O campanie PRO WEED asta vreau

Forumul asociat fanclubului Parazitzii

mah neddy

Mesajde rap_t_one » Joi Iun 10, 2004 1:32 pm

Nu sunt intru totul de acord cu ce scri tu pe aici ... Eu consider ca in societate noastra trbuie facute alte lucruri prima data : case la saraci , adaposturi pentru cei shi mai saraci , mancare pentru oameni ... etc !
Asta prima data ...deci trebuie luat totul treptat ... ce ziceti voi cu o campanie de genu asta ar face shi mai multa valva shi victime pentru nimic ! shasha avem o imagine proasta ... de ce sa ne-o stricam si mai mult ! pentru ca nu o sa te tolereze nimeni care o sa afle ca tu tragi M shi mai ales cand vor vedea ca parazitii s-ar apuca dupa o fructuoasa(sper eu ) campanie pro-cultura sa promoveze marijuana !
Poola mea ... lucru manual ce-si fac eomu cu mana lui ! DE ce iti trebuie tie campanie pro-weed ! consuma tu linishtit shi hai sa zicem ka nu mai tre sa incarcam si mintile shasha instabile de la regimu carea fost cu probleme de genu asta ... poti fuma TU pe riscu tau sau in linishtea casei tale , sau upoti fuma la un kef dak kiar eshti o persoana careia ii place nespus agitatia de "particule de acelasi tip " in jurul lui !

Cat despre efectele nocive ... am citit o gramada de chestii ...dar n-am consumat never , dar sunt curios , shi plus de asta vad efectele tutunului ... fatalist cum sunt voi incerca shi asta si sper sa nu vad efectele care le are tutunu inmultite cu 7 :S :hi:
Peace people !
Shi o rugaminte pentru toti care posteaza p'aci ... lasati slangu' scris ca imi fracturai irisu' citind posturile voastre ! RUSHINIKA !! :j
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde jah man » Joi Iun 10, 2004 3:35 pm

sa revenim la effect, ie adevarat ca iarba nu aduce dependenta PHISICA (in stil heroina) dar nu poti sa spui neddy ca marijuana nu da dependenta!
jah man
Junior Member

Mesajde LoveVerde » Joi Iun 10, 2004 3:57 pm

eliminarea puscariei pt consum sau detinere de marijuana nu e tot una cu legalizarea ei.
LoveVerde

Anterior

Înapoi la Parazitzii