Lansare site husky.ro

forum dedicat tuturor animalelor de pe Terra

Lansare site husky.ro

Mesajde husky » Joi Sep 18, 2003 2:20 pm

Salut ppl,

Sper ca adminul o sa-mi dea voie sa postez acest mesaj.

Ma adresez doar iubitorilor de caini, si intr-un mod mai special celor care iubesc Husky siberian, Malamut, Samoyede.

Dragii mei, daca cautati info despre acesti caini locul principal unde ar trebui sa va opriti este husky.ro care contine info despre acesti caini, standarde, sfaturi, dresaj, forum, galerie foto, anunturi, linkuri, download, jocuri, program tv.

Intrati pe acest site si va rog sa-mi trimiteti criticile si propunerile voastre... raman dator :)

Toate cele bune,

Husky!
----------------------------------------------
un husky nu e caine ... e HUSKY!
husky
Junior Member

Mesajde punct » Joi Sep 18, 2003 4:25 pm

tare dragut acest site. am vazut ca exista si un forum, bineinteles ca m-am inscris. merita sa fie vizitat
X
punct
Junior Member

Mesajde Lea » Lun Iul 26, 2004 11:04 am

Deci este despre rasa hasky. Totusi sunt nelamurita! Se spune Hasky dar se scrie husky?? :-?
Oricum si eu m-am inscris pe acel site tot cu nickname-ul Lea. Este super! mai ales ca are si acel forum... ;p
Lea
Junior Member

Mesajde Aylin » Joi Iul 29, 2004 3:29 am

misto site-ul.shi eu sunt printr cei inscrishi :bye: . shi tot Aylin ma cheama *p
"Opreste trecerea.Stiu ca unde nu e moarte, nu e nici iubire si totusi te rog: opreste ,Domane, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
Aylin
Junior Member

Înapoi la Se numea Lumea Animalelor