(ce-i lutzescu' asta? e de rau?)
e fuarte de rau
(ce-i lutzescu' asta? e de rau?)

tarja a declarat, shi barbatzelul ei de asemeni, k s-ar intoarce la nightwish daca i s-ar cere... din partea ei, calea spre refacerea trupei e deschisa, numai shi numai tuomas este de vina (da, shtiu k suna telenovelistic dar asha e
)
, nu cred k vor gasi alta solista cu o voce la fel de buna k a ei.. (si arata si bine pe deasupra)..ma rog.. you never know..
dar... in primul rand, liv kristine nu are o voce la fel de frumoasa k tarja. tarja are o voce mult mai puternica, mai plina de fortza, mai ampla... in al doilea rand, liv kristine e mai in varsta decat tarja, mi se pare, shi e in formatzie cu sotzul ei... are shi copil... nu cred k ar parasi genul de formatzie-familie pentru altceva, in acest moment.
sunt absolut sigura k nu au cu cine s-o inlocuiasca pe tarja. solistele de valoare, mentzionate de tine, au proiectele lor. solistele necunoscute probabil sunt undeva departe de tarja din punct de vedere al calitatzilor vocale. daca o sa aduca pe altcineva, sunt shanse macsime sa fie o mare varza. daca tuomas mai are putzina minte, o aduce pe tarja inapoi. sau ramane la vocal cu marco :p

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator