OMBLADON - albumul de debut (infos)

Forumul asociat fanclubului Parazitzii

Mesajde killah » Sâm Apr 10, 2004 10:54 am

Am luat ieri albumu...
Si gata... Altceva nu ascult

Junior Member

Mesajde fix002 » Dum Apr 11, 2004 6:23 pm

VA ESTE BINE !
DAR LA NOI DE VREO JUMATE DE AN NU SE MAI IMPORTA CD-URI ROMANESHTI ( NUMAI RUSESHTI, baga-mi-ash pula in ele).
cum pula mea acum sa-i gasesc pe paraziti la noi?
fix002
Junior Member

Mesajde h0va » Dum Apr 11, 2004 10:10 pm

word..

azi am ascultat albumu' shi mi se pare super reushit..exact asha cum speram sa fie..

o sa'mi dau shi io cu parerea

primele 6 trackuri sunt ok da' n'au nimik special

tracku 7: "vecinului lui cheloo" mi se pare interesanta..imi place mult refrenul..bitza da' de nota 10 shi pe albumu' asta

tracku 8:"daca pozele ar vorbi" mi se pare cea mai tare de pe album..respect ombladon..sper ca o sa aiba parte shi de video

tracku 9 "lecztii particulare" e super caternicoasa ceva in genu' "kids" de la Eminem..tare de tot

interludiile, ma rog cele 2a reclame sunt super reushite..

11 piesa cu cheloo imi place mult mai ales dat ritmului super alert..frate cum o da cheloo asha cu durere'n pulah..e taticu' lor

nu comentez piesa cu uzzi..io unu' nu agreez mafia insa aveam impresia ca dintre gangsteri uzzi e cel mai tare..se pare ca m'am inshelat..atat

14..imi place appe la fel de mult ca "daca pozele ar vorbi"..ce mai e una dintre cele mai tari piese ever..

15..e ok...piesa de atitudine..i like it

16,17 deja s'a comentat pe seama lor..zic ca alegerea de a face video la "egali din nashtere" a fost inspirata..raku e dementzial..

19 piesa cu carbon..shi asta mi'a placut mult..e genu' de ranjet cu dintzii stranshi cu care ne'a obishnuit trupa parazitzii..caterinca sociala..

zo..all in all e super albumu'..merita totzi banii..vreau sa cred ca hh-ul romanesc va creshte shi albume ca asta sau shi mai bune vor aparea din ce in ce mai des..

1luv

?!
h0va

"poveste romantzata in 7 pasi"

Mesajde usualflow » Mie Apr 14, 2004 4:51 pm

Pasul 1: Aud ca Ombladon isi scoate album. Prima reactie: un suras tembel. ;m

Pasul 2: Vizionez videoclipul piesei "Egali din nastere". Privesc in tacere si simt cum ma ia cu fiori. Ma intreb daca instrumentalul suna mai bine decat la c.t.c. Aflu ca albumu' se cheama "Condoleante". Zambesc tembel. Din nou. Fac rost de clip si il urmaresc constant.

Pasul 3: Ascult la un prieten cateva fragmente din piesele de pe album. Reactia 1: wow ce negative are Ombladon... Reactia 2: acelasi suras tembel.

Pasul 4: Pun mana pe album, privesc cu atentie imaginea de pe coperta 1. Zambetul tembel si peremptoriu mi se intipareste iar pe figura. Evit sa asez cd-ul in player. Mai intai analizez art-work-ul booklet-ului, care e pur si simplu ingenios. Big up Condrea & Rebelle Arte!

Pasul 5: Imi pun doliul in piept si apas pe play. Acum chiar rad. Haotic.

Pasul 6: Acult albumul. Rasul se transforma incet-incet intr-un zambet sec.

Pasul 7: Constat ca e mai bun ca "Sindromul Tourette". Nu ma asteptam. E greu. Au trecut 19 track-uri. Ma doare capul. Totusi ma bucur. Doar ca nu mai zambesc... [-X
usualflow
Junior Member

Mesajde Drkev » Mie Apr 14, 2004 8:25 pm

Frumos....Bine ai spus-o....intr-adevar albumu e greu din toate punctele de vedere ...are tot...all in one[e cu adevarat a mile stone in Hip-Hop]
Viata-i frumoasa in ritm de Hip-Hop
Drkev
Junior Member

Mesajde FamilisT_M » Joi Apr 15, 2004 12:15 pm

Albumul e tare rau de tot,si pot spune ca e peste ``Sindromul Tourette``.Pula mea,are niste versuri mai tari ca ale lui Eminescu!Parerea mea...
nu sunt halterofil sa va ridic moralu`
FamilisT_M
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Vin Apr 16, 2004 3:19 pm

FamilisT_M scrie:..are niste versuri mai tari ca ale lui Eminescu!

..Eminescu?! cine-i ala si cand si-o scos album?! :limba:
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Mesajde Drkev » Vin Apr 16, 2004 3:42 pm

nu si-a scos album...:limba:
da' a luat Sifilis imbarligat cu ochii in prospectu' de la prezervativ :lol:
Drkev
Junior Member

Demential intr-adevar..!

Mesajde stefid » Sâm Apr 17, 2004 9:21 am

Desi am pus mana pe album de la niste ratati ..azi ma duc sa-l cumpar de la muzica. Macar atat sa facem si noi pentru munca lui ombladon.
ReZpecT

sTeFiD
http://www.stefid.tk
stefid
Junior Member

Mesajde FamilisT_M » Sâm Apr 17, 2004 11:25 am

MonsterSnatch scrie:..Eminescu?! cine-i ala si cand si-o scos album?! :limba:

E un mare poet roman!Apreciez rimele lui Ombladon,care sunt intra`adevar tari,de aici si comparatia!Comprendes?
A,marfa si Fdd.Felicitari pt.el.
nu sunt halterofil sa va ridic moralu`
FamilisT_M
Junior Member

Mesajde Drkev » Sâm Apr 17, 2004 12:44 pm

cine e de acord cu mine k Ombladon o sa ia Discu de Aur sau de Platina pentru vanzari?
Drkev
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Sâm Apr 17, 2004 2:04 pm

FamilisT_M scrie:
MonsterSnatch scrie:..Eminescu?! cine-i ala si cand si-o scos album?!

E un mare poet roman!

..maaaare poet! ;i
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Mesajde cOgOr » Dum Apr 18, 2004 10:13 am

Drkev scrie:cine e de acord cu mine k Ombladon o sa ia Discu de Aur sau de Platina pentru vanzari?

eu frate.cred ca albumul e cel mai tare......versurile sun dementiale....
iar raku si bitza dau un sound special....bv Ombladon...
...tu esti deschis la minte...eu la pantaloni...
.........hai sa ne certam!!!.......
cOgOr
Junior Member

Mesajde Drkev » Dum Apr 18, 2004 11:59 am

si inc-o intrebare...cele 3 albume care au/o sa iasa [CHELOO, OMBLADON, FDD] o sa mai aibe continuari sau...a fost doar un proiect...si or sa scoata pe parazitii de acu inainte....
Drkev
Junior Member

Mesajde foxu » Lun Apr 19, 2004 10:40 am

ma din cate stiu eu fiecare au scos cate un album solo(ca s-au ajutat intre ei asta e partea doua)eu nu cred ca albumul condoleante ar fi continuarea lui sindronul T
gli incontri,gli scontri,lo scambio di opinioni,
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
foxu
Junior Member

Mesajde Drkev » Lun Apr 19, 2004 10:49 am

nu....nu ai inteles...
Or sa mai scoata albume solo...?
Drkev
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Lun Apr 19, 2004 3:57 pm

Drkev scrie:Or sa mai scoata albume solo...?

..'om trai si 'om vedea [zise orbu']
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Daca pozele'ar vorbi la .. protv

Mesajde adalexandru » Vin Apr 23, 2004 6:31 pm

au bagat melodia pe fundalu unui reportaj la stiri .. despre cei care locuiesc in ghetou .. inconfundabila .. eram cu cashtile pe cap shi tot am auzit'o .. nuj cum pm :D
adalexandru
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Vin Apr 23, 2004 9:57 pm

Un album....asa cum rar o sa mai intalnim...marfa face totzi banii,cat despre faza cu uzzi...daca el isi baga poola-n tine,atunci si eu in el,tu sari cu gura sa ma opresti?ok e super! hahah
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Mesajde yummy » Sâm Apr 24, 2004 2:57 pm

imi place comparatia cu eminescu..ce mai k eu de fiecare data cand vb de eminescu ma gandesc la parazitii...si io care credeam ca-s dusa...ar trebui sa-io faca lu' ombladon statuie.....sa stie toata lumea ....stitti am observat ca cei caare nu au ascultat niciodata parazitii si hip-hop in general...si ma refer la pers mai in varsta..de ex parintii nostrii...au tendinta sa-i catalogheze..bagabonti,drogati..fara sa se gandeasca un pic ca oamenii astia chiar zic ceva...cred k alb lu' ombladon ar terbui sa fie matarial didactic..cel putin unele mel(alea fara injuraturi k sa nu se zica apoi ca bagabontii te-invata sa-njuri)
yummy
Junior Member

Mesajde IRONy » Sâm Apr 24, 2004 6:34 pm

Ascult albumul in fiecare zi si de fiecare data ma minunez cat de jenibil e Uzzi.Suna ca de obicei a obsedat sexual cu iq mai mic decat nr pantof. Singura bila neagra in tot albumul. Tataee ar fi fost mai interesant, sunt sigur.
IRONy
Junior Member

Mesajde Dorinescu » Sâm Apr 24, 2004 10:31 pm

si eu ascult albumul zi de zi.....iar Uzzi...are voce atat...am observat ca are numa injuraturi in texte....probabil asa i-o fi dat ombladon partitura...ca sa spun asa....poate ca textu melodiei era deja facuta....el doar a luat o bucatica ...si a cantat-o....who knows?
oricum piesa e bestiala...ca tot albumu de altfel...
Dorinescu
Junior Member

Mesajde usualflow » Mie Mai 26, 2004 3:41 pm

"Copii la genul hip-hop se imbraca, dar asculta manele, nu poarta nimic in cap decat sepci-prostia s-o acopere"...

Si exact astia ii cumpara cd-urile lu' Ion... :D
usualflow
Junior Member

Mesajde ElMundo » Dum Iun 06, 2004 4:14 pm

Ombladon e tare de tot, versuri, rime si timbru vocal. Albumul lui este la ora actuala cel mai tare pe piata pe genul hip-hop si cred ca o sa mai auzim multe de el. Nu se compara cu album Cheloo pe care l-am ascultat de putine ori, drep urmare inseamna ca nu a prezentat interes...in schimb Ombladon imi face placere tot timpul sa-l ascult.
Un lucru bun este ca albumul este accesibil tuturor ascultatorilor de muzica, deci se preteaza pe gustul tuturor...chiar si celor "underground"....
In the middle of everlasting darkness...
ElMundo
Junior Member

Mesajde Dorinescu » Dum Iun 06, 2004 10:26 pm

si albumu lu cheloo nu il asculti ? normal....asta a lu ombladon e mai nou...pana invetzi toate textele si rimele din el...o sa iti placa...bagami-as pula in mentalitatea de turma...cum suna ? asa e nu ? ElMundo de cat timp te-ai lasat de menele ? ai dat si tuh acum de muzica buna...si ai inceput sa faci comparatii...vad ca nu esti fan parazitii...esti fan ombladon....pacat ca nu stii ce inseamna parazitii...mai ai de recuperat pustiu...ia frumos toate albumele..asculta-le...vezi ce vor sa zica...si dupa aia....mai da-ti cu parerea...untill then .... pisha`te pe priza....fa`ti analizele...
Dorinescu
Junior Member

Mesajde Drkev » Lun Iun 07, 2004 1:08 am

BV Dorinescu! si as putea sa adaug Urca-te pe usa sa te bat in cuie/imi place k porti gat incat...
Drkev
Junior Member

Mesajde LoveVerde » Lun Iun 07, 2004 12:34 pm

"Copii la genul hip-hop se imbraca, dar asculta manele, nu poarta nimic in cap decat sepci-prostia s-o acopere"...
Si exact astia ii cumpara cd-urile lu' Ion...

si care e problema ? nu sunt albume destule pt toata lumea ? e bine daca cumpara albumu si nu il trag de pe net :O
LoveVerde

Mesajde Drkev » Lun Iun 07, 2004 1:18 pm

Esti tu sigur ca manelarii in loc sa-l cumpere pe adrian, guta si o punga de seminte... cumpara Ombladon?...ma indoiesc
Drkev
Junior Member

Mesajde ElMundo » Lun Iun 07, 2004 2:45 pm

si albumu lu cheloo nu il asculti ? normal....asta a lu ombladon e mai nou...pana invetzi toate textele si rimele din el...o sa iti placa...bagami-as pula in mentalitatea de turma...cum suna ? asa e nu ? ElMundo de cat timp te-ai lasat de menele ? ai dat si tuh acum de muzica buna...si ai inceput sa faci comparatii...vad ca nu esti fan parazitii...esti fan ombladon....pacat ca nu stii ce inseamna parazitii...mai ai de recuperat pustiu...ia frumos toate albumele..asculta-le...vezi ce vor sa zica...si dupa aia....mai da-ti cu parerea...untill then .... pisha`te pe priza....fa`ti analizele...
Cine a pomenit ca nu asculta parazitii sau ca nu imi place cheloo? Mai citeste o data! Am facut strict comparatia intre albumul lui Cheloo si Ombladon, ca solo, nu ca grup. Iarasi nu mai iti da cu parerea despre ce ascult eu, pt ca nu stii nimic... Pentru cunostinta ta, iti zic totusi ca am ascultat toate albumele Parazitii.
Am impresia ca te dai mare smecher si te crezi un hiphoper adevarat, fara macar a cunoaste situatia.... Pun pariu ca ai trecut de la mafia la parazitii si esti inca in extazul noii descoperiri, deci nu suporti comparatia intre membrii trupei cand pentru tine inseamna unul si aceeasi persoana, formand un tot unitar sub numele de Parazitii :rulz: .
Eu zic mai bine sa inveti sa faci diferenta intre 2 persoane.

Cam atat am avut de zis deocamdata, I'm out!
In the middle of everlasting darkness...
ElMundo
Junior Member

Mesajde ama » Lun Iun 07, 2004 4:33 pm

Aa, si apropo de manele....da, eu macar recunosc ca mai ascult manele cand trebuie

Cheloo dixit: "O arzi in halul asta? Esti o victima indoctrinata..." ;f
ama
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Parazitzii