StarCraft
show me the money : ptr. bani
black sheep wall :harta completa
operation cwal :mai repede
etc. dar aceste parole se aplica inn single player , in multiplayer habar nu am . exista?
Initial trimis de B-O-B-O
Nu fi rau darkillerca poate omu nu poate castiga altfel, ca si mie mi s-a intamplat cand am jcuat 5 ore la un nivel si la urma mi-am dat seama ca am jucat degeaba si o trebuit sa iau de la inceput...asa ca am bagat codu' de nervi
![]()
Initial trimis de DarKKiller
Bine,sa admitem ca in cazuri extrem poate ash fi tentat sa folosesc shi eu cheaturi (sau poate ca nici atunci "nu" shiar fi spus cuvantul), dar sa joci un joc de la inceput la coada cu cheaturi (ma scuzatzi dar e cea mai mare "cretineala" care se poate face)!!!!
mai daca altfel nu se poate, n-ai ce face:D
Asta asa e, dar gandestete ca cei care au facut jocu' l-au facut in asa fel incat sa existe cel putin o posibilitate sa-l joci fara cheaturi!!!![]()
SAu poate nu![]()
Sa-ti dau un exmplu cand jucam Fallout Tactics am ajuns la un nivel inc are nu puteam sa trec ca sse deschidea o poarta. Si ce-i care au facut jocu o recunoscut ca au gresit si ca o sa scoate patch, dar normal cxa in cateva zile/saptamani asa ca eu n-am avut incotro si am folosit cheat![]()
Asta este o exceptie, nu se intampla des la jocuri, in general !!!
"Exceptia intareste regula"
Tin sa te anunt ca mi s-a intamplat asa si la Silver, C&C, DarkStone, etc.![]()
La C&C in ce joc? Red alert 1, 2 , Tiberian Sun, FireStorm, Yuri's Revenge, Renegade, care dintre ele (celelalte nu le-am jucat)?
Nu mai tin minte, ca era foarte de mult dar stiu ca nu se putea trece un nivel din cauza unei greseli de progrmare, adika bateam tot si stateam ca fraieru' si nu se intampla nimik...
Curios, ca eu le-am jucat pe toate (C&C)shi nu am patit asa ceva !!!???? Vezi poate iti aduci aminte
hehehe !!!!
Pai nu mai stiu exact...dar poate depinde si de versiune si rip....
Initial trimis de 2PAC
Intrati pe DLH.net si o sa gasiti tot ce va intereseaza in domeniu de cheats
Initial trimis de djdiu
aici puteti scrie o groaza de parole ca vrajitoarele ale` de la tv care isi impartasesc cunostintele sau ca la baibaie hawaii
StarCraft
show me the money : ptr. bani
black sheep wall :harta completa
operation cwal :mai repede
etc. dar aceste parole se aplica inn single player , in multiplayer habar nu am . exista?
Initial trimis de 2PAC
Intrati pe DLH.net si o sa gasiti tot ce va intereseaza in domeniu de cheats
Cel putzin pe mine nu ma intereaseaza !!!!
Asha ca pt. mine asta e un subiect inchis !!!! (la figurat BOBO,)
Initial trimis de 2PAC
Nu era pt tine bai nene
Shtiam ma, de aia am zis ca e un subiect inchis din punctul meu de vedere!!!
Initial trimis de 2PAC
Adicah vrei sa zici ca nu ai bagat si tu un chets de cand te-ai apucat de jucat
DAAAAAAAAAAAAAAA, nu am folosit niciodata!!! :hehe: Parerea mea o gaseshti mai sus !!!! :hehe:
Initial trimis de 2PAC
Ba da ce minciuni mai zici nu exista nimeni care sa nu fi pus o parola in viata lui de jucator
What ???????!!! Man, daca tu foloseshti cheaturi asta nu inseamna ca toata lumea folosheste cheaturi, shi inseamna ca nu cunoshti gameri adevaratzi (like me) !!!
Shi nu mai afirma ceva de genu asta ever again daca vrei sa nu primeshti avertismente !!!!!
SAu poate nu![]()
Sa-ti dau un exmplu cand jucam Fallout Tactics am ajuns la un nivel inc are nu puteam sa trec ca sse deschidea o poarta. Si ce-i care au facut jocu o recunoscut ca au gresit si ca o sa scoate patch, dar normal cxa in cateva zile/saptamani asa ca eu n-am avut incotro si am folosit cheat![]()
Initial trimis de |Dark- Assasin|
Deci,pt cituri cool,visit: http://www.dlh.net
Pt giucatorii de Counter-Strike,care vor sa gioace cu cituri(da'nu pe net ca va luatzi ban),visit: http://www.german-cheaters.com sau.gr
Lola,najpa e ca e-n Germana...(totul).
Sugestii pt citori:
Mah,cu cituri nu rezolvatzi nimic.Adevaratzii jucatoii,sunt aia care nu joaca cu cituri.Si,poate mai stii?Se inventeaza Citers PGL pt toate jocurile.Si vezi acolo moduri si chestii,trestii...
[B] Do not use Cheats !!! [/B]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator