Sa fiu primu !!!!

Stiti site-uri interesante sau cautati ceva pe internet? Aici e locul potrivit...

Sa fiu primu !!!!

Mesajde Aragorn » Vin Ian 11, 2002 12:03 pm

Sa fiu si eu primu care scrie ceva pe un forum nou nout !!! :)
Dar ce sa scriu?
Chair stie cineva niste site-uri pe care pot vedea meciuri de fotbal din Europa (nu italia sau anglia ca aia vad pe tv)(germania,spania,olanda,romania)?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Ian 11, 2002 12:26 pm

Chiar ca.... stie cineva?????
Parca vad ca iar incepe campionatu si ma chiorasc la meciurile din Romania pe juma de ecran la computer...

Deci pentru Romania de duci la siteul http://www.protvintl.ro
si ai acolo undeva unde scrie LIVE. Poti sa vezi ce transmit ei si anunta pe site ce meciuri dau cu ceva timp inainte...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Vizitator » Dum Ian 13, 2002 9:28 pm

oameni buni, din cate i-am sugerat eu lu sopra sau mai stiu eu cui, asta urma sa fie un forum unde se se posteze linkuri "utile"....observati, va rog ghilimelele, adika de lucruri mai putin ortodoxe...de genul: care ai un crack pentru? unde gasesc programul cutare...?

sau ma inshel eu?
Vizitator

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Ian 13, 2002 10:00 pm

Vali - se pot face ambele, nu? adica pot sa intreb de un crack si in acelasi timp pot sa fac si un thread in care sa critic un site anume... fiecare cu ce-l doare.

PS: thx pentru idee.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Vizitator » Dum Ian 13, 2002 10:02 pm

:) o alta idee ar fi sa se faca threaduri cu titlu sugestiv :)
Vizitator

Re: Sa fiu primu !!!!

Mesajde mardare » Joi Ian 17, 2002 1:57 am

Initial trimis de ArchAngel

Iti place Bayern München!??

Si mie mi-a placut pina i-am vazut la fata. Ei sint de parere ca Bayern = Tot_ce_Insemna_Fotbal_in_Germania. Iar eu nu suport sa aud din 2 in 2 minute de FC Bayern. Dar daca gasesc ceva situri o sa iti spun.
mardare

Înapoi la Site-uri si Internet