Fara injuraturi ?!?

Forumul asociat fanclubului Parazitzii

Fara injuraturi ?!?

Mesajde KOndamnat » Mie Feb 26, 2003 3:10 pm

Daca Parazitzii nu ar injura atat de mult ar mai place cuiva ?!?
KOndamnat
Junior Member

Mesajde marian jan » Mie Feb 26, 2003 3:30 pm

da,mie,inca f mult.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde ckride » Mie Feb 26, 2003 4:02 pm

dar daca racla n-ar mai da filozofie in rime, ar mai place cuiva ?

puncte puncte
ckride
Junior Member

Mesajde marian jan » Mie Feb 26, 2003 4:17 pm

e ceva diferenta intre injuraturile celor de la parazitii si filosofia din rimele racla.nu prea sunt de acord cu afirmatia lui chelo(parca):"injuraturile sunt un aplanaj al rapperilor".nu am nimic impotriva unui limbaj obscen,dar de la folosirea catorva injuraturi pana la refrenuri gen "pu-la-la-la" e mult.e o tenta comerciala,daca n-ar injura atat nu ar fi ascultati decat de cei care inteleg hh-ul si nu il asociaza drogurilor,bauturii si injuraturilor.nu v-ati intrebat niciodata de ce un manelist nu asculta deceneu,racla,ctc,raku si asculta bug si parazitii?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde ograsa » Mie Feb 26, 2003 5:25 pm

pe mine numa deranjeaza asa, defapt chiar imi place :)
ograsa
Junior Member

Mesajde DjJaxxx » Mie Feb 26, 2003 6:39 pm

Parazitii injura intrun mod inteligent iar versurile lor sunt comice si de aia ii asculta cine ii asculta. Daca Parazitii ar pastra acelas stil de scriere dar fara injuraturi cred ca tot i-as asculta. In unele melodii nu injura si tot imi plac.
You can't have everything. Where would you put it?
DjJaxxx
Junior Member

Mesajde b0mber » Joi Feb 27, 2003 1:37 am

injuraturile au fost intotdeauna o parte importanta a stilului Parazitilor si au dat melodiilor un farmec aparte...cu toate astea insa,cum se zice mai sus,exista si piese ale Parazitilor f misto si care nu au injuraturi....in concluzie,pot asculta Parazitii si cu si fara injuraturi.
b0mber
Junior Member

dar ?!?

Mesajde KOndamnat » Joi Feb 27, 2003 2:58 pm

intr-adevar pana nu de mult se putea spune despre Parazitii ca injura inteligent, DAR cum s-a spus si mai sus mi-e mi se pare ca au inceput sa devina penali cu refrene gen "pu-la-la-la" pe care le cantau copiii pe loc bloc cand aparuse "Fugee-La"... iar ei in baskalie cantau "pu-la-la-laaa"... evident glume de copii. penale !
KOndamnat
Junior Member

Mesajde DjJaxxx » Joi Feb 27, 2003 8:46 pm

Pelane...dar daca la lume le place si cumpara cduri chiar conteaza cat de penase sunt? :)
You can't have everything. Where would you put it?
DjJaxxx
Junior Member

Mesajde genicon » Dum Mar 02, 2003 5:11 pm

Ma... condamnatule!
Daca te-ai uita si tu putin mai atent pe forumul asta, aici, la Parazitii ai vedea ca mai exista un subiect pe care se trateaza aceeasi chestie pe care o aduci tu in discutzie. Sau ce poola mea, ai zis sa mai deschizi u un subiect, ca nu erau destoole????? Poola mea, am zis...
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Joi Mar 06, 2003 11:47 pm

Parazitii injura intr-un mod inteligent...LOOOOL, nu ma ei doar fac rime din injuraturi, mai multe injuraturi puse cap la cap astfel incat sa iasa rap...da nu e chiar asa!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Re: Fara injuraturi ?!?

Mesajde TheSmoker » Joi Mar 06, 2003 11:53 pm

Parazitii se caracterizeaza pintr-un limbaj f obscen, ascultatorii is invatzatzi cu el, dar daca nu ar mai injura de placut ar mai place doar daca ar ramane aceleasi texte cu caterinca in floare!
bine ca mai sunt si astia care zic : sa moara mama daca nu i-as asculta si asa...da de fapt stim noi ca si ei s-ar plictisi de parazitii fara textele obscene si la sto!
TheSmoker
Junior Member

Mesajde tUdOrUK » Vin Mar 07, 2003 4:41 pm

mie imi va place de parazitzii orice ar fi. Cat despre limbaj, este intalnit peste tot in hh nu numai la parazitzii.
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde Iceman21 » Mie Mar 12, 2003 10:18 am

Nu sunt adeptul injuraturilor fara sens (nu ca ar fi cazul aici) dar nu ma deranjeaza sa aud asa ceva.Parerea mea e muzica hip-hop e muzica de strada si probabil ca mai toti stiti ce se aude pe strada.Asa ca e putin normal sa apara asa ceva si in muzica lor.
Si oricum cine de pe aici poate sa zica ca n-a injurat niciodata?
Iceman21
Junior Member

Mesajde c3lia » Vin Mar 14, 2003 3:06 pm

hip-hop fara injuraturi?nu vad rostul...nu sunt deja destule acuzatzii referitoare la abordarea acelorashi subiecte p toate albumele?eliminand acest limbaj,sa-i zicem vulgar,s-ar renuntza la multe teme d discutzie.o sa ma abat un pic d la subiectul 'parazitzii' pt k cel mai concludent exemplu care mi-a venit in minte e piesa nwa-"the art of sucking a dick".shi parazitzii mai canta despre asta shi multe alte subiecte asemanatoare.acum ganditzi-va un pic-cum sa scotzi o mel despre 'supt pula' fara a folosi vb.'a suge' & subst. atat d comun 'pula'?shi nu cred k se poate shi fara, atata timp cat parintzii noshtri vorbesc despre asta,copii d shcoala primara vb despre asta,pana shi aia de la cna,cu siguranta,ishi pun astfel de probleme...nu vad dc tocmai o trupa d hh n-ar face-o."organul genital in rolul principal ruleaza"-este o chestie evidenta p care ne-au demonstrat-o shi scriitori valoroshi k eminescu sau creanga prin cateva opere 'de exceptzie'. lui eminescu ii sunt permise astfel d abateri pt k a fost un geniu neantzeles,dar din pct meu d vedere parazitzii sunt 'fenomentali' shi au tot dreptul sa foloseask un limbaj care li se potriveshte atata timp cat injuraturile nu sunt gratuite, ascund mesaje la fel d inteligente shi sunt uzitate cu acelashi sarksm k shi pana acum.
c3lia
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Sâm Mar 15, 2003 11:27 pm

Pai nu ar mai avea farmec piesele Parazitii daca nu ar mai contine injuraturi (chiar si baietii de la Getto Daci au afirmat asta pe piesa "Filosofie pe felie" parca), ei stiu sa injure foarte 'tricky'!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Re: Fara injuraturi ?!?

Mesajde TheSmoker » Joi Mai 08, 2003 10:21 am

Parazitii fara injuraturi sunt ca viata fara bere
ca os fara piele
ar fi o stea in plina cadere!
TheSmoker
Junior Member

Hm..

Mesajde Aurolacul » Joi Mai 08, 2003 3:42 pm

NU injuraturile fac o melodie, dar cred ca multi care au comentata la acest thread au dreptate, ca Parazitii nu ar avea asa un success daca nu ar mai injura in melodii. Mie sincer, nu imi plac Parazitii pentru ca injura, imi plac pentru ca fac versuri destepte shi ca scriu in protest contra unui subiect comun. eg. playbackul, artistii de cacat.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde monk » Joi Mai 08, 2003 7:33 pm

Dupa cum spune si aurolacul ... nu injuraturile fac melodia ci mesajul ......

Daca unii asculta doar ca sa auda injuraturile mai bine sa imi dea mie un pm si ii trimit un fisier intreg cu injuraturi ... sa citeasca pana se plictiseste
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

hmmmm

Mesajde LEXIC » Vin Mai 09, 2003 7:47 am

-refrenul cu pricina pu-la la la e genial super genial eu unu m-am enervat cumplit ca nu am avut eu atata imaginatie pt a face inaintea Parazitiilor un astfel de refren dintr-o injuratura foarte uzata(asta si lu cheloo i-am spus-o)....si daca stam sa ne gandim mai bine pu-la la la nu e injuratura sunt niste silabe...sunt curios cum ar anunta la stiri ca s-a intamplat in orasul PULA din Croatia ceva eveniment.....ar cenzura astia numele orasului care este o statiune foarte bine cotata din punct de vedere al turismului din europa...
-cat desprei injuraturi in hip hop vorba lui Gianini , nu confundati violenta cu exprimarea libera , de accea exista si variante cenzurate ale pieselor...
-cam atat
-ps la ps , mie imi place de neamtzu care tot cu racla are ce are...))))))))))))))))))))))))))))) ,cred ca de accea si pe site la noi nu ai pus poza aia cu noi si racla ))))))))))) sers
-ultimul PS... atentie mare daca eu spun MUIE CNA la tot omu ii intra in cap injuratura nu pe cine injur ..asta din pacate !
LEXIC
Junior Member

Mesajde GreenThumb » Lun Iun 23, 2003 3:43 pm

Initial trimis de marian jan
e ceva diferenta intre injuraturile celor de la parazitii si filosofia din rimele racla.nu prea sunt de acord cu afirmatia lui chelo(parca):"injuraturile sunt un aplanaj al rapperilor".nu am nimic impotriva unui limbaj obscen,dar de la folosirea catorva injuraturi pana la refrenuri gen "pu-la-la-la" e mult.e o tenta comerciala,daca n-ar injura atat nu ar fi ascultati decat de cei care inteleg hh-ul si nu il asociaza drogurilor,bauturii si injuraturilor.nu v-ati intrebat niciodata de ce un manelist nu asculta deceneu,racla,ctc,raku si asculta bug si parazitii?

dinferenta intre racla si parazitii este la nivelul vocabularului si nu la nivelul mesajului asha ca sunt la fel de comerciali amandoi...plus ca daca ar fi sa inclin spre o parte ash zice ca injuraturile dau o tenta mai necomerciala muzicii decat un limbaj curatel shi piese mai linishtite dpdv verbal.
shi manelishtii nu asculta hh. altfel nu-s manelishti

bafta
GreenThumb
Junior Member

ZzZzZzZz

Mesajde FaneCapatina » Vin Oct 17, 2003 2:45 am

Caut bicicleta!
Fişiere ataşate
ratz0i.jpg
ratz0i.jpg (0 Octeţi) Vizualizat de 6278 ori
FaneCapatina
Junior Member

Mesajde gutza36 » Vin Oct 17, 2003 6:35 am

Initial trimis de c3lia
...eliminand acest limbaj,sa-i zicem vulgar...

..propun sa-i zicem: "forma lingvistica neconventionala" :p
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
gutza36
Junior Member

Înapoi la Parazitzii