Vita de Vie - parerea voastra - o discutie pentru fani si ne-fani
oameni buni, imi pare rau ca nu v-am convins cu vdv.. s-ar putea sa ma insel... m-am cam luat dus de valuri... s-ar putea sa-mi fi format eu o parere gresita despre vdv...
da asta cu dan t. n-o m-ai cred... si spun asta ca dupa cate am zis stiu si eu cate ceva despre baieti si te asigur ca nu e asa.. e ceva inventat de cineva.....
hai sayonara...
si inca odata scuzeeeeeeeeeeeee daca am enervat pe cineva
da asta cu dan t. n-o m-ai cred... si spun asta ca dupa cate am zis stiu si eu cate ceva despre baieti si te asigur ca nu e asa.. e ceva inventat de cineva.....

hai sayonara...
si inca odata scuzeeeeeeeeeeeee daca am enervat pe cineva

- bogdan555
- Junior Member
De ce Taxi vs. Vita de Vie?
Nu stiu de ce bogdan555 a deviat discutia asta inspre un fel de intrecere intre VdV si Taxi.
Cert e ca nici o formatie, nici alta nu face chestii de genul asta, canta intotdeauna LIVE. Si nici nu e cazul sa se arunce barfe dintr-un teren in altul.
La Iris Athenaeum am fost si eu, stiu chiar ca s-au facut probe inca de la ora 14.00, desi concertul a inceput in jur de 21.00.
Playback nu a fost, clar nu a fost!
bogdan555 vine acum convins ca ceva nu e bine la Vita de Vie, problema e ca nu si-a dat seama ce, asa ca incearca sa gaseasca tot felul de scuze facand acuzatii nefondate. Problema e ca unele persoane chiar iau in serios zvonurile astea si nu prea e frumos!
In ceea ce priveste un mesaj care l-am gasit mai pe la inceput, cum ca Vdvu' ar fi toata ziua-buna ziua pe ProTV sau Acasa, cam greu de crezut, dimpotriva mediatizarea este chiar slaba (daca exista) pe posturile astea, eu vad mereu acelasi Holograf, Body&Soul sau A.S.I.A.
Cert e ca nici o formatie, nici alta nu face chestii de genul asta, canta intotdeauna LIVE. Si nici nu e cazul sa se arunce barfe dintr-un teren in altul.
La Iris Athenaeum am fost si eu, stiu chiar ca s-au facut probe inca de la ora 14.00, desi concertul a inceput in jur de 21.00.
Playback nu a fost, clar nu a fost!
bogdan555 vine acum convins ca ceva nu e bine la Vita de Vie, problema e ca nu si-a dat seama ce, asa ca incearca sa gaseasca tot felul de scuze facand acuzatii nefondate. Problema e ca unele persoane chiar iau in serios zvonurile astea si nu prea e frumos!
In ceea ce priveste un mesaj care l-am gasit mai pe la inceput, cum ca Vdvu' ar fi toata ziua-buna ziua pe ProTV sau Acasa, cam greu de crezut, dimpotriva mediatizarea este chiar slaba (daca exista) pe posturile astea, eu vad mereu acelasi Holograf, Body&Soul sau A.S.I.A.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Initial trimis de bogdan555
oameni buni, imi pare rau ca nu v-am convins cu vdv.. s-ar putea sa ma insel... m-am cam luat dus de valuri... s-ar putea sa-mi fi format eu o parere gresita despre vdv...
hai sayonara...
si inca odata scuzeeeeeeeeeeeee daca am enervat pe cineva![]()
Pentru partea cu craiova, citeste popcornul din ianuarie (ala cu asia pe coperta), iar pentru partea cu discoteca... daca vrei detalii, da-mi pm.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
ei, ei,
singurul care ar fi putut vorbi cu popcorn despre craiova este nikki temistocle, organizatorul.
la craiova am fost si noi, si au fost probleme cu banii de la inceput. noi am agreat suma (destul de mica...) cu vreo saptamina inainte, iar cu 2 zile inainte de a pleca (noi eram la bacau) banii nu intrasera in cont.
era normal ca taxi sa-si faca probleme, in conditiile acestea...
oricum, astea sunt detalii de culise, nu ar trebui sa fie expuse in vazul tuturor. si nici nu il fac pe dan teodorescu o persoana rapace.
in ceea ce priveste 'disputa' taxi vs. vdv, pentru marea majoritate balanta inclina spre taxi, deoarece sunt mult mai 'cuminti'. noi ne-am resemnat de mult cu locul nostru de lideri ai underground-ului. important este ca avem o mica armata de fani, in toata tara, pentru care am face orice. prezenta noastra sporadica in topuri si la televiziuni nu ne aduce nici un plus de popularitate, important este ca putem sa nu scoatem nici un album, nici un clip si tot sa umplem sali. kryszti si ceilalti care ne judeca numai dupa piesele aparute la tv sau difuzate la radio nu au de unde sa stie asta...
singurul care ar fi putut vorbi cu popcorn despre craiova este nikki temistocle, organizatorul.
la craiova am fost si noi, si au fost probleme cu banii de la inceput. noi am agreat suma (destul de mica...) cu vreo saptamina inainte, iar cu 2 zile inainte de a pleca (noi eram la bacau) banii nu intrasera in cont.
era normal ca taxi sa-si faca probleme, in conditiile acestea...
oricum, astea sunt detalii de culise, nu ar trebui sa fie expuse in vazul tuturor. si nici nu il fac pe dan teodorescu o persoana rapace.
in ceea ce priveste 'disputa' taxi vs. vdv, pentru marea majoritate balanta inclina spre taxi, deoarece sunt mult mai 'cuminti'. noi ne-am resemnat de mult cu locul nostru de lideri ai underground-ului. important este ca avem o mica armata de fani, in toata tara, pentru care am face orice. prezenta noastra sporadica in topuri si la televiziuni nu ne aduce nici un plus de popularitate, important este ca putem sa nu scoatem nici un album, nici un clip si tot sa umplem sali. kryszti si ceilalti care ne judeca numai dupa piesele aparute la tv sau difuzate la radio nu au de unde sa stie asta...
- sorin vdv
- Junior Member
wtf????????
pe bune.... ne-am resemnat de mult cu locul nostru de lideri ai underground-ului sa fim seriosi. termenul de underground mai inseamna si altceva decat "metrou" in "americana":con:
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Re: wtf????????
Underground inseamna metrou in engleza "britanica", in "americana" se numeste subway.
In alta ordine de idei, muzica underground presupune o nota de avant-gardism (asta este insasi definita ei), si mai presupune o oarecare obscuritate. Dupa cate ma pricep eu, undergound nu e un stil muzical, este o conceptie.
VdV, cu tot respectul pe care il am pentru ce fac, sunt o trupa de TV, de reviste colorate si de scene mari... nici urma de underground...
In alta ordine de idei, muzica underground presupune o nota de avant-gardism (asta este insasi definita ei), si mai presupune o oarecare obscuritate. Dupa cate ma pricep eu, undergound nu e un stil muzical, este o conceptie.
VdV, cu tot respectul pe care il am pentru ce fac, sunt o trupa de TV, de reviste colorate si de scene mari... nici urma de underground...
-
b0nechina - Mesaje: 673
ce inseamna "wtf"?
Underground reprezinta acea parte a muzicii nu foarte mediatizata, si este format cu precadere din formatii rock sau hip-hop, iar muzica lor este 100% proprie, fara nici un fel de influenta din partea vreunei case de discuri, producatori sau alte influente care sa modifice cursul natural al modului de compunere. Cand spui underground, vorbesti despre ceva ce REFUZA sa iasa la suprafata, sa se identifice cu restul. Cam proprietatile astea se gasesc si la formatia Vita de Vie, poate asta l-a facut pe Sorin sa asemene stilul cu categoria asta. Singura diferenta ar fi ca de Vita de Vie s-a auzit si s-a auzit bine! Problema e ca nu multa lume intelege ce e cu muzica asta (exemple gramada chiar pe forum).
O trupa de TV, reviste colorate?! De unde pana unde? Adica asta chiar. Parca ai insinuea un COMERCIAL desi e cam departe asta de realitate.
O trupa de TV, reviste colorate?! De unde pana unde? Adica asta chiar. Parca ai insinuea un COMERCIAL desi e cam departe asta de realitate.
-
Re: ce inseamna "wtf"?
Initial trimis de Zgubilici
Underground reprezinta acea parte a muzicii nu foarte mediatizata [...] Cand spui underground, vorbesti despre ceva ce REFUZA sa iasa la suprafata, sa se identifice cu restul. Cam proprietatile astea se gasesc si la formatia Vita de Vie, poate asta l-a facut pe Sorin sa asemene stilul cu categoria asta. Singura diferenta ar fi ca de Vita de Vie s-a auzit si s-a auzit bine!
Problema e ca nu multa lume intelege ce e cu muzica asta (exemple gramada chiar pe forum).
O trupa de TV, reviste colorate?! De unde pana unde? Adica asta chiar. Parca ai insinuea un COMERCIAL desi e cam departe asta de realitate. [/B]
Singura diferenta este fix in punctul esential.
In plus, underground nu inseamna doar mediatizare slaba. Dar chiar si atat sa insemne, deja este clar raspunsul.
Despre reviste colorate am pomenit tocmai in ideea metiatizarii... nu poti sa afirmi ca undergound inseamna obscuritate, cerc restrans si pe urma sa spui "da, vita este mediatizata, dar asta e singura diferenta".
Hai, sa nu ne mai ascundem dupa degete, Vita are, ca si alte trupe, partea ei de comert in muzica, si intr-un fel e normal sa fie asa. O trupa "undeground" n-o sa-ti cante niciodata Abdullah si nici Iamma... astea sunt facute pentru a promova formatia, scopul e clar si ma tem ca a fost recunoscut deja de trupa. Nu e nici rusinos, si nici de prost gust, mai ales in contextul unei minunate industrii muzicale, in care se promoveaza doar pretabile la datul din fund.
Eu stiu ca underground suna "cool", dar nu este o stea in frunte. Din punctul meu de vedere, si cu cunostintele pe care le am eu despre muzica, Vita de Vie nu a fost niciodata undergound si ma tem ca nici nu are sanse sa mai fie. Si asta nu este neaparat un lucru rau.
PS wtf = what the fuck
- Vizitator
Re: Re: ce inseamna "wtf"?
'R-ar ale naibii de cookie-uri expirate!
Mesajul de mai sus este al meu.
Mesajul de mai sus este al meu.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
Initial trimis de sorin vdv
ei, ei,
singurul care ar fi putut vorbi cu popcorn despre craiova este nikki temistocle, organizatorul. la craiova am fost si noi, si au fost probleme cu banii de la inceput. noi am agreat suma (destul de mica...) cu vreo saptamina inainte, iar cu 2 zile inainte de a pleca (noi eram la bacau) banii nu intrasera in cont. era normal ca taxi sa-si faca probleme, in conditiile acestea... oricum, astea sunt detalii de culise, nu ar trebui sa fie expuse in vazul tuturor. si nici nu il fac pe dan teodorescu o persoana rapace.
Pacat ca nu aveti dreptul de a va promova piesele care va plac. E drept, am avut o revelatie cu Bosquito, care dupa piesele promovate mi s-a parut o truap de 2 lei, dar cand am ascultat si altceva, mi-a placut f.f.mult.
Eu mai cred ca voi, ca si ocs sau ab4 v-ati autoproclamat regii undergroundului, desi nu e chiar asa. Adica la cate clipuri, cate turnee si concerte aveti si de ce nu ce onorarii aveti, numai underground nu sunteti. pe bune, lumea vb despre underground aiurea.
Dar o sa propun un subiect separat pe tema asta: Ce inseamna pt. voi underground?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Re: ce inseamna "wtf"?
Underground reprezinta acea parte a muzicii nu foarte mediatizata, si este format cu precadere din formatii rock sau hip-hop, .....
Vezi ca mai nou, in romania, underground-ul se refera la elctro-house-trance si alte ciudatenii de-astea?!!!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Re: Re: wtf????????
Originally posted by b0nechina
Underground inseamna metrou in engleza "britanica", in "americana" se numeste subway.
era un shto... ma rog, ii mai zice si tube etc.
wtf = what the fuck
subiectul underground a fost abordat de atatea ori pe forumul asta incat ma gandesc serios daca nu cumva merita sa copy/paste din arhiva ca sa vedem ce zic "bobocii" ;D
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Re: Re: Re: wtf????????
sa nu confundam conceptul de underground romanesc cu cel de underground international. la noi orice are chitara distorsionata este in general considerat underground dpdv stilistic. aceasta impartire automata este facuta de catre posturile de radio-tv. desigur, exista si acceptia underground = nepromovat, care nu a iesit la suprafata. aici nu prea ne potrivim, e adevarat.
in privinta revistelor colorate, din nou ma fortati sa dezvalui elemente de culise. noi am refuzat ani de-a rindul sa aparem in popcorn si bravo. la un moment dat nu s-a mai putut. dar nici nu poti sa consideri 4 oameni de peste 30 ani si care arata in consecinta (si nici nu se straduie sa arate altfel) plus adrian, care nu are nici o vina ca arata bine, toti oameni care mincam muzica pe piine - o trupa de reviste colorate.
in ceea ce priveste ocs, ab4, etc, cred ca este evident pentru toata lumea ca merg pe un drum deschis de noi, asa cum noi am mers pe un drum deschis de timpuri noi. avem si concerte, si turnee, si onorarii, dar nu am urmarit niciodata cu obstinatie lucrul acesta in procesul de concepere a pieselor. putem scoate vreo 20 de piese gen liber si alte 10 gen basul, dar pe fiecare dintre piesele de mai sus le consideram stari singulare in ceea ce ar fi o ipotetica stare colectiva vdv. faptul ca au avut succes nu ne motiveaza sa ne autoplagiem. basul este prima piesa mai hardcore a trupei, iar liber este o parte din viata mea pusa pe muzica si in versuri, si nu sunt dispus sa continui pe linia asta.
este poate singurul motiv pentru care nu imi place vama veche, obsedantul motiv al cautarii 'calului din marlboro' si al trenului pierdut, reluat in toate piesele...
sa revenim la noi, da, suntem o trupa de scene mari, cu asta sunt de acord. cu toate astea, coloana noastra vertebrala masurata cu o bula de nivel ar iesi mult mai dreapta decit a multor altora. de 4 ani am spus oficial ca nu vom cinta la manifestari electorale, si nici in spectacole gen 'ghiveci stilistic' (un folkist, o solista, un glumet, etc) si, bineinteles, nu vom face playback. acest angajament l-am respectat, chiar si in perioadele in care stateam foarte prost cu concertele. o gramada de organizatori si formatii prietene pot confirma asta...
in concluzie, as zice ca suntem cit se poate underground in conditiile expuse mai sus.p.s. - la iris digital atheneum nu a facut nimeni playback, nici macar electric ladies, care au avut o banda pe sub instrumente. am fost tot timpul la probe.
in privinta revistelor colorate, din nou ma fortati sa dezvalui elemente de culise. noi am refuzat ani de-a rindul sa aparem in popcorn si bravo. la un moment dat nu s-a mai putut. dar nici nu poti sa consideri 4 oameni de peste 30 ani si care arata in consecinta (si nici nu se straduie sa arate altfel) plus adrian, care nu are nici o vina ca arata bine, toti oameni care mincam muzica pe piine - o trupa de reviste colorate.
in ceea ce priveste ocs, ab4, etc, cred ca este evident pentru toata lumea ca merg pe un drum deschis de noi, asa cum noi am mers pe un drum deschis de timpuri noi. avem si concerte, si turnee, si onorarii, dar nu am urmarit niciodata cu obstinatie lucrul acesta in procesul de concepere a pieselor. putem scoate vreo 20 de piese gen liber si alte 10 gen basul, dar pe fiecare dintre piesele de mai sus le consideram stari singulare in ceea ce ar fi o ipotetica stare colectiva vdv. faptul ca au avut succes nu ne motiveaza sa ne autoplagiem. basul este prima piesa mai hardcore a trupei, iar liber este o parte din viata mea pusa pe muzica si in versuri, si nu sunt dispus sa continui pe linia asta.
este poate singurul motiv pentru care nu imi place vama veche, obsedantul motiv al cautarii 'calului din marlboro' si al trenului pierdut, reluat in toate piesele...
sa revenim la noi, da, suntem o trupa de scene mari, cu asta sunt de acord. cu toate astea, coloana noastra vertebrala masurata cu o bula de nivel ar iesi mult mai dreapta decit a multor altora. de 4 ani am spus oficial ca nu vom cinta la manifestari electorale, si nici in spectacole gen 'ghiveci stilistic' (un folkist, o solista, un glumet, etc) si, bineinteles, nu vom face playback. acest angajament l-am respectat, chiar si in perioadele in care stateam foarte prost cu concertele. o gramada de organizatori si formatii prietene pot confirma asta...
in concluzie, as zice ca suntem cit se poate underground in conditiile expuse mai sus.p.s. - la iris digital atheneum nu a facut nimeni playback, nici macar electric ladies, care au avut o banda pe sub instrumente. am fost tot timpul la probe.
- sorin vdv
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: wtf????????
Prima intai, discutia despre cantatul live incepe sa devina de prost gust, nu stiu cat de priceputi/informati sunt cei care contesta asta, cert este ca deja devin penibili. Daca exista un lucru pe care nimeni nu-l poate imputa Vitei, asta este ca fac play back. Punct.
Expresia cu revistele colorate a sunat dur, si am vrut sa sune asa, pentru ca am fost un pic uimita de auto-titulatura "lideri ai underground-ului". Este insa cert ca sunteti o trupa populara din toate punctele de vedere, si ca odata ajunsi pe tarabe, statutul de trupa "underground" se cam scufunda.
Nu stiu ce inteleg romanii prin underground, si nici nu ma intereseaza parerile televiziunilor despre acest termen. Un muzician ar trebui sa stie foarte bine ce vorbeste, si sa se raporteze la altceva decat cultura muzicala a Atomic-ului. Dupa definitia data de tine, mai mult de jumatate din trupele romanesti de orice fel ar trebui sa fie underground, iar asta este usor stupid...
Din nou, treaba cu coloana vertebrala nu o contest, si poate asta e lucrul pe care il apreciez cel mai tare la VdV. Nu ma intereseaza cat de aroganti/plictisiti/infumurati sunteti la televizor, nici cum va purtati cu oamenii, si nici daca faceti compromisuri de un anume fel. Atata vreme cat nici unul din aceste aspecte nu se reflecta in muzica, totul este ok.
Exprimarea "lideri ai undergroundului/rockului/folcului/muzicii populare" are, insa, o doza de infumurare, poate ar fi bine sa ne explici si criteriile in functie de care ai ajuns la aceasta concluzie.
Problema cu liderii poate fi privita cat de cat obiectiv numai dupa numarul de albume vandute, dar asta nu certifica neaparat valoarea.
Expresia cu revistele colorate a sunat dur, si am vrut sa sune asa, pentru ca am fost un pic uimita de auto-titulatura "lideri ai underground-ului". Este insa cert ca sunteti o trupa populara din toate punctele de vedere, si ca odata ajunsi pe tarabe, statutul de trupa "underground" se cam scufunda.
Nu stiu ce inteleg romanii prin underground, si nici nu ma intereseaza parerile televiziunilor despre acest termen. Un muzician ar trebui sa stie foarte bine ce vorbeste, si sa se raporteze la altceva decat cultura muzicala a Atomic-ului. Dupa definitia data de tine, mai mult de jumatate din trupele romanesti de orice fel ar trebui sa fie underground, iar asta este usor stupid...
Din nou, treaba cu coloana vertebrala nu o contest, si poate asta e lucrul pe care il apreciez cel mai tare la VdV. Nu ma intereseaza cat de aroganti/plictisiti/infumurati sunteti la televizor, nici cum va purtati cu oamenii, si nici daca faceti compromisuri de un anume fel. Atata vreme cat nici unul din aceste aspecte nu se reflecta in muzica, totul este ok.
Exprimarea "lideri ai undergroundului/rockului/folcului/muzicii populare" are, insa, o doza de infumurare, poate ar fi bine sa ne explici si criteriile in functie de care ai ajuns la aceasta concluzie.
Problema cu liderii poate fi privita cat de cat obiectiv numai dupa numarul de albume vandute, dar asta nu certifica neaparat valoarea.
- Vizitator
Re: Re: Re: Re: wtf????????
Initial trimis de sorin vdv
sa nu confundam conceptul de underground romanesc cu cel de underground international.
in ceea ce priveste ocs, ab4, etc, cred ca este evident pentru toata lumea ca merg pe un drum deschis de noi, asa cum noi am mers pe un drum deschis de timpuri noi. putem scoate vreo 20 de piese gen liber si alte 10 gen basul, dar pe fiecare dintre piesele de mai sus le consideram stari singulare in ceea ce ar fi o ipotetica stare colectiva vdv. faptul ca au avut succes nu ne motiveaza sa ne autoplagiem. basul este prima piesa mai hardcore a trupei, iar liber este o parte din viata mea pusa pe muzica si in versuri, si nu sunt dispus sa continui pe linia asta.
Ne-am cam obisnuit sa numim toate genurile muzicale in romania altfel decat peste tot in lume. Si de aia avem trupa rock Voltaj, manifestari underground promovate pe toate posturile de televiziune s.am.d. Chestia cu distorsul, e reltiv adevarata dar stupida.
Eu cred ca vita de vie, ca si ocs, ab4, sport sangeros3 si chiar destin balcanic au cam facut pasul de iesire din underground. Adica, atuci cand apari la dita mai festivalul berii in bucuresti, numai undergound nu e trupa.
O trupa clasica de underground mi se pare mie "Luna amara", asta cu toata subiectivitatea de rigoare, eu fiind fan convins al lor. Adica au un public al lor, dar restrans, nu o sa ii auzi sau vezi nici o data in heavy-rotation la vreun post tv sau de radio.
A! Si mai e ceva. Nu inteleg de ce a ajuns o moda si o mandrie sa fi "Underground"
Faptul ca mie nu-mi place vdv nu inseamna ca nu respect ce faceti. Doar ca nu e epe gustul meu si atat... Ar fi aiurea sa avem toti aceleasi gusturi.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Iar Voltaj?
Kryszti, cred ca in jumate din posturile tale e pomenita trupa Voltaj! (si nu numai eu am observat asta!).
-
Re: Iar Voltaj?
Kryszti, cred ca in jumate din posturile tale e pomenita trupa Voltaj! (si nu numai eu am observat asta!).
S-a intamplat, nu am nici o pasiune sau repulsie fata de v****j, dar daca am avut acea conversatie cu sosetica si in alte cazuri s-a potrivit...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Out with Voltaj
E de ajuns sa vreau?
.
Chiar ma uitam ieri pe lista asta de disctuii care s-a facut destul de maricica si am observat ca domnul Kryszti are un deosebit respect pentru Voltaj si apreciaza ca ei au monopolizat cea mai mare parte din public....eu nu vad care e parte buna aici!
S-a recunoscut oficial, chiar pe forumul asta ca Voltaj nu canta rock, si totusi pot sa arat o gramada de exemple de genul "de cand am ascultat Voltaj a inceput sa imi placa si mie rockul".
Sau fel si fel de alaturari ale acestei formatii cu VDV, lucru care pe mine ma enerveaza extrem de mult. La Voltaj nu gasesti nimic bun, si nu inteleg cum tu poti sa spui ca respecti Voltaj si sa spui toate chestiile alea despre Taxi.
...."Pai sa vedem, la 20 de ani... cantam la tobe pe canapea" :B

Chiar ma uitam ieri pe lista asta de disctuii care s-a facut destul de maricica si am observat ca domnul Kryszti are un deosebit respect pentru Voltaj si apreciaza ca ei au monopolizat cea mai mare parte din public....eu nu vad care e parte buna aici!
S-a recunoscut oficial, chiar pe forumul asta ca Voltaj nu canta rock, si totusi pot sa arat o gramada de exemple de genul "de cand am ascultat Voltaj a inceput sa imi placa si mie rockul".
Sau fel si fel de alaturari ale acestei formatii cu VDV, lucru care pe mine ma enerveaza extrem de mult. La Voltaj nu gasesti nimic bun, si nu inteleg cum tu poti sa spui ca respecti Voltaj si sa spui toate chestiile alea despre Taxi.
...."Pai sa vedem, la 20 de ani... cantam la tobe pe canapea" :B
-
Ma scuzati,
mi se pare mie sau (si) discutia asta a ajuns in papuris?
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
Mai, eu spuneam doar ca: Voltaj nu e ceva scarbos (gen... animal x, hiq s.a)
Nu-mi place vdv pt. ca nu e o muzica pe gustul meu
Taxi e ok ca muzica in cea mai mare parte, dar nu pot sa-l sufar pe teodorescu din motivele alea cu banii si nu numai.
De ce e bine ca voltaj au luat tot publicul? Nu e neaparat bine, dar eu zic ca voltaj e asa cum ar trebui sa fie o formatie dance si e mai bine ca sunt ei populari si nu altcineva.
Nu cred ca eu am zis vreodata ca voltaj e rock, ci ca voltaj e la fel de rock cume vdv underground. adica, poti sa gasesti niste elemente de rock/underground, dar asta nu inseamna ca e rock sau underground in sensul adevarat al cuvantului.
Ce legatura are respectul cu ce ascult sau ce imi place? Da ii respect pe voltaj, dar nu m-as duce la un concert al lor, dar nu ii admir/respect prea mult pe taxi, dar imi place ce canta.
Oricum, ai dat-o in bara daca ma acuzi ca sunt fan voltaj
Taxi e ok ca muzica in cea mai mare parte, dar nu pot sa-l sufar pe teodorescu din motivele alea cu banii si nu numai.
De ce e bine ca voltaj au luat tot publicul? Nu e neaparat bine, dar eu zic ca voltaj e asa cum ar trebui sa fie o formatie dance si e mai bine ca sunt ei populari si nu altcineva.
Nu cred ca eu am zis vreodata ca voltaj e rock, ci ca voltaj e la fel de rock cume vdv underground. adica, poti sa gasesti niste elemente de rock/underground, dar asta nu inseamna ca e rock sau underground in sensul adevarat al cuvantului.
Ce legatura are respectul cu ce ascult sau ce imi place? Da ii respect pe voltaj, dar nu m-as duce la un concert al lor, dar nu ii admir/respect prea mult pe taxi, dar imi place ce canta.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Te scuzam,
Initial trimis de b0nechina
mi se pare mie sau (si) discutia asta a ajuns in papuris?
Ti se pare tie!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Initial trimis de Kryszti
Mai, eu spuneam doar ca: Voltaj nu e ceva scarbos (gen... animal x, hiq s.a)
ma omule lasa-l pe dan in pace mah..... iti garantez suta in suta ca a fost o chestie inventata... Dan n-ar face niciodata asa.. si chiar daca (sa zicem) ca Dan ar fi fost de accour sa faca playback pe 400 de parai, cei din trupa n-ar fi fost siogur de accord sa faca playback....
si scuza-ma ca ti-o zic da am mers mai la toate concertele TAXI (din buc,iasi, const, sibiu {unde by the way au cantat 5 ore in continuu!}, etc, etc, etc) si nici o data n-au facut playback..

- Vizitator
Initial trimis de Unregistered
[B]ma omule lasa-l pe dan in pace mah..... iti garantez suta in suta ca a fost o chestie inventata... Dan n-ar face niciodata asa.. si chiar daca (sa zicem) ca Dan ar fi fost de accour sa faca playback pe 400 de parai, cei din trupa n-ar fi fost siogur de accord sa faca playback....
Ti-am dat sursa... Absolut toate concertele? De fapt stii ce? Poate a vrut doar sa refuze ideea de concert acolo! Dar stiu din mai multe surse ca omul e mort dupa bani.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Say what?
Kryszti, dupa cum am mai scris, nu numai eu am regasit exemplul cu Voltaj in mesajele tale. Si oricat de bine ti se pare tie ca se descurca in calitate de formatie dance, eu tot nu vad ce e de apreciat la asta.
b0nechina, eu am trimis mesaje pe forum-ul asta pentru ca nu am fost tocmai de acord cu ce s-a discutat pe subiectul vdv. Mi s-a parut ca unii nu au avut dreptate, de aceea am spus parerea mea, sperand astfel sa-i conving si pe ceilalti de ce si unde gresesc. Tu ai sarit repede la gatul meu ca pavez cu aur drumul pe care merge .Vita de Vie, dar tot ce am scris e adevarat.
P.S. Kryszti, nici nu am zis ca esti fan Voltaj, dar mi se parea aiurea ce aveai tu de spus despre ei
b0nechina, eu am trimis mesaje pe forum-ul asta pentru ca nu am fost tocmai de acord cu ce s-a discutat pe subiectul vdv. Mi s-a parut ca unii nu au avut dreptate, de aceea am spus parerea mea, sperand astfel sa-i conving si pe ceilalti de ce si unde gresesc. Tu ai sarit repede la gatul meu ca pavez cu aur drumul pe care merge .Vita de Vie, dar tot ce am scris e adevarat.
P.S. Kryszti, nici nu am zis ca esti fan Voltaj, dar mi se parea aiurea ce aveai tu de spus despre ei
-
Cand dau exemple cu luna amara sau cu altii mai necunoscuti, nu e bine pt. ca nu stie nimeni de ei si nu intelege exemplul. Asa ca am ales ceva sa inteleaga toata lumea
Oricum, noi doi avem aceleasi opinii despre muzica in proportie de vreo 90%. Diferenta e tocmai vita de vie si respectiv voltaj.
Oricum, noi doi avem aceleasi opinii despre muzica in proportie de vreo 90%. Diferenta e tocmai vita de vie si respectiv voltaj.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Re: Say what?
b0nechina, eu am trimis mesaje pe forum-ul asta pentru ca nu am fost tocmai de acord cu ce s-a discutat pe subiectul vdv. Mi s-a parut ca unii nu au avut dreptate, de aceea am spus parerea mea, sperand astfel sa-i conving si pe ceilalti de ce si unde gresesc. Tu ai sarit repede la gatul meu ca pavez cu aur drumul pe care merge Vita de Vie, dar tot ce am scris e adevarat.
1. Nu am sarit la gatul tau. Cand am sa sar, ai sa-ti dai seama.
2. Incurci borcanele, respectiv forumurile. Asta face ca discutia sa devieze intr-o disputa personala, ceea ce nu-mi doresc.
3. Afirmatia "tot ce am scris este adevarat" trebuie revizuita. Este adevarat din punctul TAU de vedere.
4. Discutia asta chiar are iz de mahala, daca nu sunteti in stare sa o tineti pe subiect, paruiti-va in alta parte.
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
Re: Re: Say what?
b0nechina, cred ca ai uitat de unde ai aflat de forumul asta (vorbele tale ar fi valabile si pentru tine, simt ca ultimul mesaj imi era adresat, asa ca uite exemplu de inceput de "disputa personala"), daca tie nu iti place ca nu suntem "ordonati" si ca ne confruntam pe multiple camere, asta e, live with it...or not!
Nimeni nu se paruieste cu nimeni, pur si simplu discutam, iar tie nu iti convine ca si pe forum-ul celalalt, ca si pe grup, ca si pe chat, ca peste tot. Tu esti pur si simplu omul care il pune pe NU in fata si priveste tot prin prisma asta.
Chiar e adevarat tot ce am scris, arata-mi TU unde am gresit daca ti se pare altfel.
Observatiile tale poate ca dau "iz de mahala", si daca asta ti se pare "din papuris", iti sugerezi sa-ti arunci un ochisor si prin celelalte camere ale forum-ului!
Nimeni nu se paruieste cu nimeni, pur si simplu discutam, iar tie nu iti convine ca si pe forum-ul celalalt, ca si pe grup, ca si pe chat, ca peste tot. Tu esti pur si simplu omul care il pune pe NU in fata si priveste tot prin prisma asta.
Chiar e adevarat tot ce am scris, arata-mi TU unde am gresit daca ti se pare altfel.
Observatiile tale poate ca dau "iz de mahala", si daca asta ti se pare "din papuris", iti sugerezi sa-ti arunci un ochisor si prin celelalte camere ale forum-ului!
-