Ombladon - Cand va umple de flegme

Forumul asociat fanclubului Parazitzii

Mesajde n.c.c. » Lun Feb 16, 2004 3:18 pm

tibicarlos scrie:sunt 99 la suta sigur... in melodie la 3:09 este o parte din `smile` de la 2 pac... se aude vocea lui: "mmm..yeah"
Ce parere aveti?

cred ca mananci c***t____ :t :no: :no: :no:
n.c.c.

Mesajde n.c.c. » Lun Feb 16, 2004 3:23 pm

LALIKa scrie:prea tare melodia
am ramas fara cuvinte

aici ai dreptate e k lumea

ma-ntreb cum ar putea el sa cante cu stramba aia de ANDREEA A.
e cam aiurea ;a :bleah: :sperm:
n.c.c.

Tare piesa

Mesajde Join`t`Me » Mar Feb 17, 2004 12:48 am

Negativu bun si mai necomercial, diferit de stilul parazitii cu care eram obisnuiti. Imi place cum da ombladon, si stilul si versurile, supertare. Iar piesa cu totul este super si imi place cu atat mai mult ca este chiar under.

In legatura cu downloadul care se oprea la 16%, mi s-a intamplat si mie de fiecare data cand incercam sa descarc piesa, abia acum am reusit.
Si despre faza cu AndreeA am auzit si yo ceva. Chiar este adevarat?

Sper ca tot albumul sa fie precum aceasta piesa al carei mesaj este direct si f bun.

Keep it green, keep it clean!
Skele Klan
Join`t`Me
Junior Member

mdeah....

Mesajde Koma » Mar Feb 17, 2004 11:42 am

eu sunt curios cine e producatorul piesei..
dox sau cheloo, sau altcineva...scratch-urile cu gang starr intra bine...
in rest ce sa zic...sper ca pe album sa nu se intre pe linie moarta d.p.d.v. liric..ar fi pacat, plus ca a mai aparut nu stiu de unde si o a doua piesa Ombladon ft. Cheloo - Jos Cenzura...nu stiu, cred ca e fumat subiectu' asta...
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
Koma
Junior Member

:)

Mesajde Kombat » Mar Feb 17, 2004 1:10 pm

calitatea mp3-ului este 64kpbs deci din cauza asta se aude asa...e masterizata prea bine:)
bafta

si e f tare
Kombat
Junior Member

parerea mea

Mesajde n.c.c. » Mar Feb 17, 2004 2:17 pm

parazitii a fost si va fi cea mai buna formatie de rap de la noi
cat despre albumele solo am o parere buna pentru ca am ocazia
de a auzi mesajul fiecaruia (cheloo fdd ombladon)
am auzit niste zvonuri pe net ca ombladon va canta o melodie cu
stramba aia de antoneasca!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu cred ca are cum

parerea mea
:M ;w
n.c.c.

Mesajde n.c.c. » Mar Feb 17, 2004 2:20 pm

sanbk2002 scrie:Super de acord cu tine.

in loc sa mananci atata.............. mai bine taci ;f :fuck:
n.c.c.

Mesajde n.c.c. » Mar Feb 17, 2004 2:22 pm

Kombat scrie:calitatea mp3-ului este 64kpbs deci din cauza asta se aude asa...e masterizata prea bine:)
bafta

si e f tare

cred ca aici ai ceva dreptate mai ales ca unii :M -i
nu inteleg nimic asa ca mai bine sa taca
pace! ;w ;w ;w ;w
n.c.c.

Mesajde n.c.c. » Mar Feb 17, 2004 2:28 pm

Jadore Mafia scrie:melodia e belea......iar la partea cu' copiii la genul larg se imbraca dar asculta manele" stie el ce stie =D

gandeste-te si tu un pic .....
prea multi :cool: daca ma-ntelegi
:fuck: :fuck:
:T :T :T :T :T
n.c.c.

Mesajde drogy_is » Mar Mar 09, 2004 9:31 pm

Piesa e buna, sper k nu cea mai buma dupa album dar dupa parerea mea ar fi fost oricum o prostie sa puna cea mai buna piesa pe net.....io inca astept albumu. :D
Pt muffinass: zici k te-a socat cu limbajul vulgar si indecent, adik te-a socat adik te-a facut sa asculti piesa cu atentie, adik te-a facut sa studiezi piesa adik Ombladon al nostru si-a atins scopu si spre satisfactia lui ti-a intrat ceva in cap.....sper
Pace si sper k nu am suparat p nimeni.
drogy_is
Junior Member

Mesajde muffinass » Mie Mar 10, 2004 7:57 am

don' drogy_is, frumos joc de idei ai facut, dar cam gresit. "adik" ce vreau sa spun este ca limbajul vulgar si indecent m-a socat, insa nu m-a facut sa ascult piesa cu atentie, adik nu am stat sa studiez formulatie poolei si peezdei in contextul gurei celor mentionati in piesa, adik se pare ca nu mi-a intrat nimic in cap (pacat, nu?).
Injuraturile nu ma socheaza, decat cand sunt facut en masse si fara rost, numai pentru senzationalism (vezi bug). Ma rog, am intrat in prea mult detaliu pe alt thread pe tema asta. Si gandeste-te daca se poate forta audienta sa studieze o piesa fara vulgaritati, insa cu o prestatie si un text de 10 stele (vezi ctc-ma rog, ei injura ce-i drept; raku-aproape deloc; veritasaga-aproape deloc).
numa' bine (si n-ai suparat pe nimeni).
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
muffinass
Junior Member

Mesajde drogy_is » Mie Mar 10, 2004 8:54 pm

in fine....aia a fost concluzia mea nici nu ma dau in vant dupa pisa am si zis k sper din tot sufletu sa nu fie cea mai buna piesa si stai calm k ascult si ctc si racu si veritasaga nu-mi plac si te rog nu ma pune sa ascult bug k mi se fac greata si borasc....( esti prost pt k esti prost si esti prost etc....doamneee looooool)
si totusi printre pooli si peezde piesa are totusi un mesaj bun si destul de la obiect...
pace
drogy_is
Junior Member

Anterior

Înapoi la Parazitzii