Marti seara in BackStage va avea loc un concert organizat de ProFm cu Vita de Vie transmis in direct la radio.
A inceput o campanie prin care, timp de o saptamana in fiecare seara in BackStage se tin concerte. Parca parca as fi auzit si vreun zvon ca e unplugged:eek:
Concert in direct la ProFm!
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Concert in direct la ProFm!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Site-ul e cazut de cand cu propaganda si acum se implinesc doi ani de atunci!
Dar se poate asculta de pe internet, cu windos media player, eu am ascultat si se aude chiar bine, au mai ascultat si atlii chiar de aici si s-a auzit bine.
Az a fost Iris si a fost atat de misto incat cu greu o sa reusesc sa ma abtin maine sa nu merg in backstage.

Dar se poate asculta de pe internet, cu windos media player, eu am ascultat si se aude chiar bine, au mai ascultat si atlii chiar de aici si s-a auzit bine.
Az a fost Iris si a fost atat de misto incat cu greu o sa reusesc sa ma abtin maine sa nu merg in backstage.
-
Initial trimis de Aliosha
Eu am incercat sa ascult cu media player si se intrerupea din 2 in 2 minute... si nu e de la conectia mea. Oricum ce trupe canta zilele viitoare?
Okay, deci concertul incepe la ora 20.00, sigur, si e transmis in direct de ProFM. Din pacate, se pare ca NU e unplugged, ci un concert normal.
- cristane
- Junior Member
Seara minunata ieri in BackStage
Sper ca ati ascultat la radio, dar in BackStage a fost extraordinar aseara.
Absolut extraordinar. Atata lume la concert cu VDV nu am mai vazut de la Iasi! Sa fi fost intrarea libera? sa fi fost cele trei piese unplugged? sa sa fi fost profm-ul cel care a adus multimea de oameni. Oricare ar fi fost dintre astea, as vrea sa se intample mai des. Oricum, cert e ca oamenii au venit sa asculte Vita de Vie, asta se vedea dupa expresiile fetelor, dupa versurile care aveau un mare ecou in randul publicului, dupa aplauzele interminabile, dupa zambetele care erau pe fete.
Piesele unplugged din pacate le-am prind numai la Radio si dupa ce am vazut ce serie de concerte a fost in OnX, ma gandesc, oare n-ar fi interesant sa vedem si noi astia care eram mai prichindei prin '99, sau care din cine stie ce motive nu au ajuns la LuckyNights Tour, un unplugged serios?
Absolut extraordinar. Atata lume la concert cu VDV nu am mai vazut de la Iasi! Sa fi fost intrarea libera? sa fi fost cele trei piese unplugged? sa sa fi fost profm-ul cel care a adus multimea de oameni. Oricare ar fi fost dintre astea, as vrea sa se intample mai des. Oricum, cert e ca oamenii au venit sa asculte Vita de Vie, asta se vedea dupa expresiile fetelor, dupa versurile care aveau un mare ecou in randul publicului, dupa aplauzele interminabile, dupa zambetele care erau pe fete.
Piesele unplugged din pacate le-am prind numai la Radio si dupa ce am vazut ce serie de concerte a fost in OnX, ma gandesc, oare n-ar fi interesant sa vedem si noi astia care eram mai prichindei prin '99, sau care din cine stie ce motive nu au ajuns la LuckyNights Tour, un unplugged serios?
-
Re: Seara minunata ieri in BackStage
Si eu am fost pe faza cu radioul... si a fost super. Sonorizarea k lumea, atmosfera parea a fi la fel, trupa - ca de obicei - in forma de zile mari.
Si chiar daca nu au fost decit 3 piese unplugged, trebuie laudata initiativa ProFM, speram sa mai auzim cit mai multe concerte de acest fel.
Si inca ceva - dupa "Cad", Adrian a spus: "Piesa asta o dedicam memoriei celui care a fost Layne Staley". Treaba asta m-a impresionat profund.........
Si chiar daca nu au fost decit 3 piese unplugged, trebuie laudata initiativa ProFM, speram sa mai auzim cit mai multe concerte de acest fel.
Si inca ceva - dupa "Cad", Adrian a spus: "Piesa asta o dedicam memoriei celui care a fost Layne Staley". Treaba asta m-a impresionat profund.........
- cristane
- Junior Member
Am reusit sa pun o mica parte din concert pe site la http://www.vitadevie.go.ro la sectiunea fan stuff, l-am impartit in doua piese: Liber si Ce conteaza .
S-ar putea sa facem rost de tot concertul asa ca fiti pe faza!
S-ar putea sa facem rost de tot concertul asa ca fiti pe faza!
-
Si ca sa vedeti si voi ce a fost acolo, iata pozele si am mai incarcat pe site la http://www.vitadevie.go.ro acea varianta acustica de la "Cad" DE ASCULTAT!
-
13 mesaje
• Pagina 1 din 1