sa aiba mare succes pt. ca e baiat deshtept.
Shi apropo ,ce vretzi voi sa demonstratzi daca ascultatzi necomercial?II atacatzi pa Mafia ca ei canta pt bani,ca ei canta prea comercial.
Shi ce mah .Daca nu iese banu' faci munca voluntara.
" Recunosc cant pt bagabontzi shi pt bani,voi pt ce cantatzi ,pt. orfani?"
Barem Mafia sunt baetzi de baetzi, recunosc pt ce canta.
Dar ce a facut Rimaru este de cel mai cacat lucru care l-ar putea face un "mare "rapper ca el.Zice ca nu canta pt bani.Dar cu Guta
canta ca de, nu are bani.
AAAAAAAAAAAAA
Shi Parazitzii la fel. Ei nu canta pt. bani
Dar dau in judecata A&A Records pt ca nu le dau totzi banii pt toate copiile vandute.Ce sa mai spunem mai necomercialior,mai baetzii cu dictzionarul in mana atunci cand raspund shi ei la un mesaj.
Bai fratzilor eu zic sa inghitzitzi chestia asta pt nu avetzi dreptate.
Parazitzii au plagiat shi mai mult decat Mafia.
Barem au plagiat cu stil ca sa zic asha, asha cum ii copie cheloo gestul lui method man.
Shi cand raspundetzi la mesajul asta nu va mai credetzi mari rapperi shi lasatzi dictzionarul ala in biblioteca ,acolo unde ii este locul.
PACE
Mai bine vatzi lua de mana shi v-atzi duce pe centura cu o plancarda de gat pe care sa scrie "ne futem in cur pt. PARAZITII".
Bai baetzi bai,voi nu shtitzi sa intzelegetzi mesajul.
Eu nu cred ca este vreo coincidenta intre GESTURILE lor.
Cheloo s-a luat dupa Method Man shi bravo lui.
A avut,are shi o sa aiba mare succes pt. ca e baiat deshtept.
Shi apropo ,ce vretzi voi sa demonstratzi daca ascultatzi necomercial?II atacatzi pa Mafia ca ei canta pt bani,ca ei canta prea comercial.
Shi ce mah .Daca nu iese banu' faci munca voluntara.
" Recunosc cant pt bagabontzi shi pt bani,voi pt ce cantatzi ,pt. orfani?"
Barem Mafia sunt baetzi de baetzi, recunosc pt ce canta.
Dar ce a facut Rimaru este de cel mai cacat lucru care l-ar putea face un "mare "rapper ca el.Zice ca nu canta pt bani.Dar cu Guta
canta ca de, nu are bani.
AAAAAAAAAAAAA
Shi Parazitzii la fel. Ei nu canta pt. bani
Dar dau in judecata A&A Records pt ca nu le dau totzi banii pt toate copiile vandute.Ce sa mai spunem mai necomercialior,mai baetzii cu dictzionarul in mana atunci cand raspund shi ei la un mesaj.
Bai fratzilor eu zic sa inghitzitzi chestia asta pt nu avetzi dreptate.
Parazitzii au plagiat shi mai mult decat Mafia.
Barem au plagiat cu stil ca sa zic asha, asha cum ii copie cheloo gestul lui method man.
Shi cand raspundetzi la mesajul asta nu va mai credetzi mari rapperi shi lasatzi dictzionarul ala in biblioteca ,acolo unde ii este locul.
PACE
-
Neddy - Junior Member
Pt Original
Fratzie,io zic sa il lasam in durerea lui...io unu n-am de gand sa ii mai dau vreo replica.
Pax!
Pax!
- SHM
- Junior Member
Bah SHM cine pula mea sufera, mah sugemia-io din cotor.
IO?
tz-iam mai zis frate ieshi pa centura shi fa ce tziam zis io
Auzi sufar io?
Mata sufera ca te-a facut bah pula bleaga
Daca nu va convine ca am zis de Cheloo la ce pula mea nu tacetzi din gura ( ca voi shtitzi mai bine)
la ce va mai batetzi capu' cu unu ca mine
statzi in pula mea in banca voastra shi vorbitzi cu unu ca voi care e un" ANDREI GHEORGHE in HIP-HOP".
Lasatzi unu ca mine sa-shi faca el de cap shi tacetzi dreaq din gura
"DESHTEPTZILOR"
IO?
tz-iam mai zis frate ieshi pa centura shi fa ce tziam zis io
Auzi sufar io?
Mata sufera ca te-a facut bah pula bleaga
Daca nu va convine ca am zis de Cheloo la ce pula mea nu tacetzi din gura ( ca voi shtitzi mai bine)
la ce va mai batetzi capu' cu unu ca mine
statzi in pula mea in banca voastra shi vorbitzi cu unu ca voi care e un" ANDREI GHEORGHE in HIP-HOP".
Lasatzi unu ca mine sa-shi faca el de cap shi tacetzi dreaq din gura
"DESHTEPTZILOR"
-
Neddy - Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
15 mesaje
• Pagina 1 din 1