gasit catel, se cauta stapan

forum dedicat tuturor animalelor de pe Terra

gasit catel, se cauta stapan

Mesajde Alienor » Lun Ian 09, 2006 5:46 pm

Catelusa din imagine a fost gasita pe 2 ianuarie in zona Tineretului. A fost probabil accidentata de o masina. Acum a fost operata de fractura, este tratata si in curand va fi in perfecta stare. Nu pare insa sa fi dus pana acum o viata de cutzu tomberonez; daca pierdut-o cineva si o cauta, sa dea mesaj privat. Daca nu pierdut-o cineva :) dar vrea sa ia acasa un caine dragut, sa faca acelasi lucru.
Merci anticipat
Fişiere ataşate
catel bun.jpg
catel bun.jpg (274.94 KiB) Vizualizat de 980 ori
Alienor
Junior Member

Mesajde cr3tz » Mar Ian 10, 2006 3:59 am

incearca aici http://www.oopsy.org/index_ro.html

sunt undeva prin ghencea daca nu ma insel,gasesti pe site adresa ,nr de tel si adresa de email.sunt foarte seriosi si de incredere.
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde Alienor » Mar Ian 10, 2006 11:42 am

Merci cretz, o sa pun anuntul si acolo, pe siteul lor. Ideea e ca as vrea sa-i gasim pe cei care au pierdut-o; sigur a fost a cuiva :)
Alienor
Junior Member

Mesajde hxa » Mar Ian 10, 2006 12:09 pm

O sansa buna sa-i gasesti stapanii ie sa pui poze cu ea la petshopurile din zona Tineretului. Io stiu in Piatza Timpuri Noi, Piatza Norilor, Pe Srada Abatorului shi vis a vis de Real Cafe. Mai sunt cateva pe bd. D. Cantemir. Trebe sa fie mai multe da nu am avut io tangenta cu restu. Cumetrii de la magazine cunosc bine clientii si catzeii lor. Poate ai noroc asa. Succes!
hxa
Junior Member

Mesajde Alienor » Mar Ian 10, 2006 12:17 pm

s-au pus deja cateva zeci de afise, cu poza. Se pare ca e o sansa sa fi fugit din curtea unui spital; am aflat c-ar fi disparut de acolo un catzel. verificam azi. Multam ! :)
Alienor
Junior Member

Înapoi la Se numea Lumea Animalelor