Paula Seling - 'Timpul'
69 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
cand am auzit prima oara oara melodia asta nu mi-a placut si apoi schimbam imediat postul ce vedeam inceputul clipului. acum insa, dupa ce am ascultat-o in intregime, pot sa zic ca imi place. piesele anterioare ale paulei seling nu mi-au placut deloc, insa intotdeauna m-a impresionat vocea ei...
a, mare mi-a fost socul cand am citit aici la subiectul asta ca piesa e compusa de moga ... mai, voi chiar vorbiti serios?:shock:
a, mare mi-a fost socul cand am citit aici la subiectul asta ca piesa e compusa de moga ... mai, voi chiar vorbiti serios?:shock:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
Dragutzuica piesa..desi se putea si mai bine, urechea mea cerand anumite modificari pe ici pe colo. Cred ca este cea mai buna melodie interpretata de Paula de la "ploaie in luna lui marte" incoace...ceea ce ma deranjeza in schimb la Paula este faptul ca uneori parca are vocea prea miorlaita in rest este ok, iar ca persoana pare de bun simtz. O piesa bunicica cu un videoclip decent.
Apropos piesa cu pricina e compusa de Moga cumva?
Apropos piesa cu pricina e compusa de Moga cumva?
-
SatyR - Junior Member
..Eeeee ...asta ma face sa-i dau IN SFARSIT o bila alba lui Moguta ...
Paula? E una dintre putinele vedete ajunse astfel prin propria-i munca (macar 70%
...
Paula? E una dintre putinele vedete ajunse astfel prin propria-i munca (macar 70%

-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de Wild Rose
din cand in cand mai nimereste si Moga cate o piesa... dar mai mult o da in bara!!
Nu cred ca o da in bara...Cred ca o face deliberat. Omul vrea sa faca bani si a si spus-o public de cateva ori... Probabil ca pentru la el acasa compune genial dar de ce ar da drumul cantecelor pe piata daca ar fi doar pentru cunoscatori?
Altfel, as dezvolta subiectul initial...Cine a avut rabdare sa urmareasca varza asta de la Callatis?
- elle-x
Nice...very nice
Halou...sunt noua p`aci..sper ca nu e nici o problema ca ma bag shi eu in seama...Am vazut subiectul acesta si am zis sa`mi dau shi eu parerea.... Da..e super tare videoclipul iar melodia..nu mai am cuvinte ...pur shi simplu "ma unji la inimioara" ( in caz ca shtitzi ce vreau sa spun) . Inainte nu-mi placea de Paula Seling...dar acum cu piesa aceasta...a intrat in topul preferintzelor mele....in materie de muzica .. Kiss ya all. }{ 

- Rimeea
super piesa!
Nici mie nu imi placea Paula Seling... dar acum, pot spune ca m-a uimit... probabil ca nu as fi singura care ar putea afirma ca versurile se potrivesc cu starea de spirit in care ma aflu acum! SUPER PIESA, SUPER CLIP!
- LIL^Angel
Paula Selling a fost la inaltime !
Initial trimis de Unregistered
Timpul e piesa verii. Am zis.Paula la Cerb a fost ca la ea acasa. Iata ca se poate face show pur si simplu cantand perfect.
Intr-adevar Paula a facut show. A aratat ca Romania mai are si artisti nu doar urlatoare, maneliste si ragusite

Holograf si Paula Selling merita 10 cu felicitari de la toti asculataorii de muzica adevarati.
La radio nu pre baga "Timpul" pentru ca multi asa zisi dj nu prea au treba cu muzica ei stiu doar sa puna muzica si atat. Ce muzica nu prea conteaza pentru ei, dar pentru noi da.
~~~~~~
Feel the beat !
- broos
- Junior Member
- Unregistered
de ascultat pe net
Initial trimis de Unregistered
Stie careva unde se poate gasi piesa asta pe net? Ca albumul nu se gaseste pe nicaieri.
piesa se gaseste la http://www.phoenix.ro/paulaseling la sectiunea audio, dar din pacate numai de ascultat, nu si de download-at...
Recitalul de la Cerb a fost SUPER! Bravo Paula, bravo trupa, bravo backing vocals

- pitzi
Re: Paula Seling - 'Timpul'
[Videoclipul este intr-adevar unul dintre cele mai reusite videoclipuri care apar pe piata romaneasca. Ce e drept si melodia este frumoasa. Iar acum ca aflu ca Moga a compus-o mai k nu-mi vine sa cred. S-a intrecut pe el insusi de dat asta. Paula Seling are ceva rece in ea k fiinta, dar trebuie sa recunosc k are o voce superba si arata foarte bine... are o infatisare dulcica.
Dar... am o rugaminte kre nu e legata de acest subiect. Am propus si eu un subiect in speranta k voi intelege reticenta unor colegi de proiect la propunerea mea muzicala si vad k nimeni nu se omoara sa raspunda... Macar sumar...
Dar... am o rugaminte kre nu e legata de acest subiect. Am propus si eu un subiect in speranta k voi intelege reticenta unor colegi de proiect la propunerea mea muzicala si vad k nimeni nu se omoara sa raspunda... Macar sumar...
- Sweet-Laura
Da e criminala piesa...
Da deci piesa e super super frumoasa...Trebuie sa recunoastem...Mai piesa se gaseshte pe IRC...Mai multe nu zic...
)

- DulcIkuTza
- Junior Member
Poate ca acum ceva timp,cand abia aparuse melodia nu o ascultam din cauza solistei ,pt ca nu o inghiteam insa acum a devenit una din melodiile mele de suflet,o ascult cand sunt trista si daca nu sunt ma face melodia sa fiu...
Este o melodie cu versuri reusite totushi...
Este o melodie cu versuri reusite totushi...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
69 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3