[FanClub] - Clan de Quake & CS & FIFA & NFS
Re: The klan
[quote]Initial trimis de xkran
[B]Momentan avem membrii la q2,q3,nfs si eventual fifa. Sa itzi zic cam din ce am intzeles io cum sta treaba:
Sopra: q2
Mr.Gaia: q3
Unchiu: q2,q3
Shade: q2,q3
r00t: q2,q3,nfs,fifa
tzucu: q3,nfs,fifa
Asta pt. inceput ...
Vrem sa facem un site mishto ... se ocupa Sopra ... si sa strangem membrii ...
Evident ca lipseshte aici un sport extrem ... ;f Counter-Strike. Poate convingem pe D7 sa ia numele si ii bagam in site ... au si ei avantaje (site, forum, daca ii intreaba cineva de quake ... nu le mai poate nimeni comenta "da clanu vostru quake nu shtie ?" ... si noi la fel ... ne-ntreaba cineva de cs .... -> aratam catre ei).
Daca nu ... facem noi unu .. ca ... well ... cred ca avem cu cine ..
:S
Iti dau io pe unu la Porsche de va rupe tot clanu in doua (fara nici un fel de gluma)
[B]Momentan avem membrii la q2,q3,nfs si eventual fifa. Sa itzi zic cam din ce am intzeles io cum sta treaba:
Sopra: q2
Mr.Gaia: q3
Unchiu: q2,q3
Shade: q2,q3
r00t: q2,q3,nfs,fifa
tzucu: q3,nfs,fifa
Asta pt. inceput ...
Vrem sa facem un site mishto ... se ocupa Sopra ... si sa strangem membrii ...
Evident ca lipseshte aici un sport extrem ... ;f Counter-Strike. Poate convingem pe D7 sa ia numele si ii bagam in site ... au si ei avantaje (site, forum, daca ii intreaba cineva de quake ... nu le mai poate nimeni comenta "da clanu vostru quake nu shtie ?" ... si noi la fel ... ne-ntreaba cineva de cs .... -> aratam catre ei).
Daca nu ... facem noi unu .. ca ... well ... cred ca avem cu cine ..

Iti dau io pe unu la Porsche de va rupe tot clanu in doua (fara nici un fel de gluma)
-
2PAC - Junior Member
va zapaceste la Porsche
Daca vreti unu' la porsche trimiteti-mi un raspuns(va asigur ca nu-l bate nimeni)
-
2PAC - Junior Member
Re: salutare
Initial trimis de Dorinn
sopra ce mai faci ma?
urata faza cu inregistratul pe site
sper ca dupa umilinta de-aseara te lasi de cs si revii la
treburi serioase (quake 2)
hai ca acolo ma bati macar pe mine (si poti si aici sa-ti
omori colegii cu grenada))
acum pe bune : hai sa mai jucam ca m-am plictisit si poate
jucam la unguri sau unde ziceati voi
pa si bafta la cs daca nu-ti vine mintea la cap
Buey .... care umilintza mah ? .... ce te aberezi zanza ?
A fost un meci super .... shi io zic ca la o reeditare ii face varza pe super-d7 ... cel putin pe dust fanclub au fost superiori clar la strategie ... Cred ca singura chestie care i-a impiedicat sa cashtige e experienta in jocurile impreuna ... in rest .. io la dau 10.
Pe nuke ai vazut shi tu ce fantezii au jucat d7 la tero ... altfel era echilibrat scoru. Normal, cand au fost tero nu mai avea sens sa joace ca nu mai puteau recupera ...
Pe general insa ... io zic ca fanclub a tzinut capu sus ... shi au facut un spectacol mishto ...
-
RooT - Mesaje: 1029
Re: Re: salutare
r00t cu toate ca am zis ca nu mai vorbesc cu tine :
- pe dust a jucat foarte bine fc-ul (de fapt ambele echipe au
fost varza in aparare), parerea mea care a fost si a celor cu care
ma uitam la meci de la mine este ca o anumita persoana de la
fc (nu sopra) a cam uitat sa stea unde trebuie si ....
- pe nuke toata stima si mandria pentru ambele echipe, mai ales
pentru d7 care a facut supppppppeeeer faza cu mersul pe acoperis (vezi ca e demoul la mine), dar fc-ul a fost cam nepregatit pe asta
- revansa de-abia o astept (am inceput sa vand deja bilete)
acuma in cunostinta de cauza alta va fi situatia, dar poate ca d7
va baga iar o harta SF (cel putin pt mine), dar oricum am incredere ca va fi un meci strans
ps: uita-te la mine ca am niste demouri cu sopra de aseara in care prind super meserias o grenada: credeam a sopra a pus pasa cand colo...
al vostru:zanza
))
- pe dust a jucat foarte bine fc-ul (de fapt ambele echipe au
fost varza in aparare), parerea mea care a fost si a celor cu care
ma uitam la meci de la mine este ca o anumita persoana de la
fc (nu sopra) a cam uitat sa stea unde trebuie si ....
- pe nuke toata stima si mandria pentru ambele echipe, mai ales
pentru d7 care a facut supppppppeeeer faza cu mersul pe acoperis (vezi ca e demoul la mine), dar fc-ul a fost cam nepregatit pe asta
- revansa de-abia o astept (am inceput sa vand deja bilete)
acuma in cunostinta de cauza alta va fi situatia, dar poate ca d7
va baga iar o harta SF (cel putin pt mine), dar oricum am incredere ca va fi un meci strans
ps: uita-te la mine ca am niste demouri cu sopra de aseara in care prind super meserias o grenada: credeam a sopra a pus pasa cand colo...
al vostru:zanza

-
dorinn - Junior Member
Intru si eu, pt. Quake 2, Fifa 2002, Heroes, si, eventual, Starcraft.
Cand ne adunam toti ca sa jucam?
Trebuie sa avem jocurile pe hard ca sa putem juca?
Cand ne adunam toti ca sa jucam?
Trebuie sa avem jocurile pe hard ca sa putem juca?
Float Like A Butterfly Sting Like A Bee
Your hand can't hit What ur eyes can't See
Now u see me And now u don't
You think u will But I know u won't
Your hand can't hit What ur eyes can't See
Now u see me And now u don't
You think u will But I know u won't
-
Einstein - Junior Member
pai acum nu cred ca vrei sa intrii in echipa de CS, pentru ca asta nu am sa permit ;b (la ce valoare ai, nici rezerva nu meriti
)
Da la quake, putem sa o punem de un team.

- Sopra Tutt1
- Junior Member
la cs nu cred ca m-ai vazut vreodata si intr-adevar n-am valoare,
dar vreau sa ma antrenez si infiintez un clan nou:
DaS Dinamo All Stars
te intereseaza?
daca ai vorbit serios de temul la quake joc oricand (de preferabil
dupa ceva zile de antrenament)
dar vreau sa ma antrenez si infiintez un clan nou:
DaS Dinamo All Stars
te intereseaza?
daca ai vorbit serios de temul la quake joc oricand (de preferabil
dupa ceva zile de antrenament)
Initial trimis de Sopra Tutt1
pai acum nu cred ca vrei sa intrii in echipa de CS, pentru ca asta nu am sa permit ;b (la ce valoare ai, nici rezerva nu meriti)
-
dorinn - Junior Member
si cam ce membrii vrei sa iei in clanul ala? pentru ca sunt destul de putini dinamovisti in camin, pe langa noi 2.
Da, la quake o sa intrii, dar stai sa faca Burghy siteul si sa dam ceva provocari... ca pana atunci nu avem adversari
Da, la quake o sa intrii, dar stai sa faca Burghy siteul si sa dam ceva provocari... ca pana atunci nu avem adversari

- Sopra Tutt1
- Junior Member
ii mucim pe toti si la q2 si la cs
eu mai stiu 2 dinamovisti : ilici si dip_pn3tretion
sper sa mai fie cativa
eu mai stiu 2 dinamovisti : ilici si dip_pn3tretion
sper sa mai fie cativa
Initial trimis de Sopra Tutt1
si cam ce membrii vrei sa iei in clanul ala? pentru ca sunt destul de putini dinamovisti in camin, pe langa noi 2.
Da, la quake o sa intrii, dar stai sa faca Burghy siteul si sa dam ceva provocari... ca pana atunci nu avem adversari![]()
-
dorinn - Junior Member
nu vad de ce incurci fotbalul cu jocurile? eu nu il mai shtiu decat pe Palade... care... rupeeeeeeeeeeeeeeee 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de buly_cck
bah darkiller
tu eji prost rau mah ...
ce pula mea vb tu aiurea?!
parca nu puteai sa-ti dai seama ca atunci cand am scris m-am gragit shi am uitat " ce "-ul
shi ce inseamna "celelte" pana la urma?
bai fraiere dispari de pe games, n-ai intels inca? N-ai citit regulamentul ca n-ai voie sa aduci injurii moderatorilor...
Sopra propun banarea acestui parazit.
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Da-te dreaqu !!!
Initial trimis de buly_cck
bah darkiller
tu eji prost rau mah ...
ce pula mea vb tu aiurea?!
parca nu puteai sa-ti dai seama ca atunci cand am scris m-am gragit shi am uitat " ce "-ul
shi ce inseamna "celelte" pana la urma?
Pacat ca am shters mesaju' pe care l-ai scris bai "cck"-tule ca il puneam din nou aici sa-ti demonstrez cat de "anal"fabet eshti !!!
Shi in plus vad ca eshti perseverent: vad ca "eji prost rau" - vezi ce-ai scris mai sus!! Sfat: nu te mai "gragi" asha de repede !!!
Asta e al doilea avertisment, ai grija ca la al treilea eshti banat!!!
P.S.: Shi "celelte" inseamna "celelalte"

zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
1 alica cs
2 bizare cs
3 ??? cs
4 Burghy cs, quake2, quake3
5 Ghalad sc
6 Ghe cs
7 Gica FF cs
8 JJ cs, sc
9 Korpse cs
10 Scutierul heroes
11 Silver cs
12 Sopra cs, sc, quake2
13 Tzucu quake3, fifa, nfs
14 r00t cs, quake2, quake3, fifa, nfs
15 JaJa cs
16 Tarzanica cs, heroes
17 Cifs quake2, heroes
18 X3 quake2, quake3, heroes
19 Kshu quake3
20 Zanza quake2, quake3, cs
21 Sebi cs
22 Flocu quake2, quake3
23 Mrga1a quake2, quake3
24 DarKKiller cs, quake2, quake3
25 nick(xena) sc
posibili:
1. stef fifa
2....
In curand o sa avem si site, cu poze pentru fiecare membru (speram) si dupa aceea depinde de voi daca doriti sa faceti demouri si sa mi le dati sau sa le uploadati undeva si sa ma anuntati, ca sa pun link-uri.
va anuntz cand e gata siteul.
2 bizare cs
3 ??? cs
4 Burghy cs, quake2, quake3
5 Ghalad sc
6 Ghe cs
7 Gica FF cs
8 JJ cs, sc
9 Korpse cs
10 Scutierul heroes
11 Silver cs
12 Sopra cs, sc, quake2
13 Tzucu quake3, fifa, nfs
14 r00t cs, quake2, quake3, fifa, nfs
15 JaJa cs
16 Tarzanica cs, heroes
17 Cifs quake2, heroes
18 X3 quake2, quake3, heroes
19 Kshu quake3
20 Zanza quake2, quake3, cs
21 Sebi cs
22 Flocu quake2, quake3
23 Mrga1a quake2, quake3
24 DarKKiller cs, quake2, quake3
25 nick(xena) sc
posibili:
1. stef fifa
2....
In curand o sa avem si site, cu poze pentru fiecare membru (speram) si dupa aceea depinde de voi daca doriti sa faceti demouri si sa mi le dati sau sa le uploadati undeva si sa ma anuntati, ca sa pun link-uri.
va anuntz cand e gata siteul.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Sopra, daca se uita cineva la pagina de CS zice ca suntem super echipa lu peste... Ce-s cu jucatorii astia pe care iai pus in echipa la CS ? Ce sa fac cu ei ? eu am deja echipa formata pentru PGL ! Vreau sa-l mai iau pe Diles, da nu in PGL, ca acolo nu am cum sa-l inscriu , o sa joace pe clanbase .
Ati bagat si voi din top jucatori la CS-u ala de m-am speriat cand m-am uitat pe pagina
Cred ca cea mai buna solutie e sa mai fac o echipa secundara (cum are DkH ) si sa ne antrenam intre noi ! Nu? cred ca ar fi o idee buna.
P .S . Si mai hai si tu sa joci CS cu echipa, poate daca esti bun, te acceptam si pe tine
Ati bagat si voi din top jucatori la CS-u ala de m-am speriat cand m-am uitat pe pagina

P .S . Si mai hai si tu sa joci CS cu echipa, poate daca esti bun, te acceptam si pe tine

The Emperor-God of CS ( originaly it was of Dune , but I reconsidered
)

- Bizzare
- Junior Member
Shade treci la tabla !!! Asta e dupa tine un site pentru cel mai bengos clan din Romania ? Ia te rog sa iei atitudine si cand intru pe site data viitoare sa straluceasca !!
)
Darkkiller , hai sa jucam un 1vs1 pe dust si pe urma o sa te punem sa faci sucursala FanCLub la tine acolo ! Asta daca esti considerat "worthy"
) Glumesc, plus ca sunt astazi sunt intr-o stare cam ca Dark Knightu ala al tau din topic 

Darkkiller , hai sa jucam un 1vs1 pe dust si pe urma o sa te punem sa faci sucursala FanCLub la tine acolo ! Asta daca esti considerat "worthy"

)

- Bizzare
- Junior Member
CS - watch your back !!!!
Initial trimis de Bizzare
Shade treci la tabla !!! Asta e dupa tine un site pentru cel mai bengos clan din Romania ? Ia te rog sa iei atitudine si cand intru pe site data viitoare sa straluceasca !!)
Darkkiller , hai sa jucam un 1vs1 pe dust si pe urma o sa te punem sa faci sucursala FanCLub la tine acolo ! Asta daca esti considerat "worthy") Glumesc, plus ca sunt astazi sunt intr-o stare cam ca Dark Knightu ala al tau din topic
![]()
:hehe:

Ai un server facut de tine (1 vs. 1)?
Sa vedem ce ping am ... Daca nu merge bine trebuie sa ma duc la o sala shi jucam dupa ora 10 pm (sa-mi spui ip-ul serverului) !!!
zbing zboing zobing
-
Hehe , pai ia vezi ce ping ai pe games.totalnet.ro:28015 sau pe games2.totalnet.ro:28015 , games3.totalnet.ro:28015 , games5.totalnet.ro:28015 ! Joaca putin acolo si vezi daca ai ping bun !
)

- Bizzare
- Junior Member
Nu pot sa fac server pe internet , ca sunt in camin, si avem tot caminu IP comun pe net (+firewall) !! dar pe serveru pe care am zis rar gasesti pe cineva !! sigur ai dat cu :28015 ? Se scrie complet ! "connect games.totalnet.ro:28015" !! E server de clanwars, deci in mod normal nu ar trebiu sa fie nimeni pe acolo, dacat daca se bat 2 clanuri.
)

- Bizzare
- Junior Member
????
Nu pot sa fac server pe internet , ca sunt in camin, si avem tot caminu IP comun pe net (+firewall) !! dar pe serveru pe care am zis rar gasesti pe cineva !! sigur ai dat cu :28015 ? Se scrie complet ! "connect games.totalnet.ro:28015" !! E server de clanwars, deci in mod normal nu ar trebiu sa fie nimeni pe acolo, dacat daca se bat 2 clanuri.
Hai ca mai incerc acu' !!
zbing zboing zobing
-
My mistake !!!
Da am incercat shi merje bine !!!!
Am ping de 40 pana la 90

zbing zboing zobing
-