Buna, m-ar putea ajuta cineva sa fac un text cu efecte, asemanator cu sigla din dreapta de pe http://dcd.uaic.ro? Am cautat un font asemanator, dar nu este, apoi am incercat in Photoshop sa creez o cale de lucru (work path) dintr-un text in photoshop si sa trag de colturile textului, dar trage si alte lucruri care nu ar trebui...
multumesc anticipat!
efecte text pentru o sigla
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
1: verifica linkul pt. ca nu am vazut nici o sigla in dreapta paginii ci doar una din stanga.
2: daca te intereseaza poti sa faci chiar tu fonturi cuprograme gen "font creator program" si apoi sa adaugi efectele de background cu photoshop
3: ti-as da un link catre un site de unde poti lua font creator program dar nu este foarte profesional asa ca iti recomand sa cauti chiar tu pe google "download font creator" " sau "download font design" etc.
2: daca te intereseaza poti sa faci chiar tu fonturi cuprograme gen "font creator program" si apoi sa adaugi efectele de background cu photoshop
3: ti-as da un link catre un site de unde poti lua font creator program dar nu este foarte profesional asa ca iti recomand sa cauti chiar tu pe google "download font creator" " sau "download font design" etc.
- Leaveyou
- Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Site-uri si Internet