Parazitii 10 ani

Forumul asociat fanclubului Parazitzii

Mesajde PAUL M » Mie Feb 23, 2005 1:23 am

Tot ce pot spune e ,,beton"
PAUL M
Junior Member

:)

Mesajde sadox » Joi Feb 24, 2005 4:10 pm

Monster Snatch shi yo am cazut in capcana cu "2:07",shi kiar postasem kandva pe forumul 20cmrecords care akum a decedat vizavi de problema astah shi am fost luat gratuit la poola de membrii cand am zis ca nu shtiu cine da pe track cu vocea shi asta pentru ca vocea de la 2:07 era kiar a lu' ombladon,din cate am aflat.

P.S. Se pare ca forumu' a fost redus la tacere de cheloo din cauza aberatziilor exagerate shi poate e mai bine asha pentru ca devenise un loc monden de barfe.
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Vin Feb 25, 2005 1:15 pm

sadox scrie:P.S. Se pare ca forumu' a fost redus la tacere de cheloo din cauza aberatziilor exagerate shi poate e mai bine asha pentru ca devenise un loc monden de barfe.

..indeed! devenise un loc virtual execrabil!
pe acelasi forum aflasem si eu intr-un final ca este vorba de vocea lui ION.. hehe.. tare de tot faza!
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Mesajde Asassinu » Vin Feb 25, 2005 2:08 pm

hmmm...io miam dat seama din prima k e ombladon...doar k sa prostit si el umpic....
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde snuffy » Joi Mar 10, 2005 12:42 am

normal ca-i ombladon. o cantat si la lansare tot el versurile alea de pe piesa aia, si nu scrie ca-i feat cineva piesa. in fine, hai sa ma dau si eu cu parerea dupa nu stiu cat timp, ca nu eram pe vremea aia pe forum. isfaine albumele. numa sa intitulezi un album primii 10 ani si sa nu pui nici o melodie de pe primele 2 albume. ma rog este piesa injur, varianta remixata de pe compilatia marfa. defapt is numa 4 piese vechi, restu-s de la nici o problemea in coace, care le stie toata lumea, in afara de 3 piese noi, care-s faine. nu ma intelegeti gresit ca critic un pic albumele, imi plac foarte mult parazitii!
snuffy
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Joi Sep 01, 2005 2:04 pm

"Ani de zile am stat, acum muncesc la stat pe anii grei/ Sa-ti dea Dumnezeu, Nastase, sa traiesti cu bani mei!"

..cine poate sa explice faza cu nastase?! nu gasesc legatura; se refera la vreun eveniment anume???
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Mesajde Drkev » Joi Sep 01, 2005 2:08 pm

e vb de de conditia omului de rand "muncitorul"....nu e legata de Parazitii.

"Sa-ti dea Dumnezeu, Nastase, sa traiesti cu bani mei!" e un fel de blestem, injuratura, adica nu cred k ti-ai dori Nastase sa traiesti din 3 mil pe luna
Viata-i frumoasa in ritm de Hip-Hop
Drkev
Junior Member

Anterior

Înapoi la Parazitzii