Nu stiu daca e potrivit sa scriu la capitolul asta dar am o intrebare care ma framinta de mai mult timp. Eu sint plecat din tara de 11 ani. Lucrez ca webmaster si web Hoster. Intrebarea mea este:
Oare exista in Romania vreo asociatie a webmasterilor ? Daca da poate cineva sa-mi dea informatii mai detailate ?
Daca nu exista ar exista interesul de a infiinta o astfel de asociatie ?
Salutari la toti din Düsseldorf.
Oare Exista ??
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Oare Exista ??
*lol*...ce asociatie,bre????...la noi nu sa auzit inca de uniune shi alte timpenii!
Damn, I´m smooth!
Smoother than D***!
Smoother than D***!
- Nicholas_Alek
- Junior Member
Nicholas_Alek - nu te mai baga in seama, plz
EroSpace4You - nu exista asha ceva... singura chestie oarecum serioasa este un forum al unei firme care face banner exchange... dar nu are succes. E o idee interesanta. Daca ai nevoie de sprijin, noi te ajutam...
EroSpace4You - nu exista asha ceva... singura chestie oarecum serioasa este un forum al unei firme care face banner exchange... dar nu are succes. E o idee interesanta. Daca ai nevoie de sprijin, noi te ajutam...
- Sopra Tutt1
- Junior Member
fara pic de intentie de reclama, daca incerci sa cauti o comunitate a web-designerilor;masterilor, dupa parerea mea cel mai indicat ar fi sa faci o vizita la http://learn.reflex.ro
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Site-uri si Internet