Concertul

Forumul asociat fanclubului Iris

Cronici de concerte

Mesajde alina » Sâm Mai 18, 2002 6:31 pm

Am schimbat denumirea threadului pt ca am obs ca lumea nu prea se inghesuie sa-si aminteasca momentele frumoase petrecute alaturi de cei ce ne-au dat nume:IRIS

Fiecare dintre noi are un concert IRIS care i-a placut cel mai mult la care s-a simtit cel mai bine!Hai compuneti!
Me first:
Data:21.01.2001
Iris revenea dupa prea mult timp in pub aveam emotii sincer nu cream ca vor fi bine primiti dar totul a fost super fain :incepand de la pretul biletului care a fost de 20000 de mii de lei(un bilet la IRIS in general este de 150.000 in Cluj) ,la publicul care a fost extra (numai iubitori de rock) pana la prestatia IRIShilor care a fost una putin zis de zile mari se vedea f clar ca le facea placere sa ne cante mai bine spus sa ne incante urechea.!Dupa terminareaa celor n bissuri lumea nu-i lasa sa plece de pe scena se facuse un adevarat cordon uman ne-au mai cantat ceva si intr-un final a trebuit sa-i lasam sa plece ca doar aveau concert a doua zi tot in Cluj.Cei patru lorzi isi facusera din nou treaba au stralucit in toata frumusetea florii de IRIS.Niciodata nu l-am vazut zambit mai tare pe Cristi era ca un copil mic care in sfarsit facuse ceva bun stim cu totii senzatia!De la acel concert m-am ales cu un autograf de la Nelu,o chiufuleala de par de la Cristi si binenteles cel mai important o amintire pe care greu o va putea sterge timpul.
Logic nici primul concert nu se uita niciodata desi a trecut ceva timp de atunci.Pe atunci nu ascultam deloc rock m-a batut la cap o colega si am mers si eu la concert.Cele 2 ore cat a tzinut concertul am stat in picioare cu gura deschisa si din gand in gand mai trageam cate un Woah!Concertul asta mi-a schimbat optiunea muzicala dar si intr-un fel modu de a privi lucrurile! Thanx IRIS!
addio pirata!
alina
Junior Member

Re: Concertul

Mesajde DEATHANGEL » Dum Mai 19, 2002 10:49 am

Cel mai frumos ramane cel de 20 de ani , insa raman la ideea ca cel mai cel a fost tot cel din turneul DIGITAL ATHENAEUM de la Cluj...din mai multe motive...:cool: ;P
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days

I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
DEATHANGEL
Junior Member

Re: Re: Concertul

Mesajde alina » Dum Mai 19, 2002 9:12 pm

Initial trimis de DEATHANGEL
Cel mai frumos ramane cel de 20 de ani , insa raman la ideea ca cel mai cel a fost tot cel din turneul DIGITAL ATHENAEUM de la Cluj...din mai multe motive...:cool: ;P

a fost fain si ala exceptand frigul!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde alina » Sâm Iun 01, 2002 9:21 pm

Concertul din Disel a fost ok desi ca deobicei atmosfera din Disel e putin cam agasanta pt un rocker care abia asteapta sa-si dezmierde pletele pe sunetul melodios al chitarii lu Valter.De data
ne-am ridicat in picioare fara ca sa primim injuraturile sau atentionariile de rigoare cum seintampla deobicei in cluburile clujene.
In deschidere au cantat Liquid trupa lui Costi Camaraseanu cel care a infintat Compact Cluj simpatic mosu in rest trupa nu prea m-a impresionat cu nimik :versuri cam slabutze si soundul specific trupelor de rock cu tente pop.
Prezentarea IRIShilor a fost facuta de Mihai Dobrovolski(?) :'LOTUL NATIONAL DE ROCK:IRIS'.

Prestatia IRIShilor a fost ca deobicei in orasu de pe Somes de zile mari s-a cantat mult si frumos.O seara mare facuta de IRIShi publicu a fost super ok in the end snobii au lipsit thanx god.
Inchei acesta mini cronica cu incheierea cu care v-ati obisnuit : Merci IRIS !
addio pirata!
alina
Junior Member

iris...hmmmmm

Mesajde saylor venus » Dum Iun 16, 2002 2:33 pm

uitati parerea mea despre iris:este o formatie cam.....expirata...nu-mi prea lac,sincer......solistul ar trebui sa-si faca o operatie estetica!parerea mea....dar gusturile nu se discuta,nu?aaa....si eu una n'as merge la un concert iris nici sa ma impuste cineva!!!
saylor venus

Re: iris...hmmmmm

Mesajde alina » Dum Iun 16, 2002 9:22 pm

Initial trimis de saylor venus
uitati parerea mea despre iris:este o formatie cam.....expirata...nu-mi prea lac,sincer......solistul ar trebui sa-si faca o operatie estetica!parerea mea....dar gusturile nu se discuta,nu?aaa....si eu una n'as merge la un concert iris nici sa ma impuste cineva!!!

in mod normal pt un astfel de mesaj (offtopic+forum care ap. strict faniilor) ai merita un ban sau cel putzin un avertisment da ca sa-ti arat superioritatea noastra de fani IRIS ce suntem te lasam in pace sa-ti traiesti in continuare mediocritatea.

iar in legatura cu aspectul fizic al domnului Cristian Minculescu ( din pct meu de vedere e super ok ) nu asta e relevant pt ceea ce face el adica muzica ,arta dar ce ma mir asta impresioneaza acum 'O tona de gel, haine lucioase si-apretate
Te fac din cacat bici peste noapte.'(VDV)
addio pirata!
alina
Junior Member

Re: iris...hmmmmm

Mesajde LMG » Mar Iun 18, 2002 10:53 pm

Initial trimis de saylor venus

s-ar putea spune multe....but then again...esti "saylor venus"...

Din punctul meu de vedere,primul concert Iris la care am fost va ramane cel mai aproape de sufletul meu...mi s-a intamplat cam acelasi lucru care i s-a intamplat Alinei...da' si concertul Iris Athenaeum, de la Arenele Romane a fost bestial...nu pot decat sa-mi urez "la cat mai multe!!!"
"I trust I make myself obscure"
LMG
Junior Member

Înapoi la Iris