Paula Seling - 'Timpul'

Forumul asociat fanclubului Paula Seling

Mesajde elle-x » Mie Aug 13, 2003 2:10 am

Revin...la aritmetica luam mereu 4.

Vroiam sa zic 17 piese, nu 18.
elle-x

Mesajde Muzicutza » Mie Aug 13, 2003 11:27 am

MDA, clipul e dragut. Cat despre Paula Seling..... este o fata de treaba, frumoasa, foarte, foarte talentata, are o voce absolut extraordinara, dar problema este ca nu stie CE sa cante. Ar trebui sa cante piese care ii pun cu adevarat vocea in valoare.
Muzicutza

Mesajde sohatzki » Mie Aug 13, 2003 11:10 pm

cand am auzit prima oara oara melodia asta nu mi-a placut si apoi schimbam imediat postul ce vedeam inceputul clipului. acum insa, dupa ce am ascultat-o in intregime, pot sa zic ca imi place. piesele anterioare ale paulei seling nu mi-au placut deloc, insa intotdeauna m-a impresionat vocea ei...
a, mare mi-a fost socul cand am citit aici la subiectul asta ca piesa e compusa de moga ... mai, voi chiar vorbiti serios?:shock:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde elle-x » Joi Aug 14, 2003 2:23 am

[
a, mare mi-a fost socul cand am citit aici la subiectul asta ca piesa e compusa de moga ... mai, voi chiar vorbiti serios?:shock: [/B][/QUOTE]

Yeah.....Moga indeed! Strange huh??
elle-x

Mesajde SatyR » Joi Aug 14, 2003 2:55 am

Dragutzuica piesa..desi se putea si mai bine, urechea mea cerand anumite modificari pe ici pe colo. Cred ca este cea mai buna melodie interpretata de Paula de la "ploaie in luna lui marte" incoace...ceea ce ma deranjeza in schimb la Paula este faptul ca uneori parca are vocea prea miorlaita in rest este ok, iar ca persoana pare de bun simtz. O piesa bunicica cu un videoclip decent.

Apropos piesa cu pricina e compusa de Moga cumva?
SatyR
Junior Member

Mesajde usualflow » Joi Aug 14, 2003 7:07 am

Yep, Moga Marius indeed!
usualflow
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Joi Aug 14, 2003 12:38 pm

..Eeeee ...asta ma face sa-i dau IN SFARSIT o bila alba lui Moguta ...
Paula? E una dintre putinele vedete ajunse astfel prin propria-i munca (macar 70% :) ...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Aug 14, 2003 10:35 pm

din cand in cand mai nimereste si Moga cate o piesa... dar mai mult o da in bara!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde elle-x » Sâm Aug 16, 2003 1:17 am

Initial trimis de Wild Rose
din cand in cand mai nimereste si Moga cate o piesa... dar mai mult o da in bara!!

Nu cred ca o da in bara...Cred ca o face deliberat. Omul vrea sa faca bani si a si spus-o public de cateva ori... Probabil ca pentru la el acasa compune genial dar de ce ar da drumul cantecelor pe piata daca ar fi doar pentru cunoscatori?

Altfel, as dezvolta subiectul initial...Cine a avut rabdare sa urmareasca varza asta de la Callatis?
elle-x

Mesajde Unregistered » Sâm Aug 16, 2003 1:19 am

Cu Moga fara moga, Paula e cool oricum!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Aug 17, 2003 1:08 am

"Timpul" e super. E cea mai buna piesa aparuta de vreo 3 luni incoace. Dar oare de ce nu o auzim la radio?
Unregistered

e superba

Mesajde Paranoiku » Dum Aug 17, 2003 11:07 am

Clipul e superb, melodia e superba Paula e superba...ce sa mai zic...am inceput sa o dau in paranoia...:))
Paranoiku

Nice...very nice

Mesajde Rimeea » Lun Aug 18, 2003 1:55 am

Halou...sunt noua p`aci..sper ca nu e nici o problema ca ma bag shi eu in seama...Am vazut subiectul acesta si am zis sa`mi dau shi eu parerea.... Da..e super tare videoclipul iar melodia..nu mai am cuvinte ...pur shi simplu "ma unji la inimioara" ( in caz ca shtitzi ce vreau sa spun) . Inainte nu-mi placea de Paula Seling...dar acum cu piesa aceasta...a intrat in topul preferintzelor mele....in materie de muzica .. Kiss ya all. }{ :)
Rimeea

Mesajde Deea_Em » Lun Aug 18, 2003 12:52 pm

Paula Seling nu canta chiar ce-mi place.....da` "Timpul" imi place la nebunie. Are o voce super. Aia e muzica de calitate nu kkturile alea dance si manele.....Parerea mea.
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

super piesa!

Mesajde LIL^Angel » Lun Aug 18, 2003 4:32 pm

Nici mie nu imi placea Paula Seling... dar acum, pot spune ca m-a uimit... probabil ca nu as fi singura care ar putea afirma ca versurile se potrivesc cu starea de spirit in care ma aflu acum! SUPER PIESA, SUPER CLIP!
LIL^Angel

Mesajde elle-x » Sâm Aug 23, 2003 1:58 am

WOOOOOOOOOOOOW! Ati vazut careva recitalul Paulei de la Cerb? Perfect! De 10! Dar de ce doar 4 piese?
Iar Timpul a fost ca pe disc aproape. EXCELENT!
elle-x

Mesajde Unregistered » Sâm Aug 23, 2003 2:02 am

Cel mai bun recital. Holograf a fost deplorabil iar Nicola....yucks
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Aug 23, 2003 12:35 pm

Timpul e piesa verii. Am zis.Paula la Cerb a fost ca la ea acasa. Iata ca se poate face show pur si simplu cantand perfect.
Unregistered

Paula Selling a fost la inaltime !

Mesajde broos » Sâm Aug 23, 2003 12:45 pm

Initial trimis de Unregistered
Timpul e piesa verii. Am zis.Paula la Cerb a fost ca la ea acasa. Iata ca se poate face show pur si simplu cantand perfect.

Intr-adevar Paula a facut show. A aratat ca Romania mai are si artisti nu doar urlatoare, maneliste si ragusite :)
Holograf si Paula Selling merita 10 cu felicitari de la toti asculataorii de muzica adevarati.
La radio nu pre baga "Timpul" pentru ca multi asa zisi dj nu prea au treba cu muzica ei stiu doar sa puna muzica si atat. Ce muzica nu prea conteaza pentru ei, dar pentru noi da.

~~~~~~
Feel the beat !
broos
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Aug 25, 2003 7:39 pm

Si mie imi place!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Aug 27, 2003 3:09 pm

Stie careva unde se poate gasi piesa asta pe net? Ca albumul nu se gaseste pe nicaieri.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Aug 28, 2003 12:21 am

Paula e cea mai tare. Iar Timpul e o demonstratie a faptului ca Moga daca vrea, poate. Doar ca vrea mai rar...
Unregistered

Mesajde LIL^Angel » Joi Aug 28, 2003 11:08 am

Moga poate foarte multe, e talentat, dar d c sa isi bata capul sa scoata niste piese klumea, cand la prostime prinde si poluarea fonik???
LIL^Angel

de ascultat pe net

Mesajde pitzi » Sâm Aug 30, 2003 8:27 am

Initial trimis de Unregistered
Stie careva unde se poate gasi piesa asta pe net? Ca albumul nu se gaseste pe nicaieri.

piesa se gaseste la http://www.phoenix.ro/paulaseling la sectiunea audio, dar din pacate numai de ascultat, nu si de download-at...

Recitalul de la Cerb a fost SUPER! Bravo Paula, bravo trupa, bravo backing vocals :)!!!!!!!
pitzi

Re: Paula Seling - 'Timpul'

Mesajde Sweet-Laura » Dum Aug 31, 2003 10:08 pm

[Videoclipul este intr-adevar unul dintre cele mai reusite videoclipuri care apar pe piata romaneasca. Ce e drept si melodia este frumoasa. Iar acum ca aflu ca Moga a compus-o mai k nu-mi vine sa cred. S-a intrecut pe el insusi de dat asta. Paula Seling are ceva rece in ea k fiinta, dar trebuie sa recunosc k are o voce superba si arata foarte bine... are o infatisare dulcica.
Dar... am o rugaminte kre nu e legata de acest subiect. Am propus si eu un subiect in speranta k voi intelege reticenta unor colegi de proiect la propunerea mea muzicala si vad k nimeni nu se omoara sa raspunda... Macar sumar...
Sweet-Laura

Da e criminala piesa...

Mesajde DulcIkuTza » Lun Sep 01, 2003 2:49 am

Da deci piesa e super super frumoasa...Trebuie sa recunoastem...Mai piesa se gaseshte pe IRC...Mai multe nu zic...:))
DulcIkuTza
Junior Member

raspuns

Mesajde junky2000 » Joi Sep 04, 2003 4:06 pm

eu nu sunt fan paula seling, dar imi place...e misto vocea si cred ca nu va disparea in cativa ani din peisajul muzicii ro...hai pa
junky2000

E cea mai buna

Mesajde florian » Vin Sep 12, 2003 4:56 pm

paula e prea buna dpdv muzical ptr Romania
florian

Mesajde florian » Vin Sep 12, 2003 4:58 pm

rectific.este cea mai buna din toate punctele de vedere din Romania.
florian

Mesajde Matrashita » Sâm Sep 13, 2003 5:39 pm

Poate ca acum ceva timp,cand abia aparuse melodia nu o ascultam din cauza solistei ,pt ca nu o inghiteam insa acum a devenit una din melodiile mele de suflet,o ascult cand sunt trista si daca nu sunt ma face melodia sa fiu...
Este o melodie cu versuri reusite totushi...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Paula Seling