pai daca "Baietzii mei asculta doar hip-hop shi manea", atunci de ce anti-manele?
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
pai daca "Baietzii mei asculta doar hip-hop shi manea", atunci de ce anti-manele?
heheh... era un exercitziu de crativitate. putetzi sa aderatzi sau nu. banuiex ca diferentza majora o face calitatea shi stilu' de import sau autohton (adica nu-s manele "turcizate" - pentru turcii care citex acest topic - no offense!).
aici se poate posta cam orice insemna genuflexiuni sau flotari mentale, cam in limitele circumvolutzionale.
bahto delo!
aici se poate posta cam orice insemna genuflexiuni sau flotari mentale, cam in limitele circumvolutzionale.
bahto delo!
- Duddu
Din titlul threadului deduc ideea k din nou se face mare valva pe seama unui vers despre care s-a discutat in atatea randuri pe acest forum shi nu am nici cea mai mica intentzie de a ma repeta.
Oricum observ k threadul e facut in stilul "hai sa va arat cat sunt de deshtept"....dak ar fi totushi sa raspund ma pronuntz impotriva asocierii stilului hh cu orice alt gen, shi toate trupele aparute peste noapte gen Linkin' Park sunt de prost gust... HH ar trebui sa ramana pur fara astfel de asocieri inutile. Punct.
Oricum observ k threadul e facut in stilul "hai sa va arat cat sunt de deshtept"....dak ar fi totushi sa raspund ma pronuntz impotriva asocierii stilului hh cu orice alt gen, shi toate trupele aparute peste noapte gen Linkin' Park sunt de prost gust... HH ar trebui sa ramana pur fara astfel de asocieri inutile. Punct.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Ba ajtia sunt nebuni la cap...au auzit si ei un vers si acum in racaine pe ficati....auzi de ce doar hip-hop si manea ..de ce nu..e bine?Mai terminatzi dreaq...
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Hmmm...
ce-avetzi, fratzilor? ce naiba, v-atzi luat cu totzii noul model de cearshaf la care te trezeshti cu fatza every day?
era o intrebare inocenta, fara nici o intentzie obscura... atzi sarit totzi pe mine de parca ash fi zis cine shtie ce...
shi ce, mah, daca-s dajtept, am io vreo vina (ca altzii nu-s)? :/
shi uite ca, deshi is abia la al 2lea post (ca tot vine craci1), tot "junior member" se keama ca sunt, ca shi cei cu 99 de post-uri. any other questions?
rady -> shi ce-ai fi vrut, sa fac pt. fiecare trupa un gen separat in poll? sau ai fi vrut sa dau exemple mai elocvente, care, evident, dupa parerea ta se potrivex mult mai bine langa hip-hop, gen Obituary, 6FU sau Cannibal Corpse? ori poate Cradle sau Marduk? Impetigo? spune tu, shi io le pun.
Hrrr... mai calmatzi-va, fratzilor!
Raspundetzi NUMAI daca avetzi kef, ca la orice topiq.
in loc sa venitzi cu critici destructive, mai bine imi raspundeatzi la intrebare sau, daca nu, comentatzi pe alt topic.
era o intrebare inocenta, fara nici o intentzie obscura... atzi sarit totzi pe mine de parca ash fi zis cine shtie ce...
shi ce, mah, daca-s dajtept, am io vreo vina (ca altzii nu-s)? :/
shi uite ca, deshi is abia la al 2lea post (ca tot vine craci1), tot "junior member" se keama ca sunt, ca shi cei cu 99 de post-uri. any other questions?
rady -> shi ce-ai fi vrut, sa fac pt. fiecare trupa un gen separat in poll? sau ai fi vrut sa dau exemple mai elocvente, care, evident, dupa parerea ta se potrivex mult mai bine langa hip-hop, gen Obituary, 6FU sau Cannibal Corpse? ori poate Cradle sau Marduk? Impetigo? spune tu, shi io le pun.
Hrrr... mai calmatzi-va, fratzilor!
Raspundetzi NUMAI daca avetzi kef, ca la orice topiq.
in loc sa venitzi cu critici destructive, mai bine imi raspundeatzi la intrebare sau, daca nu, comentatzi pe alt topic.
- Duddu
De ce anti manele? Uite de ce, pt ca fiecare a facut greseli la viatza lui. Si ce daca "baietzii mei asculta doar hip hop si manea"??? nu mi se pare asta o problema. am si io prieteni care asculta orice altcev dar nu hip hop, si totusi nu mi se pare un motiv suficient de bun sa nu mai ii am prieteni. Deci, baiatezii mei pot sa asculte ce vrea muschii lor, in poola mea, fiecare cu alegerea lui. Si da, Parazitii mai au o melodie "Banii n-aduc fericirea" si totusi nu ma isterzizezx cand ascult melod, ca pe vremea aia, sunt sigur ca multi dintre voi mai ascultau cate o manea.
- Asassinu
- Junior Member
Initial trimis de AxL
Duddu bag de seama ca este primul tau post... atat! no comment :yD
LOOOOOOOL
E bine ca ai atras atentia, desi se vedea clar acest lucru. Si... poate tocmai de aia... cine stie... poate voia ceva de genul "baietii mei asculta doar manea/ Sunt legat de ei cum ziua leaga noaptea" Hehehe. Poate acest mic retush i se potriveste lui mai bine. Asha-i Duddu?
P.S. Nu vreau sa par destructiv in ceea ce priveste acest subiect insa... sorry, nu m-am putut abtzine. No offence!
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
eu nu-l cunosc pe duddu asta,dar mi se pare ca NU aveti dreptate cand faceti atat pe desteptii cu cineva care a postat si el pe aici...
sau atzi dat-o deja in clica si nu mai are nimeni voie sa va deranjeze!
Decret daca nu ai avut amabilitatea sa-i raspunzi la topic ci doar sa te dai tu mare ca subiectul asta l-ai fumat demult,mai bine nu scriai nimic.
nu au intrat totzi atunci cand ai inceput tu sa scrii pe aici.
intr-adevar, continutul postului este de un pustan cordit,in schimb Topicul merita o mica lamurire,pt ca nu e greu sa vorbim despre Parazitii(e chiar frumos)
Decret daca nu ai avut amabilitatea sa-i raspunzi la topic ci doar sa te dai tu mare ca subiectul asta l-ai fumat demult,mai bine nu scriai nimic.
intr-adevar, continutul postului este de un pustan cordit,in schimb Topicul merita o mica lamurire,pt ca nu e greu sa vorbim despre Parazitii(e chiar frumos)
- TARAN
- Junior Member
Mie chiar nu mi-a placut ca au spus faza aia in piesa pt ca mai apoi sa blameze manelele. Chiar mi-am dorit muuuuuuuuuuuult sa ii iau un interviu lui Gianini si sa il "lovesc" cu intrebarea...... Mi se pare un moment necugetat din partea baietzilor....scurt, ce-i drept......
- usualflow
- Junior Member
Initial trimis de TARAN
eu nu-l cunosc pe duddu asta,dar mi se pare ca NU aveti dreptate cand faceti atat pe desteptii cu cineva care a postat si el pe aici...
Ai dreptate man! Nu toti s-au inscris pe forum de luni de zile!
Cat despre tema topic-ului, eu consider ca nu e o contradictie intre HH si Manele!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Si dak stau bine sa ma gandesc su tiu dak au zis vreodata parazitii ca-s anti manea.Doar ca-s anti playback.Si manelele se pot canta usor live.
Asa ca..
Asa ca..
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Parerea mea este ca rapul ar trebui sa foloseasca drept teme de toate genurile in afara de metal, care suna groaznic si e in contradicrotiu! Altfel, rapul ar deveni mult prea monoton (cu muzica clasica si chiar asociat cu teme "de bodega" mi se pare cel mai inspirat)!
-
"baietii mei asculta doar hip-hop si manea"
Bun... dar ma intreb eu, de ce in concert au omis partea cu maneaua ? sau o fi fost vreo problema cu microfoanele ? pula mea...
- ckride
- Junior Member
....
de ce?
iti spun eu de ce pentru ca o mie de destepti (repisti) ar fii sarit cu muia-n sus, ca vai....parazitii asculta manele...BLEAK...asta nu e hip hop adevarat. de parca ar trebuii sa intereseze pe cineva ce asculta cheloo si ombladon in viata personala.....asi propune celor in cauza sa se mai maturizeze in pula mea.....
iti spun eu de ce pentru ca o mie de destepti (repisti) ar fii sarit cu muia-n sus, ca vai....parazitii asculta manele...BLEAK...asta nu e hip hop adevarat. de parca ar trebuii sa intereseze pe cineva ce asculta cheloo si ombladon in viata personala.....asi propune celor in cauza sa se mai maturizeze in pula mea.....
-
n3aGabitz - Junior Member
E chiar culmea! In locul lor nu as fi recurs la compromis! Sunt niste lideri si ei trebuie sa schimbe din mers ideile preconcepute ale acelor repari de care vorbeste NeaGabitz!
-
Initial trimis de AdevaRapper
E chiar culmea! In locul lor nu as fi recurs la compromis! Sunt niste lideri si ei trebuie sa schimbe din mers ideile preconcepute ale acelor repari de care vorbeste NeaGabitz!
da daca tot fac atata caz de manelisti de ce ar asculta ei manele? ar trebui sa ta mai gandesti cu toate ca e viata lor cum ai zis
- k|on
- Junior Member
Pai m-am gandit si mi se pare aiurea sa critice manelistii pentru ca pur si simplu au lucruri mai bune de facut!
-
Initial trimis de AdevaRapper
Parerea mea este ca rapul ar trebui sa foloseasca drept teme de toate genurile in afara de metal, care suna groaznic si e in contradicrotiu! Altfel, rapul ar deveni mult prea monoton (cu muzica clasica si chiar asociat cu teme "de bodega" mi se pare cel mai inspirat)!
AdevaRapper, cand te iei de metalisti sau rockeri faci o mare mare greseala, pentru ca mai mult de jumate din fanii Parazitii sunt rockeri. Daca n-ar fi ei vanzarile le-ar scadea la jumate, crede-ma.
Daca nu ma crezi du-te in Fire martea ( seara alternativ, crossover, hardcore, skapunk) si ai sa vezi ca prin multitudinea de melodii rock baga vreo 5- 6 si parazitii.
Deschide larg ochii, uita-te si in afara si o sa vezi ca rockul merge mana in mana cu hip-hopul pentru cine intelege.
- hppp
- Junior Member
Re: pai daca "Baietzii mei asculta doar hip-hop shi manea", atunci de ce anti-manele?
Initial trimis de Duddu
heheh... era un exercitziu de crativitate. putetzi sa aderatzi sau nu. banuiex ca diferentza majora o face calitatea shi stilu' de import sau autohton (adica nu-s manele "turcizate" - pentru turcii care citex acest topic - no offense!).
bahto delo!
Hm...pai ma versu ala are multe interpretari si nu vreau sa par a-tzi da o explicatzie filozofica dar ce zic ei pe toata melodia se poate referi si la faptul ca unii asculta ziua in cas hiphop si noaptea intro disco manele sau muzica aia la caterinca pe care o canta parazitii cateodata am auzit la unii cica iaute vere astia fac mishto parca-s manele

Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
Initial trimis de edd4real
Si dak stau bine sa ma gandesc su tiu dak au zis vreodata parazitii ca-s anti manea.Doar ca-s anti playback.Si manelele se pot canta usor live.
Asa ca..
bah , ai dreptate. shi nu neaparat anti manea, ci anti "tzaranii de orash " care au ajuns sa intinda genul asta de muzica pe paine shi sa o dea tuturor obsedatilor care n-au somn la ora 12 shi se uita pe atomik ca sa vada femei perverse care dau din cur pentru 15000000 de euro din contul celor mai bazati shoferi de mertzane de pa lumea asta. kreka e o problema shi cu asta de au ajuns parazitii sa critice manelele, sau ma rog , pe manelistii de prost gust , care nu sunt interzishi cand le vand adolescentilor incarcatzi de hormoni shi "debusolatzi" vise de kkt cu femei shi bani castigatzi la coltul strazii sau cantand pe la nuntzi. "femeile shi banii sunt doar in kapul " lor shi ar trebui sa ramana akolo nu sa polueze programele tv shi sa perverteasca o groaza de oameni.
am prieteni cu care nu ma mai pot intelege din cauza ca pun botul la chestiile astea cu femeile shi banii, au ajuns cartofori shi gambleri, pierd o groaza de bani shi nu au nici femei. de kkt sincer...
asha cum nu exiasta magie alba sau neagra ci doar magicieni albi sau negri, maneaua e cantata de manelisti...si unii chiar au intercut limita...kreka asta e de fapt problema, nu maneaua in sine.
PS: shie u sunt de-abia la al doilea post...

bafta
- GreenThumb
- Junior Member
Re: ....
problema cre' se pune altfel fratzilor. noi ne punem intrebarea asta " baietzii nostri asculta hip hop shi manea" in 2003 cand melodia "asa cum vreau" am auzit-o pt. prima oara in ianuarie-februarie 1999 !!! - pe compilatzia Murale, deci melodia a fost trasa-n studio undeva prin 1998...la vremea aia, conceptul de manea nu era ceea ce se numeste azi.
nu ma intzelegetzi greshit, urasc tot ceea ce inseamna "muzik d. petrecere" s.a.m.d., dar totusi...putzina intelegere din partea voastra
nu ma intzelegetzi greshit, urasc tot ceea ce inseamna "muzik d. petrecere" s.a.m.d., dar totusi...putzina intelegere din partea voastra
- Fişiere ataşate
-
- logo windows.jpg (36.43 KiB) Vizualizat de 9059 ori
-
Koma - Junior Member
Io unu cred ca problema este mult mai simpla: versul descrie cartierul si anturajul parazitilor, unde lumea asculta 'hip-hop si manea', de altfel manea ascultindu-se in orice cartier.
Iar ca termen, manea se folosea pe atunci pentru muzica lautareasco-tiganeasca, daca va mai aduceti aminte cum era, care se cinta cu instrumente, dupa care a fost adoptat pentru stilul inventat de dentistul Ionita, pe care acum il descrie exclusiv.
Iar ca termen, manea se folosea pe atunci pentru muzica lautareasco-tiganeasca, daca va mai aduceti aminte cum era, care se cinta cu instrumente, dupa care a fost adoptat pentru stilul inventat de dentistul Ionita, pe care acum il descrie exclusiv.
It is I, Yellow Pinkie!
-
Yellow Pinkie - Junior Member
Re: Regrete ?
[quote]Initial trimis de Aproximativ
[Tare sunt curios sa aflu ce ar raspunde ei la aceasta intrebare !
Bai aproximative,cre' ca raspunsu' lor la o intrebare atat de tampita s-ar invarti in jurul expresiei "ma doare-n poola" sau "ne doare-n poola".
[Tare sunt curios sa aflu ce ar raspunde ei la aceasta intrebare !
Bai aproximative,cre' ca raspunsu' lor la o intrebare atat de tampita s-ar invarti in jurul expresiei "ma doare-n poola" sau "ne doare-n poola".
- Parazitoo
- Junior Member
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2