clip pentru "muzica"

Forumul asociat fanclubului Vita de Vie

clip pentru "muzica"

Mesajde chrome » Joi Mar 14, 2002 9:53 pm

citit-am eu pe grup cum ca vdv ar vrea sa faca un clip pentru 'muzica e-n strada'... cine are vre-1 informatsie ceva, sa dea un re
[zper sa nu fie prea lung mesaju]
chrome

Mesajde Zgubilici » Joi Mar 14, 2002 10:01 pm

Pai eu stiu ca initial erau planificate trei clipuri pentru ExxTRA: Sunetul mai tare, Liber si Muzica e-n strada. Intre timp a aparut si partea din concertul de lansare cu Suie Paparude si nici urma de Muzica e-n strada.
Apoi s-a anuntat clip pentur o piesa noua, apoi o altfel de varianta la Muzica, si pana acum nu e clar nimic...
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

ar fi bun da' nu o sa se prea difuzeze!

Mesajde Rockeru'Somer » Vin Mar 15, 2002 8:41 am

da asa e!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

clip

Mesajde sorin vdv » Lun Mar 18, 2002 11:14 am

dragilor,

nu va mai fi clip la muzica e-n strada. partial deoarece suntem nemultumiti de masteringul piesei, partial pt. ca vrem sa facem clip la o piesa noua.
sorin vdv
Junior Member

Mesajde Sfantu` » Lun Mar 18, 2002 3:29 pm

Ah, uel... o piesa noua zici... Hmmm can't wait to see :)
Shi dupa cum spunea marele maestru Porky Pig...."That's all folks!"
Sfantu`
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mar Mar 19, 2002 1:16 pm

"Muzica e-n strada" a fost prim piesa care am ascultat-o vreodata de pe ultimul album (la lansare) si parca a avut cel mai mare impact, si chiar am asteptat un clip pentru ea...
Nu ar fi fost mai bine un clip la o alta varianta de la piesa asta?
Si daca e piesa noua, inseamna ca mai urmeaza si altceva. ce?
Zgubilici
Junior Member

Mesajde cristane » Mar Mar 19, 2002 10:24 pm

Daca s-ar lansa in perioada urmatoare videoclip la o piesa noua... ar trebui sa urmeze ceva... dar cum de album nu cred ca poate fi inca vorba, atunci se poate sa ne delectam cit de curind cu un single??
cristane
Junior Member

piesa noua?

Mesajde Zgubilici » Lun Mar 25, 2002 9:40 am

Sa fie oare piesa noua care va avea clip cea despre care s-a scris in Evenimentu zilei?
"Varza (legala)" (mama! ce nume!) care se pare ca e reggae si are ca tema legalizarea drogurilor soft, ce parere aveti despre o (presupusa) astfel de atitudine din partea VDV-ului.
Zgubilici
Junior Member

Re: piesa noua?

Mesajde cristane » Lun Mar 25, 2002 10:03 am

Initial trimis de Zgubilici
Sa fie oare piesa noua care va avea clip cea despre care s-a scris in Evenimentu zilei?
"Varza (legala)" (mama! ce nume!) care se pare ca e reggae si are ca tema legalizarea drogurilor soft, ce parere aveti despre o (presupusa) astfel de atitudine din partea VDV-ului.

Daca au ceva de zis, sa zica, chiar daca e vorba de droguri sau orice altceva. Cit despre videoclip, Dumi mi-a zis in Web Club ca nu e vorba de Varza, ci de o alta piesa, care va aparea pe piata in maxim 2 luni.
cristane
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Sâm Mar 30, 2002 11:38 pm

Vita de Vie nu e formatie care sa scoata piese noi, albume pe banda rulanta, totusi e destul de mare timpul in care stam sa asteptam ceva, totusi asta e o dovada ca piesele sunt lucrate indelung pentru a ajunge la o calitate buna!
La categoria clip-uri, ma intristez si ma bucur oareceum ca "Basul si cu toba mare" a fost cenzurat si nu poate fi vizionat decat dupa ora 12.00! Sunt o gramada de trupe cu piese ce contin cuvinte mult mai tari (grele) care apar pe post fara nici o problema, Basul si cu toba mare era ceva prea ciudat pentru cenzori la momnetul la care a aparut poate ca si asta e un motiv.
Clip la "Muzica e-n strada" chiar vroiam si am asteptat, pacat ca nu o sa iasa in fata printr-un clip, fiind prima piesa de pe ultimul album si avand un mesaj tocmai potrivit pentru conecrtele VDV m-a impresionat mai puternic decat celelalte piese de pe Vita de Vie EXXTRA.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde cristane » Joi Apr 04, 2002 9:27 am

Eu cred ca tot mai bine ar fi sa se scoata clip la "Muzica e-n strada"... din doua motive: pentru ca este o piesa buna, care cred ca ar avea succes, dar si pentru ca este mult prea devreme pentru o piesa noua. Devreme in sensul ca mai e foarte mult (cel putin citeva luni) pina la noul album. Si nu prea e firesc sa scoti videoclip la o piesa care apare abia dupa jumatate de an pe CD... pt ca din cite am inteles de la Dumi, nu poate fi vorba de lansarea unui single...
deci sper sa se hotarasca pina la urma pt Muzica e-n strada...
cristane
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Apr 04, 2002 1:07 pm

Am impresia ca ideea cu "muzica" a fost abandonata...piesa noua nu e inca gata si cred ca ne-am grabit putin cu subiectul asta.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde cristane » Vin Apr 05, 2002 9:43 am

Initial trimis de Zgubilici
Am impresia ca ideea cu "muzica" a fost abandonata...piesa noua nu e inca gata si cred ca ne-am grabit putin cu subiectul asta.

Oricum, Dumi zicea ca in cel mult doua luni noul videoclip va fi gata. Ramine insa misterul in privinta piesei.
cristane
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Vin Apr 05, 2002 4:55 pm

Dumi zicea..., Dumi zicea..., mie Dumi (imi zicea) ca nu e nimic gata, asa ca cel mai bine e sa asteptam si sa vedem.
Zgubilici
Junior Member

Înapoi la Vita de Vie