Florin Chilian
Florin Chilian
Caaam daaaa!As dori sa aflu parerea catorva dintre voi (eventual a celor care stiu cu ce se mananca), despre domnul artist.
- GIO
pai canta un folk,pe care nu pot acum sa-l definesc clar desi stiam cum il numesc criticii,cave gen Tapinarii,e baiat bun,cata de ani multi desi eu pana anu' trecut nu am auzit de el...in rest sa fie sanatos!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
A fost acum cateva luni un concert Chilian, dar n-am avut rabdare sa stau sa ascult. Mie, personal, nu mi-a placut muzica lui si nu cred ca le-a placut nici locatarilor a doua camine care iesisera la geam sa-l huiduie.
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Am zis ca n-am avut rabdare sa stau sa ascult ceea ce inseamna ca am stat cat am rezistat si dupa caer am plecat. concluzia e ca nu mi-a placut, nu ca nu am ascultat
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Mie imi place, pe CD, ca in concert nu l-am vazut. M-a impresionat si ca are melodii inspirate din biografia personala, destul de ne-roza din cite am inteles.
"Lumea se mira ca-s viu/dar era tirziu/respiram deja"
"Lumea se mira ca-s viu/dar era tirziu/respiram deja"
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
- Rolf
- Junior Member
io stiu asa:
1.ca arata nashpa,
2.cacanta asa si asa, da nu pe gustu mieu, si am auzit la activ intr-o diminetza ca stilul e copiat 100% , DA NUSH DUPE CINE CA NU MA INTERESA LA ORA AIA (capshit)
3. la strada de iarna, la deschidere, ca sa vaz pe mincu de aproape am suportat toate celelalte trupulitze din primul rand, inclusiv vocalchitar-solistul in cauza
...si nu mi-o placut
4. intr-o revistutza de nu mai stiu care vorbea ceva de unde am presupus ca a lucrat sau lucreaza ca barman (ca badigar nu crez...)
5.atata stiu,atata zic.
1.ca arata nashpa,
2.cacanta asa si asa, da nu pe gustu mieu, si am auzit la activ intr-o diminetza ca stilul e copiat 100% , DA NUSH DUPE CINE CA NU MA INTERESA LA ORA AIA (capshit)
3. la strada de iarna, la deschidere, ca sa vaz pe mincu de aproape am suportat toate celelalte trupulitze din primul rand, inclusiv vocalchitar-solistul in cauza
...si nu mi-o placut
4. intr-o revistutza de nu mai stiu care vorbea ceva de unde am presupus ca a lucrat sau lucreaza ca barman (ca badigar nu crez...)
5.atata stiu,atata zic.
-
onk - Mesaje: 1841
ce sa-ti zic...
Initial trimis de onk
io stiu asa:
1.ca arata nashpa,
...si nu mi-o placut
5.atata stiu,atata zic.
.....
1.draga onk, in caz ca nu ai inteles, o sa mai scriu ca nu ma intereseaza decat parerile referitoare la muzica lui-eventual ca si produs muzical.cred ca in general cand e vorba de altfel de date, oricum le cam stiu inaintea multora( ca si in cazul de fatza).
2.si aveam senzatia ca nu esti genul care judeca sau claseaza artistul dupa ce face el in timpul liber( sau in baie...)...
3.cam atat...
--------------------------------------------------
"INTOARCE-TE IN SOMN,/INTOARCE-TE CAND DORM..."
- GIO
Initial trimis de JaJa Beens
A fost acum cateva luni un concert Chilian, dar n-am avut rabdare sa stau sa ascult. Mie, personal, nu mi-a placut muzica lui si nu cred ca le-a placut nici locatarilor a doua camine care iesisera la geam sa-l huiduie.
probabil ai fost unul din aia care ii huiduiau cand a cantat la ONIX.sa va spun io ce strigau:"manele,baaaaaa,vrem maneleeeeeee".din cauza voastra nu am putut eu sa ascult.
oricum,mie imi place foarte mult.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de GIO
aline, multam de raspuns, sper sa mai primesc si altele.
ti-ai adus aminte cum ma chiama???dupa ce o seara intreaga ai strigat dupa mine andrei???dau o bere ptr. asta :p!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
si cum se face ca incurci acum dierna cu craiova????
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Re: Florin Chilian
Initial trimis de GIO
As dori sa aflu parerea catorva dintre voi (eventual a celor care stiu cu ce se mananca), despre domnul artist.
Am ascultat CD-ul acum ceva timp, si nu mi-a placut. Adica erau un numar de melodii folk decente facute absolut praf de persoana care s-a ocupat cu orchestratia: da-i cu clape, da-i cu chitara electrica, da-i cu aia, da-i cu ailalta... Genul respectiv de muzica (folk intimist (?!) sau cum vreti sa-i ziceti) nu prea se preteaza la orchestratia pe care a gandit-o cine s-o ocupat (stiu ca m-am uitat pe CD sa vad, dar am uitat). Cel mai nasol album al lui Cohen (din cate-am ascultat) e ala cu orchestratia cea mai complexa - dom'le, lasa o chitara, un pian, ca restul e in plus. Zic eu.
Si in plus ma enerveaza vocea lui ingrozitor. Afectata, asa... Si versurile siropoase de prind la gagici...
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Initial trimis de dana
fane, ai uitat sa zici de plagiate (no offence gio, stii ca i-am zis asta shi dupe aia m-a dat afara din casa )
Aoleu, incepi si tu ca sotzu vali? Nu stiu dom'le de plagiate, eu am ascultat CD-ul si asta fu parerea, daca omu a plagiat foarte urat , dar eu cel putin nu-s la curent.
Partea a doua n-am inteles-o, dar nefiindu-mi adresata nu-mi bat capul...
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
Ehei,tovarasi, eu nu am ascultat prea multe melodii semnate Florin Chilian dar cate am ascultat imi plac chiar mult si imi ating coarda sensibila . Vezi un "Chiar daca" ...
Despre aia cu "iubi,iubi" nu pot sa spun la fel . E chiar de nimic si nu pot sa inteleg pe cineva care spune ca e faina si ca eu de fapt nu am inteles mesajul .
Despre aia cu "iubi,iubi" nu pot sa spun la fel . E chiar de nimic si nu pot sa inteleg pe cineva care spune ca e faina si ca eu de fapt nu am inteles mesajul .
-
UnCopilutz - Junior Member