Concert Cheloo - Sindromul Tourette -

Forumul asociat fanclubului Parazitzii

Concert Cheloo - Sindromul Tourette -

Mesajde spike » Joi Noi 27, 2003 10:49 pm

Joi 4 Decembrie in club Fire. Ora nu o stiu... oricum ...va fi Cheloo va fi Sindromul Tourette si in deschidere vor canta -Anonim- si -Spike- .... ce v-ati mai mult de atat de la viata!?

have fun
spike
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Vin Noi 28, 2003 11:19 pm

10x omule. Stii cumva daca va fi cu intrare libera sau cu invitatii cum are de gand sa faca Mafia?
Uncle Boggy
Junior Member

Mesajde gutza36 » Joi Dec 11, 2003 10:19 am

..sindromul T mi se pare un album reusit, dar sunt un pic dezamagit de fundalul muzical; cheloo a pus accent pe lirica de 5* (jos palaria!) neglijand un pic negativele.. dar "FDD aplicat, rupt rau, torpilat, langa pick-up" a demonstrat din nou calitatiile lui de disc jockey oferind placeri aparatului meu hauditiv =)

..nu ma pot decide care piesa sa fie 'cea mai tare', imi plac toate mai putin Nivel inalt (am impresia ca nu se potriveste pe album de nici un fel..)
..imi plac mult de tot skiturile si discutiile de inceput/sfarsit de track: "multumesc pantalonilor care mi-au sustinut pula!" =)

..in concluzie: un album de exceptie care nu are voie sa lipseasca in raftul orcarui amator de hh! ..&just by the way: "hip-hop-ul nu e o muzica de cersit simpatia!!!"
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
gutza36
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Dec 27, 2003 2:11 am

Marfa de tot albumu'. L-am ascultat si eu aseara la var'mea care e cu d'astea.....iar azi l-am luat si eu. Lirica cu adevarat de 5 stele dupa cum spunea si gutza36.
Preferata mea : Daca eram
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gutza36 » Dum Ian 11, 2004 4:34 pm

..rofl :: cine a gasit track-ul ascuns de pe sindromul T ?! =))
Toate femeile, ce pula mea, se cred neveste,
daca au stat o noapte dedesubt si doua peste..
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
gutza36
Junior Member

Mesajde n.c.c. » Lun Feb 23, 2004 3:38 pm

Yo!
Cel Mai Mult Mi-a Placut Track-ul 14
Dar Am Descoperit Ca Daca Derulezi Piesa Pana La 13:16 Dai De Un Track
Surpriza :B ;M ;M ;M

RESPEKT & PACE! :lol:
n.c.c.

Înapoi la Parazitzii