Hanu Ancutei //se cauta moderatori

Stiti site-uri interesante sau cautati ceva pe internet? Aici e locul potrivit...

Mesajde HanuAncutei » Vin Mar 21, 2003 9:09 pm

eyewitness: Te asigur ca promovarea la care ma refeream nu are nici o legatura cu SPAM-ul. Imi cer inca o data scuze, acel membru (am aflat cine era dupa ce mi-a fost trimisa adresa de IP) a fost avertizat. Reclama de genul asta a aparut pe mai multe forumuri si nu face decat sa ne creeze o imagine proasta. :mad:
Sper sa nu se mai intample dar, va rog sa intelegeti ca nu am control asupra actiunilor membrilor Hanu Ancutei pe alte site-uri. Oricum, Hanu Ancutei nu promoveaza SPAM-ul si promovarea de acest gen.

Numai bine,
Mihai.
HanuAncutei
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Mar 21, 2003 9:37 pm

Eu (SYD) pot sa fiu moderatoare pe forumul "Animale de companie"?
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde vali » Dum Mar 23, 2003 8:41 pm

Initial trimis de HanuAncutei
Sper sa nu se mai intample dar, va rog sa intelegeti ca nu am control asupra actiunilor membrilor Hanu Ancutei pe alte site-uri. Oricum, Hanu Ancutei nu promoveaza SPAM-ul si promovarea de acest gen.

imi dai voie sa nu te cred?
eu, ca simplu user ai forumului X, nu ma apuc acum sa popularizez atat de agresiv forumul prin alte parti. ai vazut tu pe aici vreo reclama la softnews, deviantart, cg... facuta de mine? involutar, probabil. voit si atat de agresiv, in mod sigur nu.
concluzie: cine a facut asta are un interes, adik e din echipa voastra. ti se pare un rationament logic?

depechemind, din seria chestiilor de kkt facute de tine: ce dracu cauti sa ceri aici moderare pe alte forumuri? aia nu au Pm sau "condicutza"?
some people deserve to die
vali

Mesajde HanuAncutei » Sâm Apr 05, 2003 10:59 pm

Initial trimis de vali
imi dai voie sa nu te cred?

Chiar daca nu iti dadeam voie, tot nu ma credeai, nu? ;)

Concluzia ta nu ia in calcul insa si situatia in care un membru al forumului face acest SPAM ca o multumire (pentru un premiu castigat etc.)

Nu are rost insa sa impart firul in 24...daca vroiam sa fac SPAM nu mai ceream acordul adminilor de la CG, L@R, SN sau Price pentru a publica mesajul in care se anunta aparitia acestui forum...
HanuAncutei
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Apr 05, 2003 11:08 pm

ok, ramane cum am stabilit
some people deserve to die
vali

HanuAncutei.com

Mesajde HanuAncutei » Sâm Mai 10, 2003 2:45 pm

UpDate: de la 1 mai, forumul poate fi accesat si de la adresa http://www.HanuAncutei.com
HanuAncutei
Junior Member

Mesajde RooT » Sâm Mai 10, 2003 3:36 pm

Nu va mai faceti atatea probleme cu magnificul hanulancutei ... M-am uitat si io de curiozitate la forumu lor .. iar daca mai posteaza aici mesaje aiurea (campanii agresive).. imi ia exact 10 min sa fac un scriptuletz .... care o sa-i ajute enorm in materie de mesaje .. ca forumu lor nu prea are protectie la asha ceva ... Anyway ... succes cu forumu ... da promoveaza-l si tu "mai putin agresiv" ca cine shtie peste ce dai ... :D
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Anterior

Înapoi la Site-uri si Internet