Pisoi necajit are nevoie urgenta de stapan/a

forum dedicat tuturor animalelor de pe Terra

Pisoi necajit are nevoie urgenta de stapan/a

Mesajde rene » Lun Iul 11, 2005 10:27 am

Saptamana trecuta s-a pripasit un motanel tigrat pe scara mea, chiar in fata usii mele. Din pacate a fost lovit de cineva si avea un ochi foarte tare bolnav si mandibula fracturata.
L-am internat acum miercurea trecuta, joi a fost operat la ochi si i s-a reparat mandibula si mai sta in spital pana in seara asta. Are 1 an. Din pacate, ochiul bolnav nu a mai putut fi salvat. Am fost ieri sa-l vad si arata destul de bine... daca se vorbeste cu el raspunde
Il voi lua astazi si-l aduc pe holul blocului dar nu poate sta mult aici. Doctorul mi-a spus ca e de preferat sa-i gasesc stapan care sa-l tina in casa.
Are nevoie de un stapan iubitor. A fost foarte speriat dar acum e pe calea cea buna si e foarte prietenos si inca mai are incredere in oameni.
Eu nu-l pot lua pentru ca sunt insarcinata si mai am o pisica iar spatiul de care dispunem e destul de restrans.
Va trebui vaccinat si eventual castrat.
Momentan i-am pus numele de Brutus.

In cazul in care vrea cineva sa-l adopte sa-mi scrie un mesaj privat.

Nu l-am putut poza pentru ca mi-a fost teama ca-l sperii atunci cand avea ochiul bolnav. Saptamana care vine pot posta si poze cu el.

E destul de disperata situatia. In 3-4 zile va trebui sa-l duc afara daca nu-l va dori nimeni. :(
rene
Junior Member

Mesajde rene » Mie Iul 13, 2005 9:12 am

Revin cu ceva vesti.
Pisoiul e foarte cuminte, face nevoile numai la tavita si e ahtiat dupa mangaieri :)
In cursul saptamanii il voi vaccina si va avea si carnet de sanatate.
Acum arata mai bine decat in poze.. e mai intremat.
Fişiere ataşate
buna-mancarea.jpg
buna-mancarea.jpg (33.35 KiB) Vizualizat de 1134 ori
brutus1.jpg
brutus1.jpg (30.2 KiB) Vizualizat de 1138 ori
rene
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mie Iul 13, 2005 8:00 pm

Da' daca tot i-ai facut carnet de sanatate si ai fost ca un inger salvator pt. el, de ce nu-l pastrezi? sunt sigur ca langa o pisica ar mai fi loc de inca una...
E pacat sa-l arunci in strada dupa ce ai facut atatea pt. el, daca nu gasesti pe nimeni care sa-l vrea....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde rene » Vin Iul 15, 2005 1:38 pm

Il voi mai tine eu 2-3 saptamani in speranta ca totusi ii voi gasi stapan.
Am facut atatea pentru el pentru ca nu am vrut sa mai sufere.
Nu cred ca trebuie sa dau cuiva explicatii de ce pot sau nu pastra pisoiul. Daca am facut atatea pentru el si totusi nu-l pastrez inseamna ca realmente nu pot. Ii fac si carnet de sanatate si vaccin pentru ca poate asa are mai multe sanse de a fi adoptat. Multi se gandesc poate ca fiind luat de pe strada o fi plin de boli.
V-as ruga sa trimiteti mesaje numai daca aveti vesti bune sau puteti ajuta cumva si nu cu texte de genul "l-as lua eu dar mai am inca vreo cativa si nu pot"; "l-as lua eu dar sunt din Baia Mare"; "da' de ce nu-l pastrezi tu".

Multumesc!
rene
Junior Member

Mesajde tigresa » Lun Sep 12, 2005 5:01 pm

Eu am gasit un pisoias grav ranit si, din pacate, nu l-am putut salva. Acesta este un norocos!
Ce vreau sa spun insa, este ca, la un moment dat o catelusa si-a gasit locuinta in fata usii mele, nu am putut s-o pastrez (eu am o pisicita pe care am salvat-o de la moarte) dar ma mustra si acum constiinta pentru ca am sentimentul ca trebuia sa ramana la mine. Nu stiu de ce dar cred ca unele dintre animale ne gasesc ele pe noi si nu noi pe ele.
tigresa
Junior Member

Înapoi la Se numea Lumea Animalelor