Parazitii vs. Pacha Man
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Parazitii vs. Pacha Man
De ce nu mai sunt Parazitii tovarasi cu pacha? Stie cineva raspunsu?... Cheloo spunea intr-un interviu ca ii pare rau de colaborarea cu el , in timp ce Ombladon il faulteaza pe "Condoleante" la faza cu "Big up".
-
OCTO` - Junior Member
..nu cunosc detalii dar presuspun ca au un motiv bun pt actiunea/REactiunea lor..
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
MonsterSnatch - Junior Member
intrebatzi-l pe gianinny ca el stie cel mai bine
i-o auzisem ca a dat niste concerte si ca toata incasarea a luat-o el
daca apartine de rebel tre sa dea si la rebel iar el a luat totul
dar ceea ce va zic eu nu este sigur ca e adevarat
asha am auzit si i-o de la unii
i-o auzisem ca a dat niste concerte si ca toata incasarea a luat-o el
daca apartine de rebel tre sa dea si la rebel iar el a luat totul
dar ceea ce va zic eu nu este sigur ca e adevarat
asha am auzit si i-o de la unii
-
Neddy - Junior Member
hm...hai sa zicem ca eu stiu altele...el era invitat pe albumu lu cheloo si nu mai stiu ce colaborari si cum ombladon s-a dus cand a avut pasaman concerte pt o sg mel (Valori sociale)(dealtfel si raku s-a dus) cam asa trebuia sa vina si pasaman cu cheloo si ombladon sa cante in cateva concerte si omu nu prea s-a dus,astia s-au suparat urat de tot pe faza,ca na dupa ce s-a vazut cu albumu scos si promovat si-a bagat poola in restu,cica ombladon si cheloo chiar purtau tricouri cu pachaman cateodata,da ma rog...din toate astea sigur e un gram de adevar...done!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
asta asha e....
true
i-o i-am vazut la tv pe paraziti cu tricouri pe ei cu pacha
si nu numai ei
si cei de la REBEL purtau tricouri cu pacha
baetii si-au facut treaba k lumea si pacha si-a cam batut joc de ei
pacat ca pacha era bun dar si-a facut-o singur
sa vedem daca va reveni
i-o i-am vazut la tv pe paraziti cu tricouri pe ei cu pacha
si nu numai ei
si cei de la REBEL purtau tricouri cu pacha
baetii si-au facut treaba k lumea si pacha si-a cam batut joc de ei
pacat ca pacha era bun dar si-a facut-o singur
sa vedem daca va reveni
-
Neddy - Junior Member
ma nu stiu ce sa intamplat intre parazitii si pacha man........un singur lucru este de remarcat...faptul ca pacha man dupa ce a plecat de la parazitii sa c-am curvarasit...adica a cam dat-o pe comercial
gli incontri,gli scontri,lo scambio di opinioni,
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
- foxu
- Junior Member
Hai ca daca a zis omu ca se face de kkt sa se faca macar de tot,vede-ti si voi noua lui colaborare sau ma rog unde a fost invitat si cu cine
, nea pasaman ft moga si inca o pizda....cul omu...versurile ce le da acolo sunt...exact pe masura lui,parerea mea...jalnice ca si el dealtfel...voi ce zicetzi?

Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
-
TheSmoker - Junior Member
sa zicem ca melodia...e cum e....dar mie mi se pare jalnica te dai mare rapper, rasta ce vroia el sa se dea....sa spui ca hip-hopu-i totu pt tine, sa canti cu ombladon si dup'aia sa te dai pe comercial si nu oricum, ci cu Marius Moga....pey asta-i de neacceptat pt mine.....baniiiiii..... ce sa faci.... recunosc e greu sa ai niste principii si sa le si respecti...hai sa ne "prostituam" toti...e mai usor asa
[color=DarkGreen] minte-ma-n gura ma-tii ca te mint si eu![/color]
- yummy
- Junior Member
vad ca toata lumea da vina pe sarmanu Pasha..
da s-a gandit cineva ca poate...nu el e cel vinovat..(daca e vb de vina cuiva)
poate nu a fost tratat cum trebuie...sau ca incearca si el sa se scoata intr-un fel si toata lumea il trage in p>>a..intai mafia,acu parazitzii....mai ramane...marius moacca..(labaru draq)

poate nu a fost tratat cum trebuie...sau ca incearca si el sa se scoata intr-un fel si toata lumea il trage in p>>a..intai mafia,acu parazitzii....mai ramane...marius moacca..(labaru draq)
-
$carRFac3 - Junior Member
dupa mine pacha man nu era deloc "rasta" la sensul adevarat chiar daca canta cu mo weed din benin si avea dreadlocks in ca ( cu partea de jos rasa
)
Messaju lui e la antitesa miscari rasta si chiar daca cauta drumul spre rastafari ar fi bine sa invete ce inseamna cuvantu.
pacat totusi pentru o musica si un stil care la cumostinta mea nu prea sunt promovate in ro
peace

Messaju lui e la antitesa miscari rasta si chiar daca cauta drumul spre rastafari ar fi bine sa invete ce inseamna cuvantu.
pacat totusi pentru o musica si un stil care la cumostinta mea nu prea sunt promovate in ro
peace
- jah man
- Junior Member
[quote="$carRFac3"]vad ca toata lumea da vina pe sarmanu Pasha..
poate nu a fost tratat cum trebuie...[quote]
Eu m-am gandit si poate ca asha e...
Dak Parazitii erau asa buni tovarashi cu Pacha Man nu se suparau ei pt un amarat de concert...parca nu ei ziceau ca nu le pasa de bani?

poate nu a fost tratat cum trebuie...[quote]
Eu m-am gandit si poate ca asha e...
Dak Parazitii erau asa buni tovarashi cu Pacha Man nu se suparau ei pt un amarat de concert...parca nu ei ziceau ca nu le pasa de bani?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
E de cacat colaborarea lui Pacha Man cu Moga,insa probabil a fost obligat de producator(nova music)sa o faca.Parerea mea...
nu sunt halterofil sa va ridic moralu`
-
FamilisT_M - Junior Member
da oare moga, care compune pentru cream si simplu si alte stive de formatii sau "artisti" de cacat o sa compuna si pt pacha man ? cum ar suna atunci "societate" re- re-release (marius moga radio dj mix edit)
-
weed13 - Mesaje: 1868
Nu-mi vine sa cred!
Nu-mi vine sa cred ca pacha a scos piesa cu moga .... e la fel ca faza cu rimaru si gutza. Oameni care se bat in piept cat is de underground o dau pe comercial la prima oferta.
Se mai pot intoarce ei vreodata sa cante pentru bagabonti?

Se mai pot intoarce ei vreodata sa cante pentru bagabonti?
-
OCTO` - Junior Member
Pacha Man e Lamer!
Pacha man e mai rau ca copii aia de clasa a 6-a care ascund casetele cu eminem prin casa sa nu-i prinda parintii ca asculta. Adik, daca esti rasta, asa cum te lauzi, trebuie sa ai o anumita conduita si sa promovezi anumite idei. Pacha man nu este nici pe departe Rasta, el face asta doar ca nu s-a gandit cineva inaintea lui in romania si isi ia mai multi bani. La ce vresuri face nu ar fi avut loc in hh oricum.
-
Fiyah^Man - Junior Member
Jos Diletantismul!
LoveVerde scrie:poate a vrut sa o impresioneze pe pizda aia si s-a gandit sa cante cu ea)
vezi sa nu te impresionez io pa tine cu un pumn in gura! nu-ti permitzi tu curvo sa vorbesti despre un om insurat la modu asta, sa-ti fie clar! ca stiu din surse sigure ca tu mori de nerabdare sa io iei in gura lu' unu',... bitza parca-l cheama!
DILETANTILOR ho! stop! incetati sa mai vorbiti cand nu stoiti nimic! vanatori de barfe ce sunteti, mars acasa ca aveti teme de facut in materie de hip hop!
i-am spus io lu nea gabitz odata ceva si nu m-a-nteles... Gabitz cu fani d'astia vreti ma sa faceti hiphop in romania?
va mananca in cur pt barfe? luati-va revista bravo, cool girl si delectati-va, da fara barfe d-astea, da?!!!!
deep in thoughts, deep in trouble
-
deianira - Junior Member
orice ar zice oricine, tot nu ma poate convinge cineva ca pacha man e "da real thing"....Pur si simplu nu cred ca merita respectul meu un om care mai intai se batea cu pumnii in piept ca e rapper, pe urma s-a facut "rasta" dar doar ptr imagine, ca altfel nu cred ca s-a schimbat, si acu a ajung sa cante cu moga. E aiurea de tot.
A De Joy Dem Cyan Destroy!!!
-
Fiyah^Man - Junior Member
deianira scrie:vezi sa nu te impresionez io pa tine cu un pumn in gura!
te ambalezi prea tare. vezi sa nu ai probleme cu inima ca nu vreau sa te am pe constiinta. ;e
imi cer scuze, ma pun in genunchi in fata ta sa ma ierti ca am vorbit asa urat de domnul pacha. ma ieriti? pls pls pls
daca nu ma ieriti sa vi sa ma cauti in state sa ma impresionezi cu faimosu pumm
PS: aluzia mea era asta: nu gasesc nici un motiv pt care pacha canta acum cu moga si figuranta aia
pace!
-
LoveVerde - Mesaje: 376
TheSmoker scrie:hm...hai sa zicem ca eu stiu altele...el era invitat pe albumu lu cheloo si nu mai stiu ce colaborari si cum ombladon s-a dus cand a avut pasaman concerte pt o sg mel (Valori sociale)(dealtfel si raku s-a dus) cam asa trebuia sa vina si pasaman cu cheloo si ombladon sa cante in cateva concerte si omu nu prea s-a dus,astia s-au suparat urat de tot pe faza,ca na dupa ce s-a vazut cu albumu scos si promovat si-a bagat poola in restu,cica ombladon si cheloo chiar purtau tricouri cu pachaman cateodata,da ma rog...din toate astea sigur e un gram de adevar...done!
pai cam asha am auzit shi yo ... shi faza "sa va spun ce cuvandt de kkt am invatzat i-auzi big up" tot pt pacha e ca el tot timpu in melodile lui e cu big up am dreptate? dak nu contrazicetzi-ma

-
RappSodic - Junior Member
FamilisT_M scrie:E de cacat colaborarea lui Pacha Man cu Moga,insa probabil a fost obligat de producator(nova music)sa o faca.Parerea mea...
e de kkt vere,

dar cred ca in loc de "obligat de producator" ar fi obligat de bani
Istoria incepe sa se razbune...
-
ValiEnte - Mesaje: 796
Nu stiu,insa probabil casi pt.bani a facut-o,nu?
By the way,ca tot se vrea un Bon Marley autohton,oare B.M.ar fi colaborat cu Moga!?
Daca da,atunci si Pacha e de inteles...oare?
Cert e ca nu mai face parte din Rebel Music si ca si-a scos o gramada de bani dupa urma acestui hit,pt.ca vrem nu vrem,a fost difuzat non-stop pe atomic si a fost fredonat de toti sobolanii de 12 ani...big up Pacha
By the way,ca tot se vrea un Bon Marley autohton,oare B.M.ar fi colaborat cu Moga!?
Daca da,atunci si Pacha e de inteles...oare?
Cert e ca nu mai face parte din Rebel Music si ca si-a scos o gramada de bani dupa urma acestui hit,pt.ca vrem nu vrem,a fost difuzat non-stop pe atomic si a fost fredonat de toti sobolanii de 12 ani...big up Pacha
nu sunt halterofil sa va ridic moralu`
-
FamilisT_M - Junior Member
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2