Clipu' nou
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Clipu' nou
Am vazut azi la Teo noul clip VdV...am ramas fara cuvinte e unu dintre putzinele clipuri de la noi care se poate ridica la nivelul celor din afara....oricum nu am mai vazut de mult un clip romanesc asa de bine facut(cu mushci
)

Viata este un vis, pe care daca nu stim sa-l visam devine un cosmar
- vlad1602(MaTZe)
- Junior Member
Initial trimis de deertet325
dar prea scurt. sau m-i se pare mie?
adica piesa e prea scurta.
Asa cum a zis si Adi - este scurt dar are o mare "concentratie".
Felicitari VdV !
P.S. Oare cand o iesi pe piata (melodia)?
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
- AxL
- Junior Member
Bun de tot!
O sa apara si pe site zilele astea!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
ce mult m-as bucura daca as apuca sa il vad si io secolu asta!dati-mi si mie un sms cand il transmite la tv
oricum,hai,sa apara pe sit odata!

oricum,hai,sa apara pe sit odata!

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
gata!
Uite-l ca vine mai repede decat speram.
Noul videoclip al formatiei Vita de Vie, piesa "Visare" poate fi incarcat printr-un simplu click aici cu optiunea "Save as"!
Bafta si vizionare placuta!
Noul videoclip al formatiei Vita de Vie, piesa "Visare" poate fi incarcat printr-un simplu click aici cu optiunea "Save as"!
-
Re: gata!
Initial trimis de Zgubilici
Uite-l ca vine mai repede decat speram.
adica save target as.
superb videoclipul. piesa nu mai spun. versurile la fel. sigur va lua un premiu anul acesta sau viitor. felicitari pt. a nu stiu cata oara, VDV.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
K-gula, te superi
daca itzi iau albumul de acolo sa vad ce e cu el?
si ce-s cu videoclipurile cu h8 si cu tine? merita luate?

si ce-s cu videoclipurile cu h8 si cu tine? merita luate?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Noua piesa este......
ESTE MINUNATA!
-
Noraxata - Junior Member
Re: Re: gata!
Initial trimis de K-gula
superb videoclipul. piesa nu mai spun. versurile la fel. sigur va lua un premiu anul acesta sau viitor. felicitari pt. a nu stiu cata oara, VDV.
K-gula.
nu cred ca vor lua nici un premiu,se stie ca adrian kinderu' infect o sa castige...
video super...felicitari cui trebuie!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
melodia e buna, versurile si videoclipul sunt excelente, are un feeling aparte, imi si place, dar nu comentam nimic daca piesa venea de la bere gratis, de exemplu...
probabil ca piesa va prinde bine si la cei ce nu sunt fani vdv si mai ales la fete, dar eu inca mai asociez vdv cu piese gen basul si cu toba mare, cad, nimeni, iamma etc...
minusuri: prea lenta si prea scurta si sper ca urmatorul album vdv sa nu fie la fel si ca aceasta piesa sa aiba simplul rol de a promova un album bun printre cei ce nu sunt (inca) fanui vdv
adica nu cred ca vdv va trece de la alternativ la pop-rock, ar fi o mare pierdere...
probabil ca piesa va prinde bine si la cei ce nu sunt fani vdv si mai ales la fete, dar eu inca mai asociez vdv cu piese gen basul si cu toba mare, cad, nimeni, iamma etc...
minusuri: prea lenta si prea scurta si sper ca urmatorul album vdv sa nu fie la fel si ca aceasta piesa sa aiba simplul rol de a promova un album bun printre cei ce nu sunt (inca) fanui vdv
adica nu cred ca vdv va trece de la alternativ la pop-rock, ar fi o mare pierdere...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
Initial trimis de catharsis
sa speram ca nu va fi cazul sa injuram pe acest forum,desi nu cred ca vor face trecerea asta!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Piesa superba intr-adevar, parerea care m-o facusem initial se chimba pe masura ce vad clipul de mai multe ori. Parca a iesit iar soarele si iti da o senzatie minunata.
E altceva, nu mi se pare spre pop-rock si un album nou in directia "Visare" ar fi cel putin interesant. Cat despre premii, macar sa se difuzeze, premiul cel mai mare cred ca ar putea veni din partea noastra!
E altceva, nu mi se pare spre pop-rock si un album nou in directia "Visare" ar fi cel putin interesant. Cat despre premii, macar sa se difuzeze, premiul cel mai mare cred ca ar putea veni din partea noastra!
-
repet, nu doresc ca vdv sa se transorme intr-o formatie care canta pentru fete si pentru copii de pana la 15 ani...
daca se transforma nu e sfarsitul lumii, mai sunt si alte formatii...
daca se transforma nu e sfarsitul lumii, mai sunt si alte formatii...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
repet, nu doresc ca vdv sa se transorme intr-o formatie care canta pentru fete si pentru copii de pana la 15 ani...
asta e parerea ta... io am aproape 20 si cu toate astea imi place mult piesa asta. si nu stiu daca te-ai exprimat bine... oare ei si-au pus in gand ceva de genu "domne noi nu cantam pt fete si pt copii de scoala generala" ?! daca respectiva persoana este capabila sa inteleaga muzica lor nu inteleg care ar fi problema... ?!
- AxL
- Junior Member
[quote]Initial trimis de AxL
[B]
asta e parerea ta... io am aproape 20 si cu toate astea imi place mult piesa asta.
uite bah si un major intre noi astia,pustanii...
[B]
asta e parerea ta... io am aproape 20 si cu toate astea imi place mult piesa asta.
uite bah si un major intre noi astia,pustanii...
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
si totusi nu e prea scurta melodia?
oricum era de asteptat ca albumul sa fie promovat cu o piesa care prinde la public, nu cu cea mai buna piesa (cum a fost la fenomental)
oricum era de asteptat ca albumul sa fie promovat cu o piesa care prinde la public, nu cu cea mai buna piesa (cum a fost la fenomental)
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
Pai sa vedem, pe rand:
- Aliosha, nu stiu care e problema, am facut si probe si a mers downloadu'
- catharsis, incerc sa inteleg ce vrei sa spui dar nu prea imi iese. Intr-adevar este o piesa foarte scurta dar si foarte concentrata! L-am vazut de cel putin 20 de ori pana acum si de fiecare data l-am perceput in alt fel. Ultima concluzie am tras-o azi cu mama mea (care are ceva mai mult de 15 ani). Oameni in toata firea se uita surprinsi si incantati la "visare"
Partea aia cu albumul promovat de o piesa comerciala... pai uite ca eu sunt in ceata tare de tot cu albumul asta nou si cred ca mai dureaza oricum pana sa ne facem planuri de mers la lansare. As spune ca e o aparitie singulara a piesei, menita sa... sa arate altceva probabil, nu stiu cu ce intentii apare acest clip dar stiu ca ma bucur foarte mult de el.
Basul si cu toba mare nu a fost cea mai buna de pe album. Mai e un "Tine minte", o "Iamma", un "Ce conteaza" sau un bestial "Cad". Daca faci o comparatie, Basul pare chiar o piesa slabuta. Daca am inteles gresit ultimul tau mesaj imi cer scuze de pe acum.
- Aliosha, nu stiu care e problema, am facut si probe si a mers downloadu'
- catharsis, incerc sa inteleg ce vrei sa spui dar nu prea imi iese. Intr-adevar este o piesa foarte scurta dar si foarte concentrata! L-am vazut de cel putin 20 de ori pana acum si de fiecare data l-am perceput in alt fel. Ultima concluzie am tras-o azi cu mama mea (care are ceva mai mult de 15 ani). Oameni in toata firea se uita surprinsi si incantati la "visare"
Partea aia cu albumul promovat de o piesa comerciala... pai uite ca eu sunt in ceata tare de tot cu albumul asta nou si cred ca mai dureaza oricum pana sa ne facem planuri de mers la lansare. As spune ca e o aparitie singulara a piesei, menita sa... sa arate altceva probabil, nu stiu cu ce intentii apare acest clip dar stiu ca ma bucur foarte mult de el.
Basul si cu toba mare nu a fost cea mai buna de pe album. Mai e un "Tine minte", o "Iamma", un "Ce conteaza" sau un bestial "Cad". Daca faci o comparatie, Basul pare chiar o piesa slabuta. Daca am inteles gresit ultimul tau mesaj imi cer scuze de pe acum.
-
nu am spus ca e neaparat comerciala, dar e ceva relativ diferit fata de ce a scos pana acum vita de vie si probabil va prinde si la cei nefamiliarizati cu formatia (stiu, stiu, pe aici cade rumegus)
piesa imi place, asa ca nu mai comentez nimic, numai sa nu o tina doar cu piese din astea...
in alta ordine de idei, pe site-ul care l-ai dat mai devreme mai este un videoclip, vdv.mpg de vreo 51 MB. ce videoclip e ca nu ma risc sa iau degeaba 51 MB cu modemul ?
piesa imi place, asa ca nu mai comentez nimic, numai sa nu o tina doar cu piese din astea...
in alta ordine de idei, pe site-ul care l-ai dat mai devreme mai este un videoclip, vdv.mpg de vreo 51 MB. ce videoclip e ca nu ma risc sa iau degeaba 51 MB cu modemul ?

there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
in alta ordine de idei, pe site-ul care l-ai dat mai devreme mai este un videoclip, vdv.mpg de vreo 51 MB. ce videoclip e ca nu ma risc sa iau degeaba 51 MB cu modemul ?![]()
nu-l lua, pt ca e acelasi clip in varianta avi. iti spun din proprie experienta

- AxL
- Junior Member
dragii mei,
nu pot decat sa ma bucur ca "visare" place. in acelasi timp vreau sa va asigur ca nu a fost scoasa pt. a agata fete si copii ( versurile sunt prea profunde pt. acel gen de fete la care se gandea catharsis pt. ca necesita o ascultare si perceptie a intregului, nu numai a partilor ce il compun - traiectoria versurilor este ascendenta, urmata de un punct culminanat, o descatusare a energiei acumulate si apoi de o relaxare constienta- ,iar de copii nici nu se poate pune problema, sentimentul nefiind experimentat de ei inca. )
Ca este o piesa...(hai sa nu zic DE dragoste ca e prea deteriorat sensul)...DESPRE dragoste, sunt de acord.Si ce daca ? E rau ? La rock nu se face ? E sub demnitatea VDV ? E un sentiment interzis in abordare ?- as putea continua si cu alte intrebari retorice dar cred ca sensul lor a fost inteles.
A incercat cineva sa se puna in pielea celui/celei caruia/careia se adreseaza domnul solist ?
Ascultati piesa si din perspectiva asta ( sau mai bine zis, cred ca asta e perspectiva din care trebuie sa ascultati piesa ). Revizuiti inca o data piesa si s-ar putea sa ajungeti la concluzia ca este vorba despre VOI ( sintetizati intr-o entitate ) si despre nevoia VDV indispensabila de voi, din punct de vedere al implinirii sufletesti...
Cat despre popo-rock sau alte pishwaser-uri, intentii marsave si disperate de a agata noi cumparatori, a-ti gresit formatia, VDV nu este decat o formatie sincera, si ar fi bestial daca ar fi luati si intelesi ca atare...
Cu drag, Ego.
nu pot decat sa ma bucur ca "visare" place. in acelasi timp vreau sa va asigur ca nu a fost scoasa pt. a agata fete si copii ( versurile sunt prea profunde pt. acel gen de fete la care se gandea catharsis pt. ca necesita o ascultare si perceptie a intregului, nu numai a partilor ce il compun - traiectoria versurilor este ascendenta, urmata de un punct culminanat, o descatusare a energiei acumulate si apoi de o relaxare constienta- ,iar de copii nici nu se poate pune problema, sentimentul nefiind experimentat de ei inca. )
Ca este o piesa...(hai sa nu zic DE dragoste ca e prea deteriorat sensul)...DESPRE dragoste, sunt de acord.Si ce daca ? E rau ? La rock nu se face ? E sub demnitatea VDV ? E un sentiment interzis in abordare ?- as putea continua si cu alte intrebari retorice dar cred ca sensul lor a fost inteles.
A incercat cineva sa se puna in pielea celui/celei caruia/careia se adreseaza domnul solist ?
Ascultati piesa si din perspectiva asta ( sau mai bine zis, cred ca asta e perspectiva din care trebuie sa ascultati piesa ). Revizuiti inca o data piesa si s-ar putea sa ajungeti la concluzia ca este vorba despre VOI ( sintetizati intr-o entitate ) si despre nevoia VDV indispensabila de voi, din punct de vedere al implinirii sufletesti...
Cat despre popo-rock sau alte pishwaser-uri, intentii marsave si disperate de a agata noi cumparatori, a-ti gresit formatia, VDV nu este decat o formatie sincera, si ar fi bestial daca ar fi luati si intelesi ca atare...
Cu drag, Ego.
- saady
....hai ca daca tot m-a apucat scrisu' macar sa termin...
piesa e scurta, asa e. Si ce daca ? Nu cred ca o piesa trebuie sa aiba cam 3'50'' pt. a fi buna. Nu cred ca respectarea tiparelor face un produs mai bun ci din contra, il rascheteaza si il arunca in banal. Era foarte simplu sa fie mai lunga, dar isi pierdea esenta. Intr-o melodie de 1'59'' , ca text si muzica, s-a spus mult mai mult decat in alte zece melodii de 3 ori mai lungi. poate chiar ale aceleiasi formatii...
Cu drag, Ego.
piesa e scurta, asa e. Si ce daca ? Nu cred ca o piesa trebuie sa aiba cam 3'50'' pt. a fi buna. Nu cred ca respectarea tiparelor face un produs mai bun ci din contra, il rascheteaza si il arunca in banal. Era foarte simplu sa fie mai lunga, dar isi pierdea esenta. Intr-o melodie de 1'59'' , ca text si muzica, s-a spus mult mai mult decat in alte zece melodii de 3 ori mai lungi. poate chiar ale aceleiasi formatii...
Cu drag, Ego.
- saady
piesa e scurta, dar asta e cumva o calitate: dupa ce o ascult, mi se pare prea scurta si o mai pun de vreo 2-3 ori 

there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
dupa ce o ascult, mi se pare prea scurta si o mai pun de vreo 2-3 ori![]()
Pai de ce oare ti se pare scurta ?... Poate ca nu ai reusit sa o percepi cum trebuie. Mie mi se pare ca este exact atat cat trebuie ! E geniala !
- AxL
- Junior Member
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2