Parazitii: misogini sau doar transhantzi?

Forumul asociat fanclubului Parazitzii

Mesajde pussycat_aimee » Vin Mar 19, 2004 9:03 pm

*p
y0ung_h0va scrie:iar tu pussy..habar n'ai ce'i ala barbat shi cu atat mai poootzin shtii cum arata o femeie...dak vrei n vdm la lansarea lu' ombladon shi potzi sa ma ftzi in gura atunci dak o sa mai consideri ca e cazu'? deal?..nu de alta da' pari o pushtoaica debusolata..shi btw n'am nevoie de lectzii de rap cu atat mai pootzin despre em...multzam de intzelegere...

shi ink cva zic ink cva..sa nu faci ca boarfa din detroit...k?

word

fii atent! poate o sa o fac!! par o pushtoaica debusolata... ai dreptate! PAR! asha ca o sa ne vedem acolo shi o sa vezi atunci cat de debusolata sunt!
shi by the way, poate nu ai nevoie de lectii de rap dar de lectii de bun simt ai nevoie in orice caz!!!! :ham:
so... dak vrei sa imi spui cum dau de tine pe akl da-mi un mail la pussycat_aroon@yahoo.com... shi.... nu iti mai fah u griji de viatza mea ca styu shi eu sa am grija de mine shi styu unde vreau sa ajung shi ce vreau sa fac.... pt. ca styu de ce sunt in stare... however... mersi pt. sfat :moon:

AtUnCi CaNd ImI vInE sA uRlU-n FaTa Ta
ItI zAmBeSc In FaTa, Si-AtUnCi ItI vInE fUrIa
La CaP, dA' sTaI, cA mAi Ai De RaBdAt,
ShI pE vIaTa AsTa, InCa Nu M-aM iNcUrCaT!!
[font=Book Antiqua]RaPpUsSyCaT[/font]
pussycat_aimee
Junior Member

dintr'o 100 de fmi care se ard in jartiere/99 o faq pe bani shi doar una din placere!

Mesajde h0va » Vin Mar 19, 2004 10:42 pm

biatch..gata mi'a ajuns..ejti penibila shi murdara..speculezi aiurea.."pun pariu..."...neah..pun io pariu ca o sa mori ca o zdreantza cu chilotzii atarnand de o cruce sinistra pe care o sa scrie cu litere maro:"Aici se odihneshte o zdreantza...shi are nevoie de odihna, cine n'ar avea cu atatea felatzii shi gang'banguri la activ?!?"...parerea mea e sa gineshti o craca mai inalta shi go for it..ca shi mie imi place culoarea cur-vei shtrangulate nu doar lu cheloo..ma doare fix in pewla de ce crezi 2 despre mine pana una alta tot o vaca baltzata ramai...

vedetzi copii pt astfel de femei e bine sa mergetzi la sala...k sa putetzi sa le rupetzi mufa corespunzator..shi dupa ce o calcatzi in picioare shi dintzii ei sunt imprashtiatzi pe o raza de 3 km sa o intrebatzi cum sta cu independentza, cu emanciparea shi cu finantzele..

pisicutzo check ur inbox..

word

?!
h0va

....

Mesajde n3aGabitz » Sâm Mar 20, 2004 12:46 am

ba de ce te ataci? te-a facut de comanda super woman, asa ca accepta treaba asta si mergi mai departe. si asa ai aberat total aiurea, eu ca barbat mi-e sila de cei ca tine din rasa mea.

fara femei ne-am duce toti (barbatii) dreacu, asa ca shut the fuck up.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde pussycat_aimee » Sâm Mar 20, 2004 10:21 am

n3aGabitz scrie:

Atat voiam sa aud... acum pot sa mor in pace... ;f

__________________________________________________ ____

AtUnCi CaNd ImI vInE sA uRlU-n FaTa Ta
ItI zAmBeSc In FaTa, Si-AtUnCi ItI vInE fUrIa
La CaP, dA' sTaI, cA mAi Ai De RaBdAt,
ShI pE vIaTa AsTa, InCa Nu M-aM iNcUrCaT!!
pussycat_aimee
Junior Member

Mesajde h0va » Sâm Mar 20, 2004 11:11 pm

n3aGabitz scrie:ba de ce te ataci? te-a facut de comanda super woman, asa ca accepta treaba asta si mergi mai departe. si asa ai aberat total aiurea, eu ca barbat mi-e sila de cei ca tine din rasa mea.

ba baiete vad ca nu te prea duce capu'..cu asta nu prea pot eu sa te ajut..incearca mai fa o facultate vezi de data asta sa fie o facultate in adev sens al cuvantului..dak ai facut'o shi pe aia..cat despre sila ta ma pish pe fatza ta "de sclav al femeilor", bai "investitzia lor pe viitor" pune bah mana shi invatza pe din'afara liricele de la parazitzii shi vezi poate itzi intra shi tzie ceva in cap dak nu te duce bila sa tragi concluzii singur..

ejti atat de prost incat nu potzi sa pricepi ce spun uite o sa'tzi scriu mare ca pt oligofreni:

FEMEIA ESTE LA FEL DE IMPORTANTA CA BARBATUL INSA ALTELE SUNT CALITATZILE PT CARE E EA IMPORTANTA! ITZI DORESC TZIE SHI CELOR DIN "RASA" TA SA AIBA O SOTZIE SAU O FATA CA "SUPER HOOKER"..BAI PAPAGAL TAMPIT O FEMEIE TRE' SA TE IUBEASCA SHI SA'TZI FIE APROAPE NU SA TE LASE PT PRIMU' CU O MASHINA MAI TARE CA A TA...PRICEEEEEPI??NU E VB DE FEMEIE IN GENERAL E VB DE FEMEIA DIN ZILELE NOASTRE CARE NU ARE NIMIK IN COMUN CU CONCEPTU' DE FEMEIE...

PUNE BAH MANA IN PEWLA MEA SHI CITESHTE NEJTE FILOZOFIE CA SE PRESUPUNE CA RAPPERII SUNT NEJTE OAMENI CU CAP, AI AUZIT DE RAKU? CRED CA DA, EI BINE OMU' ALA ARE IDEI, CONCEPTZII, IDEALURI AJEA AR TREBUI SA FIM CU TOTZI.. A FII HH-ER NU INSEAMNA SA BAGI IN VENA SHI SA TE COMPLACI INTR'O ATITUDINE DE SCLAV DORITOR DOAR DE O FELIE DE PASA-RIK PT A FI MULTZUMIT...

FUCK U PUNK! UR FULL OF SHIT...

FACI DE RUSHINE IDEEA DE RAPPER..CU ASEMENEA SCURSURI NU VOM PROGRESA NICIODATA...

word

?!
h0va

...

Mesajde n3aGabitz » Dum Mar 21, 2004 12:03 am

esti pe ignore u faggot. oricum ma bucur ca te-ai simtit. laba placuta in continuare de unul singur.
n3aGabitz
Junior Member

maaaaaare pakt

Mesajde h0va » Dum Mar 21, 2004 1:37 am

n3aGabitz scrie:esti pe ignore u faggot. oricum ma bucur ca te-ai simtit. laba placuta in continuare de unul singur.

Acum vreau sa te prefaci ca nu potzi sa vorbeshti prea mult
Iar io am sa ma prefac de azi ca nu pot sa te ascult!

word

?!
h0va

Mesajde drogy_is » Lun Mar 22, 2004 1:07 am

bai frate ejti bou? ( intrebare retorik....).....probabil k nu-ti dai seama k vb aiurea...cand sloboz am zis io in mesaju ala k's rapperita???...uau. nici macar nu cred in asa ceva. ma imbrac normal, ma comport aproape normal, ma fut, mananc, respir....sunt k tine da io ma mandresc cu faptu k gandesc si k nu m-am facut de kkt in fata unui barbat niciodata!!!! si FRATE, din tot c ai scris tu reiese fapt k esti GAY...sau curvar( in cel mai bun caz) Asa k du-te la iubitu tau si lasa-ne p noi in pace..... :mad:

pace
drogy_is
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Lun Mar 22, 2004 10:48 pm

WoW...show pe forum...un mare LOL pt voi...superb...numa bine hai bah nu fitzi misogini ;p valabil pt ambele partzi! peace!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Mesajde Bboy-SBb » Mar Mar 23, 2004 10:40 am

k..back 2 tha topic...s-ar putea ca Parazitii sa fie putin din amandoua...misogini...transhanti...cine-i stie exact??right??...intradevar...din cite am observat eu putine femei asculta Parazitii...barbatii in schimb...nu cred sa fi intilnit unu care sa nu fi ascultat macar o data...!!!!..cred ca s-ar prapadi de ris daca ar vedea discutia asta..lol :drool:
Bboy-SBb

word

Mesajde h0va » Mar Mar 23, 2004 12:10 pm

btw..am l'am intrebat ieri pe ombladon cand iese albumu' shi mi'a zis ca pe 1 aprilie shi lansarea pe la jumatatea lu' aprilie probabil in Maxx..altcva..Leo XL de la Pirats Klan mi'a zis ca e mult mai tare ca a lu' cheloo..are un feat shi cu vecinu' Carbon..taaare...

cat despre subiect..well..din cate am vazut eu ieri prietena lu' ombla nu e o fufa care nu se rupe cand purcede pe bulevard..hm..sper sa am ocazia sa discut sapt astea cu Raku pe tema asta..tare sunt curios ce parere are el..shi poa' o sa va comunic ce crede unu' a carui parere conteaza pt voi...

word

?!
h0va

Mesajde pussycat_aimee » Mar Mar 23, 2004 8:43 pm

:bye:
y0ung_h0va scrie:btw..am l'am intrebat ieri pe ombladon cand iese albumu' shi mi'a zis ca pe 1 aprilie shi lansarea pe la jumatatea lu' aprilie probabil in Maxx..altcva..Leo XL de la Pirats Klan mi'a zis ca e mult mai tare ca a lu' cheloo..are un feat shi cu vecinu' Carbon..taaare...

cat despre subiect..well..din cate am vazut eu ieri prietena lu' ombla nu e o fufa care nu se rupe cand purcede pe bulevard..hm..sper sa am ocazia sa discut sapt astea cu Raku pe tema asta..tare sunt curios ce parere are el..shi poa' o sa va comunic ce crede unu' a carui parere conteaza pt voi...

word

ok mersi poate ne vedem akl ca nu am avut ocazia sa ity raspund la mail...
shi mai da-le draq de fitze ca prea exagerezi shi o dadushi in prosteala
pussycat_aimee
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Mar Mar 23, 2004 10:54 pm

sincer chiar imi vine greu rau de tot sa cred tot ce spui pacilea...nu referitor la materiale audio care vor aparea,da asa legat de relatarile tale y0ung_h0va,poola mea,anyway sa nu sari in aer ca am ceva cu tine,de curiozitate catzi ani ai? ...ups sper ca nu te-am agitat prea rau :)
TheSmoker
Junior Member

ayo

Mesajde h0va » Joi Mar 25, 2004 2:22 pm

TheSmoker scrie:sincer chiar imi vine greu rau de tot sa cred tot ce spui pacilea...nu referitor la materiale audio care vor aparea,da asa legat de relatarile tale y0ung_h0va,poola mea,anyway sa nu sari in aer ca am ceva cu tine,de curiozitate catzi ani ai? ...ups sper ca nu te-am agitat prea rau :)

conteaza?

word

?!
h0va

Mesajde TheSmoker » Joi Mar 25, 2004 10:52 pm

ok daca conteaza sau nu trebuia sa fi sincer si sa spui tu...treaba ta eu raman la pararea mea...done!
TheSmoker
Junior Member

Mesajde h0va » Vin Mar 26, 2004 10:06 am

TheSmoker scrie:ok daca conteaza sau nu trebuia sa fi sincer si sa spui tu...treaba ta eu raman la pararea mea...done!

duh pe boone bro..aja stau lucrurile..nimik neadevarat din ce am spus eu..

look im 20..satisfied?

word

?!
h0va

Mesajde TheSmoker » Vin Mar 26, 2004 10:17 pm

ok omu,asa sa fie...numa bine!
TheSmoker
Junior Member

Mesajde yummy » Lun Apr 26, 2004 12:16 pm

n-am mai ras d mult asa si nici nu am mai simtit d mult nevoia sa ;f p cineva.....nush cum poti sa fii atat d ingust la minte si sa fii mandru d aberatiile alea...ar trebui sa primesti :z ca nu-ti e locu aici
[color=DarkGreen] minte-ma-n gura ma-tii ca te mint si eu![/color]
yummy
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Lun Apr 26, 2004 9:22 pm

lol.transant :p
TheSmoker
Junior Member

punk!

Mesajde h0va » Mie Apr 28, 2004 9:35 pm

[quote="yummy"]n-am mai ras d mult asa si nici nu am mai simtit d mult nevoia sa ]

alta secatura..du'te bah shi culca'te..taie'te pe tine..incepe de la incheieturi..shi k sa'l citez pe Viorel (aka Carbon..vezi tracku'19).."ai vrea sa zbori/te trec fiori/caci n'ai vointza/te'mping eu de la spate/sa nu te ai pe conshtiintza"..bai cap'patrat de ce sa primesc Ban?..ca'mi exprim un punct de vedere?..sau cumva notziunea de forum itzi e straina?!?..comunistule..ai vrea sa gandeasca totzi la fel?!?..nu e posibil deoarece unii nu gandesc deloc vezi cazu' tau..@#!$'outa'here..punk!

bah tot timpu' se trezeshte cate un tampit care sa'mi sara de gat..punetzi'le'n'#$? mea botnitza cand se logheaza pe forum!!!

smokere..jubilezi ai?..sfatu' meu prietenesc e sa'tzi revizuieshti atitudinea nu de alta da' ma gandesc ca nu's singuru' pe care il iritzi..shi dak eu nu pot decat sa te tratez cu sictir,altzii s'ar putea sa se combine la alte'alea..

word

?!
h0va

Mesajde TheSmoker » Mie Apr 28, 2004 11:04 pm

y0ung_h0va eu iti zic ca ma doare-n pula si daca voi ma tratatzi cu sictir eu va tratez cu mare indiferentza,te irita atitudinea mea,hai sa imi bag pula nu asta urmaream da na,inca odata mi se rupe...sa fie cum zici u am mai zis...ti-as zice sa nu mai citezi dar imi e ca bagi de la tine si iar aberezi...hai pax...
TheSmoker
Junior Member

Mesajde FamilisT_M » Joi Apr 29, 2004 8:05 am

Misogini?Nu stiu.
DC nu colaboreaza cu femei pe piesele lor?Pentru ca,dupa parerea lor,vocile feminine nu au ce cauta in muzica hip-hop(am citit asta pe anti-playback.go.ro)
Desi nu prea sunt de acord cu asta,deoarece sunt ``n`` exemple de femei care au dat`o foarte bine alaturi de trupe de rap din Romania,asta ramane parerea lor si o o respekt.
nu sunt halterofil sa va ridic moralu`
FamilisT_M
Junior Member

Mesajde yummy » Vin Apr 30, 2004 10:20 pm

de ce ban pt tine? pt ca nu-mi plac oamenii care vorbesc/scriu doar pt a se auzi/a-si vedea posturile. si nu-mi plac oamenii care nu au bunul simt de a se recunoaste invinsi atunci cand se intampla acest lucru, pt ca cele doua tipe chiar te-au facut si asta doar din vorbe, iar tu nu ai putut decat sa le injuri. poate ca ar trebui sa asculti altceva pt ca eu aveam impresia ca fanii parazitii sunt mai inteligenti decat sa injure pt ca se simt amenintati de cineva. m-am inselat se pare. n-am nimic impotriva cu punctele tale de vedere atata timp cat sunt argumentate. sunt extrem de deschisa la orice si sunt capabila sa recunosc cand n-am dreptate. poate ca ar trebui sa te gandesti de ce "iti sar atatia tampiti in gat". adevarul e mereu pe undeva pe la mijloc da' in cazul tau cred ca vezi ca toti ceilalti gresesc si dreptatea e la tine.....ce pot sa fac.. doar sa nu fac ce faci tu....
yummy
Junior Member

Mesajde h0va » Dum Mai 02, 2004 9:33 pm

yummy scrie:de ce ban pt tine? pt ca nu-mi plac oamenii care vorbesc/scriu doar pt a se auzi/a-si vedea posturile. si nu-mi plac oamenii care nu au bunul simt de a se recunoaste invinsi atunci cand se intampla acest lucru, pt ca cele doua tipe chiar te-au facut si asta doar din vorbe, iar tu nu ai putut decat sa le injuri. poate ca ar trebui sa asculti altceva pt ca eu aveam impresia ca fanii parazitii sunt mai inteligenti decat sa injure pt ca se simt amenintati de cineva. m-am inselat se pare. n-am nimic impotriva cu punctele tale de vedere atata timp cat sunt argumentate. sunt extrem de deschisa la orice si sunt capabila sa recunosc cand n-am dreptate. poate ca ar trebui sa te gandesti de ce "iti sar atatia tampiti in gat". adevarul e mereu pe undeva pe la mijloc da' in cazul tau cred ca vezi ca toti ceilalti gresesc si dreptatea e la tine.....ce pot sa fac.. doar sa nu fac ce faci tu....

girl here me out!

1a la mana..cred ca subiectu' discutziei te deranjeaza altfel nu se explik remarca "te'au facut cele doua tipe" nu de alta da' una dintre ele e o boarfa de peste ocean iar cealalta e o pushtoaik..cat despre "injuraturile" mele, ei bine ele reprezinta singura modalitate de a dialoga cu astfel de specimene..

2 la mana u know shit about me shi totushi itzi dai cu parerea..asta spune multe despre inteligentza ta..nu vad cum ash putea sa te determin sa'tzi schimbi parerea caci am senzatzia ca nu doreshti acest lucru..pot doar sa'tzi spun ca nimeni nu ma considera un "idiot" ba din contra shi asta se dovedeshte prin anturaj, prin educatzie that is am absolvit cel mai bun liceu din tzara, sunt student la o facultate pe care putzini sunt in stare sa o termine, am citit mai mult decat tzi'ai putea tu imagina shi faq pariu ca sunt de 10x mai cult decat oricare dintre cunoshtiintzele tale..pe langa asta am o iubita care pe langa faptul ca e frumoasa shi dejteapta mai are shi calitatea of being extrem de FEMININA in adevaratul sens al cuvantului..

dak tzii neaparat sa te erijezi in postura femeii tampe care tzine mortzish sa aiba dreptate n'ai decat..consider subiectul inchis..am in preajma mea destule femei dejtepte cu care sa pot purta o discutzie pe aceasta tema..dak o sa citeshti cu atentzie primul meu post pe acest topic o sa vezi ce m'a deranjat ashea de mult..orikum consider ca pana una alta n'ai fost in stare sa contracarezi nici una dintre pseudo'elucubratziile mele fapt care mi se pare lamentabil pt cineva care are pretentzia sa poarte o discutzie cu mine..

pace

ps:va rog insistent pe totzi ceilaltzi care gasitzi ca ceva din ce am scris io vi se pare stupid sau lipsit de adevar incercatzi sa shi motivatzi nemultzumirea vstra caci tampenii de genu' "ai scris numa' aberatzii" am tot vazut shi sunt specifice celor ce nu sunt in stare sa lege 2a vorbe shi vb fetitzei asteia "fanii parazitzii sunt mai inteligentzi"..;p

?!
h0va

Mesajde yummy » Lun Mai 03, 2004 12:08 pm

ok....postul asta m-a dat gata...si recunosc ca poate am gresit judecandu-te doar din cateva posturi, insa ce m-a deranjat a fost limbajul nu tocmai elevat....si nu cred ca pe un forum te apuci sa intrebi pe fiecare ce scoala a abslovit, ce a citit si cu cine umbla cand te hotarasti sa raspunzi....singura modalitate de a-ti face o idee despre cine este si ce gandeste este prin ceea ce scrie...si impresia mea despre tine nu a fost una buna....aaa si a mai fost si faptul ca ai catalogat femeile ca fiind toate la fel..si nu e deloc asa..exista tipurinsi tipuri. din partea mea nu e nimic in neregula cu o tipa care asculta parazitii atata timp cat nu are de ce sa se simta jignita de versuri pt ca nu se regaseste in ele. nu pot sa-ti zic decat felicitari referitor la realizarile prezentate in "mica biografie" .
cat despre mine, nici tu nu cred ca ar trebui sa-ti dai cu parerea despre inteligenta persoanelor din jurul meu si totodata si a mea....cum eu nu stiam nimic despre tine decat din posturi la fel si tu despre mine.
am citit primul tau post si inteleg ca nu-ti plac femeile care folosesc un vocabular obscen.....si ai dreptate intr-un fel, e foarte urat sa vezi o fata injurand , dar la urma urmei e o tara libera si fiecare alege modul sau propriu de comportament suportand consecintele.
inca ceva nu's chiar fetita, sunt majora de ceva timp.....si sa inteleg din faptul ca nu ai folosit acelasi limbaj cu mine ca cel folosit cu cele 2 (pustoaica si boarfa) ca nu fac parte din categoria de "specimene"?asta-i doar o curiozitate despre ce impresie ti-ai facut din discutia cu mine pt ca eu stiu f bine unde ma situez

pace
yummy
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Vin Mai 14, 2004 7:43 am

o discutzie mai inchegata pacilea pe la final,da acuma sa nu incepem totzi sa ne laudam cu studiile si cunostintele noastre,ca poate ar fi bine totusi sa le punem jos la semnatura pt o definire mai buna a caracterului(cum ziceti voi),y0ung_h0va nu contesta nimeni meritele tale pe plan cultural,insa pe plan muzical hai ca avem tot dreptul sa ne indoim(de la jumate) sau poate ai fi moga2.

Totusi cu atata cultura de ce nu se ridica tzara asta? si inca ceva, chiar crezi ca daca legi cuvintele bine intre ele cunosti fenomenu HH? te ajuta intradevar, insa nu te da mare rappa doar prin acest fapt, nu am zis toate astea in mod rauvoit, y0ung_h0va si yummy daca va-am jignit(dpdv cultural) imi pare rau, insa mai depinde si de felul omului de a fi...in toata mishcarea asta numita HH...done!
TheSmoker
Junior Member

Mesajde yummy » Vin Mai 14, 2004 12:24 pm

nu m-ai jignit, vb in numele meu...pt ca despre "my dear friend" nush ce sa zic.....nu eu mi-am expus studiile pe forum.....oricum sunt de acord ca nu conteaza chiar atat de mult ce ai invatat prin scoala asta nu te face neaparat cel mai bun intr-un domeniu....trebuie sa simti, sa ai in sange...si asta nu se-nvata...pur si simlu exista sau nu...........

da' cred ca posturile au denaturat de la subiect.....deci....sunt parazitii misogini sau doar transanti?????????????
yummy
Junior Member

Mesajde Freetzay » Mar Iun 22, 2004 10:58 pm

“Peste tot unde ma duc beau si fut fa, beau si fut ca...[...] rasuna o voce in NOI vs. Ei... :j

“Femeile n-au simtul umorului dezvoltatâ€Â
Freetzay
Junior Member

Mesajde Cemah » Sâm Iul 24, 2004 3:29 pm

Banuiesc ca Young Hova e poponar sau un nefericit care incearca sa agatze proaste pe net.Vezi matrimoniale,da-te-n kkt...desteptule...hahahahahha
Cemah
Junior Member

mori bah

Mesajde h0va » Lun Aug 02, 2004 10:56 am

s'a trezit ink o scarnavie sa ma "portretizeze"..bah baiatu', bubui de prostie..
du'te shi spanzura'te..

intr'o tzara de oligofreni nu faci nota discordanta..

word

?!
h0va

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Parazitzii