Primaria a aprobat mitingul de vinerea viitoare 14 aprilie.
Programul este:
orele 16.00- 17.30 vom sta in fata guvernului, apoi ne
indreptam inspre piata unirii: pe ana ipatescu via
p-ta romana- pta universitatii, pe magheru si apoi
pina la unirii pina la ora 19.00.
Va asteptam sa veniti in numar cat mai mare.
Daca aveti diferite instrumente, aduceti fluiere, tamburine, tobite
ect., orice face zgomot sa putem atrage si atentia trecatorilor de
peste drum.
Animapro - miting
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
la ce sa atragi domle atentia?
la ploile de meteoritzi, la pericolul incalzirii globale, la foametea din Africa, la persecutiile la care sunt supuse femeile musulmane, la religia hindusa, la miscarea lui Bivolaru, la arestarea lui Patriciu, la cistigurile de pe bursa? la toate astea, plus alte citeva?
sau facem miting ca atragem atentia asupra noastra, eventual pe linga atentii sa urmeze si niste injuraturi, pietroaie aruncate sau, mai stii, monede de 5 bani?
la ploile de meteoritzi, la pericolul incalzirii globale, la foametea din Africa, la persecutiile la care sunt supuse femeile musulmane, la religia hindusa, la miscarea lui Bivolaru, la arestarea lui Patriciu, la cistigurile de pe bursa? la toate astea, plus alte citeva?
sau facem miting ca atragem atentia asupra noastra, eventual pe linga atentii sa urmeze si niste injuraturi, pietroaie aruncate sau, mai stii, monede de 5 bani?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
am rugamintea sa nu ma iei de sus
mitingul fiind organizat de o asociatie pentru protectia animalelor , e clar ca se doreste a fi un miting pentru drepturile animalelor si nu unul pentru lansarea noi marcii Alfa Romeo 159.
Cum am mai spus sloganul este "Nu fi indiferent " si se doreste inlocuirea metodei de a euthanasia animalele de pe strada cu cea de sterilizare.
Mai multe nici eu nu stiu.
Iar legat de modeda de 5 bani, prefer niste hartii verzi
mitingul fiind organizat de o asociatie pentru protectia animalelor , e clar ca se doreste a fi un miting pentru drepturile animalelor si nu unul pentru lansarea noi marcii Alfa Romeo 159.
Cum am mai spus sloganul este "Nu fi indiferent " si se doreste inlocuirea metodei de a euthanasia animalele de pe strada cu cea de sterilizare.
Mai multe nici eu nu stiu.
Iar legat de modeda de 5 bani, prefer niste hartii verzi

ADVTZEL.
-
adutzel - Junior Member
am rugamintea sa nu ma iei de sus
nu te iau bre de nicaeri

se doreste inlocuirea metodei de a euthanasia animalele de pe strada cu cea de sterilizare.
ti-era greu sa zici asta din primul post?
de unde sa stiu ca Animapro este "o asociatie pentru protectia animalelor" si nu o companie a mediapro, bunaoara.
daca tot faci promovare, fa-o si tu ca lumea, sa aiba oamenii interesati toate datele...
ps la editul tau: mda, tu poti sa preferi, ca de la alea nu faci cucuie

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Se numea Lumea Animalelor